Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Timisoara
  45,00% (18/40)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul IASIULUI: Facem tot ce este posibil ca proiectul spitalului regional de urgenta sa mearga mai departe

Primarul Mihai Chirica a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că face tot posibilul ca proiectul Spitalului Regional de Urgenţă să fie implementat. Conform declaraţiilor acestuia, proiectele celor trei spitale regionale de urgenţă nu ar trebui să depindă unul de celălalt. În prezent, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii municipiului Iaşi, se lucrează la obţinerea unor avize necesare Planului Urbanistic Zonal, până acum fiind obţinute o serie de studii şi avize. (22.02.2018)

SUCEAVA: Datoriile cetatenilor la incalzire au ajuns la circa un milion de euro Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să-şi achite datoriile restante înregistrate, în condiţiile în care soldul a ajuns la aproximativ un milion de euro. Lungu a precizat într-o conferinţă de presă că, în prezent, debitele populaţiei la plata facturilor la energia termică se ridică la 4,24 de milioane de lei. (22.02.2018)
Primaria GALATI a fost obligata de justitie sa ii plateasca daune de 4.300 de euro unui barbat muscat de un caine maidanez Judecătoria Galaţi a decis că Primăria Galaţi este bună de plată pentru suferinţele fizice şi psihice pe care un bărbat le-a îndurat în septembrie 2016, când a fost muşcat de un câine maidanez într-o staţie de autobuz din cartierul Micro 19. Bărbatul de 38 de ani a fost muşcat de un câine fără stăpân într-o staţie de autobuz în 2016, fiind nevoit să îşi schimbe meseria după ce a suferit o amputaţie la unul dintre degetele mâinii drepte. (20.02.2018)
Bugetul municipiului IASI a fost adoptat de Consiliul Local Bugetul municipiului Iaşi pe 2018, în valoare de aproximativ 848 milioane de lei, a fost adoptat pe 19 februarie, de consilierii locali, într-o şedinţă extraordinară. Înainte de a vota pentru bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs, consilierii locali liberali au adus 13 amendamente proiectului propus de Primărie, iar cei ai PMP – 4 amendamente. (20.02.2018)
FOCSANI: Taxa de parcare in rate si locuri rezervate permanent pentru detinatorii de masini care au contracte cu Parking Proiectul de hotărâre, iniţiat de opoziţia din Consiliul Local, se află în dezbatere pe site-ul Primăriei municipiului Focşani. Un proiect de hotărâre iniţiat de consilierii liberali din Focşani se află în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Focşani. Potrivit acestuia, focşănenii care au contracte cu Parking pentru locuri de parcare vor putea plăti în patru rate trimestriale taxa anuală pentru un tarif de 120 de lei/an, cu TVA. (19.02.2018)
Primaria IASI va realiza un sistem de supraveghere video pentru prevenirea criminalitatii in spatiile publice Municipalitatea intenţionează montarea a sute de camere de supraveghere video în zonele cu potenţial de pericol la adresa locuitorilor Iaşului. Sunt luate în calcul 333 de adrese care vor fi monitorizate permanent, în special parcurile, esplanadele, intrările şi ieşirile din oraş, spitalele, şcolile, grădiniţele, liceele, pieţele agroalimentare, parcurile de joacă pentru copii, zonele de agrement. (19.02.2018)
Proiect de buget pe 2018 cu 213 milioane lei la investitii, pentru municipiul IASI Primarul Mihai Chirica a declarat că proiectul bugetului general pentru anul 2018 a intrat în ultima etapă de dezbatere înainte de a fi analizat şi votat de Consiliul Local. Primarul Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că în perioada celor cinci dezbateri publice ieşenii au făcut peste 4.000 de propuneri. El a menţionat că în anul în curs vor fi finanţate şi proiecte pe mediu, care sunt în desfăşurare, precum şi proiecte de reabilitare a reţelelor de termoficare. (16.02.2018)
Primarul municipiului VASLUI este nemultumit de lucrarile intarziate din cauza firmelor care se contesta Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că este nemulţumit de faptul că o serie de lucrări de construcţii sunt întârziate din cauza firmelor care se contestă între ele după ce câştigă licitaţiile. Edilul-şef a precizat că cel mai recent exemplu în acest sens este legat de lucrările pentru un nou bazar, care ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an şi care vor fi decalate, deoarece licitaţia a fost contestată de două firme. (16.02.2018)
Statiile de incarcare gratuita a masinilor electrice, functionale in SUCEAVA Deţinătorii de maşini electrice pot folosi, începând de miercuri, în municipiul Suceava, gratuit, reţeaua publică de E-staţii pentru încărcarea acestora, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că toate cele 28 staţii de încărcare, dintre care sunt funcţionale deocamdată 22, au fost instalate în cadrul proiectului ”Electromobilitate – Vehicule electrice pentru o municipalitate verde” al municipalităţii, cofinanţat în proporţie de 85% prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. (15.02.2018)
Primaria GALATI va aloca aproape 100 de milioane de euro pentru investitii Aproape 100 de milioane de euro vor fi alocaţi anul acesta în proiecte de investiţii pentru dezvoltarea municipiului Galaţiului, bani proveniţi din bugetul de investiţii al oraşului, fonduri europene, fonduri guvernamentale, precum şi din împrumutul contractat de la CEC, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că la aceşti bani se adaugă cei proveniţi din proiectele finanţate din fonduri europene. (12.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 367   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design