Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
PITESTI: Monopostul lui Fernando Alonso la Jupiter City; Primaria vrea sa demoleze o cladire periculoasa din centru; Principele Radu Duda se intalneste cu primarul Pendiuc, iar reabilitarea termica ridica probleme municipalitatii La Jupiter City Pitesti va fi expusa masina de Formula 1 a echipei ING Renault. Principele Radu Duda a cerut stabilirea unei intalniri de maximum doua ore cu primarul Tudor Pendiuc. Reabilitarea termica a blocurilor din Pitest este o sarcina uriasa pe umerii municipalitatii. Proiectul de buget al orasului a prevazut sume care ajung doar pentru 100 de apartamente din peste 50.000. (26.03.2009)
PLOIESTI: Cartierele rezidentiale, tepe de lux si parcarea din centrul Ploiestiului va produce 20.000 de euro pe luna Cartierul rezidential Primavara, de la marginea Ploiestiului, nu doar ca nu a prins contur, dar a inceput sa nasca si serioase probleme pentru cei care au avut proasta inspiratie sa plateasca avans pentru viitoarele case. (18.03.2009)
BUZAU: Politia comunitara nu va avea sediu nici in 2009, 300 de locuinte ANL pentru tineri si gestionarea unitara a deseurilor in judet Politia comunitara nu va avea sediu nici in 2009, dar municipalitatea construieste in jur de 300 de noi locuinte ANL, iar gunoiul menajer se va colecta selectiv. (16.03.2009)
BRAILA: Unii planteaza voluntar arbori, altii ii fura de pe domeniul public, iar administratia locala s-a tinut de cuvant in ceea ce priveste aducerea la cota a drumurilor In timp ce unii planteaza plante pe spatiile verzi din oras, altii incearca sa le fure, iar municipalitatea aduce noi standarde in ceea ce priveste carosabilul. (16.03.2009)
PLOIESTI: Primarul municipiului a anuntat amenajarea a 220 de locuri pentru stationarea autovehiculelor si s-a inchis din nou centura orasului Primarul Andrei Volosevici a anuntat ca la Ploiesti vor fi date in folosinta 220 de locuri de parcare, iar PA&CO International SRL reincepe reabilitarea centurii de ocolire pe 13 kilometri. (10.03.2009)
TARGOVISTE: Reincepe maturatul stradal, iar iesirea din Targoviste catre Gaesti ramane de infern (VIDEO) Zona centrala si Bulevardul Independentei sunt maturate pe timpul noptii. In rest, traficul auto se desfasoara in conditii penibile, soseaua de iesire din oras fiind efectiv ciuruita de gropi. (10.03.2009)
VIDEO: Distractia Consilierilor PD-L com. Joita jud. Giurgiu in Grecia pe bani publici Consilierii PDL din comuna Joita, judetul Giurgiu au efectuat o deplasare in Grecia. Normal, pentru bunul mers al administratiei locale. Iata insa ce a surprins camera. (10.03.2009)
CALARASI: Primaria intra cu buldozere in gradinile amenajate in fata blocurilor, CL Calarasi a respins concesionarea, iar proprietarii de drept cer retrocedarea Parcului Volna, iar consilierul PSD Carmen Filimon face afaceri cu Primaria Primaria Calarasi vrea parcari in locul gradinilor din jurul blocurilor, CL Calarasi a respins un proiect ce viza concesionarea directa a 160 mp din parc, consilierul local Carmen Filimon a incalcat legea facind afaceri cu Primaria. (10.03.2009)
ALEXANDRIA: Primarul explica ce a cautat in Morlaix Comunitte - Bretonia si gestionarea spatiului locativ devine tot mai aberanta Primarul Victor Dragusin explica aspectele vizitei la Morlaix Comunitte - Bretonia, iar gestionarea spatiului locativ devine tot mai dificila la Alexandria din cauza celor care ocupa abuziv unele apartamente. (10.03.2009)
VIDEO La Gaesti (Dambovita) se mai intampla sa curga si "cafea" la robinet Cafea la robinet? Nici vorba! Insa, asa arata apa potabila la Gaesti. Un cetatean a filmat totul si a postat pe internet patania. Daca alti concetateni s-au amuzat teribil, sfatuindu-l sa deschida o cafenea, altii s-au enervat cumplit ca a postat filmul pe net si l-au injurat. (06.03.2009)
<<   <   pagina 202 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design