Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,20% (114/125)
2.  Piatra Neamt
  98,00% (49/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
6.  Pitesti
  60,00% (6/10)
7.  Bucuresti - Sect. 5
  7,14% (1/14)
8.  Falticeni
  100,00% (1/1)
9.  Voluntari
  33,33% (1/3)
10.  Hunedoara
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Gheorghe Stefan, zis Pinalti, fostul primar al municipiului PIATRA NEAMT, eliberat conditionat de prima instanta

Gheorghe Ştefan Pinalti, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, a fost liberat condiţionat, vineri, de instanţa de fond. Decizia aparţine Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea formulată de Comisia de Propuneri din cadrul Penitenciarului Ploieşti. În iulie 2017 Tribunalul Prahova a redus pedeapsa fostului primar al municipiului Piatra Neamţ la 3 ani şi şase luni, după ce a admis cererea de contopire a pedepselor. (21.08.2017)

SUCEAVA: In Parcul Sipote ar putea fi realizate piste de bicicleta dar si constructii de agrement Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, ca a fost finalizat proiectul de lege prin care suprafete de padure din apropierea localitatilor sa poata fi transferate in administrarea autoritatilor locale ca paduri-parc. Primarul Ion Lungu asigura populatia ca daca Parcul Sipote trece la Primarie nu se vor face dezvoltari imobiliare ci alei, piste de biciclete, banci, iluminat, puncte de informare, toalete ecologice sau constructii de agrement din lemn. (18.08.2017)
PIATRA NEAMT: 178 de evacuari din locuintele ANL Municipiului Piatra- Neamt a prezentat recent un raport al activitatii desfasurate in anul 2016 de societat ile subordonate institutiei. Potrivit datelor centralizate de LocativServ, pe parcursul unui an, nu mai putin de 178 de familii care nu si-au achitat datoriile la timp au fost evacuate din locuintele ANL. Acestea sunt in principal din cartierul Speranta, fiecare dintre cei vizati inregistrand debite la plata chiriei sau a intretinerii de peste 5.000 de lei. (18.08.2017)
Cum se vor transforma fostele cinematografe din IASI Primăria Iaşi a devenit stăpână peste încă patru clădiri vechi, binecunoscute ieşenilor. În patrimoniul municipalităţii se regăsesc deja, printre altele, Palatul Braunstein şi Muzeul de Istorie Naturală. De la începutul acestei luni, acestora li s-au alăturat şi cinematografele, atâtea câte au mai supravieţuit economiei de piaţă. Recuperarea lor se putea face cu nouă ani în urmă, dar hotărârea de guvern care s-a dat atunci în acest sens a trebuit să fie întărită de o sentinţă judecătorească. La începutul acestei luni, Primăria a pus în executare decizia instanţei, dar cinema­tografele trebuie să treacă printr-un proces de renovare şi moderni­zare înainte să fie redate activităţilor pu­blice. (18.08.2017)
GALATI: Noul sediu al Primariei va fi, in sfarsit, inaugurat Noul sediu al Primăriei Galați, care ar fi trebuit să intre în circuitul administrativ de mult, va fi inaugurat pe 30 august, în cadrul unei ceremonii care va începe la ora 15.00. Tăierea panglicii va avea loc în prezența Înaltpreasfinției Sale Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, cel care va oficia și un ritual religios de sfințire. (18.08.2017)
Primarul din FOCSANI vrea inca o data desfiintarea Ateneului Popular Edilul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, este nemulţumit de repertoriile Orchestrei de Cameră Unirea şi corului Pastorala şi vrea să treacă activitatea Ateneului în subordinea Teatrului Pastia. Este acelaşi proiect pe care Misăilă l-a mai propus şi în primăvară, dar care, din motive care au ţinut de legalitate, a fost respins, deşi iniţial a fost anunţat ca fiind aprobat. (17.08.2017)
Primarul municipiului SUCEAVA afirma ca vor fi construite locuinte sociale si vor fi modernizate drumuri cu finantare europeana Mai multe drumuri de pământ din anumite zone ale oraşului vor fi modernizate şi noi locuinţe sociale vor fi construite printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 7 milioane de euro, implementat de municipalitate, a declarat primarul Ion Lungu. Potrivit primarului, contractul privind sprijinul pregătitor pentru finanţarea GAL Suceava şi elaborarea de strategii de dezvoltare locală a fost semnat la Bucureşti. (17.08.2017)
Vor fi inventariate terenurile si cladirile din PIATRA NEAMT lasate in paragina Având în vedere sesizările primite pe adresa instituției, dar și cele constatate în urma deplasărilor periodice pe teren, primarul Dragoș Chitic a dispus compartimentelor specializate ale Primăriei să ia măsurile care se impun pentru ca deținătorii de imobile, terenuri și construcții situate în intravilanul municipiului Piatra Neamț să le întrețină și să le îngrijească. Astfel, în perioada următoare vor fi inventariate clădirile de pe raza Municipiului Piatra Neamț aflate într-o stare avansată de degradare, precum și suprafețele de teren, proprietăți private, neîngrijite sau pe care sunt depozitate deșeuri. (14.08.2017)
Primaria vrea sa atraga turisti la IASI. Strategie de promovare a podgoriilor din judet Sefii municipalitatii iesene au anuntat ca vor propune o strategie de promovare a podgoriilor iesene pentru ca acestea sa aiba o vizibilitate mult mai mare printre ieseni si printre turistii care vin in regiune. Zilele trecute, primarul Mihai Chirica a avut o intalnire la Palatul Roznovanu cu principalii producatori locali de vinuri, respectiv Cotnari S.A., S.C. Agroindustriala Bucium, Grupul de firme Domeniile Lungu si Crama Gramma. (14.08.2017)
BOTOSANI: Revolta contra drumurilor ciuruite Sute de botoşăneni au participat, sâmbătă, la cel mai amplu protest organizat până acum în judeţ din cauza stării proaste a drumurilor. Sătui să îşi repare maşinile, dar mai ales să-şi rişte vieţile de fiecare dată când sunt nevoiţi să circule pe drumurile unde locul asfaltului a fost luat de gropile adânci, oamenii au decis să îşi strige nemulţumirile în stradă. Reproşurile protestatarilor au fost îndreptate în principal către Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean. (14.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 348   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design