Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
GIURGIU: Vanghelie interesat sa devina mogul de presa; Lucian Iliescu blat cu Marian Vanghelie; si Elaborare Masterplan pentru Managementul integrat al Operatiunilor din Euroregiunea Ruse – Giurgiu Primarul de Giurgiu si mare sef la liberali - Lucian Iliescu - a acceptat amplasarea unei puzderii de bannere ale PSD montate pe stalpii Electricii Giurgiu. Pe Bulevardul Bucuresti, pe Strada Policlinicii. Fara niciun fel de aprobare, fara niciun fel de taxa. Vanghelie in mai putin de o luna a reusit sa scoata si un nou saptamanal - "Telegraful de Giurgiu". (30.05.2009)
SLOBOZIA: Ionascu a ingropat Slobozia in datorii; Primaria isi bate joc de locatarii cartierului Pepiniera; si Ionascu muta canalizarea din Bora pe strada vilei sale Aproape 80 de miliarde de lei vechi are de achitat Primaria Slobozia doar în 2009 in contul datoriei publice. Datoria totala pentru urmatorii 6 ani se ridica la 583 miliarde lei vechi, adica mai mult decat imprumutul de 500 miliarde lei vechi contractat în 2007 pentru 20 de ani. (30.05.2009)
PLOIESTI: Centura de Vest a Ploiestiului trece prin stalpi ; Asfalt cu gropi in cartierul Vest; si Sedinta record la Consiliul Local Chiar daca pe un tronson al Centurii de Vest a Ploiestiului s-ar putea circula pe doua benzi, fiind nevoie doar de turnarea stratului final de asfalt, acest lucru nu se poate face din cauza unor stalpi uitati de constructor in mijlocul carosabilului. (30.05.2009)
CALARASI: Primarul Dragu a cerut consilierilor locali sa adopte caini comunitari, Peste cartierul Dumbrava adie vant de demolare; iar Calarasiul va avea PUG Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a cerut consilierilor locali sa adopte caini comunitari; exemplul ar ajuta la raspandirea solutiei adoptiei printre locuitorii municipiului, in contextul in care numarul patrupedelor a crescut simtitor in oras. (30.05.2009)
BUZAU: Edilul Boscodeala are probleme cu centura de ocolire a orasului: proprietarii de drept ai drumului nu cedeaza, URSUS nu negociaza; si Spatiile verzi, insuficiente Edilul-sef al municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, are mari probleme in a gestiona situatia creata de castigarea la Curtea Suprema de Justitie de doi cetateni a unei parti din centura de ocolire a orasului. Cetatenii vor pe teren 6 milioane de euro, pe care municipalitatea nu vrea sa-i plateasca, iar compania URSUS, care nu are alta cale de acces la fabrica de bere decat pe centura de ocolire, considera ca Primaria trebuie sa rezolve situatia. (29.05.2009)
BUZAU: Primarul Boscodeala pierde centura Buzaului la Curtea Suprema de Justitie; Cei doi buzoieni care au castigat-o cer pe ea 6 milioane euro, iar URSUS nu mai are acces la fabrica de bere Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a pierdut o portiune din centura Buzaului, dupa ce doi buzoieni au castigat terenul pe care aceasta se afla definitiv si irevocabil la Curtea Suprema. Proprietarii cer 6 milioane euro pentru a ceda terenul edililor, iar URSUS trebuie sa treaca peste terenul privat pentru a avea acces la fabrica de bere. (27.05.2009)
CALARASI: Primarul Nicolae Dragu a demisonat din pozitia de presedinte al PNL Calarasi; O noua substatie SMURD, la Dragalina; si Padurile Calarasiului ocupa doar 4% din suprafata totala a judetului Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a demisionat din functia de presedinte al organizatiei municipale a PNL Calarasi. O noua substatie a Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare Descarcerare (SMURD) a fost inaugurata la Dragalina. Padurile Calarasiului ocupa doar 4% din suprafata totala a judetului, iar autoritatile urmeaza sa impadureasca 300 ha. (23.05.2009)
BUZAU: Primarul Boscodeala sustine ca incasarile la bugetul municipiului au scazut cu 50%; Criza de 1300 locuri in gradinitele buzoiene; iar Buzoienii nu au Urgente Stomatologice Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a declarat ca incasarile la bugetul local au scazut incepand cu luna aprilie la jumatate, iar in cazul in care situatia nu se amelioreaza, municipalitatea va reduce cheltuielile bugetare. Criza de locuri in gradinite ar putea fi rezolvata prin construirea a patru noi unitati de invatamant prescolar. (21.05.2009)
BUZAU: Primarul Boscodeala crede si nu prea in descentralizarea lui Boc, iar SMURD a fost solicitat la maxim Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, s-a aratat multumit de principiile pe care functioneaza descentralizarea, insa a lasat sa se inteleaga ca aceasta nu se va realiza prea curand intrucat multi factori de decizie nu ar fi in totalitate de acord cu proiectul. (20.05.2009)
PLOIESTI: Volosevici aduce Circul Medrano; Un angajat al Primariei, arestat pentru trafic de influenta; si Conacul Bellu, in circuitul turistic Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, aduce Circul italian Medrano, din 21 mai pana la 1 iunie. Un angajat al Primariei Ploiesti a fost arestat pentru ca ar fi pretins si primit 1000 lei pentru facilitarea obtinerii unei locuinte, iar conacul Bellu din Urlati a intrat in circuitul turistic. (19.05.2009)
<<   <   pagina 197 din 203   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design