Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Infrastructura rutiera modernizata in DROBETA TURNU SEVERIN, cu fonduri PNDL Infrastructura rutieră din două cartiere mărginaşe ale municipiului Drobeta Turnu Severin va fi modernizată prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, anunţă un comunicat al ministerului. Potrivit MDRAPFE, contractele de finanţare au fost semnate de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale. (15.12.2017)
Primarul din BAIA DE ARAMA, condamnat la patru ani de puscarie pentru instigare la infractiunea de taiere de arbori din fondul forestier national Primarul de la Baia de Aramă, care a tăiat ilegal o pădure ca să facă un patinoar şi o pârtie de schi, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Edilul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de tăiere de arbori din fondul forestier naţional. Sentinţa poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare. (21.11.2017)
Primaria TURNU SEVERIN acorda facilitati pentru atragerea investitorilor Consilierii locali s-au întrunit luni, 30 octombrie, în cadrul şedinţei ordinare de Consiliul Local pe luna octombrie. Pe ordinea de zi au figurat mai multe proiecte de hotărâri care vizează dezvoltarea urbei. Investitorii care îşi iau angajamentul că vor crea cel puţin 20 de locuri de muncă într-o perioadă de un an, vor primii din partea Primăriei Drobeta Turnu Severin teren fără licitaţie publică, conform unuoi proiect votat luni de aleşii locali. (31.10.2017)
ORSOVA: Toate instantele de judecata au dat castig de cauza Primariei in cazul gunoaielor neridicate si au anulat amenzile primite de la Garda de Mediu si DSV Primăria Orşova a contestat în instanţă amenzile primite de la Garda de Mediu şi DSV, câte 50.000 de lei în ambele cazuri, pentru neridicarea gunoaielor de pe raza municipiului şi a câştigat. ,,Am câştigat şi vom câştiga fiecare luptă pas cu pas, pentru a intra într-o normalitate,, a precizat primarul Orşovei, Marius Stoica. (09.06.2017)
Primaria municipiului ORSOVA si-a infiintat propriul serviciu de salubritate Primăria municipiului Orşova şi-a înfiinţat propriul serviciu de salubritate după ce, timp de şase luni, firma ce presta respectiva activitate a refuzat ridicarea deşeurilor menajere urbane, a declarat primarul Marius Stoica. El a mai afirmat că pentru a asigura desfăşurarea în condiţii de eficienţă şi operativitate a serviciului de salubrizare, s-a încheiat un contract cu o societate din Timişoara prin care aceasta se obligă să pună la dispoziţia primăriei utilajele necesare colectării deşeurilor. (07.06.2017)
Comisie de mediere la Primaria DROBETA TURNU SEVERIN privind reabilitarea sistemelor de apa si canalizare Consilierii locali din Drobeta Turnu Severin au hotărât constituirea unei comisii care să medieze conflictul dintre o firmă de construcţii şi furnizorul de servicii apă-canal ce are ca principal acţionar municipalitatea, generat de faptul că anumite proiecte tehnice ar fi fost supradimensionate, a declarat viceprimarul Cornel Folescu. (06.06.2017)
Primaria DROBETA TURNU SEVERIN a aprobat proiectul de extindere a retelei de distributie a gazului metan Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va depune, până în 24 mai, termen limită stabilit de Direcţia Generală Ţiţei şi Gaze a Ministerului Energiei, planul de extindere a reţelei de distribuţie a gazului metan în localitate, a declarat primarul Marius Screciu. În municipiul Drobeta Turnu Severin, singura localitate din judeţul Mehedinţi racordată la sistemul de distribuţie a gazului metan, reţeaua se întinde pe o lungime de 28,57 kilometri, iar branşamentele la cei 875 utilizatori sunt de 4,89 kilometri. (18.05.2017)
DROBETA TURNU SEVERIN: Taxa pe apa de ploaie ar putea fi din nou platita de cetateni daca Primaria pierde procesul cu Secom SA - societate in care Primaria este actionar majoritar Taxa pe apa de ploaie continuă să rămână motiv de gâlceavă la Turnu Severin. Deşi în 2015, Consiliul Local a votat pentru eliminarea acestei taxe, furnizorul de servicii apa-canal, SECOM SA, nu s-a conformat şi a dat primăria în judecată. Culmea este însă că tocmai Primăria Drobeta Turnu Severin este acţionarul majoritar la SECOM SA. (17.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 22   >   >>
 
Informatii din Mehedinţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design