Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
BAIA MARE: Primaria a sanctionat societatea Rosal; Fostele centrale termice, case ale boschetarilor; IMM-urile din Maramures, sprijinite de Marea Britanie Zapada cazuta in ultimele zile a perturbat traficul rutier din municipiu. De degajarea stratului de zapada de pe carosabil este responsabila societatea Rosal Grup, care nici de aceasta data nu si-a făcut la timp treaba. (17.03.2010)
BAIA MARE: Curatenia de primavara a lasat in urma mizerie; Pietonii, "kamikaze" pe strazile municipiului; Masterplan turistic pentru judetul Maramures Privirile baimarenilor care au trecut pe strada George Coşbuc au fost atrase de un morman de crengi uscate, abandonat langa un copac. Crengile tocmai fusesera taiate, in cadrul campaniei de curatenie de primavara. (09.03.2010)
BAIA MARE: Consilierii locali dau bani SC Urbis, dar cer disponibilizari; Calea ferata din municipiu, furata pe bucati de catre tiganii de pe Craica si din cantonul CFR; Aviatorilor, strada gunoaielor Firma de Transport Urban de persoane (SC Urbis) din Baia Mare a reintrat in atentia alesilor baimareni, dupa ce acestora li s-a supus spre aprobare bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2010 al SC Urbis. Planul bugetar a fost aprobat de consilierii locali, cu conditia ca Urbis sa prezinte in cursul lunii viitoare un plan de restructurare si reducere a cheltuielilor. (25.02.2010)
BAIA MARE: "Orasul din gand", in imaginarul alesilor locali; Gropi plombate... cu garantie; iar Primarul Anghel vrea Baia Mare capitala europeana a culturii traditionale Municipalitatea Baii Mari intentioneaza sa dea o noua fata zonei delimitate de bulevardul Republicii, strada Vasile Alecsandri, strada Progresului, bulevardul Traian si bulevardul Unirii. Proiectul in care a fost inclus obiectivul “Zona Sport - Gradina Publica” se anunta unul de anvergura si a fost botezat “Orasul din gand”, noteaza eMaramures.ro (22.01.2010)
BAIA MARE: Raed Arafat vine la inaugurarea SMURD Maramures; Gropi si mizerie in zona Colonia Topitorilor; si 15 lei amendă pentru lipsa tichetului de parcare Locuitorii din zona strazii Colonia Topitorilor si cei din imprejurimi sunt, pe buna dreptate, nemultumiti. In sezonul ploios, noroaiele fac drumul impracticabil. In plus, oamenii spun ca nici autobuzele de pe linia nr. 9 nu au mai trecut pe-acolo de cateva luni. Muncitorii le-au promis, in schimb, oamenilor care locuiesc aici ca, pana la primavara, vor trebui sa suporte situatia asa cum e. (05.01.2010)
SATU MARE: Primarul Ilyes solicita sprijinul parlamentarilor satmareni pentru centura de ocolire; Sedinta comuna a consiliilor locale din Satu Mare si Zutphen asigurata de STS; si Primaria a obtinut finantare pentru un proiect cultural Primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, a avut o intalnire cu parlamentarii satmareni Gheorghe Ciocan, Erdei D. Istvan, Varga Attila si Ioan Holdis, Ilyes solicitand parlamentarilor sa faca o interpelare comuna la Guvernul Romaniei pe tema centurii ocolitoare, mai exact pentru cuprinderea acestei investitii in bugetul pe anul 2010. (05.01.2010)
Alegeri ''mascate'' – Membrii comisiilor din sectiile de votare maramuresene, dotati cu masti chirurgicale; "Transporturi" electorale la Sibiu si Suceava; Presedintele unei sectii de votare din Baia Mare este membru PD-L; Un viceprimar a fost amendat cu 25.000 lei pentru turism electoral; Doi arestati la Giurgiu Reprezentantii PSD Maramures acuza faptul ca la una dintre sectiile de votare din Baia Mare, presedintele este un membru marcant al PD-L. Viceprimarul din orasul Stefanesti, judeţul Arges, a fost amendat de catre politie cu suma de 25.000 lei pentru ca efectua taximetrie fara licenta, dupa ce a fost depistat ca transporta mai multe persoane la sectiile de votare din localitate. (22.11.2009)
BAIA MARE: Primarul Anghel colecteaza aparatura invechita; Colinde cu Hrusca, in decembrie; Pret de criza la "hotelul" oamenilor strazii: 1 leu la "all inclusive" SC Drusal Baia Mare si Asociatia Environ, in colaborare cu Primaria Baia Mare continua campania de colectare gratuita a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE) de la cetatenii municipiului. (06.11.2009)
SATU MARE: Primaria a decis sa demonteze rampele de limitare a vitezei din municipiu; Iluminatul pentru sarbatorile de iarna va costa 175.000 de lei; Municipalitatea limiteaza timpul de stationare al microbuzelor Comisia de Siguranta Circulatiei din cadrul Consiliului Local Satu Mare a decis ridicarea tuturor rampelor de viteza de pe raza municipiului, pe timpul iernii, urmand sa fie instalate din nou incepand cu primavara anului viitor.Cetatenii au formulat solicitarea ca urmare a faptului ca, din cauza trepidatiilor produse cand autovehiculele trec peste rampa, li s-au fisurat peretii caselor si au constatat deplasari ale tiglelor de pe acoperisuri. (17.10.2009)
SATU MARE: Locuitorii de pe 5 strazi se revolta impotriva traficului greu; Alee deteriorata in Micro 15; iar Cladirile monument istoric zac in paragina Case cu peretii crapati pe strazile Baritiu, Lacramioarei, Draganilor, Unirii si Aurel Vlaicu si indignare fata de dezinteresul autoritatilor locale. Peste 240 de persoane au semnat pentru devierea traseului pe care circula camioanele in drum spre Vama Petea. Ei solicita administratiei locale sa mute traseul traficului greu in afara municipiului. (07.10.2009)
<<   <   pagina 75 din 78   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design