Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

60.000 de puieti plantati degeaba de Primarie sau cum sa dai rateuri si pe gratis. Padurea Clujenilor s-a uscat si va fi reconvertita in parc Proiectul ratat, Pădurea Clujenilor va fi reconvertit în Parcul Tineretului. Timp de șase ani, an de an au fost plantați câte 10.000 de puieți pe bulevardul Muncii, dar rezultatele dorite nu au apărut. Copacii s-au uscat și zona s-a degradat. Din 2014, terenul este în paragină. Abia anul acesta, conducerea Primăriei s-a gândit că zona ar trebui reparată. (02.04.2018)
Municipiul RESITA s-a asociat cu sapte comune pentru a infiinta Ocolul Silvic Banatul Montan Consilierii locali din Reşiţa au aprobat asocierea municipiului cu şapte comune din judeţul Caraş-Severin în vederea înfiinţării Regiei Autonome ‘Ocolul Silvic Banatul Montan’, pentru gospodărirea fondului forestier propriu al acestor unităţi administrativ-teritoriale, pe o suprafaţă de 7.000 de hectare. Municipiului Reşiţa i s-au alăturat comunele Caraşova, Forotic, Goruia, Lăpuşnicu Mare, Slatina Timiş, Ticvaniu Mare şi Văliug, care îşi vor gestiona fondul forestier deţinut. (28.03.2018)
Zece hectare de terenuri degradate, transformate de Primaria ORADEA in spatii verzi, cu fonduri europene; Infrastructura pentru conectarea municipiului si Zonei Metropolitane la autostrada Transilvania Circa zece hectare de terenuri orădene, aflate în stare de degradare, vor fi transformate în spaţii verzi, cu fonduri europene, a declarat primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan. Conform acestuia, primăria lucrează în prezent prin două structuri – Direcţia Tehnică şi Zona Metropolitană Oradea – la întocmirea proiectelor în acest sens, ce vizează şapte spaţii verzi din Oradea, a căror valoare totală se ridică la cel puţin şase milioane de euro. (26.03.2018)
SIBIU: Iluminatul public va fi oprit in centrul municipiului resedinta, cu ocazia Orei Pamantului; Viitoarea Regiune Gastronomica Europeana va beneficia de o finantare de 160.000 de euro Primăria Sibiu va întrerupe iluminatul public şi arhitectural din Piaţa Mare din centrul oraşului sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, pentru a sărbători Ora Pământului. Municipalitatea sibiană a început de câţiva ani să reducă factorii de poluare din oraş. Municipiul Sibiul colectează selectiv deşeurile din noiembrie 2016. Primăria Sibiu accesează fonduri europene pentru eficientizarea energetică a patru clădiri în care funcţionează unităţi de învăţământ. (21.03.2018)
Firea: Master planul pentru managementul integrat al deseurilor, lansat in dezbatere la finele lunii aprilie; PMB: Achizitiile initiate de Compania Municipala Agrement pentru "Bucuresti, Inima Ta" au respectat prevederile legale Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat marţi că la sfârşitul lunii aprilie va fi lansat în dezbatere publică master planul pentru managementul integrat al deşeurilor, un document care va prevede responsabilităţile, dar şi sancţiunile în domeniu. Firea a menţionat că acest master plan va conţine prevederi în ce priveşte deşeurile din construcţii şi cele provenite din unităţi medicale. (21.03.2018)
Firea: Un regulament privind publicitatea va fi dezbatut in CGMB; trebuie sa preluam bunele practici din capitalele lumii; Gabriela Firea le cere functionarilor din Ministerul Culturii sa avizeze solicitarile pentru toaletarea arborilor; Primarul general: Transmit operatorilor de deszapezire sa trateze cu foarte mare seriozitate si strazile secundare; Sectoarele 4 şi 5: Echipajele de deszapezire actioneaza atat pe marile bulevarde, cat si pe arterele laterale Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat luni că un regulament privind publicitatea în Capitală va fi supus dezbaterii într-una dintre următoarele şedinţe ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti, acesta prevăzând panouri standard în funcţie de zonă. Firea a reamintit că în 2017 a fost înfiinţată Compania Municipală de Publicitate şi a menţionat că aceasta urmează să realizeze panourile publicitare. (20.03.2018)
Primaria BRAILA face un sondaj referitor la ce container de colectare selectiva prefera populatia Primăria Brăila face un sondaj pentru a afla ce model de container pentru colectare selectivă a deşeurilor preferă locuitorii municipiului, urmând ca apoi furnizorul pubelelor să fie stabilit prin licitaţie publică, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Brăilei, Marian Dragomir. Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. (14.03.2018)
Primaria RAMNICU VALCEA a amendat firma de salubritate pentru nereguli la 90 la suta din punctele de colectare Primăria Râmnicu Vâlcea a sancţionat cu amenzi totale de 8.000 de lei firma de salubrizare din municipiu, după ce, la un control efectuat pe 12 martie, reprezentanţii municipalităţii au constatat că peste 90% din punctele de colectare a deşeurilor erau negolite, iar unele dintre acestea erau “îngropate în mormane de gunoi”, potrivit unui comunicat al instituţiei. (14.03.2018)
SEINI: Gunoiul de la animale a devenit combustibil pentru o statie de biogaz Premiera intr-un orasel din Maramures: Seini e prima localitate din zona unde s-a deschis o statie de biogaz unde dejectiile animalelor sunt folosite pentru a produce energie electrica. Statia apartine Primariei. Orasul a rezolvat astfel doua probleme: gunoiul de la ferme nu mai ajunge pe camp si nu mai polueaza panza freatica, iar factura la energie electrica pentru iluminatul stradal a scazut cu 40%. Statia mai produce si ingrasamant, care este comercializat. (09.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 167   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design