Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Cetatenii judetului BISTRITA-NASAUD vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile incepand cu 1 octombrie Cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud vor fi obligaţi, începând cu data de 1 octombrie, să colecteze selectiv deşeurile, în caz contrar firma de salubritate urmând să nu mai golească pubelele sau containerele pe care le folosesc, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Ţintean. (22.09.2017)
Primarul IASIULUI protesteaza pe 22 septembrie fata de poluarea produsa de masinile second hand Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că intenţionează să protesteze pe data de 22 septembrie, când se desfăşoară evenimentul “O zi fără maşină”, nemulţumit fiind de poluarea produsă de maşinile second hand.Primarul a spus că va străbate pe jos distanţa de aproximativ un kilometru dintre Palatul Culturii şi Piaţa Unirii, în semn de protest faţă de creşterea alarmantă a numărului mare de maşini second hand cumpărate de cetăţeni din statele europene. (21.09.2017)
BUCURESTI: 34 de statii de tramvai vor fi acoperite cu vegetatie pana la mijlocul lunii octombrie; CGMB ar putea infiinta o comisie pentru identificarea barierelor birocratice in administratia locala Primarul General, Gabriela Firea, a participat pe 7 septembrie, la Piata ‘Sfantul Gheorghe’, la lansarea proiectului “Statii Verzi”, proiect prin care refugiile a 34 statii de tramvai vor fi acoperite cu vegetatie. Amenajarea refugiilor de tramvai va fi facuta de specialisti in domeniu, iar proiectul “Statii Verzi” este identic cu cel aplicat in toate tarile occidentale. (11.09.2017)
Consiliul Județean CLUJ este obligat sa ia masuri pentru evitarea unei poluari masive in zona rampei de gunoi de la Pata Rat; 640 de treceri de pietoni vor fi iluminate Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a dispus, printr-o hotărâre votată pe 8 septembrie, ca reprezentanţii Consiliului Judeţean să ia, în regim de maximă urgenţă, măsurile necesare pentru eliminarea unui bazin de 6.000 de metri cubi de levigat, lichid toxic rezultat din dizolvarea deşeurilor depozitate în groapa de gunoi a oraşului, de la Pata Rât. Potrivit măsurătorilor efectuate, nivelul materiilor în suspensie au o valoare care depăşeşte de 4,8 ori limitele legale, consumul chimic de oxigen are valori de 48 de ori mai mari, clorurile de 12 ori, iar azotatul amoniacal de 750 de ori mai mari. (11.09.2017)
Primarul municipiului TARGU MURES solicita o modificare legislativa pentru scoaterea spatiilor verzi din amenajamentele silvice; Aproximativ 2.000 de persoane au participat la mitingul de protest pentru sustinerea Liceului Teologic Romano Catolic Peste 350 de arbori din Târgu Mureş sunt uscaţi şi în pericol să cadă, dar municipalitatea nu are voie să intervină, impunându-se astfel o modificare legislativă pentru scoaterea spaţiilor verzi ale oraşelor din amenajamentele silvice, a declarat primarul Dorin Florea. Edilul a arătat că, în forma actuală a legii, administraţiile publice locale nu au dreptul să intervină fără acordul Direcţiilor Silvice şi că, din acest motiv, numai la ultima furtună, cei 12 arbori doborâţi peste maşini şi clădiri au produs pagube însemnate. (07.09.2017)
CLUJ: Cetatuia, sub asediul boschetarilor. Talharii, cladiri vandalizate si fecale peste tot; Incoltit de cetateni pentru copacii taiati pe ascuns in Piata Cipariu, Boc promite ca ii va inlocui Pentru a fluidiza traficul rutier, Primăria e în stare să sacrifice puținele spații verzi din oraș. Clujenii s-au arătat foarte nemulțumiți de faptul că au dispărut copacii și a fost rasă vegetația din zona Piața Cipariu pentru a se crea un sens giratoriu. După sesizările făcute de cetățeni, Primăria o dă la întors și promite că va înlocui fiecare arbore tăiat. (04.09.2017)
Bucurestiul are doua probleme majore: sobolanii si tantarii In zone intregi din oras, insectele - in special tantarii-tigru, care pot fi purtatorii unor boli periculoase, sunt omniprezente. Strazile orasului sunt invadate de sobolani, si ei un pericol de sanatate publica. Combaterea tantarilor este facuta de Primaria Capitalei prin Centrul de Protectia Plantelor, cu doar 9 autoutilitare cu instalatii de pulverizare, deservite de 18-20 salariati, potrivit informatiilor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews.ro. Chiar si primarul Sectorului 3 recunoaste ca actiunile Primariei Bucuresti sunt ineficiente. (01.09.2017)
Proiect care vizeaza majorarea cu 32 la suta a tarifelor de transport si distributie a energiei termice, aprobat de CGMB; Primaria Capitalei vrea sa realizeze o centura verde a municipiului; PMB doreste sa achizitioneze servicii de consultanta si reprezentare juridica, in urma numarului mare de litigii; Un proiect care vizează majorarea cu peste 30% a tarifelor de transport şi distribuţie a energiei termice practicate de RADET Bucureşti a fost aprobat de Consiliul General, însă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurări că această hotărâre nu vizează consumatorii casnici. (31.08.2017)
TIRGU BUJOR si proiectele inteligente pentru un mediu curat Una dintre cele mai vechi aşezări atestate arheologic din România, Tîrgu Bujor, se întinde pe cursul pârâului Chineja, pe malurile căruia “dansează” graţioasă salcia, acompaniată de plopii falnici. Despre oraşul situat în partea central-estică a judeţului Galaţi, la 55 km distanţă de municipiul Galaţi şi la 55 km distanţă de municipiul Bârlad, există dovezi de atestare a locului din urmă cu circa 12.000 de ani î.Hr. (30.08.2017)
Aer otravit cu benzen. Locuitorii din PLOIESTI, BLEJOI si BRAZI, expusi la boli incurabile Autoritățile de mediu și cele de sănătate publică au ascuns până acum efectul devastator asupra sănătății pe care îl au substanțe precum benzenul folosite de rafinăriile din zona Ploieștiului. La Brazi, de exemplu, s-au atins valori de 35 de grame/mc, față de limita maximă impusă de UE, de 1 mg/m3. La ședința organizată săptămâna trecută de Ministerul Mediului la Ploiești, pe probleme de poluare, directorul Institutului Național de Sănătate Publică din România a detonat ”bomba”: benzenul este cancerigen! (28.08.2017)
<<   <   pagina 2 din 166   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design