Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria SATU MARE achizitioneaza 15 autobuze noi si vrea sa schimbe intregul parc auto pana in 2020; Primarul pleaca in delegatie in China, Coreea de Sud si Japonia pentru atragerea de investitori

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, va efectua o vizită oficială în China, Coreea de Sud şi Japonia, alături de alţi primari din ţară, cu scopul de a atrage investitori. Edilul a declarat că este vorba de o delegaţie a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), la iniţiativa ambasadelor ţărilor respective, interesate de investiţii în România. (24.03.2017)

Primarul Kereskenyi Gabor afirma ca samsari imobiliari incearca sa blocheze doua mari investitii in municipiul SATU MARE; Angajatii Primariei, inclusiv primarul, cer in instanta acordarea sporului de antena Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a afirmat că samsari imobiliari încearcă să încurce două mari proiecte de investiţii în municipiul Satu Mare, prin acţiuni în instanţă, spunând că le declară “război total”. Edilul a explicat că după demersurile făcute cu privire la construirea unui mall şi a unui fast food în municipiul Satu Mare, au apărut persoane care contestă în instanţă modul în care s-au retrocedat acele terenuri. (23.03.2017)
Consilierii locali au votat bugetul municipiului BAIA MARE pe anul 2017 Consiliul Baia Mare a votat, pe 22 martie, în cadrul unei şedinţe ordinare, bugetul de funcţionare a municipiului Baia Mare pe anul 2017, plus alte 40 de puncte aflate pe ordinea de zi. Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Municipiului Baia Mare pe anul 2017, capitolul venituri prevede suma de 353.685 mii lei, iar capitolul de cheltuieli suma de 355.023 mii lei, iar diferenţa de 1.385 mii lei va fi acoperita din excedentul pe anul 2016. (23.03.2017)
BAIA MARE: Primaria a castigat procesul cu Piata Aliment SA, insa confuzia persista După şapte ani în care s-au judecat, Primăria Baia Mare a câştigat procesul cu firma Piaţa Aliment SA. În decizia instanţei nu se specifică însă ce se întâmplă cu bunurile firmei aflate pe proprietatea primăriei, ceea ce face să persiste confuzia. Paţa Aliment SA deţine clădire, platformă betonată şi mese din beton, aflate pe terenul primăriei. (17.03.2017)
BAIA MARE: Fostul primar Cristian Anghel este noul presedinte al PER Maramures Mircea Ciocan a demisonat din funcţia de preşedinte al filialei Maramureş a Partidului Ecologist. El a optat, astfel, pentru funcţia de manager interimar al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare. Funcţia de preşedinte al filialei a fost preluată de Cristian Anghel. Preşedintele PER filiala Maramureş a demisionat, joi, din funcţie, conducerea filialei fiind preluată de Cristian Anghel. Acesta a fost secretarul general până acum, funcţie ce a fost preluată acum de către Ioan Buda. (10.03.2017)
SATU MARE: Investitorul NEPI apasa acceleratia si devine agresiv pentru obtinerea autorizatiilor pentru mall Fondul de investiţii african NEPI, cei care s-au angajat la construirea unui centru comercial uriaş la Satu Mare devine tot mai vizibil în piaţa marilor investitori din România. Aceştia au surprins pe toată lumea cu majorarea capitalului social la 72 de milioane de euro, dublu faţăde orice preconizare a oamenilor din domeniul financiar. În această lună cei de la NEPI vor emite peste 6 milioane de acţiuni noi, activitate economică ce vine în completarea creşterii capitalului social. (06.03.2017)
Primaria SATU MARE va dezvolta o aplicatie mobila pentru semnalarea de catre cetateni a problemelor Primăria municipiului Satu Mare va dezvolta o aplicaţie pentru telefoanele mobile care să permită cetăţenilor să semnaleze online problemele, urmând să implementeze şi un sistem digital intern de comunicare folosind servicii google. Noul consilier al primarului pe probleme de comunicare, Butka Gergely, a declarat că primul pas pe care şi-l propune este dezvoltarea aplicaţiei Satu Mare City Report, asemănătoare celei din Oradea, prin care să fie semnalate probleme din oraş. (23.02.2017)
Viceprimarul municipiului SATU MARE sustine ca nu creste taxa de salubrizare, dar cetatenii vor plati mai mult Taxa de salubrizare plătită în municipiul Satu Mare va rămâne neschimbată, însă sătmărenii vor plăti în plus o taxă de mediu de circa 3 lei / persoană / lună, după de Ministerul Mediului a impus o taxă gropilor de gunoi care nu colectează selectiv, a declarat viceprimarul Adrian Albu. Viceprimarul a explicat că în urma unei corespondenţe cu operatorul de salubritate s-a ajuns la concluzia că municipalitatea nu poate introduce această taxă în tariful de salubrizare şi recomandă acestuia să o recupereze direct la persoane, introducând o nouă poziţie pe factură. (22.02.2017)
Primarul interimar al municipiului BAIA MARE, Marinel Rob, a demisionat din functie Consiliul Local Baia Mare a luat act, în cadrul unei şedinţe extraordinare, de demisia viceprimarului cu atribuţii de primar, Marinel Rob. Totodată, CL a constatat încetarea atribuţiilor temporare a celor doi consilieri cu funcţii de viceprimar, Florin Creţ (PMP) şi Cristian Niculescu Ţâgâlaş ( PNL). Majoritatea CL Baia Mare, formată din consilierii PMP, UNPR, PSRO, PNŢCD şi FDGR, a propus ca stabilirea unui viceprimar cu atribuţii de primar să aibă loc într-o şedinţă viitoare. (17.02.2017)
SATU MARE: “2017 va fi un an al reparatiilor si proiectelor”, sustine primarul municipiului; Tarifele la salubritate vor creste cu circa 35 la suta Anul 2017 va fi unul al reparaţiilor şi proiectelor în municipiul Satu Mare, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor, într-o conferinţă de presă de prezentare a bugetului. Totalul bugetului municipiului Satu Mare este de 297 milioane lei, din care 254 milioane reprezintă cheltuielile de funcţionare a instituţiilor subordonate şi 43 de milioane – investiţii. (16.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 66   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design