Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,35% (117/124)
2.  Piatra Neamt
  70,59% (48/68)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Oradea
  100,00% (3/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BACAU: Se amenajeaza un nou parc in zona blocurilor noi, ANL, de pe strada Fagaras

Primăria municipiului Bacău amenajează în zona străzilor Făgăraş şi Serei un parc, pe terenul lăsat în paragină în ultimii ani. Deja au început lucrările. Vor fi montate bănci, toalete publice, coşuri de gunoi, va fi igienizat şi curăţat terenul, peste care s eva planta gazon. Acesta este al doilea parc complet nou din municipiu, după Parcul Catedralei, înfiinţat în 2008. (23.06.2017)

GALATI: Peste 220 de asociatii de proprietari din au fost notificate sa plateasca gardul viu primit gratuit de la primarie Un număr de 228 de asociaţii de proprietari dintre cele peste 700 existente în municipiul Galaţi au primit notificări din partea Primăriei Galaţi prin care sunt somate să achite contravaloarea gardului viu pe care l-au primit cu titlu gratuit de la municipalitate, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Raluca Ardean. (22.06.2017)
SEINI, surprinzatorul Smart City din Campia Somesului Fostă cetate, situată în Transilvania, așezarea Seini este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Țintuit în Lunca Someșului și flancat de forme de relief domoale, cel mai înalt punct fiind la nord unde străjuiește dealul Comja, localitatea Seini din județul Maramureș reprezintă, la ora actuală, unul dintre modelele de urmat în privința implementării conceptului Smart City. (21.06.2017)
Sistem care sorteaza automat deseurile reciclabile, instalat in premiera in comuna clujeana FLORESTI Un sistemul complet automatizat pentru preluarea deşeurilor de ambalaje, cu stocare subterană şi recompensă pe loc pentru cetăţeni a fost pus în funcţiune, în premieră naţională, în localitatea clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară. Staţia inteligentă este construită pe o platformă betonată în care sunt amplasate subteran containere de colectare selectivă şi poate prelua deşeuri de ambalaje PET, sticlă şi doze de aluminiu. (21.06.2017)
CLUJ: Cinci noi spatii de joaca pentru caini, in oras Cinci noi spaţii de joacă pentru câini au fost amenajate recent de primărie în cartierele Mănăştur, Zorilor, Mărăşti şi zona centrală din Cluj-Napoca. Aceste spaţii au fost îngrădite şi dotate cu bănci şi coşuri de gunoi. Se află în lucru şi amenajarea unui parc de agrement pentru câini în cartierul Iris, în zona parc Oaşului (aprox. 3000 mp), urmând ca apoi să fie amenajat un altul pe str. Dorobanţilor nr. 93 – 95, în suprafaţă de aproximativ 2.000 mp. (13.06.2017)
Primaria ORADEA va transforma, anual, doua hectare de terenuri abandonate in spatii verzi si locuri de joaca; Municipalitatea vrea un oras mai prietenos cu oamenii: spatii pietonale mai multe, masini mai putine in zona centrala Municipalitatea orădeană va amenaja, până în anul 2020, în jur de opt hectare de spaţii verzi în oraş, din terenuri abandonate sau neîngrijite, a anunţat primarul Ilie Bolojan. Bolojan a precizat că se va colabora cu Apele Române pentru amenajarea unei zone de pe centura oraşului, pentru plantare de arbori de talie mare. (09.06.2017)
Primaria Capitalei ar putea cumpara Parcul Emil Garleanu din Sectorul 3, retrocedat in 2009 Primaria Capitalei ia in calcul varianta de a cumpara Parcul Emil Garleanu din Sectorul 3, restituit fostului proprietar in 2009, cand primar general era Sorin Oprescu, daca nu se va ajunge la o intelegere pentru schimbul de terenuri cu proprietarul. Municipalitatea spune ca pe acest teren Primaria sectorului 3 a amenajat spatii verzi si spatii de joaca pentru copii, fara respectarea legislatiei si fara sa tina cont ca acel teren era in litigiu. (08.06.2017)
Operatorul de salubritate din PLOIESTI sisteaza ridicarea gunoiului din cauza unor neintelegeri financiare privind taxa de mediu Operatorul de salubritate din Ploieşti, SC Rosal Grup SA, a anunţat că începând de luni nu mai ridică deşeurile menajere din municipiu, invocând faptul că proprietarul singurei rampe ecologice din judeţul Prahova ”nu mai permite accesul maşinilor Rosal fără asumarea prin contract a plăţii contravalorii taxei de mediu”. (06.06.2017)
CLUJ: Femeie atacata de ciori pe o strada din centrul orasului "de 5 stele" VIDEO O clujeanca de 59 de de ani a fost atacată ziua în amiaza mare de două ciori. În urma incidentului, femeia s-a ales cu capul spart şi fost nevoie de o deplasare la spital pentru intervenţia medicilor. Incidendul s-a petrecut vineri în jurul orei 15.00 pe strada Argeş, în apropiere de liceul Nicolae Bălcescu. În timp ce doamna L.P. se întorcea de la piaţă, o cioară a atacat-o şi i s-a prins în păr. În urma acestui eveniment neplăcut femeia s-a ales cu capul spart şi cu o sperietură groaznică. (30.05.2017)
Primarul BRAILEI: Pana la sfarsitul anului, numarul plopilor din municipiu va fi redus la jumatate Primarul Brailei, Marian Dragomir, a anuntat public ca, pana la sfarsitul anului, numarul plopilor din municipiu, al caror puf este deranjant, va fi redus la jumatate, transmite Agerpres. Primarul Brailei a precizat ca plopii taiati vor fi inlocuiti cu specii ornamentale, precum mesteacan, platan, cires japonez, salcam si tei. (23.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 163   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design