Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,22% (124/149)
2.  Piatra Neamt
  80,00% (24/30)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  77,78% (14/18)
5.  Timisoara
  40,00% (12/30)
6.  Voluntari
  88,89% (8/9)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Pitesti
  9,30% (4/43)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Fonduri europene pentru imobile simbol ale municipiului IASI

Contractele de finanţare pentru restaurarea Muzeului “Vasile Pogor” şi a Casei “Sfântul Ierarh Dosoftei Mitropolitul” au fost semnate, pe 6 decembrie, de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei. Maricel Popa a declarat că proiectele care au primit finanţare au fost depuse în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) la ADR Nord-Est – Axa prioritară 5: “Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural reprezintă o alternativă viabilă pentru stimularea dezvoltării urbane”. (07.12.2017)

Primarul IASIULUI il desfiinteaza pe Liviu Dragnea: „Un om nociv care a viciat partidul” Primarul Iașiului, Mihai Chirica, fost membru PSD, l-a desființat pe Liviu Dragnea, susținând că ar trebui să plece din fruntea partidului, dacă PSD mai vrea să mai aibă credibilitate în ochii alegătorilor. Mihai Chirica, a lansat acuzații grave la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, spunând că este un om nociv și că „a reuşit să vicieze şi dogmatic, dar şi administrativ acest partid” (05.12.2017)
Cazul Chirica: Plin de coloana vertebrala, primarul din IASI ii cere demisia lui Liviu Dragnea Primarul din Iași Mihai Chirica îi cere demisia lui Liviu Dragnea, pe care-l compară cu Nero, împăratul care ar fi dat foc Romei. Edilul a criticat și rezoluția adoptată de PSD cu privire la „statul paralel". Edilul Iașiului a făcut declarații despre „revoluția fiscală", dar și despre problemele penale pe care le are Liviu Dragnea. (24.11.2017)
IASI: Primarul Chirica a sesizat Avocatul Poporului in cazul modificarilor aduse Codului Fiscal. Primarul sustine ca fost "o munca foarte grea": "Nu as vrea sa transformam Romania intr-o Belina” Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie a sesizat Avocatul Poporului cu privire la OUG prin care s-a modificat Codul Fiscal, menţionând că tot mai multe primării din ţară se alătură demersului privind blocarea, în parte, a respectivei ordonanţe. (16.11.2017)
IASI: Primarul Mihai Chirica isi ataca, din nou, propriul partid si Guvernul PSD Primăria Municipiului Iași încearcă să blocheze „revoluția fiscală”. Declarația a fost făcută chiar de primarul Mihai Chirica. „Se încalcă în mod flagrant cadrul de legalitate privind autonomia locală. Autoritățile locale trebuie consultate privind modul de repartizare a resurselor”, a spus primarul Mihai Chirica. Este greu de inteles ce mai cauta edilul Iasiului in PSD, pozitia lui fiind cel mai adesea contrara partidului pe listele caruia a ajuns primar. (14.11.2017)
Fostul primar al municipiului IASI, Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Nichita: "Sunt nevinovat" Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iaşi, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, având şi interdicţia de a fi ales într-o funcţie publică. În aceeaşi cauză a fost condamnat şi omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu la opt luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. (13.11.2017)
Municipiul IASI se va infrati cu orasul spaniol Sevilla Municipiul Iași se va înfrăți cu orașul spaniol Sevilla, primarul Mihai Chirica urmând a semna un acord de înfrățire în acest sens. Evenimentul va avea loc cu ocazia participării reprezentanților municipalității ieșene la primul Forum Mondial al Autorităților Locale, care va avea loc în perioada 22 – 24 noiembrie, în capitala regiunii Andaluzia. Iașul se alătură astfel altor 100 de orașe din întreaga lume, din România mai fiind invitată doar conducerea Bucureștiului. (09.11.2017)
Proiect cu cantec la Primaria IASI. Harta cadastrala, un fel de fata morgana. S-au platit bani grei, dar nu a vazut-o nimeni Un proiect din 2007 trebuia să pună la dispoziţia Primăriei- costuri, nu mai puțin de 7,7 milioane de lei- un plan detaliat al tuturor proprietăţilor din oraș. Până aici ar fi toate bune, însă nimeni nu ştie dacă acest plan în care oficial s-au investit bani grei există sau este funcţional. Potrivit investigațiilor făcute de reporteris.ro, printre acţionarii firmei care au făcut sau ar fi trebuit să facă acest plan se numără poetul Mircea Dinescu şi fostul colonel SPP Nicolae Duminică, garda de corp a lui Miron Mitrea. Se pare însă că nimeni nu își mai amintește nimic... (03.11.2017)
Primaria IASI a semnat un contract pentru construirea primelor doua blocuri cu locuinte sociale; Un parc al prieteniei romano-americane va fi inaugurat in cadrul manifestarilor dedicate Centenarului Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a semnat un contract privind construirea primelor două blocuri cu locuinţe sociale, având peste 30 de apartamente, în zona Grădinari, lucrările urmând să demareze în 2018 şi să fie finalizate în doi ani. Potrivit lui Chirica, investiţia se va realiza pe un teren al municipalităţii în suprafaţă de circa 28.000 de metri pătraţi. (26.10.2017)
Aproape 900 de camere de supraveghere video vor fi instalate in IASI După semnarea, în luna mai, a contractului de proiectare a Sistemului Integrat de Supraveghere Video pentru creşterea siguranţei sociale şi prevenirea criminalităţii în spaţiile publice ale municipiului Iaşi”, studiul a fost predat recent municipalităţii. Cu o valoare de 71.250 lei, fără TVA, proiectul a fost elaborat de SC AM Project Design & Consulting SRL din Bucureşti şi presupune amplasarea a circa 900 de camere de supraveghere video. (23.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 104   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design