Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

BUZAU: Emotii pentru proprietarii vilelor dintr-un nou cartier. Procesul fostului primar le-a dat peste cap situatia juridica a terenurilor pe care isi au casele Domneşte incertitudinea printre locatarii celui mai nou cartier al Buzăului, Orizont. Deşi au cumpărat sau au concesionat de la Primărie terenurile pe care au fost construite casele, proprietarii au aflat că aceste contracte ar putea deveni nule. Asta, după ce instanţa care l-a judecat pe fostul primar a anulat actul prin care s-a făcut trecerea terenului pe care este construit cartierul Orizont, de la Staţiunea de Cercetare către Primărie. (02.04.2018)
Solutia salvatoare pentru RAM BUZAU, o rectificare bugetara la toamna care sa includa o parte din subventii Primarul Buzăului pare mai decis ca oricând să închidă societatea care asigură livrarea agentului termic către locuinţele racordate la sistemul centralizat. Primăria nu a acordat niciun leu pentru subvenţia la căldură iar dacă Guvernul nu va aloca în toamnă fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli, iarna viitoare, buzoienii ar putea plăti preţul întreg al gigacaloriei, respectiv 438 de lei. (29.03.2018)
URLATI: Un viceprimar a testat cosul de gunoi cumparat la pret de frigider: i-a dat foc cu public ca sa-i probeze rezistenta Edilii oraşului prahovean Urlaţi sunt acuzaţi că au cheltuit în mod iresponsabil banii din bugetul local atunci când a decis să cumpere 70 de coşuri de gunoi stradale la preţul de 1.100 de lei pe bucată. Ca să demonstreze că pubela merită toţi banii, „vicele“ a dat foc unor ziare pe care le-a aruncat în coşul de gunoi despre care se spune că este rezistent la incendii. Decizia de a achiziţiona cele 70 de coşuri de gunoi aparţine conducerii Primăriei Urlaţi, care spune că a intenţionat ca, odată cu venirea primăverii, să schimbe puţin faţa oraşului. (29.03.2018)
Primaria TARGOVISTE pompeaza 4 mil. euro in educarea copiilor de etnie roma din Romlux Primăria Târgovişte a anunţat semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Eu sper – Dezvoltarea integrată a comunităţii marginalizate Romlux”, prin care administraţia locală va investi 4 milioane de euro în educarea copiilor de etnie romă din Romlux. Proiectul se derulează prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) şi are o valoare totală de 17.218.266,53 lei; finanţare nerambursabilă – 98,18% din valoarea totală eligibilă aprobată. Perioada de implementare este de 36 de luni. (29.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Constantin Toma: Competentele primarului sunt extrem de mici; daca vrei sa faci mai multe, incalci legea Vicepreşedintele Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) Constantin Toma, primar al Buzăului, a declarat că numai prin extinderea competenţelor edililor vor putea fi implementate proiecte de dezvoltare a comunităţilor. El a adăugat că programele de mobilitate urbană sau de regenerare a spaţiilor verzi sunt dificil de aplicat şi din cauza birocraţiei europene şi a celei româneşti. (23.03.2018)
Primarul BRAILEI: Taxele locale au fost majorate doar cu rata inflatiei, la fel vom proceda si in 2019 Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a precizat că anul acesta taxele şi impozitele locale au fost majorate doar cu rata inflaţiei, la fel urmând să se procedeze şi anul viitor. El a anunţat, totodată, că şi în acest an şi-a plătit impozitele folosind aplicaţia ghiseul.ro şi i-a îndemnat pe brăileni să îi urmeze exemplul pentru a evita aglomeraţia, în condiţiile în care, în prezent, există aproximativ 5.000 de conturi de utilizator în Brăila. (22.03.2018)
"Zona rezidentiala" cu conditii mai rele decat la tara. Primarul din BRAGADIRU spune ca nu ar da nici macar 1 leu pe o casa in acest loc Sute de mii de români, care şi-au cumpărat o locuinţă în aşa-zisele zone rezidenţiale de lângă Bucureşti, trăiesc acum un coşmar, întreţinut de noroaie şi inundaţii veşnice. În lipsa utilităţilor, a şcolilor şi a transportului public, oamenii se văd aruncaţi la capătul civilizaţiei. Primarii nu au avut un plan unitar de dezvoltare, aşa că fiecare a construit unde şi cum a vrut. Citiți ce se întâmplă, de pildă, în oraşul Bragadiru. (20.03.2018)
Consilierii locali au adoptat o declaratie de unire a municipiului BUZAU cu Republica Moldova Cei 23 de consilieri locali din cadrul Consiliului Local Municipal Buzău au votat joi, în unanimitate, o declaraţie politică de unire cu Republica Moldova.Iniţiativa aparţine primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, care a precizat că este vorba de o "unire simbolică, fără efecte juridice". Constantin Toma a mai spus că pe 17 martie a.c la Sala Sporturilor din Buzău va avea loc un concert de muzică populară românească intitulat "Din suflet românesc", un duplex Buzău-Chişinău. (18.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 205   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design