Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
8.  Voluntari
  25,00% (1/4)
9.  Falticeni
  100,00% (1/1)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cum se duc "realizarile" lui Boc pe apa sambetei: Clujenii mai au de asteptat pentru cele 50 de autobuze noi. CTP, obligata de instanta sa reia licitatia; Dezastrul ecologic la Pata Rat: peste 100 de litri de substante toxice se scurg in paraul de langa rampa de gunoi in fiecare secunda

Clujenii nu vor avea prea curând cele 50 de auobuze noi promise în primăvară de adinistraţia locală, când Compania de Transport Public (CTP) a demarat organizarea unei licitaţii pentru cumpărarea a 50 de autobuze scurte, de 12 metri ce urmau să înnoiască parcul auto. Banii necesari achiziţionării proveneau dintr-un credit de 20 de milioane de euro de la Raiffeisen Bank. Organizarea licitaţiei şi totodată rezultatul acesteia (câştigător fiind declarat firma Mercedes) a fost contestat în instanţă, iar judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis reluarea procedurii de achiziţie. (23.08.2017)

Gabriela Firea: Ofertele pentru achizitia de autobuze noi Euro 6 pot fi depuse pana pe 16 august; Primaria Capitalei vrea sa acceseze fonduri europene pentru realizarea a 60 km de piste pentru biciclete; Firea: Pe raza Bucurestiului vor fi instalate 50 de puncte de colectare selectiva; Suplimentare de vouchere pentru programul "Biciclisti in Bucuresti" pana la 30.000 Ofertele pentru achiziția a 400 de autobuze moderne Euro 6 pot fi depuse până pe data de 16 august și vor fi evaluate până pe 11 septembrie, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Cât privește achiziția tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor electrice, primarul general a spus că municipalitatea este în curs de realizare a caietului de sarcini. (09.08.2017)
Primarii din Harghita si reprezentantii composesoratelor vor sa protesteze la Bucuresti daca nu se emite ordin de derogare pentru impuscarea ursilor Reprezentanţii administraţiilor locale şi cei ai composesoratelor din Harghita au anunţat că sunt hotărâţi să protesteze la Bucureşti dacă nu se emite ordin de derogare pentru împuşcarea urşilor, un apel în acest sens fiind lansat şi către primarii din Covasna, Mureş, Braşov, Prahova şi Argeş. Protestul urmează să fie organizat în cazul în care nu se emite ordinul de derogare pentru intervenţia în cazul carnivorelor mari până la data 30 iunie. (29.06.2017)
BACAU: Se amenajeaza un nou parc in zona blocurilor noi, ANL, de pe strada Fagaras Primăria municipiului Bacău amenajează în zona străzilor Făgăraş şi Serei un parc, pe terenul lăsat în paragină în ultimii ani. Deja au început lucrările. Vor fi montate bănci, toalete publice, coşuri de gunoi, va fi igienizat şi curăţat terenul, peste care s eva planta gazon. Acesta este al doilea parc complet nou din municipiu, după Parcul Catedralei, înfiinţat în 2008. (23.06.2017)
GALATI: Peste 220 de asociatii de proprietari din au fost notificate sa plateasca gardul viu primit gratuit de la primarie Un număr de 228 de asociaţii de proprietari dintre cele peste 700 existente în municipiul Galaţi au primit notificări din partea Primăriei Galaţi prin care sunt somate să achite contravaloarea gardului viu pe care l-au primit cu titlu gratuit de la municipalitate, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Raluca Ardean. (22.06.2017)
SEINI, surprinzatorul Smart City din Campia Somesului Fostă cetate, situată în Transilvania, așezarea Seini este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Țintuit în Lunca Someșului și flancat de forme de relief domoale, cel mai înalt punct fiind la nord unde străjuiește dealul Comja, localitatea Seini din județul Maramureș reprezintă, la ora actuală, unul dintre modelele de urmat în privința implementării conceptului Smart City. (21.06.2017)
Sistem care sorteaza automat deseurile reciclabile, instalat in premiera in comuna clujeana FLORESTI Un sistemul complet automatizat pentru preluarea deşeurilor de ambalaje, cu stocare subterană şi recompensă pe loc pentru cetăţeni a fost pus în funcţiune, în premieră naţională, în localitatea clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară. Staţia inteligentă este construită pe o platformă betonată în care sunt amplasate subteran containere de colectare selectivă şi poate prelua deşeuri de ambalaje PET, sticlă şi doze de aluminiu. (21.06.2017)
CLUJ: Cinci noi spatii de joaca pentru caini, in oras Cinci noi spaţii de joacă pentru câini au fost amenajate recent de primărie în cartierele Mănăştur, Zorilor, Mărăşti şi zona centrală din Cluj-Napoca. Aceste spaţii au fost îngrădite şi dotate cu bănci şi coşuri de gunoi. Se află în lucru şi amenajarea unui parc de agrement pentru câini în cartierul Iris, în zona parc Oaşului (aprox. 3000 mp), urmând ca apoi să fie amenajat un altul pe str. Dorobanţilor nr. 93 – 95, în suprafaţă de aproximativ 2.000 mp. (13.06.2017)
Primaria ORADEA va transforma, anual, doua hectare de terenuri abandonate in spatii verzi si locuri de joaca; Municipalitatea vrea un oras mai prietenos cu oamenii: spatii pietonale mai multe, masini mai putine in zona centrala Municipalitatea orădeană va amenaja, până în anul 2020, în jur de opt hectare de spaţii verzi în oraş, din terenuri abandonate sau neîngrijite, a anunţat primarul Ilie Bolojan. Bolojan a precizat că se va colabora cu Apele Române pentru amenajarea unei zone de pe centura oraşului, pentru plantare de arbori de talie mare. (09.06.2017)
Primaria Capitalei ar putea cumpara Parcul Emil Garleanu din Sectorul 3, retrocedat in 2009 Primaria Capitalei ia in calcul varianta de a cumpara Parcul Emil Garleanu din Sectorul 3, restituit fostului proprietar in 2009, cand primar general era Sorin Oprescu, daca nu se va ajunge la o intelegere pentru schimbul de terenuri cu proprietarul. Municipalitatea spune ca pe acest teren Primaria sectorului 3 a amenajat spatii verzi si spatii de joaca pentru copii, fara respectarea legislatiei si fara sa tina cont ca acel teren era in litigiu. (08.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 164   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design