Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Maidanezii ii terorizeaza pe pietreni, iar centralele termice se pregatesc pentru iarna Maidanezii din Piatra Neamt sunt ridicati si dusi la padocul Salubritas, insa acesta este supraaglomerat deoarece primeste animale si din localitatile dimprejur, iar municipalitatea pietreana face ultimele verificari la sitemul termic centralizat. (13.11.2008)
Piatra Neamt: Noua primarii adopta o casa, iar Aqua Calor are conducere noua Noua primarii din judetul Neamt contribuie la finalizarea cate unei case pentru sinistrati, iar Aqua Calor, aflata in insolventa, este administrata de doi administratori juridici stabiliti de Justitie.. (12.11.2008)
CET Iasi cere tarife cu 20% mai mari, iar 40 de firme iesene sparg topurile nationale CET Iasi a cerut ANRE majorarea tarifelor la energia termica cu aproximativ 20%, iar Camera de Comert a anuntat faptul ca 40 de firme din Iasi au intrat in top 10 in diferite domenii. (11.11.2008)
Neamt: Scandal in crasma primarului din Munteni, iar Politia Comunitara face legea in Roman Un client al crasmei din curtea casei primarului din Munteni, Ionel Stoleru, a distrus localul acestuia si i-a injurat pe musterii, iat Politia Comunitara din Roman a intreprins nu mai putin de 745 de actiuni pentru asigurarea ordinii si linistii publice in municipiul Roman. (11.11.2008)
Primaria Iasi ridica masinile de pe strazi si da ANL-uri fara utilitati Politistii comunitari au ridicat depe strazile Iasiului masinile care erau expuse spre vanzare, in timp ce medicilor li s-au dat chei la apartamente ANL fara apa si electricitate. (08.11.2008)
Roman: Jandarmii au ramas fara sefi si Politia comunitara cheltuie miliarde Numai la Roman, in ultimii trei ani Politia comunitara a cheltuit in jur de 20 de miliarde de lei. In oras exista 30 de politisti comunitari care lucreaza in doua schimburi. Anul trecut, acestia au constatat doua furturi si un ultraj contra bunelor moravuri. Politia Comunitara din Roman a aplicat in cursul acestui an peste 1500 de amenzi pentru parcarea ilegala a autoturismelor. Cel putin jumatate din aceste amenzi au fost ulterior anulate in Judecatorie. Primaria este, totusi, multumita cu Politia ei comunitara. (06.11.2008)
Fonduri secrete si santaj la Primaria Iasi Primaria Iasi ar tine la secret banii cheltuiti la Sarbatiorile Iasiului, astfel incat nici consilierii locali nu ar avea inca acces la cifre, noteaza Ziarul de Iasi. Omul de afaceri Iulian Dascalu crede ca unii consilieri locali actioneaza in baza unor „principii mafiote", scrie si Jurnalul de Est. (04.11.2008)
Serviciu de ridicari cai, la Primaria Piatra Neamt Politistii comunitari din Piatra Neamt vor ridica si duce la baza hipica toti caii abandonati pe domeniul public din municipiu. Stapanii acestora ii vor putea recupera contra unei taxe de 100 de lei, noteaza Monitorul de Neamt. (03.11.2008)
Piatra Neamt: Aqua Calor da caldura si ia daune civile Societatea de termoficare Aqua Calor Piatra Neamt are resurse suficiente pentru a asigura caldura pietrenilor in aceasta iarna insa este preocupata de a lua daune daune civile de 670 000 lei de la fostul primar, Ion Rotaru,reprezentand factura reabilitarii unui bloc. (31.10.2008)
Suceava: Mos Craciun vine cu mocanita Primaria si Consiliul Judetean amenajeaza un traseu pentru mocanita in centrul orasului Suceava. Sucevenii se vor putea plimaba cu mocanita de la sfarsitul lunii noiembrie pana la sfarsitul anului, din centrul Sucevei pana in comuna Moldovita. Prezenta mocanitei se leaga de evenimentului "Craciun in Bucovina", organizat de autoritatile locale. (30.10.2008)
<<   <   pagina 366 din 369   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design