Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primaria GALATI isi va infiinta propriul club sportiv Municipalitatea gălăţeană a hotărât să-şi înfiinţeze propriul club sportiv, pentru că finanţarea de la bugetul local a cluburilor şi asociaţiilor sportive gălăţene naşte, de multe ori, polemici, tensiuni şi nemulţumiri, deşi sumele alocate de primărie de-a lungul timpului nu au fost deloc de neglijat, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Edilul a făcut acest anunţ după şedinţa Consiliului Local Galaţi, în care aleşii au decis ca 29 de entităţi sportive gălăţene să primească finanţare de la bugetul local în acest an. (26.03.2018)
A fost semnat contractul, de peste 20 milioane lei, pentru consolidarea Palatului Braunstein din IASI Reprezentanţii municipalităţii ieşene şi cei ai unei companii italiene au semnat, pe 22 martie, contractul de consolidare a Palatului Braunstein, în valoare de peste 20 milioane lei asiguraţi de la bugetul local, imobilul situat ultracentral fiind inclus în categoria monumentelor istorice. Lucrările, în valoare de 20.037.244 de lei, din care valoarea lucrărilor de construcţii este de 14.076.160 lei, se vor derula cu fonduri din bugetul local. (23.03.2018)
Municipiul SUCEAVA va emite o Declaratie de Unire cu Republica Moldova, sustine primarul Ion Lungu Municipiul Suceava va emite o Declaraţie de Unire cu Republica Moldova în şedinţa Consiliului Local din 29 martie, a anunţat primarul Ion Lungu. El a spus că aceasta reprezintă un act simbolic la o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România, fără a exista efecte juridice. Potrivit edilului şef, în Declaraţia de Unire a municipiului Suceava cu Republica Moldova se arată că prin această declaraţie se consideră oportună reluarea acestui demers de la Unirea Basarabiei cu România. (22.03.2018)
SUCEAVA si Cernauti vor initia proiecte-pereche, cu finantare prin POC Romania-Ucraina 2014-2020 Autorităţile din Suceava şi Cernăuţi au convenit să iniţieze ”proiecte-pereche” cu finanţare europeană, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, după o întâlnire a reprezentanţilor grupurilor de lucru din cele două zone pe tema proiectelor comune, transfrontaliere. S-a discutat şi despre oportunitatea de a revitaliza, prin proiecte de cooperare transfrontalieră, o serie de meşteşuguri tradiţionale în Bucovina cum sunt dogăritul, pictura pe sticlă sau ceramica. (21.03.2018)
Municipiul VASLUI va avea iluminat public cu leduri, in cadrul unui proiect finantat de UE Primăria municipiului Vaslui va implementa un proiect finanţat de Uniunea Europeană, privind reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat stradal, în cadrul căruia vor fi montate becuri cu leduri. Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, primăria va înregistra o economie substanţială la plata facturilor pentru energia electrică şi la costurile privind întreţinerea şi mentenanţa. (21.03.2018)
Cum a inteles Primaria FOCSANI sa ajute familiile cu plata la zi din locuintele sociale. Edilii, acuzati de rasism În imobilele repartizate există un adevărat focar de infecţie, unde predomină mizeria, igrasia. Oamenii nu vor să se mute în ele. Peste 20 de familii care au solicitat de la Primăria Focşani locuinţe mai spaţioase decât aveau în blocul G2 din Bahne, unde între timp municipalitatea a decis sistarea apei şi electricităţii, au primit repartiţii în alte apartamente, dar complet insalubre. (20.03.2018)
SUCEAVA: Ancheta a Primariei la TPL, dupa ce s-a sistat transportul public pe timpul ninsorii de sambata Primăria Suceava a dispus o anchetă după ce, sâmbătă seara, transportul public local nu a mai funcţionat din dispoziţia directorului instituţiei, a declarat presei, luni, viceprimarul Lucian Harşovschi. Acesta a spus că Societatea de Transport Public Local (TPL) a scos de pe traseu autobuzele din cauza ninsorii, fără să anunţe conducerea municipalităţii, şi consideră că măsura a fost una exagerată, în condiţiile în care a nins doar o oră şi jumătate, iar pe bulevardele principale se putea circula. (19.03.2018)
Gheorghe Nichita cutremura justitia: "In sediul DNA mi s-a oferit un targ". Pe cine trebuia sa toarne fostul primar al Iasului Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașului, a declarat joi la Antena că în sediul DNA i s-a oferit un târg: să toarne trei lideri din PSD și un ministru greu. Fostul primar al Iașului a mai spus că fabricarea dosarelor este o practică unitară. Fostul edil a vorbit și despre presiunile pe care le făceau procurorii pentru a denunța. (15.03.2018)
Primarul municipiului BOTOSANI propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedati Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedaţi. El a declarat că pe fondul crizei de locuri de înhumare a solicitat inventarierea mormintelor aflate în paragină, care vor fi concesionate din nou. Familiile care vor concesiona locuri de veci în care există deja resturile pământeşti ale unor persoane vor fi obligate să facă o slujbă specială pentru pomenirea morţilor îngropaţi acolo şi, în acelaşi timp, să menţioneze pe monumentele funerare construite şi numele celorlalte persoane îngropate în acelaşi loc. (14.03.2018)
Primarul Flutur sustine ca veniturile BOTOSANIULUI din cotele defalcate din impozitul pe venit au scazut cu 50 la suta Sumele încasate de municipiul Botoşani din cota defalcată din impozitul pe venit au scăzut, în luna martie, cu 50% faţă de luna precedentă, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, a anunţat primarul Cătălin Flutur. Potrivit acestuia, Asociaţia Municipiilor din România a estimat o scădere a veniturilor la bugetele locale, însă efectele măsurii de diminuare a impozitului pe venit sunt mai puternice decât cele prevăzute. (13.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 369   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design