Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,33% (75/90)
2.  Piatra Neamt
  85,14% (63/74)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Scandal in CLM BUZAU, din cauza organigramei Politiei Locale

Un nou episod al războiului declansat de primarul Constantin Toma împotriva poliţiştilor locali şi un nou scandal în şedinta Consiliului Municipal Buzău. Propunerea edilului de a disponibiliza, din nou, aproape 300 de poliţişti locali, prin adoptarea unei noi organigrame a instituţiei, a stârnit numeroase tensiuni şi replici vehemente. Proiectul privind aprobarea noii organigrame nu a fost însă aprobat, scorul voturilor pro şi contra fiind egal. (28.04.2017)

SLANIC, singurul oras din Prahova care nu este racordat la gaze Viata a zeci de mii de oameni care traiesc in Prahova s-ar imbunatati daca cativa proprietari ar accepta ca o conducta de gaze sa le traveseze terenul. Mai mult, primarul unei localitati nu a aprobat extinderea magistralei pe motiv ca intentioneaza sa extinda un cimitir. Astfel, proiectul Transgaz si al consiliului judetean sta pe loc de 5 ani. (28.04.2017)
GIURGIU: Primarul Nicolae Barbu participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii In perioada 26-27 aprilie, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii (CODCR), in cadrul caruia detine functia de vicepresedinte. Evenimentul de anul acesta are ca tema "Orașe dunarene inteligente, durabile și sociale” si este gazduit de Primaria orasului Ulm. (28.04.2017)
Investitie de 4,5 milioane de euro: doua blocuri noi a cate 6 etaje la BRAILA După mai bine de 9 ani de când s-a săpat fundaţia, au început efectiv lucrările pentru construirea a două noi blocuri de locuinţe, situate pe strada Transilvaniei, lângă intersecţia cu Şos. Râmnicu Sărat. Blocurile vor avea câte şase etaje şi vor ocupa spaţiul unde, din 2008 şi până în prezent, s-a aflat o groapă uriaşă. Potrivit contractului semnat cu firma de construcţii angajată pentru derularea proiectului, blocurile ar trebui să fie gata în cel mult zece luni de la începerea lucrărilor. (27.04.2017)
Proiect privind o noua reabilitare a Curtii Domnesti TARGOVISTE, cu bani europeni Autorităţile judeţene din Dâmboviţa au pregătit un nou proiect european de reabilitare a Curţii Domneşti din Târgovişte, valoarea acestuia fiind de circa 5 milioane de euro, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Noul proiect de reabilitare a parcurs etapa de evaluare tehnică şi financiară, obţinând un punctaj bun la criteriile de selecţie. (27.04.2017)
PLOIESTI: Primarul Adrian Dobre a inaugurat impreuna cu reprezentantii Fundatiei americane Timken noul sediu al Teatrului de Copii "Ciufulici" Primarul municipiului Ploiesti, Adrian Dobre, alaturi de reprezentantii fundantiei americane Timken care au efectuat o vizita oficiala in localitate, in urma intrevederii, au oficiat impreuna ceremonia de inaugurare a noului sediu al Teatrului de copii "Ciufulici". Primarul Dobre a adresat multumiri fundatiei americane si pentru sprijinul financiar acordat. (26.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
BRAILA: Camelia Martinov, fosta sefa a Magazinului XXL din Bariera, este noul consilier al primarului Marian Dragomir Edilul-șef Marian Dragomir are un consilier nou. Este vorba despre Camelia Martinov, care a lucrat până nu demult ca șefă a magazinului Penny Market XXL din barieră. Aceasta este economist, are 42 de ani, este căsătorită și are un copil de 8 ani. Camelia Martinov a preluat toate atribuțiile pe care le avea Carmelia Dragomir Bălănică, proaspăt numită vicepreședinte cu rang de secretar de stat la Agenția Națională pentru Arii Protejate. (20.04.2017)
"Crizantema Retail Park“, complex comercial din tip mall, relansat la TARGOVISTE Dezvoltatorii parcului de retail modern „Crizantema“ au anunţat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici şi români poartă tratative şi negocieri avansate cu reprezentaţi ai unor fonduri de investiţii active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgovişte. (20.04.2017)
BRAILA: Un mall se transforma in fabrica de becuri si lustre. Sute de noi locuri de munca vor fi disponibile Complexul comercial Armonia, lăsat de izbelişte de opt ani, a fost cumpărat de o firmă din China care a anunţat că va angaja sute de oameni şi că va produce componente electrice pentru toată Europa. Deşi oficial nu a comunicat nimic către mass-media, cumpărătorul chinez a avut câteva întâlniri cu primarul Brăilei, Marian Dragomir, prilej cu care s-au aflat o serie de amănunte despre planurile de viitor. Dragomir a declarat presei că investitorul i-a mărturisit că vrea să îşi deschidă aici prima sa fabrică din Europa. (20.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 183   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design