Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,03% (154/179)
2.  Piatra Neamt
  82,98% (39/47)
3.  Timisoara
  47,37% (18/38)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Targu - Jiu
  83,33% (5/6)
7.  Galati
  20,00% (3/15)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Oradea
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul IASIULUI: Facem tot ce este posibil ca proiectul spitalului regional de urgenta sa mearga mai departe

Primarul Mihai Chirica a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că face tot posibilul ca proiectul Spitalului Regional de Urgenţă să fie implementat. Conform declaraţiilor acestuia, proiectele celor trei spitale regionale de urgenţă nu ar trebui să depindă unul de celălalt. În prezent, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii municipiului Iaşi, se lucrează la obţinerea unor avize necesare Planului Urbanistic Zonal, până acum fiind obţinute o serie de studii şi avize. (22.02.2018)

Bugetul municipiului IASI a fost adoptat de Consiliul Local Bugetul municipiului Iaşi pe 2018, în valoare de aproximativ 848 milioane de lei, a fost adoptat pe 19 februarie, de consilierii locali, într-o şedinţă extraordinară. Înainte de a vota pentru bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs, consilierii locali liberali au adus 13 amendamente proiectului propus de Primărie, iar cei ai PMP – 4 amendamente. (20.02.2018)
Primaria IASI va realiza un sistem de supraveghere video pentru prevenirea criminalitatii in spatiile publice Municipalitatea intenţionează montarea a sute de camere de supraveghere video în zonele cu potenţial de pericol la adresa locuitorilor Iaşului. Sunt luate în calcul 333 de adrese care vor fi monitorizate permanent, în special parcurile, esplanadele, intrările şi ieşirile din oraş, spitalele, şcolile, grădiniţele, liceele, pieţele agroalimentare, parcurile de joacă pentru copii, zonele de agrement. (19.02.2018)
Proiect de buget pe 2018 cu 213 milioane lei la investitii, pentru municipiul IASI Primarul Mihai Chirica a declarat că proiectul bugetului general pentru anul 2018 a intrat în ultima etapă de dezbatere înainte de a fi analizat şi votat de Consiliul Local. Primarul Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că în perioada celor cinci dezbateri publice ieşenii au făcut peste 4.000 de propuneri. El a menţionat că în anul în curs vor fi finanţate şi proiecte pe mediu, care sunt în desfăşurare, precum şi proiecte de reabilitare a reţelelor de termoficare. (16.02.2018)
IASI: Primarul Mihai Chirica si viceprimarul Gabriel Harabagiu, exclusi din PSD Măsură dură luată de organizaţia judeţeană PSD împotriva primarului din Iaşi. Mihai Chirica a fost exclus din partid. Comisia de etică a decis cu patru voturi pentru şi două abţineri eliminarea lui Mihai Chirică din rândurile PSD.Aceeaşi soartă au avut-o şi viceprimarul Iaşilor, Gabriel Harabagiu, dar şi preşedintele executiv al organizaţiei municipale, deputatul Sorin Iacoban. (07.02.2018)
Municipiul IASI va avea un regulament pentru gestionarea cainilor periculosi Pe site-ul municipalității ieșene, www.primaria-iasi.ro, a fost publicat un regulament privind gestionarea câinilor periculoși, decizia fiind luată în urma incidentului recent în care mai mulți câini periculoși, cu stăpân, au atacat mai multe persoane în spațiul public. (25.01.2018)
Parteneriat intre Primaria IASI si Academia Romana privind evenimente organizate in cadrul Centenarului Reprezentanţi ai municipalităţii ieşene şi cei ai Academiei Române au semnat pe 9 ianuarie, la Bucureşti, un acord de parteneriat instituţional, în vederea realizării unor proiecte comune, prilejuite de marcarea Centenarului Primului Război Mondial şi al Marii Uniri. Primarul Mihai Chirica a declarat că în baza acordului dintre Academia Română şi Primăria Municipiului Iaşi vor fi concretizate iniţiativele comune legate de marcarea Centenarului Primului Război Mondial şi al Marii Uniri, precum şi împlinirea a 100 de ani de la momentul în care oraşul Iaşi a fost Capitală de Război (1916-1918). (10.01.2018)
Regulamentul de salubrizare a municipiului IASI va fi revizuit; Mihai Chirica considera ca regiunea de Nord-Est primeste o “repartitie mizerabila” din bugetul pentru 2018 Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat că este nemulţumit de banii alocaţi de la bugetul de stat pentru anul 2018 pentru Regiunea de Nord-Est. Primarul Mihai Chirica a mai declarat şi că, anul viitor, Iaşiul va pierde 15 milioane de euro, prin reducerea cotei impozitului pe venit la 10 la sută. “Sunt bani aproape furaţi de la noi", a declarat primarul municipiului Iasi. (05.01.2018)
Primaria IASI a intrat in posesia activelor fostului combinat Fortus Consilierii locali ai municipiului Iaşi au aprobat în unanimitate, într-o şedinţă extraordinară desfăşurată pe 28 decembrie, o hotărâre prin care primăria intră, după trei ani de tergiversări, în posesia a aproximativ 23 hectare din platforma industrială a fostului combinat Fortus SA, dintre care circa 10 hectare sunt acoperite de activele fostei uzine. (04.01.2018)
IASI: Primariile au primit banii pentru plata datoriilor Primariile iesene au primit, in ultima luna, fonduri din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata si sumele din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. In ultima sedinta a CJ Iasi s-a aprobat repartizarea pe unitati administrativ - teritoriale a influentelor asupra procentului de 20% din sume alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, rambursarea ratelor la imprumuturile contractate, etc. (03.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 105   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design