Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,85% (135/161)
2.  Piatra Neamt
  87,50% (42/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  55,56% (20/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  62,50% (15/24)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Galati
  27,27% (3/11)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  15,38% (2/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ORASTIE: Turmele au facut prapad in cimitirul orasului. Primarul a chemat Politia

Turmele de oi au făcut pagube importante în cimitirul din Orăştie, iar primarul s-a plâns Poliţiei de isprăvile animalelor. Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie, s-a plâns Poliţiei după ce o turmă de oi a făcut ravagii în cimitir. Primarul susţine că Poliţia Locală a amendat un cioban din zona oraşului Cugir pentru „comportamentul antisocial”. (05.10.2017)

Petru Marginean este candidatul PSD la Primaria DEVA Se pare ca apele s-au limpezit in ce priveste candidatul pe care PSD il va arunca in batalia electorala din 5 noiembrie, cand urmeaza sa se aleaga primarul municipiului Deva. Din surse oficiale de la nivel central, am aflat ca social-democratii merg pe mana lui Petru Marginean, considerand ca acesta are cele mai mari sanse sa castige alegerile locale partiale de la inceputul lunii viitoare. (04.10.2017)
Primaria DEVA se implica in dezvoltarea invatamantului profesional dual cu o companie germana Primăria Deva se va implica în dezvoltarea învăţământului profesional dual prin susţinerea administrativă a acestui concept cu spaţii de studiu şi cheltuielile materiale, autorităţile locale apreciind că în acest fel investitorii vor găsi în zonă forţă de muncă bine calificată, potrivit unui protocol semnat, vineri, de municipalitate cu o organizaţie germană de profil. (02.10.2017)
Incendiu imens la ORASTIE. A fost activat codul ROSU de urgenta. Pompierii din judetele Hunedoara, Alba, Gorj si Sibiu continua sa se lupte cu flacarile VIDEO Populaţia din municipiul Orăştie a fost sfătuită marţi seară să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor şi să rămână în case pentru a evita inhalarea fumului degajat în atmosferă de incendiul care s-a produs la fabrica de vopseluri. Hala cuprinsă de flăcări se află la marginea municipiului Orăştie, în partea de nord-est a oraşului, la o distanţă de circa 700 de metri de primele locuinţe ale oamenilor. Fumul negru poate fi observat din şoseaua care face legătura dintre Deva şi Orăştie. (13.09.2017)
DNA a redeschis dosarul de abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene al primarului din PETROSANI, Tiberiu Iacob-Ridzi Tribunalul Hunedoara a aprobat cererea procurorilor anticoruptie de redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Hotararea instantei este definitiva. Conform textelor de lege mentionate in decizia instantei, acuzatiile pentru care va fi urmarit penal Tiberiu Iacob-Ridzi sunt de abuz in serviciu contra intereselor publice si de folosirea de documente false, avand ca rezultat obtinerea de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene. (11.09.2017)
DEVA: Fostul primar - Petru Marginean, si actualul - Ovidiu Mos, dueluri pe tema controalelor efectuate de Curtea de Conturi Fostul edil şef al reşedinţei de judeţ, Petru Mărginean, a organizat o conferinţă de presă, susţinând că verificările efectuate de către cei de la Camera de Conturi Hunedoara l-au vizat direct pe el şi că acest control este dirijat de vicepreşedintele Curţii de Conturi, Cosmin Nicula, dar că primarul Devei nu ar fi nici el străin de toate acestea. (04.09.2017)
In Valea Jiului se vrea transport public cu autobuze electrice Saptamana trecuta s-a semnat acordul de asociere intre orasele si municipiile din Valea Jiului pentru realizarea unui proiect privind noul sistem de transport public local cu autobuze electrice autonome, denumit "Green Line Valea Jiului". Astfel, va lua nastere primul circuit de acest gen din judet. Vor fi autobuze moderne, cum functioneaza in marile orase ale lumii, cu cate 70 de locuri fiecare. Acestea au o autonomie de 200 de kilometri, iar statiile de incarcare vor fi amplasate la capetele de linie. Preturile biletelor vor scadea cu circa 30-50 la suta fata de cele actuale. Elevii si studentii din Valea Jiului vor beneficia de o reducere de minimum 50 la suta pentru perioada scolarizarii ", a precizat primarul din Uricani, Danut Buhaescu. (29.08.2017)
Primaria DEVA nu a finalizat obiectiile la raportul Curtii de Conturi Primăria Deva nu a finalizat încă obiecţiile la raportul Curţii de Conturi, în urma controlului efectuat de inspectorii acesteia privind activitatea administraţiei publice locale pentru perioada 2013-2017, a declarat primarul localităţii, Ovidiu Moş. El nu a precizat care sunt domeniile pentru care sunt formulate obiecţiunile la raportul de control şi nici numărul acestora, arătând doar că funcţionarii primăriei lucrează la forma finală a acestora. (21.08.2017)
PETROSANI: Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi - solutii pentru trecerile de pietoni După mai multe accidente grave şi mortale de pe trecerile de pietoni, mai cu seamă pe şoseaua ce leagă Petroşaniul de Tg-Jiu şi Deva, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a informat presa că are în vedere o serie de măsuri ce vor fi aplicate cât mai urgent, astfel încât numărul incidentelor pe trecerile de pietoni să se mai diminueze „sau chiar să dispară cu totul dacă se poate”. (18.08.2017)
HUNEDOARA Primarul Dan Boboutanu: Am predat deja la Bucuresti noua proiecte finantate prin PNDL 2 Primarul municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu, a dus deja la Bucuresti, mai exact la Ministerul Dezvoltarii Regionale, documentatiile cerute pentru noua din cele 35 de proiecte aprobate la finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL)II. Valoarea totala a proiectelor pentru care Primaria Hunedoara va primi sprijin financiar de la Guvernul Romaniei depaseste 10 milioane de euro. (17.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 41   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(22 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(15 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(11 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design