Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Pitesti
  56,25% (18/32)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
10 milioane de lei de la bugetul local pentru proiectul “BAIA MARE, capitala a tineretului din Romania”

Aproximativ 10 milioane de lei vor fi alocaţi din bugetul local pentru programul “Baia Mare, capitală a tineretului din România“, oraşul fiind desemnat să găzduiască pe durata unui an acţiuni destinate tinerilor, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Primarul municipiului Baia Mare a mai arătat că în urma acestei desemnări, Clubul Pheonix din Baia Mare, care se află în proces de modernizare, şi situl Minei Herja din Munţii Gutâi ar putea găzdui activităţi destinate tinerilor. (14.11.2017)

Primarul Catalin Chereches: "Urmeaza cea mai buna deszapezire din istoria municipiului BAIA MARE" Având în vedere ceea ce s-a întâmplat anul trecut, primarul Cătălin Cherecheș, preluându-și mandatul în 10 mai 2017, a demarat lucrurile încă de atunci pentru a putea fi pregătit orașul pentru “cea bună deszăpezire din istoria municipiului Baia Mare”. "Le comunic cetățenilor Municipiului Baia Mare că suntem perfect pregătiți pentru iarnă și nu am nici o emoție că vom avea cea mai bună deszăpezire din istoria municipiului , din Baia Mare. Este o ambiție a mea personală să le arăt unora acest lucru, altora că-mi fac datoria”, a menționat primarul, Cătălin Cherecheș. (10.11.2017)
BAIA MARE: Primarul Catalin Chereches anunta parc public si cartier de locuinte pe marginea paraului Craica, unde locuiesc ilegal romi Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca pe locul actualului cartier de locuinte improvizate, locuit ilegal de romi, vor fi construite, din fonduri europene, Parcul Public Craica si un cartier de locuinte. Acesta a mai precizat ca administratia locala are in vedere asanarea zonelor locuite in mare majoritate de romi din interiorul orasului, inclusiv din locuintele sociale, persoane care nu respecta nicio conditie civilizata de trai sau nu isi platesc obligatiile catre primarie dupa ce intra in posesia locuintelor sociale. (08.11.2017)
BAIA MARE: Lucrarile la cele doua camine pentru varstnici, apartinand municipalitatii, vor demara anul viitor Lucrările la cele două centre rezidenţiale pentru persoanele vârstnice, aparţinând municipalităţii băimărene, vor demara anul viitor, după ce Consiliul Local a aprobat demararea celor două proiecte, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Edilul a subliniat că oraşul nu deţine asemenea centre şi că a dorit realizarea acestor proiecte din respect pentru persoanele vârstnice. (07.11.2017)
BAIA MARE Primaria este nemultumita de modul in care se face salubrizarea in cartiere Primarul Cătălin Cherecheș este nemulțumit de modul în care își face treaba societatea Drusal. De multe ori reprezentanții societății nu acționează așa cum ar trebui conform contractului încheiat cu municipalitatea, spune autoritatea locală. Aceeași autoritate susține că, în zona cartierelor din municipiu, serviciul de salubrizare lasă mult de dorit. Ba mai mult, la controalele făcute de Primărie, angajații nu ies la…număr. (06.11.2017)
Continua parteneriatul intre Coalitia pentru BAIA MARE si PSD. Social-democratii vor avea un viceprimar Printr-un comunicat de presă comun, PSD Maramureș și Coaliția pentru Baia Mare își reconfirmă parteneriatul politic și administrativ asumat încă de după alegerile locale din 2016. Interesul comun al celor două entități sunt asigurarea coerenței și funcționării actului administrativ în ceea ce privește proiectele importante la nivelul municipiului Baia Mare și a județului Maramureș. Mai mult, s-a subliniat ideea că acest parteneriat va continua să funcționeze și în viitor. (31.10.2017)
Primarii din MARAMURES cer sa se dea liber la vanatoarea de mistreti Sunt zone în județ unde mistreții fac legea și distrug culturile oamenilor. Primarii sunt cei cărora oamenii li se plâng că muncesc degeaba și autoritățile nu iau măsuri concrete de stopare a acestor atacuri. Sunt primari în opinia cărora ar trebui să se ia în calcul varianta de eliminare a oricăror cote de vânătoare la această specie, pentru că, spun ei, nu avem de a face cu o specie pe cale de dispariție. (20.10.2017)
Primarul din BAIA MARE, Catalin Chereches, acuza DNA ca a inventat probe: nu mai putin de 6 erori materiale Trimis în judecată de DNA Cluj pentru fapte de corupție, primarul Cătălin Cherecheş face acuzaţii fără precedent la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La ultimul termen de judecată, primarul din Baia Mare a acuzat faptul că în dosarul său există mai multe probe adunate de procurorii anticorupţie, probe care par "inventate". (16.10.2017)
BAIA MARE Noul Strand, o certitudine: lucrarile pentru amenajarea Zonei de SPA si Agrement Acvatic in zona Campul Tineretului incep in 2018 Unul dintre proiectele majore pe care primarul Cătălin Cherecheș le-a propus băimărenilor a fost reamenajarea zonei vechiului Ștrand Municipal, unde urmează să fie amenajat un adevărat centru de agrement acvatic și SPA. Fostul Ștrand Municipal se află în paragină de mai mulți ani, fiind una dintre multele ruine lăsate moștenire de administrația Anghel. (11.10.2017)
BAIA MARE Primarul Catalin Chereches: Cea mai mare coruptie in Romania este la nivelul entitatilor de varf ale statului, si ma refer la Procuratura, DNA si Serviciile Secrete Primarul Cătălin Cherecheș a susținut marți, 26 septembrie, în Piața Cetății, o conferință de presă. În cadrul întrunirii cu jurnaliștii, primarul a vorbit despre abuzurile și hărțuirea la care este supus încă de când a devenit primarul municipiului. Mai mult, a explicat pe larg și a demontat cele mai recente acuzații care îi sunt aduse de către procurori. (27.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 51   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design