Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Lucrarile la Aeroportul TARGU MURES se vor finaliza pana in primavara, in urma unei investitii de 50 milioane lei Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc, a declarat miercuri că lucrările de reparaţii la pista Aeroportului "Transilvania" Târgu Mureş, în valoare de 50 de milioane lei, se vor finaliza până în primăvară, deşi momentan acestea sunt suspendate din cauza unor elemente neprevăzute. Preşedintele CJ Mureş a arătat că se impunea o revizie generală a pistei, întrucât de la construirea aeroportului, din 1968, nu s-a efectuat nicio lucrare de amploare la pista de decolare/aterizare, care prezenta deficienţe grave, iar rezolvarea problemelor de la Aeroportul Târgu Mureş a fost ridicată inclusiv la nivel naţional, dovadă fiind faptul că aproape întreaga investiţie va fi finanţată din fonduri de la Guvern. (31.01.2018)
TARGU MURES Viceprimarul Sergiu Papuc: 200.000 lei, pierduti de municipiu prin respingerea proiectului retelei scolare Consiliul Local Târgu Mureş a respins, marţi, proiectul de reţea şcolară a municipiului, iar din acest motiv va pierde reducerea la preţul gazului metan pentru şcoli, care în 2017 a fost în valoare de 200.000 lei, a declarat viceprimarul Sergiu Papuc. Motivul respingerii proiectului de hotărâre a fost că Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş nu se regăseşte în reţeaua şcolară pentru anul şcolar 2017-2018. (30.01.2018)
Proiect pentru interzicerea animalelor de povara in cartierele de case din TARGU MURES Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre de interzicere a creşterii animalelor de povară în cartierele de case. Edilul a precizat că în baza unei finanţări de circa un milion de euro, în cartierul Valea Rece vor fi demolate 10 cocioabe, care sunt construite ilegal, iar în locul acestora se va construi un ansamblu cu 10 apartamente. (11.01.2018)
Primaria TARGU MURES, mapare video in noaptea de Revelion pentru marcarea intrarii in anul Centenarului Primăria Târgu Mureş a marcat trecerea în anul Centenarului printr-un spectacol de video mapping, proiectat pe clădirea municipalităţii, chiar în noaptea dintre ani. Spectacolul, în premieră la Târgu Mureş, s-a desfăşurat chiar înaintea focului de artificii din noaptea de Revelion şi a combinat o serie de imagini diferite pe clădirea Primăriei, cu magia iluziei optice astfel încât să transmită mesajul renaşterii în anul Centenarului. (04.01.2018)
Primaria TARGU MURES a lansat un logo al municipalitatii pentru Centenarul Unirii Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a lansat logo-ul municipalităţii pentru Centenarul Unirii, arătând că acesta va fi evidenţiat la toate manifestările care vor fi organizate de administraţia locală pe parcursul anului viitor. Dorin Florea a precizat că acest logo cuprinde coroana de lauri, traversată de tricolor, în interiorul căreia se află înscris ”100”. (20.12.2017)
SIGHISOARA: Ioan Dorin Danesan, si-a pierdut mandatul de primar dupa ce prefectul a semnat destituirea din functie Primarul din Sighișoara, Ioan Dorin Dăneșan, și-a pierdut mandatul de primar, după ce prefectul a semnat destituirea din funcție în urmă cu câteva zile, iar acum este trimis în judecată de către procurorii DNA. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Ioan-Dorin Dăneșan, la data faptei primar al municipiului Sighișoara, pentru tentativă de fraudare de fonduri. (08.12.2017)
Actiune in instanta a Avocatului Poporului pentru obligarea Primariei TARGU MURES sa publice o serie de contracte Avocatul Poporului a anunţat, joi, că intentat o acţiune în contencios administrativ prin care solicită obligarea Primăriei Municipiului Târgu Mureş să comunice informaţiile de interes public legate de mai multe contracte de reabilitare şi reparaţii ale unor instituţii de învăţământ, împreună cu actele adiţionale şi alte documente aferente. (03.11.2017)
TARGU MURES: Primaria a initiat proiectul de realizare a primului tren urban din Romania Primăria Târgu Mureş a iniţiat un proiect de înfiinţare a primului tren urban din România, pe ruta Aeroportul Transilvania - Târgu Mureş - Reghin, însumând peste 50 de kilometri, prin folosirea infrastructurii CFR. Iniţiativa Primăriei Târgu Mureş a fost anunţată joi de arhitectul-şef al municipiului, Dana Miheţ, în cadrul Conferinţei internaţionale axată pe două teme majore - 'Fenomene meteo extreme şi sisteme de avertizare timpurie în contextul managementului riscului dezastrelor naturale' şi 'Educaţia, informarea, conştientizarea privind adaptarea la schimbările climatice - condiţii de dezvoltare durabilă' - care se desfăşoară la Târgu Mureş începând de miercuri până vineri. (20.10.2017)
Primarul si fostul viceprimar din TIRGU MURES, trimisi in judecata de DNA Primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea, şi fostul viceprimar Sergiu Claudiu Maior au fost trimişi în judecată astăzi de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzaţi de comiterea a 9.198 de fapte de uzurpare a funcţiei, informează un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). (29.09.2017)
Primarul municipiului TARGU MURES solicita o modificare legislativa pentru scoaterea spatiilor verzi din amenajamentele silvice; Aproximativ 2.000 de persoane au participat la mitingul de protest pentru sustinerea Liceului Teologic Romano Catolic Peste 350 de arbori din Târgu Mureş sunt uscaţi şi în pericol să cadă, dar municipalitatea nu are voie să intervină, impunându-se astfel o modificare legislativă pentru scoaterea spaţiilor verzi ale oraşelor din amenajamentele silvice, a declarat primarul Dorin Florea. Edilul a arătat că, în forma actuală a legii, administraţiile publice locale nu au dreptul să intervină fără acordul Direcţiilor Silvice şi că, din acest motiv, numai la ultima furtună, cei 12 arbori doborâţi peste maşini şi clădiri au produs pagube însemnate. (07.09.2017)
<<   <   pagina 2 din 32   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design