Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,36% (152/176)
2.  Piatra Neamt
  75,51% (37/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul municipiului BAIA MARE infiinteaza Compartimentul pentru Integritate si Anticoruptie

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că instituţia înfiinţează Compartimentul pentru Integritate şi Anticorupţie, aceasta fiind o inţiativă unică la nivel naţional în administraţia locală, susţine edilul. Primarul a menţionat că viitorul compartiment va funcţiona în baza unor modele funcţionale din străinătate (13.02.2018)

Primaria BAIA MARE a demarat actiunea de identificare a persoanelor care locuiesc ilegal la marginea orasului Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că împreună cu Poliţia Locală a demarat acţiunea de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Baia Mare, îndeosebi romi şi eliminarea aşa numitelor “pungi de sărăcie” formate la periferia oraşului. (12.02.2018)
Aeroportul din BAIA MARE este tentant pentru operatorii low-cost in perspectiva redeschiderii Companiile aeriene low-cost sunt cele mai interesate să opereze de pe aeroportul internaţional “Maramureş”, estimat a fi redeschis traficului aerian din vara acestui an, a declarat directorul instituţiei, Dorin Buda. Directorul Aeroportului Internaţional ” Maramureş” a mai precizat că deschiderea unor rute externe spre Baia Mare va reduce substanţial numărul pasagerilor care aleg ca punct de îmbarcare pentru un zbor extern aeroporturile din Cluj-Napoca, Satu Mare sau Bucureşti. (09.02.2018)
BAIA MARE: Primarul Catalin Chereches sustine ca Guvernul nu contribuie la plata salariilor din administratie Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a afirmat, marţi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local, că majorările salariale prevăzute de lege pentru angajaţii administraţiei publice sunt suportate de bugetul local, iar Guvernul nu contribuie cu nimic. Acesta a mai precizat că plata salariilor pentru angajaţii instituţiei este asigurată. "În concepţia unora din Guvern, administraţia locală ar trebui doar să plătească salarii şi să facă asistenţă socială. E total greşit, a precizat Cătălin Cherecheş. (30.01.2018)
Primarul Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată. “Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri“, a subliniat Cătălin Cherecheş. (23.01.2018)
Primarul Catalin Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată. "Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri", a subliniat Cătălin Cherecheş. (22.01.2018)
DNA prinsa in flagrant - Raport devastator facut de expertul Catalin Grigoras despre inregistrarile DNA din dosarul primarului din BAIA MARE, Catalin Chereches: “Cele 36 de fisiere audio in litigiu contin urme de editare computerizata prin montaj audio, stergere si inserare" Dupa dosarele lui Paltin Sturdza si Sorin Strutinsky, instrumentate de DNA, in care acestia au fost arestati in baza unor stenograme falsificate in mod grosolan, iese la iveala un nou caz revoltator care arata cat de usor pot fi aruncati in inchisoare oameni doar pentru ca exista anumite interese oculte. Expertiza facuta inregistrarilor depuse de procurorii lui Kovesi la dosarul primarului din Baia Mare Catalin Chereches arata ca acestea nu sunt autentice si ca au fost editate prin montaj audio, stergere si inserare. (19.01.2018)
Investitii in redeschiderea vechiului strand si un nou complex sportiv, anuntate de municipalitatea BAIA MARE Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că au fost obţinute fonduri pentru reconstrucţia Ştrandului Tineretului, închis în urmă cu peste 25 de ani, dar şi construcţia unui nou complex sportiv în zona vestică a oraşului. Primarul municipiului Baia Mare a mai menţionat că noul complex sportiv va deţine o infrastructură completă, specifică unui oraş sportiv, inclusiv acces direct dintr-o gară care va fi construită special pentru accesul în zonă. (12.01.2018)
Primarul municipiului BAIA MARE anunta ca nu se vor majora taxele si impozitele locale in 2018 Primăria municipiului Baia Mare a anunţat, pe pagina sa de socializare, că taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în anul 2018. Potrivit sursei citate, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a propus consilierilor locali ca nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru 2018 să fie menţinut la nivelul celor din anul 2017. (22.12.2017)
BAIA MARE: 25 milioane de lei alocati de Guvern pentru lucrarile de modernizare a aeroportului Guvernul României a alocat suma de 25 de milioane de lei din rezerva bugetară, pentru plata în continuare a lucrărilor de dezvoltare la Aeroportul Internaţional “Maramureş”, precizează un comunicat de presă al Consiliului Judeţean. La începutul anului, prin amendament la Legea bugetului de stat, a mai fost alocată judeţului Maramureş suma de 15 milioane de lei pentru Aeroportul Internaţional, în 2017 acordându-se 40 de milioane de lei din finanţări guvernamentale pentru acest obiectiv. Valoarea totală a lucrărilor pentru reabilitarea şi prelungirea pistei Aeroportului Internaţional “Maramureş” este de 90 de milioane de lei. (18.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 52   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design