Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
BAIA MARE: Primarul Anghel i-a initiat pe elevii baimareni in opera scriitoriceasca a lui Ovidiu Chirovici; Presedintele CJ, Mircea Man, da tunuri imobiliare in Sacel; Bataie intre Maramures, Satu Mare si Salaj pe 16 milioane de euro pentru Spitalul Judetean Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a prezentat elevilor din liceele baimarene ultima carte, "Puterea", a scriitorului Ovidiu Chirovici, in prezenta autorului. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Mircea Man, si primarul PD-L din Moisei, Toader Stetcu, ar fi supraevaluat de sapte ori un teren in Sacel pentru a fi achizitionat pe bani publici. (20.05.2009)
SATU MARE: Primaria ar putea mari impozitele locale cu 20% din cauza Guvernului; Depresia face victime printre satmareni; si profesorii de la Liceul Economic cred ca stau pe un butoi radioactiv Primaria Satu Mare ar putea mari impozitele locale cu 20%; edilii spun ca acest lucru s-ar putea produce din cauza unui proiect de Hotarare de Guvern care prevede indexarea taxelor locale. Satmarenii dau semnele unei lupte acerbe cu depresia: 22 de persoane si-au pus capat zilelor in primele luni ale anului. (07.05.2009)
BAIA MARE: Sensuri unice pentru descongestionarea traficului; si Actiune ecologica pe bulevardul Unirii Municipalitatea continua seria de modificari in traficul rutier din urbe. Dupa amenajarea, in cursul anului trecut, a unui numar considerabil de sensuri giratorii, anul 2009 vine cu o altă noutate. In speranta ca vor descongestiona intersectiile din centrul oraşului, membrii Comisiei de Circulatie au stabilit o lista de 92 de strazi pe care se va circula intr-un singur sens. (28.04.2009)
CAVNIC: Primarul s-a vopsit in rosu; si A inceput razboiul cu investitorii Reprezentantii Cavnicului sunt decisi sa „faca curat” in zona turistica si sar la beregata investitorilor „neseriosi”. S-au reziliat primele contracte, dar cei care au concesionat teren si sunt cu taxele la zi sunt hotarati sa ceara despagubiri. (20.04.2009)
SATU MARE: Ioan Litan este noul city manager al orasului, iar Situatia Colegiului National Kolcsey Ferenc aduce nume grele in municipiu Administratorul public al municipiului isi va incepe activitatea in luna mai si va coordona si raspunde de investitiile din municipiu, de serviciile de utilitati publice si de administrarea domeniului public in municipiul Satu Mare. Ioan Litan a fost primar al municipiului in perioada 1990-1992. (16.04.2009)
BAIA MARE: Secretarii primariilor nu cred in descentralizare; Un cetatean propune eficientizarea iluminatului public; Garajele neautorizate se desfiinteaza; si Cantinele sociale reduc portiile Secretarii primariilor din judetul Maramures, convocati la sedinta lunara la Palatul Administrativ din Baia Mare, au fost nevoiti sa asculte o ampla prelegere privind descentralizarea administratiei publice si s-au plictisit ingrozitor. Secretarii se plang ca multi din cei care au ajuns in Federatia secretarilor nu sunt secretari. (14.04.2009)
BAIA MARE: Primarul Anghel este important si in PNL-ul lui Crin Antonescu, iar primarul Cicarlaului asociaza numele comunei cu cel al orasului lui Obama (Chicago) si sarbatoreste de Ziua Americii Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, se dovedeste a fi o persoana influenta si in PNL-ul condus de Crin Antonescu, ocupand pozitia a 4-a in ierarhia partidului; Anghel a fost ales vicepresedinte al liberalilor si si-a "impins" colaboratorii in posturi importante. Primarul comunei Cicarlau, Vasile Zete, a decis ca ziua comunei sa fie sarbatorita pe 4 iulie, odata cu Ziua Americii, intrucat asociaza numele Cicarlaului cu cel al orasului Chicago, din statul american Illinois. (31.03.2009)
BAIA MARE: Primaria rupe drumul de centura de proiectul drumului rapid iar Cristian Anghel intra in “pactul primarilor” pentru reducerea poluarii Primarul din Baia Mare, Cristian Anghel, a anuntat ca proiectul drumului de centura al municipiului urmeaza sa fie desprins de cel al drumului rapid Baia Mare – Satu Mare – Vaja (Ungaria). Baia Mare, in “pactul primarilor” pentru reducerea poluarii. (25.03.2009)
MARAMURES Primarul din Targu Lapus, Mitru Lese, si-a cumparat ATV, iar la Calinesti - Protest original pe casa unei familii Primarul din Targu Lapus este fost militar de cariera. In prezent, potrivit declaratiei de avere, primarul Lese este proprietarul unui tractor U445 DT, cumparat in 1981, un ATV HSUM, fabricat în 2007, şi un autoturism Mitsubishi, din 2008. (24.03.2009)
BAIA MARE: Metoda comunista de impartit bani publici, primarul Cristian Anghel nu are bani pentru repararea strazilor, Primarul Cristian Anghel a aratat ca desi s-a dat ordin de incepere a lucrarilor de reparatii, investitia nu va fi finalizata in acest an, pentru ca nu sunt fonduri suficiente. Asociatiile de proprietari au fost invitate de municipalitate sa isi depuna dosarele pentru a demara programul de reabilitare termica a blocurilor. (19.03.2009)
<<   <   pagina 77 din 78   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design