Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva Mai mulți deputați PSD au depus un proiect de lege prin care elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia intervențiile fără autorizație asupra monumentelor istorice este infracțiune, pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, și așa aflat în pericol? Șerban Țigănas, președintele Ordinului Arhitecților din România, este de părere că ”este un atac la integritatea patrimoniului construit din România, patrimoniu care este cu greu apărat de cei care trebuie să o facă și în condițiile actuale”. (03.04.2018)
Procesul primarului din IASI cu prefectul, mutat la o alta instanta Procesul deschis de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, pentru suspendarea ordinului prefectului ce vizează încetarea mandatului de consilier a viceprimarului Gabriel Harabagiu, a fost mutat la o altă instanţă. Odată cu pierderea mandatului de consilier local, Harabagiu îşi pierde şi funcţia de viceprimar. (03.04.2018)
Primaria FOCSANI a semnat contractele de finantare pentru reabilitarea a cinci strazi din municipiu Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi are o valoare de aproximativ 3,3 milioane de lei. Vineri, 30 martie 2018, au fost semnate contractele de finanţare pentru mai multe dintre străzile aflate pe lista noastră de investiţii pentru anul în curs, aprobate în cadrul Programului naţional de dezvoltare locală, pentru judeţul Vrancea, în perioada 2017-2020. Primul contract prevede alocarea unei finanţări în sumă totală de 648.694,55 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii “Refacere infrastructură strada Poligonului”. (02.04.2018)
A inceput peticirea strazilor in BACAU. Ce artere se vor repara in perioada urmatoare; Municipiul fara apa - conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren În data de 26 martie a fost semnat contractul de lucrări, de întreţinere a străzilor şi parcărilor, între Municipiul Bacău şi S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A., în valoare de un milion de lei, cu tot cu TVA. În graficul lucrărilor sunt incluse, până în prezent, 48 de străzi din oraş, afectate după anotimpul rece, de uzură şi traficul rutier. În cadrul contractului sunt prevăzute lucrări de întreţinere, de plombare a suprafeţelor carosabile şi necarosabile, cu mixtură stocabilă dar şi lucrări de întreţinere a aleilor, străzilor şi parcărilor, cu mixtură la cald. (02.04.2018)
FOCSANI: Dupa ce a umplut strazile cu nisip si pietris, municipalitatea a ramas cu clorura de calciu pe stoc. Cum explica primarul acest lucru Şi în această iarnă, materialul antiderapant folosit pentru deszăpezirea străzilor din municipiu a fost amestecul de nisip, sare şi pietriş. Pe data de 15 noiembrie 2017, atunci când primarul Cristi Misăilă şi directorul CUP Salubritate Viorel Profiroiu au prezentat noul parc de utilaje pentru deszăpezirea municipiului, una dintre promisiunile autorităţilor a fost că pentru prima dată, la Focşani, se va folosi ca material antiderapant clorura de calciu. (29.03.2018)
Primarul Mihai Chirica il da in judecata pe prefect, pentru indepartare din functie a viceprimarului Gabriel Harabagiu Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat miercuri seară că l-a dat în judecată pe prefectul judeţului, Marian Şerbescu, cerând anularea ordinului de încetare a mandatului de consilier local pentru Gabriel Harabagiu, viceprimar al municipiului. Mihai Chirica susţine că prefectul de Iaşi Marian Şerbescu ar fi trebuit să emită ordinul de încetare a mandatului de consilier în cazul lui Gabriel Harabagiu în baza unei proceduri, şi nu doar pentru că a primit un document de la filiala judeţeană a PSD Iaşi. (29.03.2018)
Doua banci vor sa imprumute Primaria SUCEAVA cu 25 de milioane de lei Două bănci vor să împrumute municipiul Suceava cu 25 de milioane de lei pentru realizarea a 11 lucrări de investiţii, a declarat primarul Ion Lungu. El a precizat că CEC Bank şi BCR au depus oferte pentru licitaţie, iar după desemnarea câştigătorului, va face “lobby” la comisia de împrumuturi din Ministerul Finanţelor Publice în vederea obţinerii avizului pentru acest credit. (29.03.2018)
"Cadouri" de la Corpul de Control al Primarului. Amenzi de peste 73.000 de lei pentru agentii economici din IASI; Viceprimarul Harabagiu a dat in judecata PSD Viceprimarul Iaşiului nu se dă bătut şi iese la atac, după ce a fost exclus din PSD şi şi-a pierdut şi funcţia de consilier! Gabriel Harabagiu a dat în judecată din nou Partidul Social-Democrat (PSD). Viceprimarul Iaşiului, Gabriel Harabagiu, a solicitat Tribunalului Iaşi anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. Urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al acestui proces. (26.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 369   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design