Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
“Aproape toti beneficiarii de ajutor social vin cu scutiri medicale”, spune primarul TARGOVISTEI. Zeci de beneficiari de ajutoare sociale "sufera" de tulburare depresiva recurenta, tulburare organica de personalitate, tulburare anxios depresiva, migrena recurenta Aproape toţi beneficiarii de ajutor social din Târgovişte vin cu scutiri medicale pentru a nu mai presta muncă în folosul comunităţii, ”e categoria cea mai bolnavă din municipiu”, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Acesta spune că, la nivelul municipiului, sunt 360 de asistaţi social. Dintre aceştia 300 sunt apţi de muncă, însă cei mai mulţi au scutiri medicale în care se precizează că nu pot efectua efort fizic. (09.02.2018)
In municipiul GIURGIU nu mai exista locuri de veci, de 24 de ani nu s-a construit niciun cimitir În ultimii 24 de ani nu s-a mai construit niciun cimitir în municipiul Giurgiu şi primăria nu mai are terenuri care să îndeplinească condiţiile legale pentru a fi construit un cimitir nou sau extins un cimitir existent, motiv pentru care la avizierul Primăriei municipiului Giurgiu există anunţul că în cimitirele din oraş nu mai există locuri de veci. (09.02.2018)
Proiectul “Buzau 2030 - Un oras al cunoasterii si inovarii”, lansat in dezbatere publica Proiectul “Buzău 2030- Un oraş al cunoaşterii şi inovării”, care vizează dezvoltarea economică, educaţională, socială şi culturală a municipiului reşedinţă de judeţ pentru următorii 12 ani, a fost lansat în dezbatere publică. Primarul Constantin Toma speră ca, în 2030, Buzăul să fie la nivelul oraşelor civilizate din Europa. (07.02.2018)
Primarul BRAILEI: Mi-au fost facute plangeri pe tema cainilor fara stapan folosindu-se informatii false Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a făcut public faptul că plângerile penale care i-au fost făcute pe tema câinilor fără stăpân din municipiu au avut la bază informaţii false şi tabele de semnături strânse de la populaţie în cu totul alt scop. Primarul a precizat că intenţionează să dea în judecată persoanele respective, pentru a răspunde în instanţă, la rândul lor, pentru furnizarea de informatii false şi inducerea în eroare a cetăţenilor municipiului Brăila. (07.02.2018)
Primarul PLOIESTIULUI sustine ca bugetul este prejudiciat prin lucrari fictive: "Exista lucrari facute doar pe hartie care nu se regasesc in realitate" Primarul Ploiești, Adrian Dobre, a lansat luni 5 februarie, la dezbaterea privind bugetul orașului acuzații grave la adresa conducerii Serviciului de Gospodărire Urbană și Regiei Autonome de Servicii Publice. Concret, primarul a acuzat atât SGU cât și RASP că își asumă și confirmă lucrări făcute doar pe hârtie și care nu se regăsesc în realitate fiind astfel prejudiciat bugetul local. Dobre a precizat că aceste informații acuzatoare sunt verificate personal în teren. (06.02.2018)
Primaria BRAILA a sterilizat impreuna cu Dog Rescue peste 3.300 de caini in ultimii trei ani Primăria municipiului Brăila a sterilizat împreună cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian” peste 3.300 de câini, în ultimii trei ani, iar campaniile masive de sterilizare a câinilor vor continua şi în 2018, potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii municipalităţii. Primăria Brăila a organizat, în perioada 2014 – 2017, în parteneriat cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian”, 38 campanii de sterilizare gratuită a patrupedelor, pe parcursul cărora s-au sterilizat 3.336 câini. (06.02.2018)
A fost data prima condamnare in dosarul de coruptie al primarului din CAMPINA, Horia Tiseanu Tribunalul Prahova a condamnat la închisoare cu suspendare primul inculpat dintre cei şapte trimişi în judecată în dosarul de corupţie al primarului municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Prima pedeapsă este de fapt un acord de recunoaştere a vinovăţiei admis de instanţă. (02.02.2018)
BUZAU, Constantin Toma: Compania de Apa trebuia sa dea primariei si celorlalti actionari peste 300 de miliarde de lei; Autobuzele Transbus vor ajunge de saptamana viitoare pana in comuna Vadu Pasii; Impozitele locale pe terenuri si cladiri, majorate cu 500 la suta pentru o anumita categorie de proprietari Disputa dintre Primăria Buzău şi Compania de Apă revine în atenţia opiniei publice. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal s-a aflat şi o informare referitoare la raportul Camerei de Conturi în urma controlului efectuat la Compania de Apă. Raportul Curţii de Conturi readuce în discuţie o serie de probleme nerezolvate în disputa dintre Primărie şi Compania de Apă Buzău, inclusiv datoriile către acţionari. (30.01.2018)
Municipiul TARGOVISTE, in Top 10 al celor mai eficiente orase din Romania, intr-un clasament realizat de UrbanizeHub Municipiul Târgovişte se situează în Top 10 al celor mai eficiente oraşe din România, într-un clasament realizat de UrbanizeHub.ro, a declarat primarul Cristian Stan. Criteriile care au stat la realizarea topului au fost atragerea de fonduri europene, cheltuielile de capital pe cap de locuitor şi transformarea fizică a localităţilor. (26.01.2018)
Primaria municipiului BRAILA organizeaza concurs pentru gasirea unui logo reprezentativ pentru oras Primăria municipiului Brăila organizează concurs pentru găsirea unui logo reprezentativ pentru oraş, imaginea câştigătoare urmând să apară pe antetul tuturor documentelor oficiale, în acest an aniversar, când Brăila împlineşte 650 de ani de atestare documentară.Concursul are ca temă “Brăila 650”, iar la el se pot înscrie, individual sau în echipă, toţi brăilenii, indiferent de vârstă, care au înclinaţii artistice şi care consideră că pot să creeze o imagine reprezentativă pentru Brăila. (25.01.2018)
<<   <   pagina 2 din 203   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design