Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Noile investitii publice si private din BAIA MARE vor necesita avizul arhitectului-sef al primariei Toate noile investiţii de interes public, dar şi privat din municipiul Baia Mare se vor realiza după ce în prealabil vor fi vizate de arhitectul şef al municipalităţii, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Acesta a precizat că din primăvara acestui an, primăria Baia Mare va derula un amplu proiect de modernizare a infrastructurii urbane, în valoare de 60 milioane de euro, investiţie care se întinde pe durata a patru ani. (08.03.2018)
Contract de 40 milioane euro, semnat de Primaria BAIA MARE, in domeniul infrastructurii rutiere Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a semnat pe 6 martie contractul-cadru de reparaţie şi modernizare a infrastructurii oraşului, investiţie evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro, în prezenţa reprezentanţilor ARL Strabag Cluj, ai firmei locale Construrom şi ai Nord Vest Infrastructură şi Servicii, asociere câştigătoare a licitaţiei. Investiţia va fi acoperită din fonduri atrase, credite bancare, bugetul propriu, dar şi alte surse de finanţare contractate de municipalitate. (07.03.2018)
Primaria BAIA MARE comaseaza servicii si creeaza Directia Socio-Medicala Administraţia municipiului Baia Mare urmează să comaseze o serie de entităţi sociale şi medicale de interes public într-o singură structură denumită Direcţia Socio-Medicală, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Acesta a mai precizat că Direcţia Socio-Medicală a municipiului Baia Mare va fi coordonată de un şef din cadrul structurii. (06.03.2018)
Primarul Chereches, impotriva amplasarii de locuinte improvizate la marginea orasului Baia Mare; Anul acesta se va lansa proiectul privind constructia a opt parcari in municipiu Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş a declarat luni, în timp ce asista la dărâmarea unor locuinţe improvizate, construite ilegal în vecinătatea gării, că nu va permite ca oraşul să devină o "groapă de gunoi" doar pentru că unele persoane nu respectă norme elementare de conduită. "Baia Mare nu este un oraş care să fie groapa de gunoi a cuiva, nu este un oraş care să fie batjocorit de anumite categorii îndoielnice din punct de vedere moral şi social. (...) Le mulţumesc cetăţenilor că ne-au sesizat aceste lucruri", a afirmat Cherecheş. (06.03.2018)
Seful Directiei Dezvoltare Publica din Primaria BAIA MARE a demisionat. Primarul Chereches va ocupa temporar functia Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat că se va ocupa temporar de Direcţia Generală Dezvoltare Publică, după ce directorul Vasile Barbul şi-a depus demisia, acestuia imputându-se faptul că vineri şi sâmbătă nu a asigurat corespunzător operaţiunile de deszăpezire în municipiu. Primarul municipiului Baia Mare a arătat că operaţiunile de deszăpezire a urbei vor continua în funcţie de necesitate, iar operatorul economic va interveni la solicitarea administraţiei locale. (05.03.2018)
BAIA MARE. Dezvaluiri uluitoare ale primarului Chereches: Un oficial al Ambasadei SUA i-ar fi sugerat pe cine sa puna viceprimar Oficiali ai Ambasadei SUA s-ar fi implicat în alegerile din 2016, când au susţinut "interviuri" cu mai mulţi candidaţi din toată ţara. În cadrul unui asemenea interviu, secretarul politic al Ambasadei SUA în România i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR. (26.02.2018)
Primaria SATU MARE va lansa in acest an o aplicatie prin care se vor putea cumpara si bilete de autobuz; Bugetul municipiului este cu aproape 30 de milioane lei mai mic decat anul trecut Primăria municipiului Satu Mare va lansa în acest an o aplicaţie pentru a facilita comunicarea cu sătmărenii, acesta putând fi folosită atât la achiziţia de bilete de autobuz cât şi la aflarea poziţiei mijloacelor de transport în comun, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Prin intermediul aplicaţiei se vor putea trimite documente, face sesizări, se vor putea plăti taxe. (15.02.2018)
Primarul municipiului BAIA MARE infiinteaza Compartimentul pentru Integritate si Anticoruptie Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că instituţia înfiinţează Compartimentul pentru Integritate şi Anticorupţie, aceasta fiind o inţiativă unică la nivel naţional în administraţia locală, susţine edilul. Primarul a menţionat că viitorul compartiment va funcţiona în baza unor modele funcţionale din străinătate (13.02.2018)
Primaria BAIA MARE a demarat actiunea de identificare a persoanelor care locuiesc ilegal la marginea orasului Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că împreună cu Poliţia Locală a demarat acţiunea de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Baia Mare, îndeosebi romi şi eliminarea aşa numitelor “pungi de sărăcie” formate la periferia oraşului. (12.02.2018)
Bugetul municipiului SATU MARE este aproape finalizat Bugetul municipiului Satu Mare este aproape finalizat, oraşul reuşind să recupereze doar o parte din cei circa 30 de milioane de lei pe care îi pierde după modificările aduse de guvern, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, la un eveniment al oamenilor de afaceri. Edilul a explicat că prin majorarea taxelor şi impozitelor şi prin predarea Filarmonicii de stat “Dinu Lipatti” către Consiliul Judeţean, s-a reuşit acoperirea unei sume de circa 11 milioane de lei. (09.02.2018)
<<   <   pagina 2 din 78   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design