Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primarul TARGOVISTEIi anunta ca va rezilia contractul centurii si va cere daune constructorului, daca lucrarile treneaza Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va rezilia contractul de realizare a centurii ocolitoare a municipiului şi va cere daune constructorului, dacă acesta nu se înscrie în ritmul de execuţie asumat în contract. Proiectul de realizare a centurii este unul cu fonduri europene, a fost semnat în 2009, trebuia finalizat în 2012, dar din cauza întârzierilor de execuţie au fost reziliate mai multe contracte, au fost reluate licitaţii, iar în prezent dacă nu va fi finalizat la 31 decembrie 2018, se vor pierde banii europeni. (18.03.2018)
Primaria BRAILA face un sondaj referitor la ce container de colectare selectiva prefera populatia Primăria Brăila face un sondaj pentru a afla ce model de container pentru colectare selectivă a deşeurilor preferă locuitorii municipiului, urmând ca apoi furnizorul pubelelor să fie stabilit prin licitaţie publică, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Brăilei, Marian Dragomir. Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. (14.03.2018)
CALARASI: Proiecte de peste 20 milioane de euro pentru modernizarea centrului vechi al orasului de pe malul Borcei Reabilitarea centrului pietonal al municipiului Călăraşi şi modernizarea străzilor Bucureşti şi prel. Bucureşti au intrat în linie dreaptă. Autorităţile locale au finalizat documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţii ce stau la baza aplicaţiilor care se vor depune în cadrul Axei 4.1 a Regio 2014-2020, destinată dezvoltării urbane. (12.03.2018)
BRAILA: Din luna mai, elevii si studentii vor avea gratuitate la transportul in comun in municipiul resedinta Elevii din ciclurile gimnazial şi liceal, cei de la şcolile profesionale, dar şi studenţii din municipiul Brăila vor beneficia, începând din luna mai, de abonamente gratuite eliberate prin intermediul unităţilor de învăţământ, a anunţat vineri, primarul Marian Dragomir. Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, în municipiul reşedinţă sunt 8.000 de elevi în evidenţele instituţiei, dintre care ar putea să beneficieze de abonamentul gratuit aproximativ 6.400 de elevi care frecventează cursuri de zi. (12.03.2018)
TARGOVISTE: Lucrarea de un milion de euro care ii tine pe loc pe dezvoltatorii viitorului mall de la unitatea militara in care au fost impuscati sotii Ceausescu Lucrările pentru viitorul mall care se va construi pe amplasamentului unităţii militare din Târgovişte, unde au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu, ar putea începe, cel mai devreme, în vară. Asta, în ciuda faptului că autorităţile judeţene înaintaseră un termen de două luni de la data semnării contractului, care a avut loc în noiembrie 2017. Este vorba de mutarea liniei electrice de mare capacitate care alimentează combinatul COS Târgovişte. (09.03.2018)
Fostul primar al BUZAULUI, Constantin Boscodeala, scapa de condamnare, dar plateste prejudiciul in dosarul Orizont Fostul primar al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a scăpat de o condamnare în dosarul Orizont, însă a fost obligat de instanţă să plătească, împreună cu ceilalţi inculpaţi, prejudiciul în cauză. Fostul primar Constantin Boşcodeală a scăpat de răspunderea penală în Dosarul Orizont, au decis joi magistraţii Tribunalului Dâmboviţa. (08.03.2018)
Mii de locuri de parcare au fost create in TARGOVISTE in locul garajelor din zona blocurilor Câteva mii de locuri de parcare au fost create în Târgovişte prin dezafectarea garajelor din apropierea blocurilor, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan. Dezafectarea garajelor, multe dintre ele ruginite şi care afectau aspectul zonelor, a început în urmă cu câţiva ani în Târgovişte. Primarul Târgoviştei a organizat, miercuri, o conferinţă de presă pe teren, pe strada Radu Gioglovan din Micro 9, unde au loc lucrări de reabilitare a infrastructurii. (08.03.2018)
Primarul municipiului GIURGIU: Am facut deszapezirea in aceasta iarna cu mijloace proprii; a costat de 5 ori mai putin Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că intervenţia pentru deszăpezire în oraş în această iarnă a costat de peste cinci ori mai puţin comparativ cu anul trecut pentru că intervenţia a fost făcută cu mijloace proprii. El a subliniat că municipalitatea a făcut economie tocmai pentru că astfel s-au cheltuit resurse numai în perioadele în care a nins. (08.03.2018)
Buzoienii pot cumpara apartamentele ANL in care locuiesc Primăria municipiului Buzău a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare, etapă dinaintea vânzării locuinţelor ANL către actualii chiriaşi. În paralel, municipalitatea va demara un proiect de construire de locuinţe tip ANL. De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona. (06.03.2018)
Un fost punct termic din TARGOVISTE va fi transformat in centru pentru copii cu autism si Sindrom Down Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, transformarea unui fost punct termic în Centru pentru copii cu autism şi Sindrom Down, valoarea investiţiei fiind de 1,5 milioane de lei. Durata de realizare a investiţiei este de 18 luni, iar finanţarea este asigurată de la bugetul local. În raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre, se arată că în Târgovişte există două centre pentru copii cu autism şi Sindrom Down. (22.02.2018)
<<   <   pagina 2 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design