Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
CALARASI: Primarul Dragu il sustine pe Basescu la Presedintie; 84 de apartamente calarasene, reabilitate termic; si Primaria ar putea fi obligata sa restituie "donatii" de 70.000 euro Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a declarat ca va sustine candidatura lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale; Dragu si-a dat de curand demisia din PNL, iar la alegerile europarlamentare l-a sustinut pe taranistul Marian Milut. (29.07.2009)
PITESTI: Un proiect al municipalitatii prevede aparitia a 43 de noi locuri de munca; Sensurile giratorii vor reduce stresul soferilor; si Viceprimarul vrea descentralizare, primarul nu vrea Primarul municipiului, Tudor Pendiuc, sustine ca Guvernul nu trebuie sa faca descentralizare dand doar sarcini, fara a aloca si resurse financiare si umane! "Nu ne putem juca de-a descentralizarea! Mai bine o continuam atunci cand criza va disparea!" (21.07.2009)
PLOIESTI: Primarul Volosevici nu aplica o hotarare judecatoreasca castigata de cetateni in detrimentul unui deputat PD-L; Municipalitatea vrea Spitalul de Pediatrie; si Termoficarea concediaza colectiv Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, refuza daramarea unui gard ilegal chiar si dupa ce locuitorii din cartierul Jianu au salvat in instanta un parc de 4.300 mp, pe care fosta firma a deputatului PD-L Wiliam Branza voia sa construiasca un hotel. Primarul Volosevici este coleg de partid cu Branza, ambii fiind alesi sub flamura PD-L. (18.07.2009)
PLOIESTI: Primarul Volosevici face economie la hainele angajatilor, si Exercitiile de alarmare - o harababura de nedescris Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, va reduce cu 50% cheltuielile de la bugetul local pentru hainele angajatilor, care beneficiau de sume de bani care acopereau o tinuta de vara si una de iarna. Volosevici crede ca daca in Ploiesti ar avea loc un exercitiu de alarmare in caz de risc natural, ar iesi o harababura de necrezut. (16.07.2009)
BRAILA: Primarul Simionescu are probleme cu gunoaiele aruncate in plin centrul orasului, iar Brailenii sunt interesati de Prima Casa Primarul municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, are probleme cu gunoaiele tocmai in centrul urbei; brailenii isi arunca cu nonsalanta gunoaiele menajere in locuri neamenajate, chiar si in zone cum ar fi Teatrul de Copii sau Piata Saraca. (10.07.2009)
BUZAU: Primarul Boscodeala face un miliard de lei din reducerea programului Transbus, iar UPC emite facturile haotic, dar trimite recuperatorii pe capul cetatenilor Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, va face economie de aproape un miliard de lei din reducerea progrmului public de transport al Transbus in zilele de sambata si duminica. Mai multi buzoieni s-au trezit cu firme de recuperare pe cap, dupa ce UPC a trimis haotic facturile catre cetateni. (09.07.2009)
PITESTI: Primarul Pendiuc promite reluarea apei calde pana la sfarsitul lunii iulie; Termoficarea negociaza; iar Pitestenii au protestat barbierindu-se in fantana muzicala si vor sa se debranseze Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, promite reluarea furnizarii apei calde intrerupte la 1 iulie pana la sfarsitul lunii. Sefii de la Termoficarea pitesteana negociaza cu Romgaz, iar locuitorii orasului vor sa se debranseze de la sistemul centralizat si isi fac calcule pentru introducerea unor centrale individuale. Mai multi tineri au ales sa protesteze impotriva situatiei, barbierindu-se simbolic in fantana muzicala. (03.07.2009)
CALARASI: Primarul Dragu trebuie sa darame "cartierul" ilegal din Padurea Dumbrava, iar PIC Calarasi - "Catedrala Cumparaturilor", in pragul falimentului Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, trebuie sa darame casele construite ilegal pe domeniul public in Padurea Dumbrava, sustine un reprezentant al Inspectoratului de Stat in Constructii Calarasi. Hipermarketul PIC Calarasi, botezat de primarul Dragu la inaugurarea din 2008 drept "Catedrala Cumparaturilor" ar putea intra in faliment. (03.07.2009)
BUZAU: Primarul Boscodeala mai garanteaza o data pentru RAM, iar AJOFM Buzau scoate pe bursa peste 200 locuri de munca Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, garanteaza cu bilete la ordin subventia la energia termica a Regiei Autonome RAM. Consiliul Local Buzau a aprobat garantarea unor obligatii de plata de 40 miliarde lei vechi datorate de aceasta regie furnizorului de gaze naturale. (29.06.2009)
CALARASI: Primarul Dragu ar fi plecat in concediu de odihna si tratament la Mangalia; Consiliul Judetean inaugureaza un Business Center de aproape 1 milion de euro; si Casele ilegale din Parcul Dumbrava, demolate cu buldozerul Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, ar fi plecat in concediu de odihna si tratament in statiunea Mangalia, pentru a se reface dupa un an extrem de incarcat. Consiliul Judetean va inaugura un Business Center de aproape 1 milion de euro si va darama cu buldozerul casele ilegal construite in Parcul Dumbrava. (27.06.2009)
<<   <   pagina 197 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design