Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Actuali si fosti functionari ai Primariei REGHIN, trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unor actuali şi foşti funcţionari publici şi consilieri locali din municipiul Reghin, şi a unui om de afaceri, pentru o serie de infracţiuni legate de recepţie a unor lucrări executate de o societate comercială. (12.03.2018)
Primarul nationalist Dorin Florea: De Ziua Libertatii Secuilor, au dreptul sa manifesteze, dar sa nu transforme TARGU MURES in circ Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că de Ziua Libertăţii Secuilor, care va fi organizată sâmbătă în municipiu, participanţii au tot dreptul să depună petiţii şi să manifesteze, însă nu trebuie să transforme oraşul în "circ". Sâmbătă, la Târgu Mureş, de Ziua Libertăţii Secuilor, vor avea loc o comemorare a secuilor martiri şi un marş de protest în favoarea autonomiei teritoriale. (09.03.2018)
Politistii locali din TARGU MURES, dotati cu sisteme de inregistrare audio-video portabile; Ministerul Mediului a aprobat construirea primei gropi de deseuri rezultate din constructii Primăria Târgu Mureş a achiziţionat 15 sisteme de înregistrare audio-video portabile pentru dotarea Poliţiei Locale, astfel încât să poată fi stabilită cu exactitate starea de fapt din teren în timpul intervenţiilor, însă şi pentru descurajarea unor atitudini ostile din partea anumitor cetăţeni. Aparatele portabile audio-video pot înregistra timp de 11 ore în continuu, inclusiv pe timp de noapte, în infraroşu. (07.03.2018)
Greva de la Salina Praid a paralizat circulatia rutiera in TARGU MURES in urma unei ninsori abundente Greva declanşată săptămâna trecută la Salina Praid a făcut ca stocurile de sare ale societăţii care se ocupă de deszăpezirea municipiului Târgu Mureş să se epuizeze, iar marţi, în urma unei ninsori abundente, traficul rutier a fost paralizat. Greva de la Salina Praid a început în data de 22 februarie, când 55 de mineri au rămas în subteran, iar apoi au continuat protestul la suprafaţă, ca urmare a nemulţumirilor legate de salarii. (27.02.2018)
Primaria TARGU MURES se alatura grupului de implementare a proiectului de stimulare a antreprenoriatului in mediul urban Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat, joi, că municipalitatea se alătură organizaţiilor care vor implementa proiectul StartActiv Centru "Program integrat de stimulare a antreprenoriatului in mediul urban din Regiunea Centru". În cadrul acestui proiect, 330 de persoane vor beneficia gratuit de cursuri de specializare în competenţe antreprenoriale şi vor fi selectate pentru finanţare minim 73 planuri de afaceri propuse de către persoanele care vor participa la sesiunile de formare antreprenorială. (23.02.2018)
Primul observator astronomic din istoria municipiului TARGU MURES va fi construit din fonduri publice În urma unei investiţii de circa 650.000 de lei, care va fi efectuată din bugetul local, Primăria Târgu Mureş va construi în acest an primul observator astronomic din istoria oraşului, în cel mai înalt punct din oraş, în zona de agrement Platoul Corneşti. Anunţul a fost făcut, luni, de consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior, care a menţionat că, la ultima şedinţă a Consiliului Local, a fost aprobată finanţarea studiului de fezabilitate, în valoare de 9.800 de lei, şi fondurile necesare construcţiei observatorului astronomic şi dotării acestuia, de 641.500 lei. (19.02.2018)
Birouri modulare si parcari pentru o serie de institutii, peste paraul Poklos din TARGU MURES Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că în urma unor discuţii purtate cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale “Apele Române”, pârâul Poklos, care traversează oraşul pe o lungime de 4,5 kilometri, va trece în administrarea municipalităţii, care intenţionează să îl acopere prin construirea de birouri modulare şi parcări pentru instituţiile care desfăşoară program cu publicul. (09.02.2018)
TARGU MURES: Primarul Florea l-a informat pe ambasadorul Germaniei ca E.ON ar bloca un proiect cu finantare europeana Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că l-a informat pe ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, că municipiul riscă să piardă o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro din cauza unei “lucrări ilegale” executată de compania E.ON, cu acţionariat german. (01.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 32   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design