Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,54% (142/166)
2.  Piatra Neamt
  90,00% (54/60)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  56,76% (21/37)
4.  Gherla
  100,00% (19/19)
5.  Pitesti
  65,38% (17/26)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Galati
  16,67% (2/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Infiintarea unui Centru Cultural Italian si dezvoltarea turismului medical – printre subiectele discutate de autoritatile iesene cu ambasadorul italian

Înfiinţarea unui Centru Cultural Italian, dezvoltarea turismului medical şi a industriei prin cercetare, precum şi întărirea legăturilor cu Padova, oraş înfrăţit cu Iaşiul, au fost printre temele dezbătute în cadrul întâlnirii pe care o delegaţie italiană, condusă de ambasadorul Marco Giungi, a avut-o cu reprezentanţi ai municipalităţii ieşene şi ai comunităţii italiene. (13.10.2017)

IASI Primarul Mihai Chirica: "PNL v-a mintit pe toti!" Edilul-sef a prezentat probe din care reiese faptul ca municipalitatea nu a achizitionat stalpi ornamentali La doua zile dupa ce liberalii ieseni l-au acuzat public ca a adus un prejudiciu de 400.000 de euro la bugetul Uniunii Europene de pe urma licitatiei organizate de Primarie pentru achizitionarea stalpilor de iluminat de pe malul stang al Bahluiului, primarul Mihai Chirica a organizat o conferinta de presa menita a demonta respectivele acuzatii. (09.10.2017)
VIDEO Dezbatere privind mobilitatea viitorului, la IASI Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză din România (CCIFER), cei ai municipalităţii ieşene şi ai mediului de afaceri s-au întâlnit, la Iaşi, pentru a dezbate viitorul mobilităţii şi a propune alternative practicilor de mobilitate de zi cu zi, printre care apariţia autoturismelor electrice. Primaria ieseana s-a aratat deosebit de interesata de chestiunile legate de mobilitatea urbana. (05.10.2017)
Nicolae Limbasan a obtinut executarea silita a Primariei IASI in baza unei obligatiuni din 1906. Executarea, anulata de Judecatorie O executare silită de aproape 100 de milioane de euro, încuviinţată împotriva Primăriei Iaşi în vara acestui an, a fost anulată de Judecătoria Iaşi. Respectiva executare, dispusă în luna iunie în cameră de consiliu, fără citarea părţilor, confirma ca executoriu un document datat în 1906, în timpul Regelui Carol I, despre care proprietarul ei susţine că este o obligaţie de plată nerăscumpărată, emisă acum un secol de Oraşul Iaşi. Nicolae Limbăşan ar fi cumpărat presupusa obligaţiune de pe Internet, au susţinut reprezentanţii Primăriei Iaşi, care s-au văzut nevoişi să conteste executarea silită pentru a nu plăti suma cerută. (04.10.2017)
IASI: Au venit primele sase autobuze Isuzu Citiport. Alte sase sunt pe drum Primele sase autobuze din lotul celor 88 pe care firma Isuzu le va livra la Iasi in baza unui contract valorand 15 milioane de euro au ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in garajul CTP. Alte sase masini sunt asteptate sa soseasca maine, 4 octombrie, intreg lotul urmand a fi prezentat intr-un cadrul o zi mai tarziu, pe esplanada Palatului Culturii, in prezenta ambasadorului Turciei la Bucuresti. Alte 48 de autobuze sunt asteptate pana la finele acestui an, iar ultimele 28 vor sosi in primul trimestru din 2018. (03.10.2017)
La IASI incep sa circule autobuze si tramvaie cu mentiunea “Cursa speciala pentru elevi si studenti” Reprezentanţii Societăţii de Transport Public Iaşi introduc, începând de luni, curse speciale pentru elevi şi studenţi pe traseele 3, 42, 36, 8, 9. Primarul Mihai Chirica a declarat că va suplimenta mijloacele de transport pe rutele pe care circulă de obicei elevii şi studenţii. Pentru a evita aglomeraţia şi îmbarcarea altor persoane, tramvaiele şi autobuzele introduse suplimentar vor purta indicatoare de traseu cu menţiunea “Cursă specială pentru elevi şi studenţi“. (02.10.2017)
IASI: PUZ pentru Spitalul Regional de Urgente Planul Urbanistic Zonal pentru Spitalul Regional de Urgenţă din Iaşi va fi elaborat până la sfârşitul anului, a anunţat joi primarul Mihai Chirica. Potrivit schiţei calendarului proiectului Spitalului Regional de Urgenţă de la Iaşi, până la sfârşitul acestui an se va finaliza soluţia tehnică, documentaţia va fi depusă spre finanţare la Comisia Europeană în primul trimestru al anului 2018. (29.09.2017)
"IASI Velo City" – Sistem de bike sharing, cu fonduri europene Municipalitatea ieşeană caută noi soluţii pentru descongestionarea traficului rutier şi reducerea poluării. Concretizarea proiectului „Iaşi Velo City” reprezintă una dintre modalităţile prin care noxele poluante pot fi reduse. Proiectul „Iaşi Velo City” presupune amenajarea a 54 de staţii de îmbarcare şi închiriere a bicicletelor, 35 de parcări pentru biciclete private, 11 staţii service şi o pregătire privind integrarea ticketingului din mijlocul de transport în comun cu posibilitatea de utilizare a bicicletelor prin intermediul unui card unic de transport public. (27.09.2017)
Autobuze cu sisteme de numarare a pasagerilor, din octombrie la IASI Primele 12 autobuze din lotul Isuzu vor fi livrate pe 5 octombrie, a anunţat primarul Mihai Chirica într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Roznovanu. „Avem promisiunea fermă din partea producătorului că până la sfârşitul anului vor fi livrate 60 de autobuze noi”, a precizat primarul Iaşului.
Autobuzele furnizate de Anadolu Isuzu sunt echipate cu motor Euro 6 clasa C, cea mai performantă tehnologie ecologică existentă la nivel european. (21.09.2017)
Primarul IASIULUI protesteaza pe 22 septembrie fata de poluarea produsa de masinile second hand Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că intenţionează să protesteze pe data de 22 septembrie, când se desfăşoară evenimentul “O zi fără maşină”, nemulţumit fiind de poluarea produsă de maşinile second hand.Primarul a spus că va străbate pe jos distanţa de aproximativ un kilometru dintre Palatul Culturii şi Piaţa Unirii, în semn de protest faţă de creşterea alarmantă a numărului mare de maşini second hand cumpărate de cetăţeni din statele europene. (21.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 103   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design