Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva Mai mulți deputați PSD au depus un proiect de lege prin care elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia intervențiile fără autorizație asupra monumentelor istorice este infracțiune, pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, și așa aflat în pericol? Șerban Țigănas, președintele Ordinului Arhitecților din România, este de părere că ”este un atac la integritatea patrimoniului construit din România, patrimoniu care este cu greu apărat de cei care trebuie să o facă și în condițiile actuale”. (03.04.2018)
Procesul primarului din IASI cu prefectul, mutat la o alta instanta Procesul deschis de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, pentru suspendarea ordinului prefectului ce vizează încetarea mandatului de consilier a viceprimarului Gabriel Harabagiu, a fost mutat la o altă instanţă. Odată cu pierderea mandatului de consilier local, Harabagiu îşi pierde şi funcţia de viceprimar. (03.04.2018)
Primarul Mihai Chirica il da in judecata pe prefect, pentru indepartare din functie a viceprimarului Gabriel Harabagiu Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat miercuri seară că l-a dat în judecată pe prefectul judeţului, Marian Şerbescu, cerând anularea ordinului de încetare a mandatului de consilier local pentru Gabriel Harabagiu, viceprimar al municipiului. Mihai Chirica susţine că prefectul de Iaşi Marian Şerbescu ar fi trebuit să emită ordinul de încetare a mandatului de consilier în cazul lui Gabriel Harabagiu în baza unei proceduri, şi nu doar pentru că a primit un document de la filiala judeţeană a PSD Iaşi. (29.03.2018)
"Cadouri" de la Corpul de Control al Primarului. Amenzi de peste 73.000 de lei pentru agentii economici din IASI; Viceprimarul Harabagiu a dat in judecata PSD Viceprimarul Iaşiului nu se dă bătut şi iese la atac, după ce a fost exclus din PSD şi şi-a pierdut şi funcţia de consilier! Gabriel Harabagiu a dat în judecată din nou Partidul Social-Democrat (PSD). Viceprimarul Iaşiului, Gabriel Harabagiu, a solicitat Tribunalului Iaşi anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. Urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al acestui proces. (26.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
A fost semnat contractul, de peste 20 milioane lei, pentru consolidarea Palatului Braunstein din IASI Reprezentanţii municipalităţii ieşene şi cei ai unei companii italiene au semnat, pe 22 martie, contractul de consolidare a Palatului Braunstein, în valoare de peste 20 milioane lei asiguraţi de la bugetul local, imobilul situat ultracentral fiind inclus în categoria monumentelor istorice. Lucrările, în valoare de 20.037.244 de lei, din care valoarea lucrărilor de construcţii este de 14.076.160 lei, se vor derula cu fonduri din bugetul local. (23.03.2018)
Gheorghe Nichita cutremura justitia: "In sediul DNA mi s-a oferit un targ". Pe cine trebuia sa toarne fostul primar al Iasului Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașului, a declarat joi la Antena că în sediul DNA i s-a oferit un târg: să toarne trei lideri din PSD și un ministru greu. Fostul primar al Iașului a mai spus că fabricarea dosarelor este o practică unitară. Fostul edil a vorbit și despre presiunile pe care le făceau procurorii pentru a denunța. (15.03.2018)
Edilul IASIULUI, Mihai Chirica, explicatii despre darul de botez: 125.000 de Euro Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a dat o nouă lovitura financiară. Anul trecut, la botezul celui de al patrulea fiu, acesta a strans 125 de mii de euro, potrivit declaratiei de avere. Şi nu e singura lovitură dată de edil. La nunta cu cea de-a treia soţie s-a ales cu 57.000 de euro. Chirica le-a spus jurnalistilor că la nunta a strans mai puţini bani pentru ca n-a avut mulţi invitaţi. Actuala soţie a primarului Iaşi a fost angajată în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene. (08.03.2018)
Incepe procesul de infratire dintre IASI si Houston (Texas) La mijlocul lunii martie va fi încheiat acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas (Statele Unite ale Americii). Un proiect de hotărâre în acest sens a fost adoptat în şedinţa Consiliului Local de pe 28 februarie. Conform documentului citat, pentru deplasarea în Statele Unite ale Americii vor fi împuterniciți primarul Mihai Chirica și o altă persoană din cadrul Primăriei. (05.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 106   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design