Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
IASI: Primarului Mihai Chirica, solicita firmelor de constructii sa grabeasca ritmul lucrarilor la reabilitarea ai modernizarea strazilor

Municipalitatea ieșeană, prin vocea primarului Mihai Chirica, a solicitat firmelor de construcții să grăbească ritmul lucrărilor de reabilitare și modernizare pe străzile din oraș. În cursul zilei de miercuri au început lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Sf. Andrei. Reabilitarea arterei rutiere va dura maxim două luni și face parte dintr-un program de lucrări care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone. (27.04.2017)

IASI: Restrictii de circulatie in vederea reabilitarii si modernizarii stradale În această dimineață au început și lucrările de reabilitare și modernizare a str. Sf. Andrei. În acest context municipalitatea a impus, cu acordul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, o serie de modificări și restricții de circulație. Reabilitarea și modernizarea str. Sf. Andrei va dura maxim două luni și face parte dintr-un program de lucrări care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone din oraş. (26.04.2017)
Primarul Mihai Chirica: Manastirea Frumoasa din IASI va fi restaurata si reconsolidata Municipalitatea ieşeană vrea ca până la sfârşitul acestui an să înceapă lucrările la Mănăstirea “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Frumoasa din Iaşi. Primarul Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că Mănăstirea Frumoasa, care este construită în 1587, va fi reabilitată în cadrul unui proiect european care prevede valorificarea potenţialului turistic şi cultural al lăcaşului de cult. Realizarea tuturor lucrărilor implică o investiţie de peste 21 de milioane de lei, aproape toată suma fiind eligibilă. (24.04.2017)
IASI: Trei artere rutiere vor fi modernizate incepand de saptamana viitoare Splai Bahlui - Mal Drept, bulevardul Dimitrie Cantemir și strada Gheorghe Asachi sunt trei artere rutiere care vor fi modernizate începând de săptămâna viitoare. Primarul Mihai Chirica a anunțat că a emis ordinul de începere a lucrărilor și că municipalitatea are în plan modernizarea și a altor străzi. Edilul a mai anunțat că în perioada următoare vor începe și lucrările de modernizare a străzii Sf. Andrei. (21.04.2017)
IASI: Primarul Mihai Chirica avertizeaza Guvernul ca risca declansarea unei proceduri de infringement daca nu va fi construita soseaua de centura a municipiului Primarul Mihai Chirica a avertizat, joi, că actuala guvernare riscă declanşarea unei proceduri de infringement pentru poluarea aerului şi plata unor penalităţi, în cazul în care nu va fi construită şoseaua de centură din zona de sud a municipiului Iaşi. El a afirmat că deşi Garda Naţională de Mediu recomandă devierea sau restricţionarea traficului greu prin municipiul Iaşi, cei de la compania de drumuri naţionale se opun construirii şoselei de centură pentru partea sudică a oraşului (20.04.2017)
Primarul municipiului IASI a dispus masuri preventive pentru combaterea efectelor negative ale vremii severe Primarul ieşean Mihai Chirica a convocat Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă în contextul în care meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de răcire accentuată a vremii, precipitaţii abundente sub formă de ploaie şi zăpadă şi intensificări ale vântului. Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi toate direcţiile şi societăţile comerciale din subordinea municipalităţii vor lua măsurile necesare pentru combaterea efectelor negative ale vremii severe. (20.04.2017)
IASI: Municipalitatea va obliga dezvoltatorii imobiliari sa adopte o serie de masuri pentru reducerea poluarii cu praf Municipalitatea ieșeană va obliga dezvoltatorii imobiliari să adopte o serie de măsuri pentru reducerea poluării cu praf. În acest sens a fost întocmit un regulament privind respectarea condiţiilor de protecţie a mediului în timpul executării lucrărilor de construcţii. Documentul va intra în vigoare după ce va fi adoptat de către Consiliul Local, în prezent acesta fiind în consultare publică. (18.04.2017)
IASI: Primarul Mihai Chirica spune ca sahul este un ambasador sportiv, dar si cultural al municipiului - VIDEO În perioada 21-30 aprilie, municipiul Iasi așteptă peste 1.000 de oaspeți, dintre care 500 de jucători din 46 de state ale lumii, la Campionatul Mondial Școlar de Șah. Competiția care va reuni cei mai buni tineri jucători de șah din întreaga lume, este organizată pe categorii de vârstă, atât pentru băieți, cât și pentru fete, între 7 și 17 ani. (18.04.2017)
IASI: A fost lansata licitatia pentru achizitia de autobuze noi; Primaria municipiului are o noua organigrama Licitația privind cumpărarea de autobuze noi în municipiul Iaşi, în baza creditului contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), a stârnit de interesul a 17 firme. Suma pe care o a împrumutat-o Municipiul Iaşi este de aproximativ 15 milioane de euro, cu aceşti bani urmând a fi cumpărate autobuze noi, cu norma de poluare Euro 6. (12.04.2017)
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, in vizita la Primaria IASI Pe 6 aprilie, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Excelența Sa Hans G. Klemm. Oficialul american a fost primit la Palatul Roznovanu, discuțiile din biroul primarului atingând subiecte precum cooperarea economică și culturală și întărirea democrației în România. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii a precizat că la Iași s-a întâlnit și cu reprezentanții mai multor companii au capital american. (10.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 97   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design