Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria SATU MARE a investit pentru drumuri in 2017 cel mai mult din ultimul deceniu Primăria municipiului Satu Mare a investit în anul 2017 peste 23 de milioane de lei în modernizarea drumurilor, fiind reabilitaţi 14 km de şosele, cea mai lungă suprafaţă din ultimii 10 ani, a declarat edilul Kereskenyi Gabor, luni, într-o conferinţă de presă. Potrivit acestuia, administraţia a mai investit 1,6 milioane de lei în trei km de pistă de biciclişti, dar s-a demarat şi modernizarea a 11 cvartale de parcări din cartierele Micro 17 şi Carpaţi, trei dintre ele fiind finalizate. (24.01.2018)
Primarul Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată. “Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri“, a subliniat Cătălin Cherecheş. (23.01.2018)
SATU MARE: Proiecte de peste 26 milioane euro, selectate pentru a primi finanţare prin POR Peste 20 de fişe de proiecte întocmite de Primăria municipiului Satu Mare pentru finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional (POR) au fost selectate şi urmează să fie implementate, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Potrivit edilului, pentru unele din proiectele incluse în Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare şi Planul de Mobilitate Urbană Durabilă au fost semnate deja contractele de finanţare, iar altele urmează să fie semnate la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest. (23.01.2018)
Primarul Catalin Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată. "Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri", a subliniat Cătălin Cherecheş. (22.01.2018)
DNA prinsa in flagrant - Raport devastator facut de expertul Catalin Grigoras despre inregistrarile DNA din dosarul primarului din BAIA MARE, Catalin Chereches: “Cele 36 de fisiere audio in litigiu contin urme de editare computerizata prin montaj audio, stergere si inserare" Dupa dosarele lui Paltin Sturdza si Sorin Strutinsky, instrumentate de DNA, in care acestia au fost arestati in baza unor stenograme falsificate in mod grosolan, iese la iveala un nou caz revoltator care arata cat de usor pot fi aruncati in inchisoare oameni doar pentru ca exista anumite interese oculte. Expertiza facuta inregistrarilor depuse de procurorii lui Kovesi la dosarul primarului din Baia Mare Catalin Chereches arata ca acestea nu sunt autentice si ca au fost editate prin montaj audio, stergere si inserare. (19.01.2018)
Veniturile proprii ale municipiului SATU MARE, cu 21 milioane lei mai mici Veniturile proprii ale municipiului Satu Mare vor fi în acest an cu 21 de milioane de lei mai mici decât în anul precedent, cu toate că de la 1 ianuarie 2018 au fost majorate impozitele locale cu 20%, potrivit proiectului de buget aflat în dezbatere publică. Proiectul de buget al Primăriei Satu Mare se află în procedura de dezbatere publică, după care va fi supus aprobări Consiliului Local. (12.01.2018)
Investitii in redeschiderea vechiului strand si un nou complex sportiv, anuntate de municipalitatea BAIA MARE Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că au fost obţinute fonduri pentru reconstrucţia Ştrandului Tineretului, închis în urmă cu peste 25 de ani, dar şi construcţia unui nou complex sportiv în zona vestică a oraşului. Primarul municipiului Baia Mare a mai menţionat că noul complex sportiv va deţine o infrastructură completă, specifică unui oraş sportiv, inclusiv acces direct dintr-o gară care va fi construită special pentru accesul în zonă. (12.01.2018)
Primarul municipiului SATU MARE a cerut tuturor institutiilor subordonate sa reduca bugetele cu 20 la suta Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a solicitat şefilor instituţiilor subordonate să reducă cu 20% cheltuielile cu materialele, afirmând că este un buget de austeritate, a informat instituţia pe reţeaua de socializare. Edilul a avut o întâlnire cu şefii serviciilor din cadrul aparatului de specialitate şi cu directorii instituţiilor subordonate pe tema bugetului pe anul 2018, care este “unul de austeritate, ca urmare a efectelor pe care le vor avea modificările fiscale făcute de Guvern”. (09.01.2018)
Contracte de finantare investitii de peste 11 milioane lei, semnate de primarul orasului NEGRESTI OAS Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, şi ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Paul Stănescu, au semnat pe 27 decembrie, la Bucureşti, contractele de finanţare pentru patru noi obiective de investiţii prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, în valoare de peste 11 milioane de lei. Proiectele vizează modernizarea a două străzi, construirea unei creşe, prima din Negreşti-Oaş, şi construirea a patru poduri peste râul Tur. (04.01.2018)
Primarul municipiului BAIA MARE anunta ca nu se vor majora taxele si impozitele locale in 2018 Primăria municipiului Baia Mare a anunţat, pe pagina sa de socializare, că taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în anul 2018. Potrivit sursei citate, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a propus consilierilor locali ca nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru 2018 să fie menţinut la nivelul celor din anul 2017. (22.12.2017)
<<   <   pagina 2 din 77   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design