Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Petrosani
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
GIURGIU: Primarul Nicolae Barbu participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii

In perioada 26-27 aprilie, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii (CODCR), in cadrul caruia detine functia de vicepresedinte. Evenimentul de anul acesta are ca tema "Orașe dunarene inteligente, durabile și sociale” si este gazduit de Primaria orasului Ulm. (28.04.2017)

Capitala va avea o statie de sortare termica de capacitate 300-350 de mii de tone gunoi pe an; Centrul de Protectie a Plantelor a inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile din Bucuresti Capitala va avea o stație de sortare termică, cu o capacitate de 300-350 de mii de tone de gunoi anual, a anunțat primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, prezentă la conferința “CIRCULAR 3.0“, organizată de GreenRevolution în parteneriat cu Ministerul Mediului. Referindu-se la poluare și la colectarea selectivă a deșeurilor, primarul general al Capitalei a susținut necesitatea educării pentru protecția mediului înconjurător. (26.04.2017)
IASI: Primarul Mihai Chirica avertizeaza Guvernul ca risca declansarea unei proceduri de infringement daca nu va fi construita soseaua de centura a municipiului Primarul Mihai Chirica a avertizat, joi, că actuala guvernare riscă declanşarea unei proceduri de infringement pentru poluarea aerului şi plata unor penalităţi, în cazul în care nu va fi construită şoseaua de centură din zona de sud a municipiului Iaşi. El a afirmat că deşi Garda Naţională de Mediu recomandă devierea sau restricţionarea traficului greu prin municipiul Iaşi, cei de la compania de drumuri naţionale se opun construirii şoselei de centură pentru partea sudică a oraşului (20.04.2017)
IASI: Municipalitatea va obliga dezvoltatorii imobiliari sa adopte o serie de masuri pentru reducerea poluarii cu praf Municipalitatea ieșeană va obliga dezvoltatorii imobiliari să adopte o serie de măsuri pentru reducerea poluării cu praf. În acest sens a fost întocmit un regulament privind respectarea condiţiilor de protecţie a mediului în timpul executării lucrărilor de construcţii. Documentul va intra în vigoare după ce va fi adoptat de către Consiliul Local, în prezent acesta fiind în consultare publică. (18.04.2017)
Gabriela Firea: In Bucuresti vor exista 50 de puncte dedicate colectarii selective unde cetatenii vor putea obtine bani sau vouchere in schimbul deseurilor reciclabile; Firea: In curand va fi functional un sistem operational pentru managementul calitatii aerului In Bucuresti vor exista 50 de puncte dedicate colectarii selective, automatizate sau deservite de operatori, unde cetatenii vor putea obtine bani sau vouchere in schimbul deseurilor reciclabile, a anuntat miercuri, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, in cadrul Forumului "Capitala verde. Investitii in mediu pentru Bucuresti". (12.04.2017)
BUCURESTI: Primarul general Gabriela Firea vrea sa recupereze parcurile si spatiile verzi retrocedate in ultimii 16 ani; Capitala nu va avea piste noi de biciclete nici in 2017. Lucrarile ar putea incepe in primavara anului 2018 Primarul Ggeneral al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că va constitui un grup de lucru care să identifice soluţiile legale pentru a putea recupera parcurile, spaţiile verzi sau terenurile pe care au fost amenajate locuri de joacă şi care au fost retrocedate în ultimii 16 ani. La solicitarea edilului general, direcţiile de specialitate din Primăria Capitalei au centralizat datele privind terenurile cu destinaţia de spaţiu verde sau amenajate ca locuri de joacă care au fost retrocedate fie pe cale administrativă, fie prin hotărâri ale instanţelor de judecată. (03.04.2017)
Gabriela Firea: DNA a cerut documente de la Primaria Capitalei; Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea mai multor linii RATB intre Bucuresti si Judetul Ilfov; Dilema pentru bucurestenii din Sectorul 4: parcare betonata sau parc verde langa Palatul Copiilor? Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că s-a primit o solicitare de la DNA către Primăria Capitalei pentru a li se pune la dispoziție documente în ceea ce privește ancheta de la Spitalul Obregia. Firea a explicat că s-au trimis la DNA copiile după raportul Corpului de Control al primarului, din ancheta de la Spitalul Obregia. (31.03.2017)
Pe spatiile verzi din SLATINA se vor planta numai flori din serele firmei municipalitatii Societatea Dezvoltare Urbană Slatina care va administra din luna aprilie spaţiile verzi din oras, are ca acţionar majoritar Consiliul Local al municipiului, si va planta în oraş numai flori şi răsaduri obţinute în serele proprii, potrivit administratorului societăţii, Florin Adrian Dumitrescu. El a subliniat că se va avea în vedere amenajarea spaţiilor verzi cu cheltuieli cât mai reduse, astfel încât să nu fie necesară achiziţia de răsaduri de flori sau alte plante ornamentale. (30.03.2017)
GHIMBAV, orasul din Romania in care esti obligat sa plantezi copaci daca vrei sa construiesti Consilierii locali din oraşul braşovean Ghimbav au aprobat o hotărâre care obligă orice localnic care solicită autorizaţie de construcţie să planteze copaci. Numărul de arbori reglementat este în funcţie de tipul şi dimensiunea clădirii ce urmează a fi construite. Propunerea, denumită „Reconstrucţia Ecologică“, a venit de la cei doi consilieri locali ai Partidului Ecologist şi a fost votată în unaminitate în consiliul local. Decizia intră în vigoare la 1 aprilie. (28.03.2017)
Primarul BRAILEI: Nu mi-am imaginat ca vor fi furate tomberoanele pentru colectarea selectiva a gunoiului Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că nu s-a aşteptat ca o parte dintre tomberoanele amplasate în municipiu pentru colectarea selectivă a deşeurilor să fie furate, după ce recipientele au dispărut de la zece asociaţii de proprietari. Primarul Brăilei a precizat că dacă se reuşeşte reducerea cantităţii de gunoi şi încadrarea în procentele prevăzute în legislaţie, anul 2018 nu va mai aduce creşteri de tarife pentru salubrizare. (24.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 162   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design