Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
VASLUI: E-On a stins lumina unui intreg bloc din cauza datoriilor unora, iar judetul Vaslui este codas la constructii E-On a oprit furnizarea energiei electrice intregului bloc C2 de pe strada Castanilor, in care locuiesc 72 de familii, din cauza unei datorii. Judetul Vaslui este codas in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est la emiterea de autorizatii de constructie. (18.02.2009)
PIATRA NEAMT: Primaria pietreana vrea inca un centru de colectare a deseurilor voluminoase si investitii masive in locuinte ANL Primaria Piatra Neamt intentioneaza sa infiinteze inca un centru de colectare a deseurilor voluminoase, cum ar fi mobilierul sau aparatura electrocasnica, pe langa cele doua existente deja in municipiu. Primarul Gheorghe Stefan a atribuit Agentiei Nationale pentru Locuinte un teren de 4000 metri patrati pentru constructia a trei noi blocuri. (16.02.2009)
VASLUI: Academia Romana poseda 1500 hectare in Vaslui si Primaria Negresti rezolva problema deseurilor cu bani europeni Academia Romana poseda 1500 de hectare in judet, cel putin intr-un act eliberat de Prefectura Vaslui, si Primaria Negresti implementeaza un proiect de colectare selectiva a deseurilor cu bani europeni. (13.02.2009)
IASI: Criza vinde afacerile iesenilor "la cheie" si un panou electoral din Alexandru risca sa se prabuseasca Iesenii au inceput sa-si vanda afacerile "la cheie" si sa ofere in chirie spatii comerciale la preturi extrem de mici prin intermediul rubricilor de mica publicitate , iar un panou electoral uitat in cartierul Alexandru risca sa se prabuseasca peste trecatori. (12.02.2009)
PIATRA NEAMT: Gheorghe Stefan ii plimba gratuit pe indragostiti cu telegondola de ziua lor, dar LocativServ nu se mai lasa plimbata de datornici Primaria municipiului Piatra Neamt impreuna cu societatea Perla Invest, administratorul telegondolei, pun la dispozitia indragostitilor de toate varstele plimbari gratuite cu telegondola de ziua lor, iar LocativServ, firma cea mai mare de administrare a blocurilor din municipiu, vrea sa faca din plata la zi a facturilor o prioritate pe agenda pietrenilor. (11.02.2009)
IASI: Canalizarea Iasiului a cedat sub ploaie si 200 de soferi au protestat impotriva taxei auto Canalizarea Iasiului nu a putut fata ploii de ieri transformand orasul intr-un adevarat lac, desi precipitatiile au durat doar cateva ore, iar 200 de soferi au protestat impotriva taxei auto. (10.02.2009)
SUCEAVA: Flutur cere urgentarea lucrarilor la podul de la Marginea, insa satenii s-au saturat de asteptat si isi fac pod de lemn Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi urgentarea lucrarilor pentru refacerea podului de la Marginea, distrus anul trecut de inundatii, insa satenii s-au saturat de promisiunile autoritatilor si au inceput sa-si construiasca un pod de lemn. (09.02.2009)
PIATRA NEAMT: Modelul urbanistic pietrean este preluat de edilii ieseni, iar Biblioteca Judeteana face initieri in arta veche a "teatrului umbrelor" O delegatie a Consiliului Local Iasi a vizitat municipiul Piatra Neamt si s-a aratat interesata de preluarea modelului urbanistic pietrean si in capitala Moldovei, iar Biblioteca Judeteana "G. T. Kirileanu" gazduieste un spectacol interactiv de initiere in arta veche a "teatrului umbrelor", condusa de trupa de teatru proprie: Teatrul de Joaca. (07.02.2009)
IASI: Sindicatul Primariei Iasi primeste membri si din comune, iar iesenii nu se mai inghesuie sa plateasca impozite Sindicatul Primariei Iasi a decis sa reprezinte si salariati ai primariilor din comunele din Lungani, Valea Lunga si Valea Lupului, iar mai putini ieseni decat anii trecuti si-au au platit impozitele. (06.02.2009)
VASLUI: Apa vasluienilor este plina de germeni, nitriti si nitrati, iar in comuna Stefan cel Mare vine gazul in 2010 Analizele chimice efectuate asupra apei potabile din judetul Vaslui au relevat ca aceasta este necorespunzatoare, semnalandu-se un continut ridicat de nitriti si nitrati, precum si infestarea cu germeni microbieni. Locuitorii din Stefan cel Mare ar putea beneficia de gaze naturale in 2010, intrucat magistrala Ias-Vaslui va tramzita comuna. (05.02.2009)
<<   <   pagina 359 din 369   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design