Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
8.  Voluntari
  25,00% (1/4)
9.  Falticeni
  100,00% (1/1)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cantina Sociala ASSOC nu se mai gaseste in schemele Primariei BAIA MARE

Aproximativ 100 de băimăreni, persoane în vârstă sau cu dizabilităţi, nu vor mai beneficia de hrana pe care o primeau de la cantina socială a ASSOC, după ce primăria Baia Mare a înterupt colaborarea cu această organizaţie. Deşi primarul a arătat că îşi doreşte ca acest serviciu să fie preluat de Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei, motivând costurile prea mari, un calcul simplu arată că vistieria primăriei nu va avea de câştigat, asta pentru că ASSOC susţinea o parte din cheltuieli. (21.08.2017)

SATU MARE Primarul Kereskenyi Gabor : Traficul aglomerat este subiectul zilei "Cu riscul de a ne repeta, dorim să vă mai aducem la cunoştinţă informaţiile legate despre lucrările care se desfăşoară la Podul Decebal. Traficul aglomerat din oraș este ”subiectul zilei” în Satu Mare și, pentru că nu am fugit niciodată de răspundere, dorim să le explicăm tuturor sătmărenilor situația privind această reparație.", spune primarul din Satu Mare. (18.08.2017)
Consiliul Local SATU MARE a aprobat Planul de Mobilitate Urbana si Strategia de Dezvoltare, pentru accesarea a 26 milioane lei fonduri UE Consiliul Local (CL) al municipiului Satu Mare a aprobat, în şedinţa de pe 16 august, Planul de Mobilitate Urbană şi Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană, documente care cuprind principalele proiecte pentru care municipalitatea doreşte obţinerea de fonduri europene nerambursabile în valoare de circa 26 de milioane de lei. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că aceste documente sunt imperios necesare în vederea atragerii fondurilor europene. (17.08.2017)
Peste 40 de blocuri din BAIA MARE vor fi reabilitate si modernizate in cadrul unui proiect sustinut din fonduri europene Peste 40 de blocuri din municipiul Baia Mare vor fi supuse reabilitării și modernizării în cadrul unui proiect susținut din fonduri europene. În cadrul unei întâlniri cu reprezentații asociațiilor de proprietari din Baia Mare, primarul Cătălin Cherecheș a discutat cu aceștia despre proiectul ambițios care va fi demarat în primăvara anului viitor. (14.08.2017)
Vicepresedintele CJ Maramures, Lucian Morar, a demisionat si se reintoarce la postul de primar in ULMENI Lucian Morar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Lucian Morar, şi-a înregistrat demisia din forul judeţean, el urmând să preia funcţia de primar al oraşului Ulmeni, funcţie câştigată în urma alegerilor parţiale din 11 iunie 2017. Acesta a precizat că se va reîntoarce la conducerea primăriei oraşului Ulmeni, post pe care l-a abandonat în iunie 2016 pentru a ocupa funcţia de consilier judeţean, ulterior acesta fiind ales, în urma negocierilor politice, vicepreşedinte al CJ Maramureş. (11.08.2017)
Municipiul SATU MARE se va infrati cu orasul Orhei din Republica Moldova Municipiul Satu Mare se va înfrăţi în toamna acestui an cu oraşul Orhei din Republica Moldova, localitate ce va fi sprijinită în implementarea unor proiecte, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Până în prezent, municipiul Satu Mare este înfrăţit cu Wolfenbüttel – Germania, Zutphen – Olanda, Nyíregyháza – Ungaria, Beregovo- Ucraina şi Reszow – Polonia. (11.08.2017)
Primaria BAIA MARE initiaza construirea unui parc logistic si industrial; Municipalitatea intentioneaza sa preia in gestiune proprie case si apartamente din centrul vechi Municipalitatea Baia Mare se va asocia cu mai multe instituţii în vederea construirii unui parc logistic-industrial, a anunţat primarul Cătălin Cherecheş. Potrivit acestuia, Primăria Baia Mare, Consiliul Judeţean Maramureş, Prefectura Maramureş, administraţiile localităţilor Recea şi Tăuţii Măgherăuş, precum şi administraţia Aeroportului Internaţional Maramureş vor semna un draft propus de municipalitate pentru asociere în demararea construcţiei unui parc logistic-industrial, la periferia oraşului Baia Mare. (27.07.2017)
BAIA MARE: Pentru presupuse infractiuni de drept comun, Catalin Chereches a fost interceptat ca teroristii, cu mandat pe siguranta nationala Procurorii DNA au solicitat mandate de interceptare pentru fostul edil din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, deși nu aveau niciun indiciu de săvîrșire a vreunei fapte penale. Mandatul care a fost ținut la secret nu a adus nicio probă în dosarul în care fostul primar a fost trimis în judecată. Documentul a fost solicitat de controversatul procuror Jean Uncheșelu și de alți magistrați. Mai mult, deși judecătorii au decis emiterea unui mandat pe siguranță națională și terorism, rechizitoriul a fost întocmit pe infracțiuni de drept comun, minore (24.07.2017)
ULMENI: Primarul Lucian Morar devine obscen cu presa neobedienta Un primar din Partidul Mișcarea Populară (PMP), condus de către Traian Băsescu, îl face albie de porci pe un ziarist, continuând astfel tradiția invectivelor folosite de fostul președinte al României la adresa presei neobediente. Astfel, este vorba despre Lucian Morar, liderul PMP Maramureș. Acesta și-a vărsat nervii pe un jurnalist de la ZiarMM.ro, care, cu ocazia alegerilor parțiale de pe 11 iunie, scrisese sub pseudonim un articol incisiv despre ascensiunea lui în politică. (21.07.2017)
Municipiul BAIA MARE, candidat pentru titlul de Capitala a Tineretului din Romania in 2018 Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș a depus candidatura municipiului Baia Mare pentru titlul de „Capitala Tineretului din România 2018-2019”. La conceptul candidaturii au lucrat tinerii voluntari din municipiul Baia Mare, decizia de a aplica pentru acest titlu venind în urma discuțiilor purtate cu organizațiile de și pentru tineret din municipiu dar și cu experții de la nivel național. "Eu doresc mult succes acestei candidaturi și o vom susține cu toată forța noastră”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș. (19.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 72   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design