Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Gherla
  100,00% (18/18)
4.  Pitesti
  56,25% (18/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul BRAILEI, impresionat de birocratia redusa din Istanbul Marian Dragomir s-a arătat extrem de încântat de faptul că a putut semna înfrăţirea Municipiului Brăila cu sectorul Beşiktaş din Istanbul, document care va deschide în viitor poarta pentru investitorii turci. Edilul-şef a precizat că a putut fi primar pentru o zi în Beşiktaş, iar directorii care l-au însoţit au avut ocazia de a discuta subiecte de interes cu omologii lor. De asemenea, Dragomir a punctat că şi-ar dori să implementeze un sistem smart city la Brăila, aşa cum a văzut în Beşiktaş. (10.11.2017)
Constantin Sava, primarul orasului URZICENI, achitat intr-un dosar de abuz in serviciu. Decizia Tribunalul Ialomita nu este definitiva Constantin Sava, primarul oraşului Urziceni, a fost achitat miercuri, 8 noiembrie, de către judecătorii ialomiţeni, într-un dosar în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Aceeaşi decizie o vizează şi pe Maria Irimie, şefa Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Urziceni, judecată alături de Sava în aceeaşi anchetă. Decizia nu este însă definitivă. (10.11.2017)
Primaria municipiului BRAILA va finanta sportul doar dupa ce va primi un raspuns clar de la Consiliul Concurentei Primăria municipiului reşedinţă va finanţa sportul doar după ce va primi un răspuns clar de la Consiliul Concurenţei, pentru a nu mai exista probleme, ca în trecut, cu Curtea de Conturi, a declarat primarul Marian Dragomir. Primăria Brăila a primit, de curând, răspuns favorabil de la Curtea de Conturi în ceea ce priveşte finanţarea sportului, dar a solicitat şi de la Consiliul Concurenţei un punct de vedere legat de modalităţile prin care se pot aloca banii către sport, pentru a şti dacă sumele pot fi considerate ajutor de stat sau nu. (09.11.2017)
Toate punctele termice din municipiul GIURGIU sunt monitorizate online Viceprimarul municipiului Giurgiu, Ion Dragomir, a declarat că toate punctele termice din oraş sunt monitorizate în timp real ca urmare a implementării unui program online, astfel încât temperatura şi presiunea agentului termic pot fi verificate pe loc, iar pierderile din sistemul centralizat de încălzire au fost eliminate. (09.11.2017)
TARGOVISTE: Primarul este nemultumit de ritmul lucrarilor la centura ocolitoare a municipiului Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, s-a declarat nemulţumit de ritmul lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului, care se realizează cu fonduri europene şi au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor. Edilul a subliniat că investiţia este una de amploare, care, în afară de asfaltări, prevede lucrări de canalizare, dar şi reabilitare de poduri şi pasaje, precum şi construcţia unui nou pod. (09.11.2017)
Primarul municipiului BRAILA anunta ca se vor investi 2 milioane de euro in dotarea societatii locale de salubritate Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a anunţat pe o reţea de socializare că se vor investi 2 milioane de euro în dotarea societăţii locale de salubritate, SC ECO SA. Societatea de salubrizare a Primăriei Brăila, unde municipalitatea este acţionar majoritar, a primit 9 milioane de lei (două milioane de euro) din bugetul local, după ce Consiliul Local Municipal aprobat mărirea capitalului social al SC ECO SA. (07.11.2017)
Sprijin financiar pentru achizitionarea de centrale termice, acordat de CL GIURGIU Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în şedinţă extraordinară, acordarea de sprijin financiar în valoare totală de 21 de mii de lei pentru achiziţionarea de centrale termice unui număr de şapte persoane din oraş care au rămas unici consumatori în câte o scară sau bloc de locuinţe, racordaţi la centrala de furnizare a agentului termic în sistem centralizat. (07.11.2017)
Strand cu apa sarata de la Monteoru si terenuri de tenis, printre prioritatile Primariei BUZAU Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că pe lângă modernizarea stadionului de atletism, administraţia locală ”pregăteşte” crearea unui complex sportiv şi de relaxare în Parcul Tineretului, ce va include un ştrand. Potrivit acestuia, referitor la amenajarea unui ştrand municipalitatea are în vedere folosirea apei sărate, ce va fi adusă din staţiunea Sărata Monteoru. (07.11.2017)
GIURGIU: Masura radicala luata de un primarul Nicolae Barbu pentru salvarea padurilor Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a postat vineri, 3 noiembrie, un mesaj pe contul său de Facebook prin care îi anunţă pe locuitori că anul acesta le va transmite toate urările de sărbători folosind exclusiv felicitări virtuale, din dorinţa de a proteja pădurile. „Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei administraţiei locale şi să protejăm mediul şi pădurile. Este un pas mic, dar făcut de tot mai mulţi dintre noi reprezintă un mesaj colectiv de responsabilizare!”, se arată în mesajul edilului. (06.11.2017)
Fostul primar de la PITESTI, Tudor Pendiuc, a devenit consilier al primarului din RAMNICU VALCEA Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, trimis în judecată în două dosare de corupţie, este noul consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat şi el tot pentru corupţie, dar reabilitat între timp, potrivit Mediafax. Noul consilier al primarului Mircia Gutău, Tudor Pendiuc, şi-a preluat postul, de la începutul acestei săptămâni, potrivit reprezentanţilor Primăriei Râmnicu Vâlcea. (03.11.2017)
<<   <   pagina 2 din 198   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design