Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
TARGU MURES: Un supermarket Interex in oras; Baie comuna pentru rromii din Valea Rece; iar Suprafaţa de spatiu verde pe cap de locuitor - in scadere Compania de retail CDE R Interex, parte a grupului francez ITM Entreprises, a deschis la Targu Mures un supermarket Interex, pe amplasamentul fostului magazin Spar inchis in ianuarie, si in urma unei investitii de un milion de euro. (08.04.2009)
REGHIN: Primarul municipiului, Nagy Andras si 16 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si un presupus prejudiciu de 69.000 de euro Daca primarul Nagy Andras se considera nevinovat si spune ca nu se teme de DNA, unii consilieri fac apel catre DNA sa isi trimita de acum inainte reprezentant la sedintele de CL, sustinand ca daca procurorii tot au competente in administratia locala, ar fi cazul sa se implice si mai activ in solutionarea problemelor orasului. Nici cei 16 consilieri trimisi in judecata nu se simt in nici un fel vinovati pentru deciziile luate. (06.04.2009)
TARGU MURES: Dorin Florea vrea sa numeasca directorii de scoli, semafor cu comanda pentru pietoni si municipalitatea a inaugurat un centru social de urgenta Directorii de scoli ar trebui sa fie numiti de autoritatea locala, sustine primarul Florea. Persoanele fara adapost sau victime ale violentei domestice au de acum un centru social de urgenta la dispozitie. (19.03.2009)
LUDUS: Doi consilieri locali UDMR au incercat sa-si regleze singuri conturile, iar primarul din Apold a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita Consilierul local UDMR din Ludus, Bartus Iuliu, este cercetat pentru violare de domiciliu si tentativa de furt calificat, dupa ce a incercat sa-si recupereze cu forta o datorie de la Kali Zoltan, consilier local UDMR din Sovata. Primarul localitatii Apold, Nicolae Colceriu, a fost condamnat de instanta la un an si zece luni inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. (17.02.2009)
TARGU MURES: PNL ramane fara oameni in Consiliul Local, iar cartierul Tudor are mini-primarie PNL Targu Mures a ramas fara cei doi consilieri locali dupa ce viceprimarul Marius Ichim si-a dat demisia din partid, iar Constantin Florea a fost exclus. Primaria Targu Mures a inaugurat prima primarie de cartier din municipiu in Tudor. (27.01.2009)
<<   <   pagina 32 din 32   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design