Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Oradea: Bugetul local suplimentat cu 2 milioane lei, iar copii au iesit la plantat pomi Bugetul local al municipiului Oradea a fost suplimentat de Consiliul Local cu 2 milioane lei, destinati reabilitarii unor drumuri comunale din zona metropolitana, iar copiii de la Gradinita 20 au plantat pomi impreuna cu educatorii si parintii. (14.11.2008)
Horea Dan: "La Cluj au aparut pisicile comunitare" Horea Dan, candidat pentru un mandat de deputat in colegiul 2 din Cluj, a semnalat aparitia in oras a pisicilor comunitare. Liberalul a precizat ca in cartierul Manastur, intr-un singur bloc au aparut 90 de pisici comunitare. Dan a acuzat Primaria Cluj de tratarea necorespunzatoare a animalelor comunitare si a propus infiintarea unui adapost pe 3 ha pentru caini si pisici. (05.11.2008)
Primaria Buzau investeste in 40 hectare de parcuri Primaria Buzau intentioneaza sa realizeze 40 de hectare de spatiu verde la marginea orasului, relateaza Opinia Buzoiana. Acestea urmeaza sa fie amplasate pe langa viitoarele ansambluri rezidentiale de la iesirea din oras. (01.11.2008)
Johannis, primul si la turism Johannis a fost premiat pentru ca a pus Sibiul, "Capitala culturala europeana", pe harta turistica a lumii si pe primul loc in tara la Gala Turismului Românesc. Distinctia guvernamentala i-a fost acordata de secretarul de stat din ministerul Turismului, Lucia Morariu. In anul 2007, Sibiul a fost vizitat de peste un milion de turisti. (29.10.2008)
Aradul, un oraş plin de praf Aparatele de monitorizare a aerului amplasate în Arad vin să confirme faptul că aerul din municipiu este plin de praf. Deşi, de la începutul anului, de când a început să se măsoare calitatea aerului, nu a fost depăşită niciodată cantitatea admisă de pulberi suspensibile (praf), specialiştii spun că ne aflăm aproape de limită. (15.05.2008)
Criza a gunoaielor la Alba Iulia Primaria Alba Iulia a prezentat o lista cu 17 asociatii de proprietari restante de cel putin 5 luni la plata taxei de salubrizare, de la care gunoiul nu va mai fi ridicat. Monitorul de Alba publica lista asociatiilor restante, iar Unirea noteaza ca SC Salprest analizeaza posibilitatea colectarii taxei odata cu impozitul,. (21.10.2008)
Fonduri bugetare pentru Campeni Primarul orasului Cimpeni, Calin Andres, a anuntat ca bugetul local al orasului va fi suplimentat cu nu mai putin de 700.000 de lei. In premiera, orasul Campeni va putea in sfarsit achizitiona o masina de salubrizare stradala. (20.10.2008)
Primăria Târgoviște ia măsuri pentru reducerea poluării Primăria municipiului Târgoviște încearcă să reducă monoxidul de carbon produs de autovehicule prin restricții de circulație, dar și prin înființarea unor parcuri pe zone extinse care să facă aerul respirabil, transmite corespondentul NewsIn. (18.10.2008)
Imbunatatirea calitatii aerului Capitalei. Prioritate pentru autoturismele cu cel putin trei pasageri Autoturismele cu cel putin trei pasageri vor avea prioritate pe sosele bucurestene, astfel ca vor putea circula pe prima banda, cea pe care au prioritate vehiculele RATB si masinile de interventie. Masura face parte dintr-un amplu program de imbunatatire a calitatii aerului din Capitala. Autoritatile sustin ca astfel se incurajeaza mersul pe bicicleta si folosirea in comun a autoturismelor de mai multe persoane ceea ce ar duce atat la imbunatatirea calitatii aerului in Capitala cat si la evitarea aglomeratiei pe sosele. (17.10.2008)
<<   <   pagina 167 din 167   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design