Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,20% (114/125)
2.  Piatra Neamt
  98,00% (49/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
6.  Pitesti
  60,00% (6/10)
7.  Voluntari
  33,33% (1/3)
8.  Hunedoara
  20,00% (1/5)
9.  Bistrita
  20,00% (1/5)
10.  Oradea
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cum se vor transforma fostele cinematografe din IASI

Primăria Iaşi a devenit stăpână peste încă patru clădiri vechi, binecunoscute ieşenilor. În patrimoniul municipalităţii se regăsesc deja, printre altele, Palatul Braunstein şi Muzeul de Istorie Naturală. De la începutul acestei luni, acestora li s-au alăturat şi cinematografele, atâtea câte au mai supravieţuit economiei de piaţă. Recuperarea lor se putea face cu nouă ani în urmă, dar hotărârea de guvern care s-a dat atunci în acest sens a trebuit să fie întărită de o sentinţă judecătorească. La începutul acestei luni, Primăria a pus în executare decizia instanţei, dar cinema­tografele trebuie să treacă printr-un proces de renovare şi moderni­zare înainte să fie redate activităţilor pu­blice. (18.08.2017)

Primaria vrea sa atraga turisti la IASI. Strategie de promovare a podgoriilor din judet Sefii municipalitatii iesene au anuntat ca vor propune o strategie de promovare a podgoriilor iesene pentru ca acestea sa aiba o vizibilitate mult mai mare printre ieseni si printre turistii care vin in regiune. Zilele trecute, primarul Mihai Chirica a avut o intalnire la Palatul Roznovanu cu principalii producatori locali de vinuri, respectiv Cotnari S.A., S.C. Agroindustriala Bucium, Grupul de firme Domeniile Lungu si Crama Gramma. (14.08.2017)
IASI: Primul parc industrial, lasat fara teren din cauza unei autostrazi inexistente După patru ani de la prezentarea ideii unui parc industrial în comuna Leţcani, din apropierea Iaşiului, Consiliul Judeţean se laudă că a primit „actul de naştere“ cu semnătura ministrului Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Deşi este la stadiul de studiu de fezabilitate, până acum, investiţia a rămas deja fără mare parte din suprafaţă. (04.08.2017)
Primarul Mihai Chirica admite ca are calitatea de inculpat in dosarul privind achizitia mai multor masini Skoda de catre Primaria IASI in 2013 Primarul Mihai Chirica a admis miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că are calitatea de inculpat în dosarul "Skoda", instrumentat de procurorii anticorupţie, scrie Agerpres. Întrebat de jurnalişti dacă are sau nu calitatea de inculpat, Mihai Chirica a recunoscut că i s-a schimbat calitatea de martor în cea de inculpat în dosarul ca vizează achiziţia, în mai 2013, a unor autoturisme marca Skoda pentru dotarea Poliţiei Locale, maşini care în realitate, potrivit procurorilor DNA, ar fi fost folosite de cei aflaţi la conducerea Primăriei Iaşi. (03.08.2017)
Cu cat au crescut lefurile angajatilor din administratia publica IESEANA: "Salariul primarului este calculat in puncte" Săptămâna trecută, au fost aprobate noile salarii din Consiliul Judeţean şi Primăria Iaşi, dar şi cele din instituţiile subordonate. Nu au existat împotriviri, dar s-a cerut performanţă. Astfel, edilul Iaşiului va avea un salariu brut de 13.000 de lei, iar un viceprimar va câştiga 11.600 de lei. Edilul Mihai Chirica a explicat că vor fi acordate aceleaşi salarii ca şi în alte mari oraşe din ţară. (02.08.2017)
IASI: Primaria si-a facut raportul. Cu ce se lauda sefii din Palatul Roznovanu pe anul in curs Autoritatile locale si-au facut recent bilantul pentru prima parte a anului in curs. Conform primarului Mihai Chirica, in decursul primelor sase luni din 2017, una din tintele Primariei a fost imbunatatirea relatiilor cu mediul de afaceri. Edilul a sustinut ca a avut mai multe intrevederi cu reprezentantii unor firme care doresc sa-si deschida afaceri in oras pe parcursul acestor luni. In plus, Chirica a mai precizat ca in prima parte a anului la Iasi s-au derulat mai multe intalniri si gale dedicate mediului de afaceri. (31.07.2017)
Primaria IASI a inceput proiectarea platformelor de topire a zapezii; Municipalitatea va prelua cinematografele pe 9 august Platformele de topire a zăpezii din municipiul Iași, proiect unic în România, au ajuns la etapa proiectării. Primarul Mihai Chirica a anunțat că a fost deja semnat ordinul privind începerea serviciilor de proiectare privind aceste instalații. Valoarea contractului este de 39.000 lei, fără TVA, firma câștigătoare fiind SC Conalid SRL Iași. (31.07.2017)
Cat plateste Mihai Chirica pentru a fi cool pe Facebook. Muntele de bani din spatele imaginii primarului "disident“ din PSD Primarul de la Iaşi investeşte sume consistente pentru a-şi face imagine pe reţelele sociale. Deşi are un birou de comunicare şi mai mulţi consilieri personali, Mihai Chirica a externalizat serviciul de administrare a paginii de Facebook. În paralel, municipalitatea le plăteşte preoţilor 250.000 de lei pe an pentru tipărirea unui oficios ce se distribuie gratuit şi care cuprinde doar materiale laudative la adresa Primăriei. (24.07.2017)
Un consilier local din IASI a fost gasit mort in masina sa Daniel Cristinel Corozal, consilier local iesean, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mort in masina sa, duminica seara, in apropierea complexului studentesc Tudor Vladimirescu. Din primele informatii se pare ca ar fi suferit un infarct. Daniel Cristinel Corozal a fost ales consilier local in anul 2016, pe listele ALDE, el fiind la primul mandat. (17.07.2017)
IASI: Municipalitatea a incheiat contractul pentru achizitia a 88 de autobuze noi Reprezentanţii municipalităţii ieşene au încheiat, joi, contractul privind achiziţia a 88 de autobuze noi cu compania Anadolu Isuzu, vehiculele urmând să ajungă la Iaşi în trei etape. Valoarea contractului este de peste 15 milioane de euro, banii fiind asiguraţi printr-un credit de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). (14.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 101   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design