Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
SATU MARE: Locuinte ANL pe strada Poligonului, colectarea selectiva a gunoiului in atentia consilierilor PDL, hotararile CL controlate de prefect si reparatiile la podul Golescu mai asteapta Primarul Iuliu Ilyes a declarat ca la nivelul Primariei a fost initiata deja intocmirea studiului de fezabilitate pentru 140 de apartamente ANL.Un nou regulament de salubrizare a orsaului, ce presupune colectarea selectiva a gunoiului a fost propus de consilierii PDL. (13.03.2009)
BAIA MARE: Primarul Cristian Anghel este curtat de conducerea PNL, iar in municipiu se vor amenaja inca 5 sensuri giratorii Cristian Anghel este sustinut pentru o functie de conducere in Biroul National PNL,si administratia locala continua eforturile pentru fluidizarea circulatiei rutiere (13.03.2009)
BAIA MARE: Primarii din Baia Mare si Sighet primesc 64 milioane euro de la Mediu, si presedintele CJ, Mircea Man, isi unge fratele sef la RAR Maramures Ministerul Mediului va acorda 64 de milioane euro primariilor maramuresene Baia Mare si Sighet pentru proiecte privind managementul integrat al deseurilor si reabilitarea retelelor de apa si canalizare. Liviu Man, fratele presedintelui CJ Maramures, Mircea Man, va fi numit sef la RAR MAramures, acest fapt starnind rumori despre nepotismul negocierilor dintre PD-L si PSD. (21.02.2009)
Satu Mare: Dupa 35 de ani, curse regulate TAROM spre Bucuresti Ministrul IMM-urilor, Ovidiu Silaghi, secondat de Ioan Rus, membru in Consiliul de Administratie (CA) al Aeroportului International Satu Mare au informat ca incepind cu data de 9 noiembrie vor ateriza si decola zilnic spre Bucuresti aeronave ale TAROM. (28.10.2008)
Baia Mare: Un CL bun de plata Un proiect de hotarare al Consiliului Local Baia Mare a facut sa curga multa cerneala tipografica in ultimul an. Alesii baimarenilor au aprobat dupa vreo sapte incercari, construirea de blocuri pe zona verde de pe Munteniei (cum este cunoscut terenul din spatele complexului de pe strada Moldovei). Acum a venit scadenta! (17.05.2008)
Municipalitatea din Baia Mare a receptionat primele blocuri ANL Primele doua blocuri ANL din Baia Mare au fost receptionate de municipalitate.Consiliul Local urmeaza sa stabileasca modalitatile prin care apartamentele vor fi alocate. Ambele blocuri au cite 25 de apartamente, din care cite 14 cu doua camere si cite 11 apartamente cu o singura camera. Reprezentantii Primariei s-au aratat deosebit de multumiti de gradul inalt de finalizare a lucrarilor de catre constructor si au in vedere realizarea altor obiective similare. (27.10.2008)
Lapus: Nicolae Giurgiu este primar, preot si bancher Nicolae Giurgiu se ocupa si de problemele administratiei locale, si de ale cooperativei de credit pe care o conduce, dar isi gaseste timp sa spuna si cate un ”Tatal nostru” pe la enoriasii si alegatorii sai. (26.10.2008)
Kovacs Eugen, primarul Careiului: Trebuie sa rezolvam canalizarea menajera Kovacs Eugen, primarul Careiului sustine ca s-a ivit posibilitatea rezolvarii problemei canalizarii menajere a orasului, lucrarile vizind in special periferiile. (24.10.2008)
Primaria Satu Mare vrea sa introduca tarife diferentiate in piete O analiza complexa a situatiei din pietele satmarene, incluzand perspectiva finantarii unor investitii menite a spori confortul si siguranta vanzatorilor si cumparatorilor, precum si protejarea adevaratilor producatori agricoli din piete, este efectuata in aceste zile de viceprimarul Adrian Albu si conducerea Administratiei Domeniului Public. (16.10.2008)
<<   <   pagina 78 din 78   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design