Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,07% (119/145)
2.  Piatra Neamt
  63,04% (29/46)
3.  Galati
  100,00% (21/21)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  77,27% (17/22)
5.  Pitesti
  39,39% (13/33)
6.  Timisoara
  25,71% (9/35)
7.  Targu - Jiu
  54,55% (6/11)
8.  Gherla
  71,43% (5/7)
9.  Hunedoara
  57,14% (4/7)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Actuali si fosti functionari ai Primariei REGHIN, trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unor actuali şi foşti funcţionari publici şi consilieri locali din municipiul Reghin, şi a unui om de afaceri, pentru o serie de infracţiuni legate de recepţie a unor lucrări executate de o societate comercială. (12.03.2018)

Primarul nationalist Dorin Florea: De Ziua Libertatii Secuilor, au dreptul sa manifesteze, dar sa nu transforme TARGU MURES in circ Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că de Ziua Libertăţii Secuilor, care va fi organizată sâmbătă în municipiu, participanţii au tot dreptul să depună petiţii şi să manifesteze, însă nu trebuie să transforme oraşul în "circ". Sâmbătă, la Târgu Mureş, de Ziua Libertăţii Secuilor, vor avea loc o comemorare a secuilor martiri şi un marş de protest în favoarea autonomiei teritoriale. (09.03.2018)
Politistii locali din TARGU MURES, dotati cu sisteme de inregistrare audio-video portabile; Ministerul Mediului a aprobat construirea primei gropi de deseuri rezultate din constructii Primăria Târgu Mureş a achiziţionat 15 sisteme de înregistrare audio-video portabile pentru dotarea Poliţiei Locale, astfel încât să poată fi stabilită cu exactitate starea de fapt din teren în timpul intervenţiilor, însă şi pentru descurajarea unor atitudini ostile din partea anumitor cetăţeni. Aparatele portabile audio-video pot înregistra timp de 11 ore în continuu, inclusiv pe timp de noapte, în infraroşu. (07.03.2018)
Greva de la Salina Praid a paralizat circulatia rutiera in TARGU MURES in urma unei ninsori abundente Greva declanşată săptămâna trecută la Salina Praid a făcut ca stocurile de sare ale societăţii care se ocupă de deszăpezirea municipiului Târgu Mureş să se epuizeze, iar marţi, în urma unei ninsori abundente, traficul rutier a fost paralizat. Greva de la Salina Praid a început în data de 22 februarie, când 55 de mineri au rămas în subteran, iar apoi au continuat protestul la suprafaţă, ca urmare a nemulţumirilor legate de salarii. (27.02.2018)
Primaria TARGU MURES se alatura grupului de implementare a proiectului de stimulare a antreprenoriatului in mediul urban Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat, joi, că municipalitatea se alătură organizaţiilor care vor implementa proiectul StartActiv Centru "Program integrat de stimulare a antreprenoriatului in mediul urban din Regiunea Centru". În cadrul acestui proiect, 330 de persoane vor beneficia gratuit de cursuri de specializare în competenţe antreprenoriale şi vor fi selectate pentru finanţare minim 73 planuri de afaceri propuse de către persoanele care vor participa la sesiunile de formare antreprenorială. (23.02.2018)
Primul observator astronomic din istoria municipiului TARGU MURES va fi construit din fonduri publice În urma unei investiţii de circa 650.000 de lei, care va fi efectuată din bugetul local, Primăria Târgu Mureş va construi în acest an primul observator astronomic din istoria oraşului, în cel mai înalt punct din oraş, în zona de agrement Platoul Corneşti. Anunţul a fost făcut, luni, de consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior, care a menţionat că, la ultima şedinţă a Consiliului Local, a fost aprobată finanţarea studiului de fezabilitate, în valoare de 9.800 de lei, şi fondurile necesare construcţiei observatorului astronomic şi dotării acestuia, de 641.500 lei. (19.02.2018)
Birouri modulare si parcari pentru o serie de institutii, peste paraul Poklos din TARGU MURES Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că în urma unor discuţii purtate cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale “Apele Române”, pârâul Poklos, care traversează oraşul pe o lungime de 4,5 kilometri, va trece în administrarea municipalităţii, care intenţionează să îl acopere prin construirea de birouri modulare şi parcări pentru instituţiile care desfăşoară program cu publicul. (09.02.2018)
TARGU MURES: Primarul Florea l-a informat pe ambasadorul Germaniei ca E.ON ar bloca un proiect cu finantare europeana Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că l-a informat pe ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, că municipiul riscă să piardă o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro din cauza unei “lucrări ilegale” executată de compania E.ON, cu acţionariat german. (01.02.2018)
Lucrarile la Aeroportul TARGU MURES se vor finaliza pana in primavara, in urma unei investitii de 50 milioane lei Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc, a declarat miercuri că lucrările de reparaţii la pista Aeroportului "Transilvania" Târgu Mureş, în valoare de 50 de milioane lei, se vor finaliza până în primăvară, deşi momentan acestea sunt suspendate din cauza unor elemente neprevăzute. Preşedintele CJ Mureş a arătat că se impunea o revizie generală a pistei, întrucât de la construirea aeroportului, din 1968, nu s-a efectuat nicio lucrare de amploare la pista de decolare/aterizare, care prezenta deficienţe grave, iar rezolvarea problemelor de la Aeroportul Târgu Mureş a fost ridicată inclusiv la nivel naţional, dovadă fiind faptul că aproape întreaga investiţie va fi finanţată din fonduri de la Guvern. (31.01.2018)
TARGU MURES Viceprimarul Sergiu Papuc: 200.000 lei, pierduti de municipiu prin respingerea proiectului retelei scolare Consiliul Local Târgu Mureş a respins, marţi, proiectul de reţea şcolară a municipiului, iar din acest motiv va pierde reducerea la preţul gazului metan pentru şcoli, care în 2017 a fost în valoare de 200.000 lei, a declarat viceprimarul Sergiu Papuc. Motivul respingerii proiectului de hotărâre a fost că Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş nu se regăseşte în reţeaua şcolară pentru anul şcolar 2017-2018. (30.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 32   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(12 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design