Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,82% (146/159)
2.  Piatra Neamt
  75,76% (25/33)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Timisoara
  28,57% (8/28)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  83,33% (5/6)
8.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
9.  Targu - Jiu
  50,00% (4/8)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Auditul la Primarie a constatat nereguli la Serviciul de Transport Public, posibil cu caracter penal, afirma primarul BRAILEI

Auditul efectuat la Primăria Brăila a constatat nereguli grave, posibil cu caracter penal, la Serviciul de Transport Public din cadrul instituţiei, care a tolerat ani de zile ca firmele de maxi-taxi din municipiu să acumuleze datorii de peste 1,4 milioane de lei la bugetul local, a declarat edilul Marian Dragomir. Primarul Brăilei a prezentat, la mijlocul acestui an, o listă cu operatorii de transport care înregistrează datorii, precum şi sumele care trebuie recuperate de municipalitate. (08.12.2017)

Primarul orasului VOLUNTARI cheama toti edilii din tara la protest Florentin Pandale, primarul independent al oraşului Voluntari, a lansat un apel către toţi primarii din România, indiferent de partid, să-şi convingă parlamentarii care îi reprezintă să nu susţină proiectul bugetului pe 2018. Soţul Gabrielei Firea, primarul PSD al Capitalei, afirmă că oraşul pe care îl conduce va pierde nu mai puţin de 8 milioane de euro din bugetul de 40 de milioane, din cauza "revoluţiei fiscale" a Guvernului Tudose. (07.12.2017)
S-a stins din viata fostul primar al oraselor MIZIL si BUSTENI Mielu Codescu, fostul primar al orașelor Mizil și Bușteni, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Domnești din Bușteni, iar cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu, până marți, 5 decembrie, in jurul orelor 13.00, când vor avea loc funerariile, potrivit unui anunț postat de ziardebusteni.ro. (05.12.2017)
CAMPINA: Primarul Horia Tiseanu, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, trafic de influenta si instigare la delapidare in forma continuata Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, de la PNL, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la delapidare în formă continuată, o parte dintre acuzaţii vizând cumpărarea nelegală a unui autoturism cu dotări de lux care a fost folosit personal şi exclusiv de acesta. (04.12.2017)
Primaria GIURGIU a sistat pana la primavara acordarea ajutoarelor financiare pentru achizitionarea de centrale de apartament Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că acordarea ajutoarelor financiare pentru achiziţionarea de centrale de apartament pentru locuitorii oraşului ce doresc debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare se sistează până la primăvară. Potrivit acestuia, respectiva soluţie a fost adoptată de consilierii municipali pentru a fi reduse pierderile şi cheltuielile pentru pornirea sistemului de încălzire într-un bloc doar pentru un singur consumator. (29.11.2017)
Greva spontana a angajatilor societatii de transport public din PLOIESTI Transportul public in orasul Ploiesti a fost oprit dupa ce marti, 28 noiembrie, angajatii Transport Calatori Express (TCE) au intrat in greva. Societatea se afla in colaps financiar, iar singura solutie ar fi ca Primaria si Consiliul Local sa acorde sprijin financiar, lucru care nu s-a intamplat pana acum. "Este o greva spontana pe termen nelimitat. Consiliul Local si Primaria nu ne-au dat niciun ban. Pana nu ne dau banii nu mai circulam", a declarat Ion Misca, liderul sindicatului reprezentativ al TCE. (28.11.2017)
Principalele cladiri din ALEXANDRIA vor fi luminate, de anul viitor, cu 150 de proiectoare cu LED Aproximativ 150 de proiectoare vor lumina, din primăvara anului 2018, centrul municipiului Alexandria, conform unui proiect de hotărâre aprobat de consilierii locali. Conform expunerii de motive, iluminatul arhitectural va pune în evidenţă monumentele, clădirile impunătoare, zonele de interes public şi social din oraş. Cele mai multe corpuri led, 42 la număr, se vor amplasa în faţa clădirii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. (28.11.2017)
CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)
Primarul Dobre: Vom cumpara cel putin 15 autobuze noi pentru PLOIESTI in 2018; ANL vrea sa construiasca 80 de locuinte in zona Torcatori Edilul Adrian Dobre a anunțat că în 2018 Primăria Ploiești va cumpăra minimum 15 autobuze noi. Acestea vor fi achiziționate cu fonduri din bugetul local și din creditul accesat de municipalitate în 2016. Cât privește achiziția de troleibuze și tramvaie noi, prin accesarea de fonduri europene, primarul a declarat că până pe 5 decembrie se vor depune documentele necesare pentru cumpărarea de 40 de mijloace de transport public exclusiv electrice. (27.11.2017)
Platforme ingropate de colectare selectiva a deseurilor menajere, inaugurate in zona centrala a orasului BUZAU Primăria municipiului Buzău a inaugurat în Cartierul Obor 12 din zona centrală, noi platforme de gunoi îngropate, care permit colectarea selectivă, cu ajutorul cărora societatea de salubrizare va extrage elementele biodegradabile din deşeurile menajere. Până la sfârşitul anului, un sfert din municipiu va fi acoperit cu acest tip de sistem de colectare a deşeurilor, societatea de salubrizare a oraşului având posiblitatea să extragă biodegradabilul din deşeurile menajere şi, ulterior, să realizeze o staţie de producere a compostului. (27.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 199   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(43 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design