Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
GALATI: Investitie importanta pe bulevardul Brailei, la iesirea spre Tecuci. 900 de metri de strada costă 10 milioane de lei

Carosabilul va fi refăcut între ieşirea din Galaţi şi intersecţia cu centura spre Brăila (zona Nalba). De asemenea, va fi extins iluminatul public, vor fi refăcute trotuarele şi se va amenaja o pistă pentru biciclişti. Primăria Galaţi a anunţat că a fost finalizată licitaţia pentru contractul „Resistematizare strada Brăilei între b-dul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN2B Tirighina) – Tronson I cuprins între km 130 + 600 şi km 131 + 505”. (12.12.2017)

Gheorghe Nichita, dezvaluiri uluitoare: "Procurorii mi-au cerut capul lui Victor Ponta". Fostul primar a fost interceptat abuziv, pe un mandat de siguranta nationala Gheorghe Nichita, fostul primar de Iași, a fost invitatul Andreei Sava, sâmbătă, la "Descoperiți". Fostul edil-șef a vorbit despre existența unui plan de a "curăța" lideri politici incomozi. Primele date despre această "listă a indezirabililor" ar fi apărut în 2014. Andreea Sava a prezentat și mandatul în baza căruia a fost supravegheat fostul primar. În mod absolut surprinzător, acesta era unul pe siguranță națională, la fel ca în cazul lui Cătălin Cherecheș. (12.12.2017)
Falsii procurori DIICOT, care au inselat primari din Vrancea si alte judete, condamnati la ani grei de puscarie Magistratii de la Tribunalul Vrancea s-au pronuntat vineri in dosarul in care sase persoane au fost judecate dupa ce s-au dat drept procurori si au comis mai multe infractiuni. Dosarul a avut peste 100 de parti vatamate, respectiv primari, viceprimari si consilieri locali din Vrancea, dar si din alte judete ale tarii. Solutia data vineri nu este definitiva, atat DIICOT-ul, care a instrumentat dosarul, cat si inculpatii putand face contestatie in cazul in care sunt nemultumiti de pedepsele aplicate. (11.12.2017)
BACAU: 15 milioane de lei pentru un sistem de incalzire inglodat in datorii Guvernul a decis alocarea a 15 milioane de lei pentru incalzirea centralizata din municipiul Bacau, la doua saptamani dupa ce primarul Cosmin Necula avertiza asupra "bombei cu ceas" reprezentate de sistemul centralizat si proiectul european pe termie derulat de municipalitate. Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii. (11.12.2017)
Guvernul a dat in judecata Primaria GALATI, pentru recuperarea unui fost teren al ADS, de pe raza judetului Guvernul României a dat în judecată Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Galaţi, pentru a recupera un teren acordat Galaţiului prin HG 512/2002, pe motiv că nu au fost respectaţi termenii acestei hotărâri, care prevedeau că suprafaţa trebuie folosită pentru construcţia de locuinţe şi nu dată în arendă ca exploataţie agricolă, aşa cum se întâmplă în prezent. (11.12.2017)
Municipiile BOTOSANI si Balti vor sa creeze o ruta transfrontaliera cultural-turistica pentru valorificarea personalitatii lui Eminescu Municipiul Botoşani şi municipiul Bălţi din Republica Moldova au în vedere crearea, în comun, a unei rute transfrontaliere cultural-turistice care să valorifice opera şi personalitatea marelui poet Mihai Eminescu. Administraţiile celor două municipii vor depune în cadrul Programului Operaţional Comun România-Republica Moldova un proiect transfrontalier “Eminescu: o cultură-o rută“, care îşi propune “valorificarea culturii române prin studierea, cercetarea şi interpretarea literar-artistică a operei eminesciene”. (07.12.2017)
Primaria municipiului SUCEAVA intentioneaza sa investeasca 5 milioane de euro in modernizarea Casei de Cultura Municipalitatea ar putea investi în dotarea cu mobilier şi aparatură modernă a Casei de Cultură din Suceava, a declarat primarul Ion Lungu. El a precizat că a propus un parteneriat între Primărie şi Casa de Cultură, iar în acest sens va purta discuţii şi cu reprezentanţii conducerii centrale a sindicatelor. Pe de altă parte, el a anunţat că va supune aprobării aleşilor locali, în şedinţa deliberativului din ianuarie 2018, propunerea ca esplanada din faţa Casei de Cultură să se numească Piaţa “Ştefan cel Mare”, un proiect pe această temă fiind deja în dezbatere publică. (07.12.2017)
Fonduri europene pentru imobile simbol ale municipiului IASI Contractele de finanţare pentru restaurarea Muzeului “Vasile Pogor” şi a Casei “Sfântul Ierarh Dosoftei Mitropolitul” au fost semnate, pe 6 decembrie, de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei. Maricel Popa a declarat că proiectele care au primit finanţare au fost depuse în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) la ADR Nord-Est – Axa prioritară 5: “Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural reprezintă o alternativă viabilă pentru stimularea dezvoltării urbane”. (07.12.2017)
Primarul IASIULUI il desfiinteaza pe Liviu Dragnea: „Un om nociv care a viciat partidul” Primarul Iașiului, Mihai Chirica, fost membru PSD, l-a desființat pe Liviu Dragnea, susținând că ar trebui să plece din fruntea partidului, dacă PSD mai vrea să mai aibă credibilitate în ochii alegătorilor. Mihai Chirica, a lansat acuzații grave la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, spunând că este un om nociv și că „a reuşit să vicieze şi dogmatic, dar şi administrativ acest partid” (05.12.2017)
Consiliul Local SUCEAVA a aprobat majorarea taxelor locale cu 19%, din 2018 Consiliul Local Suceava a aprobat cu majoritate de voturi, în şedinţa de pe 28 noiembrie, majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 19%, în medie, începând de anul viitor. Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a fost adoptat cu 12 voturi pentru, ale consilierilor PNL şi PMP, fiind înregistrate şi 10 voturi împotrivă, ale reprezentanţilor PSD şi ALDE. (29.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 362   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design