Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
TIMISOARA: Masinile ridicate de pe strazi pot fi recuperate de oricine de la ADP cu 5,5 milioane lei vechi si Parcul Copiilor intra in dezbatere publica Prefectul Judetului Timis, Ovidiu Draganescu, a acuzat Administratia Domeniului Public (ADP) din Timisoara de nereguli in procesul de recuperare a masinilor ridicate; mai multi cetateni au reclamat faptul ca nu au fost legitimati cand au ridicat masina si nu li s-a dat chitanta pentru amenda de 5,5 milioane de lei vechi. Consilierii locali PNL organizeaza o dezbatere publica cu privire la situatia Parcului Copiilor, aflat in paragina. (07.03.2009)
BRASOV: Isarescu cauta solutia crizei la Brasov si CET Brasov este pe primul loc la poluare Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, va participa la sfarsitul saptamanii viitoare la o conferinta care incearca sa prezinte solutii la criza, iar Centrala Electrica de Termoficare (CET) Brasov a fost declarata de Agentia Nationala de Reglementare a Energiei Electrice (ANRE) "campioana" la poluare prin emisii de CO2. (26.02.2009)
PIATRA NEAMT: Scolile vor face economie la electricitate cu bani europeni, iar primarii din judet vor fi scoliti pentru fondurile comunitare Primaria Piatra Neamt va moderniza cu bani europeni sistemul de iluminat din scoli, astfel ca economiile la electricitate vor putea atinge 30%, iar primarii din judetul Neamt vor participa la sedinte de scolire organizate de Consiliul Judetean in vederea accesarii fondurilor comunitare. (27.01.2009)
Elevii clujenii cer online Primariei pietonala pe Canalul Morii Un grup de elevi şi cadre didactice de la Grupul Şcolar de Chimie "Terapia" Cluj au deschis o petitie online pe adresa Primariei pentru ecologizarea si reabilitarea Canalului Morii si valorificarea lui ca zona pietonala. Canalul Morii se afla de ani buni intr-o stare deplorabila. (26.01.2009)
Oprescu pierde in instanta procesul cu un director pe care l-a demis, dar in topul energiilor alternative conduc vantul si soarele Tribunalul Bucuresti a anulat decizia primarului general Sorin Oprescu de eliberare din functie a lui Virgil Carstea, director al Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement (ALPA), iar energia eoliana si cea solara conduc in topul energiilor alternative. (16.01.2009)
La Green Planet Blues nu se vorbeste in gol despre ecologie "Se vorbeste azi mult si in gol despre ecologie, despre un dezastru iminent, dar aceste discutii au devenit un zgomot de fond pe care nimeni nu-l baga in seama si in legatura cu care nimeni nu face nimic", spune Ada Roseti, Channel Manager al Discovery Channel Romania, adaugand ca a fost incantata atunci cand Cristina Hoffman, presedintele Aristotele Workshop, i-a propus sa i se alature in organizarea primul festival de film ecologic din Romania. Evenimentul are loc intre 17 si 19 ianuarie la Casino Sinaia, si promite sa fie altceva decat "vorbit in gol" si "zgomot de fond". (15.01.2009)
Primaria Sibiu aloca 1,72 milioane lei pentru cainii comunitari Primaria Sibiu a alocat 1,72 milioane lei pentru constructia unui adapost destinat cainilor comunitari la Gusterita. Amplasamentul va fi ridicat pe o suprafata de peste 3 000 de metri patrati, va avea 50 de padocuri si o parcare cu sapte locuri. (04.12.2008)
Municipiul Piatra Neamt, atestat ca statiune turistica de nivel national Autoritatile locale au demarat procedurile de atestare a municipiului Piatra Neamt ca statiune turistica de nivel national. In acest sens, edilii vor depune la diverse ministere o documentatie care sa ateste indeplinirea criteriilor cerute de lege. (29.11.2008)
Iasi: Medicii rezidenti nu au utilitati in ANL-uri, dar Primaria da "Sport in cartiere" Medicii ieseni nu se pot muta in ANL-uri deoarece furnizorii de servicii nu asigura utilitati, dar Primaria a dat startul programului "Sport in cartiere", in cadrul caruia iesenii vor putea face sport in urmatoarele doua week-enduri. (21.11.2008)
Primaria Piatra Neamt vrea trasee turistice in jurul orasului dar "verzii" ameninta cu proteste Primaria Piatra Neamt doreste sa implementeze un proiect de amenajare a unor trasee turistice in jurul orasului, in valoare de 4 milioane de euro, insa ecologistii se opun. (15.11.2008)
<<   <   pagina 166 din 167   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design