Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
ALEXANDRIA: Serviciul de Ecarisaj “taie frunze la caini”; iar Zilele Alexandriei s-ar putea muta in Padurea Vedea Primarul Victor Dragusin a lansat recent o idee privind mutarea locului de desfasurare a Zilelor Alexandria, din zona centrala, in Padurea Vedea. Desi s-au alo­cat sume considerabile pentru rezol­va­rea problemei cainilor vagabonzi, acestia continua sa fie liberi pe strada. (15.04.2009)
PLOIESTI: Chiriasii ANL - nemultumiti de majorarea chiriilor; Masini noi pentru Politia Comunitara; Trafic de cosmar - Semafoare nefunctionale in centru; iar Primarul Volosevici se intalneste cu ploiestenii in fiecare miercuri In urma intalnirii primarului Ploiestiului, Andrei Volosevici cu reprezentantii firmelor Di-Bass si Mobel Auto s-a semnat un contract, prin care cei doi dealeri auto pun la dispozitia administratiei locale cate un autoturism marca Opel Astra, respectiv Skoda Fabia. Traficul din centrul Ploiestiului le-a dat dureri de cap soferilor grabiti. Asta deoarece semafoarele din zona Casei de Cultura a Sindicatelor nu functionau. (09.04.2009)
CALARASI: Pista de skateboard; si Pasaj superior, in oras CL a aprobat un pachet cu 3 proiecte importante pentru municipiului Calarasi, din cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritara 1- sprijinirea dezvoltării durabile a oraselor. Proiectele: pasaj superior, parcaj 300 locuri- sală de sport 1500 de locuri si reabilitare Camin de Batrani. (07.04.2009)
SLOBOZIA: Proprietarii blocului B26 nu vor sicrie la parter; si Hypermarket la Slobozia Construirea unui hypermarket la Slobozia a dat mari batai de cap comisiei de licitatie, dar si ofertantilor. Consiliul Local va trebui sa stabileasca un pret minim pentru ca membrii comisiei sa aiba un reper la negocieri. (07.04.2009)
BUZAU: Parcul Marghiloman si cartierul Mihai Viteazul ar putea sa-si schimbe imaginea cu fonduri europene; Incep "Zilele Buzaului"; iar Impozitele raman neschimbate Municipalitatea promite ca, anul acesta, impozitele pe cladiri vor ramane la fel, in conditiile in care in foarte multe judete s-au marit contributiile la bugetele locale foarte mult. Primaria organizeaza cea de-a V-a ediţie a "Zilelor Municipiului Buzau". (07.04.2009)
BRAILA: Un milion de euro pentru monitorizarea orasului si Primaria vrea sa sterilizeze cainii si sa ii lase pe strada Primaria Braila este dispusa sa înceapa o colaborare cu Fundatia pentru Protectia Cainilor Comunitari (FPCC), un ONG din judetul Prahova, pentru sterilizarea cainilor fara stapan de pe domeniul public din municipiu. (07.04.2009)
BUZAU: Toate capacele de canal de pe Viitorului, furate intr-o noapte; Soferii, datori la primarie cu 1,5 miliarde de lei; iar Primaria va da patru miliarde de lei pentru modernizarea maternitatii Primaria Buzau aloca 4 miliarde de lei vechi pentru modernizarea actualei cladiri ce adaposteste maternitatea, urmand ca incepand de anul viitopr sa aloce sume importante de la bugetul local pentru construirea unei cladiri noi, in cadrul unui proiect finantat deocamdata de CJ. (03.04.2009)
PITESTI: Pregatiri pentru simfonia lalelelor (VIDEO) Simfonia fara lalele, dar cu politicieni; Magazin OBI si la Pitesti; si Bugetul local votat in necunostinta de cauza Simfonia lalelelor fara lalele? Cu noua zile inainte de debutul Simfoniei Lalelelor, specialiştii de la ADP sunt ingrijorati pentru ca aproape toate rasadurile pregatite pentru sarbatoarea traditionala a florilor sunt inca neinflorite. Primarul Pendiuc l-a invitat personal pe Traian Basescu. (02.04.2009)
BUZAU: Bugetul municipiului, contestat de consilierii PD-L; Ministrul Blaga da meditatii primarilor PD-L; iar alcoolicii vor avea sprijin neconditionat Consilierii PDL se opun proiectului de buget al municipiului motivand ca nu au vazut acxest proiect, desi a fost publicat inclusiv in presa si s-au adus si amendamente! Primarii buzoieni ai PDL au primit o serie de "meditatii" de la ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga. (27.03.2009)
TARGOVISTE:S-a dus vremea garajelor; Primarul Boriga reface centrul municipiului, iar retele de drumuri vor fi schimbate in intregime Primarul Gabriel Boriga a promis ca centrul municipiului Targoviste isi va schimba radical infatisarea. Retelele de drumuri vor fi schimbate 100%. Vor aparea piste pentru biciclisti, parcari si statii pentru mijloacele de transport in comun. (26.03.2009)
<<   <   pagina 201 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design