Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (158/179)
2.  Piatra Neamt
  81,25% (39/48)
3.  Timisoara
  47,37% (18/38)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Galati
  33,33% (5/15)
7.  Targu - Jiu
  71,43% (5/7)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
La Green Planet Blues nu se vorbeste in gol despre ecologie "Se vorbeste azi mult si in gol despre ecologie, despre un dezastru iminent, dar aceste discutii au devenit un zgomot de fond pe care nimeni nu-l baga in seama si in legatura cu care nimeni nu face nimic", spune Ada Roseti, Channel Manager al Discovery Channel Romania, adaugand ca a fost incantata atunci cand Cristina Hoffman, presedintele Aristotele Workshop, i-a propus sa i se alature in organizarea primul festival de film ecologic din Romania. Evenimentul are loc intre 17 si 19 ianuarie la Casino Sinaia, si promite sa fie altceva decat "vorbit in gol" si "zgomot de fond". (15.01.2009)
Primaria Ploiesti da 21 de autorizatii de taxi, iar primarul comunei gorjene Sacelu vrea sa iasa din arest Primaria Ploiesti va emite 21 de autorizatii de taximetrie, pentru care primeste documentele pana pe 30 ianuarie, iar primarul comunei gorjene Sacelu, Ion Voica, acuzat de ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului, cere sa fie cercetat in libertate. (08.01.2009)
In Oraselul Copiilor din Parcul ploiestean Foamea se dau premii in bauturi alcoolice, iar Bucurestiul este plin de imigranti In Oraselul Copiilor din Parcul ploiestean Foamea se dau copiilor ca premii la jocurile de taraba bauturi alcoolice, iar Bucurestiul este plin de imigranti. Conform Oficiului Roman pentru Imigrari, peste 60% din strainii care cer drept de rezidenta se afla in Bucuresti. (09.12.2008)
Primarul din Ramnicu Sarat, dansator pe masa, dar la o petrecere privata Primarul din Ramnicu Sarat, Viorel Holban, a fost filmat in timp ce dansa si se dezbraca pe masa. Petrecerea la care acesta a fost filmat a avut un caracter privat, iar imaginile au fost postate pe internet. Holban este preot si poate sa isi reia meseria dupa terminarea mandatului. (28.11.2008)
Giurgiu: Patru localitati vor avea apa si canalizare pe bani europeni Patru localitati din judetul Giurgiu au primit aproape 60 milioane euro pentru realizarea retelei de apa canal pana in 2012. Proiectul "Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Giurgiu" cuprinde localitatile Giurgiu, Slobozia, Mihailesti si Bolintin Vale. (25.11.2008)
Primaria Ploiesti a construit un sens giratoriu de 50 000 euro, dar nu i-a intrebat de sanatate pe oamenii strazii Primaria Ploiesti a construit un sens giratoriu care a costat peste 50 000 de euro, dar nu a dispus inca intocmirea unor dosare medicale pentru oamenii strazii primiti la Centrul Social de Urgenta pentru persoanele fara adapost, inaugurat de edili acum o luna. (14.11.2008)
Maidanezii din Ploiesti pleaca in Germania, iar spitalele ar putea trece la primarii 25 de maidanezi de la padocul Bucov, administrat de Primaria Ploiesti, au plecat spre adoptie in Germania, iar spitalele ar putea trece in subordinea primariilor, cu exceptia spitalelor de urgenta. Proiectul pilot se va desfasura in Bucuresti (13.11.2008)
Teleorman: La Alexandria e in sfarsit cald in apartamente, iar la Rosiori lumea e enervata de intreruperile de curent La Alexandria duduie caloriferele, insa daca intr-o saptamana nu se vor recupera 30 de miliarde de lei vechi - cat insumeaza datoriile acumulate, caldura se va taia din nou. Intre timp, la Rosiori, tot mai enervante devin intreruperile de curent electric. Cetatenii acuza CEZ Electrica ca reactioneaza foarte greu la apeluri si ca este nevoie de interventii sustinute pentru remedierea cauzelor ce duc la intreruperile in furnizarea curentului electric. (10.11.2008)
Primaria Buzau investeste in 40 hectare de parcuri Primaria Buzau intentioneaza sa realizeze 40 de hectare de spatiu verde la marginea orasului, relateaza Opinia Buzoiana. Acestea urmeaza sa fie amplasate pe langa viitoarele ansambluri rezidentiale de la iesirea din oras. (01.11.2008)
Centrul vechi al Buzaului, reabilitat amatoristic Centrul vechi al Buzaului a fost distrus din punct de vedere istoric. La operatiunea derulata sistematic au contribuit cetatenii urbei, neglijenti cu vestigiile istorice si ignoranti din lipsa de cultura civica. Orice proprietar din zona Cuza Voda si Ostrovului trebuie sa stie ca prin Legea 422/2001 trebuie sa obtina, pe lînga autorizatiile de la Directia de Urbanism a Primariei si avizele de la Directia Judeteana, inca o hartie oficiala de la Comisia de Impact a Consiliului Judetean, singura abilitata sa constate valoarea istorica si arhitecturala a unei cladiri si modul in care se poate reabilita ori repara. (16.10.2008)
<<   <   pagina 202 din 203   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design