Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Consiliul Local DEVA a respins schimbarea din functie a viceprimarului Razvan Mares Consiliul Local (CL) Deva a respins vineri un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Florin Oancea (PNL) prin care se propunea schimbarea din funcţie, pentru a doua oară în ultimele două luni, a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRo), edilul local afirmând cu nu mai poate colabora cu subalternul său. (16.02.2018)
Primarul DEVEI a redat atributiile unui viceprimar, dar doreste schimbarea celui de-al doilea Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (PNL), a anunţat că i-a redat atribuţiile viceprimarului Ovidiu Moş (PSD), însă îşi menţine decizia de a nu mai colabora cu viceprimarul Răzvan Mareş (PSRO) şi că le va propune, încă o dată, consilierilor locali schimbarea acestuia din funcţie. El a arătat că îşi menţine decizia de a propune Consiliului Local Deva un proiect de hotărâre prin care viceprimarul Mareş să fie înlocuit din funcţie cu un alt consilier, cu care va putea colabora. (16.02.2018)
Primaria DEVA a lansat un portal dedicat potentialilor investitori; Angajatii Primariei primesc salarii mai mici cu 20 la suta fata de anul trecut Primăria municipiului Deva a lansat un portal dedicat special firmelor care doresc să-şi deschidă o afacere în localitate, site-ul permiţând investitorilor să afle date despre facilităţile fiscale oferite de administraţia locală, terenurile libere, hale sau spaţii de producţie, forţa de muncă disponibilă. Baza de date pentru investitori cuprinde 114 poziţii, care includ terenuri, spaţii comerciale sau de birouri ce pot fi închiriate, lista fiind actualizată, în permanenţă. (09.02.2018)
DEVA: Autoritatile locale sustin introducerea conceptului de 'Smart City' Autorităţile din judeţul Hunedoara susţin introducerea conceptului de 'Smart City', apreciind că acesta trebuie adaptat şi pentru aglomerările urbane mici şi medii, au arătat, miercuri, reprezentanţii Prefecturii şi Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul "Caravanei Smart City" desfăşurată la Deva. "Conceptul de Smart City reprezintă o provocare pentru cei care au viziune şi doresc să ştie cum va arăta viitorul. Cred că şi comunităţile din judeţul Hunedoara trebuie să-şi găsească locul aici. Cu cât va fi mai aplicat, conceptul va fi de partea noastră. Cred că viitorul aşa se construieşte", a declarat prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely. (31.01.2018)
Viceprimarii municipiului DEVA raman fara atributii, prin dispozitie a primarului Viceprimarii municipiului Deva, Răzvan Mareş (PSRO)şi Ovidiu Moş (PSD), vor rămâne fără atribuţii pe linie administrativă, după ce proiectele de hotărâre prin care ar fi urmat să fie schimbaţi din funcţii au căzut la votul consilierilor locali. Primarul a arătat că le va ridica toate atribuţiile pe linie administrativă ale celor doi viceprimari, pe care îi va considera, de joi, doar consilieri locali. (18.01.2018)
Viceprimarul municipiului DEVA a fost propus pentru schimbarea din functie; Prejudiciu de peste 100.000 de euro creat de serviciul de spatii verzi Viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareş (PSRO), ar putea fi schimbat din funcţie în şedinţa ordinară a Consiliului Local programată pentru miercuri, 17 ianuarie, potrivit unui proiect de hotărâre în care i se reproşează faptul că a coordonat deficitar activitatea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală (SPIGM). Proiectul a fost făcut public de către Primăria Deva, o dată cu ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local ce va avea loc săptămâna viitoare. (12.01.2018)
Corpul de control al primarului face verificari la mai multe servicii din cadrul Primariei DEVA Corpul de control al primarului municipiului Deva va efectua verificări în cadrul mai multor servicii descentralizate ale primăriei, un prim raport, care vizează activitatea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală (SPIGM), urmând să fie prezentat consilierilor locali într-o şedinţă ce va avea loc săptămâna viitoare, a declarat primarul Florin Oancea. (11.01.2018)
Primaria DEVA va concedia circa 150 de persoane si va reduce fondul de salarii cu o treime; Toate achizitiile municipalitatii, indiferent de suma, vor fi efectuate prin licitatie electronica Conducerea Primăriei Deva are în plan să concedieze, din luna februarie, circa 150 de angajaţi pentru a putea reduce astfel şi fondul de salarii la o valoare suportabilă pentru bugetul local, în condiţiile în care taxele şi impozitele vor rămâne, în acest an, la nivelul din 2017, a anunţat primarul municipiului, Florin Oancea. (05.01.2018)
An negru pentru Cetatea DEVEI, dupa 9 milioane de euro cheltuiti cu "rezidirea" ei Cetatea Devei a atras în 2017 circa 200.000 de vizitatori, un număr mic faţă de cel pe care l-au estimat autorităţile locale la redeschiderea ei din 2016. Aproape nouă milioane de euro au fost investiţi în reabilitarea lui, însă monumentul istoric a rămas unul „neprietenos”. Deşi au fost investiţi aproape nouă milioane de euro în reabilitarea Cetăţii medievale a Devei, în urma unui proiect european derulat între anii 2013 şi 2016, „emblema turistică” a municipiului le oferă vizitatorilor numeroase motive de nemulţumire. (03.01.2018)
Primarul DEVEI anunta ca salariile nete ale angajatilor vor scadea cu 20 la suta din ianuarie Bugetul local al municipiului Deva va pierde anul viitor 1,5 milioane de euro ca efect al modificării Codului Fiscal şi reducerii impozitului pe venit la 10%, ceea ce va determina scăderea cu 20% a salariilor nete în ianuarie, iar apoi o reducere a numărului de angajaţi după luna februarie 2018, a anunţat, la finalul şedinţei Consiliului Local, primarul municipiului, Florin Oancea. (21.12.2017)
<<   <   pagina 2 din 44   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design