Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Calarasi: Tutuianu isi auto-evalueaza programul electoral, concret si realist Candidatul Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) la primaria municipiului Calarasi, prof. Mirel Daniel Tutuianu, a comentat ieri, intr-o conferinta de presa, modul in care el si echipa sa fac campanie in municipiu. Astfel, prof. Tutuianu crede ca aceasta campanie este o buna ocazie de a sta de vorba cu oamenii, chiar daca exista multe lupte de orgolii. (20.05.2008)
Autorizatiile de construire de cladiri de locuinte, in crestere cu 10,6% In primele noua luni din acest an, pentru construirea de cladiri rezidentiale (o astfel de cladire poate avea una sau mai multe locuinte) s-au eliberat 47.455 de autorizatii, in crestere cu 10,6% fata de perioada similara din anul precedent, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS). (28.10.2008)
Atentie turisti! La Sinaia a inceput operatiunea de blocare a rotilor masinii daca parcati ilegal Uitati-va de doua ori inainte sa parcati masina daca mergeti la munte sa va relaxati. Autoritatile locale din Sinaia au inceput sa blocheze rotile masinilor parcate ilegal. Deocamdata, actiunea are loc doar in zona centrala a orasului, dar politistii comunitari avertizeaza ca urmeaza si alte zone. (24.10.2008)
Primăria Târgoviște ia măsuri pentru reducerea poluării Primăria municipiului Târgoviște încearcă să reducă monoxidul de carbon produs de autovehicule prin restricții de circulație, dar și prin înființarea unor parcuri pe zone extinse care să facă aerul respirabil, transmite corespondentul NewsIn. (18.10.2008)
<<   <   pagina 205 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design