Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BUZAU: Primarul Toma trimite nota de plata pentru politistii locali fostei conduceri din Palatul Comunal

Primarul Constantin Toma susţine că decizia Curţii de Conturi cu privire la poliţiştii locali trebuie respectată şi cineva trebuie să plătească pentru angajarea lor. Actualul primar indică fosta administraţie din Palatul Comunal drept resonsabilă pentru această chestiune. "Documentele pleacă către cei care au semnat contractele, respectiv domnul primar Boşcodeală şi cei care au mai fost acolo. Aceasta este decizia Curţii de Conturi, nu decizia lui Toma. Să nu fiu făcut eu vinovat pentru tot ce s-a întîmplat în Buzău în ultimii 20 de ani", a declarat primarul Constantin Toma. (24.03.2017)

Primarul BRAILEI: Nu mi-am imaginat ca vor fi furate tomberoanele pentru colectarea selectiva a gunoiului Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că nu s-a aşteptat ca o parte dintre tomberoanele amplasate în municipiu pentru colectarea selectivă a deşeurilor să fie furate, după ce recipientele au dispărut de la zece asociaţii de proprietari. Primarul Brăilei a precizat că dacă se reuşeşte reducerea cantităţii de gunoi şi încadrarea în procentele prevăzute în legislaţie, anul 2018 nu va mai aduce creşteri de tarife pentru salubrizare. (24.03.2017)
Opt cladiri din centrul istoric al municipiului BUZAU vor fi consolidate iar chiriasii, evacuati Chiriaşii care ocupă opt imobile din centrul istoric al municipiului Buzău vor fi evacuaţi, iar clădirile vor fi consolidate, a anunţat primarul Constantin Toma. ”Suntem în plină campanie anti-bulină roşie, municipalitatea a făcut o scrisoare către actualul guvern ca să facă clarificări legislative pentru a permite administraţiilor locale să evacueze persoanele din imobilele cu bulină roşie în vederea consolidării”, a spus primarul municipiului Buzău. (23.03.2017)
BRAILA: Toaletari si plantari de arbori si arbusti in toate cartierele. Platanii, mestecenii si stejarii vor inlocui plopii care se taie Primarul Marian Dragomir s-a arătat încântat de începerea plantărilor de arbori la nivelul municipiului, odată cu toaletările clasice de primăvară. Potrivit acestuia, angajaţii Seroplant au acţionat deja în cartierul Obor, iar în prezent îngrijesc spaţiile verzi din Hipodrom. Chiar şi aşa, edilul-şef a ţinut să puncteze că pentru următoarele două săptămâni toaletările din cartierul Hipodrom vor fi sistate, astfel încât efortul pentru plantările de arbori să se intensifice considerabil. (22.03.2017)
Muzeul calului, una prioritatile Primariei BUZAU in 2017 Muzeul calului în Parcul “Alexandru Marghiloman” este una din investiţiile prioritare ale municipiului Buzău pe anul în curs, a anunţat, într-o postare pe un site de socializare, primarul municipiului, Constantin Toma. El a mai precizat că printre priorităţile municipalităţii în 2017 se numără şi asfaltarea a 53 de străzi, cumpărarea a 15 autobuze şi implementarea unei platforme electronice de management educaţional în şcoli. (22.03.2017)
Primaria municipiului GIURGIU a depus sapte proiecte pe PNDL Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că municipalitatea a depus şapte proiecte în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), iar acestea urmează a fi demarate în acest an vizând asfaltare de drumuri, reabilitare şi dotare de unităţi şcolare şi realizare de canalizare pluvială pe anumite străzi. (22.03.2017)
BUZAU: Cetatenii de pe strada Marghiloman, chemati la Primarie sa isi spuna pasurile Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, inaugurează astăzi seria întâlnirilor promise cetăţenilor oraşului. Primii convocaţi la dezbatere sunt buzoienii care locuiesc pe strada Alexandru Marghiloman. Ei vor discuta neajunsurile pricinuite locuinţelor din cauza traficului rutier intens de pe această arteră buzoiană. (21.03.2017)
Primarul BUZAULUI pune gand rau chiriasilor din centrul orasului. Care sunt planurile edilului pentru zona istorica - VIDEO După ce şi-a pus în cap tarabagiii din Bazar, pe care îl va transforma din iunie în sediu secundar al Primăriei, edilul Constantin Toma anunţă că îi va evacua pe chiriaşii care locuiesc în clădirile vechi din centrul istoric. Primăria va aloca bani pentru refacerea acestor clădiri care sunt monumente istorice. Pereţii stau să cadă, în curţi s-au depozitat diferite obiecte, iar prin colţuri s-au înfiinţat coteţe în care locatarii cresc găini. (17.03.2017)
De ce vrea Primaria BRAILA sa scape de portiunea de drum care leaga municipiul de trecerea bac spre judetul Tulcea. “Ei cu banii, noi cu reparatul!” Deşi este o adevărată carte de vizită a Brăilei, fiind tranzitat zilnic de sute, chiar mii de maşini care merg spre trecerea bac de la Smârdan, spre judeţul Tulcea, drumul care face legătura municipiului cu malul Dunării se află într-o stare foarte precară, de mai mulţi ani. Criticată intens de şoferi pentru situaţia acestui tronson, Primăria Brăila vrea acum să scape de el şi să îl transfere în administrarea Drumurilor Naţionale. (17.03.2017)
Consilierii municipali din GIURGIU au aprobat suplimentarea proiectului bugetului pe acest an Consilierii locali municipali din Giurgiu au aprobat joi, în şedinţă extraordinară, suplimentarea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 cu suma de 3.061 de mii de lei. Potrivit consilierilor, hotărârea a fost luată deoarece nu se mai pot face anumite cheltuieli din cauza lipsei bugetului. Primarul Nicolae Barbu a afirmat că este pentru prima dată în ultimii cinci ani când nu există buget în luna martie. (17.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 180   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design