Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
VIDEO Cum se convertesc romanii la Islam intr-o moschee din Neamt

În cei trei de ani de când s-a înfiinţat în judeţul Neamţ, la Moscheea Maria s-au convertit la Islam şi câţiva români creştini. Daniel Cîniparu (50 de ani), preşedintele asociaţiei românilor convertiţi la Islam, este liderul comunităţii de musulmani din satul Rediu, comuna Bâra, judeţul Neamţ. O comunitate care numără doar patru membri, adică familia Cîniparu: el, soţia şi cei doi copii. (16.11.2017)

PIATRA NEAMT: Administratia locala vrea infratiri cu orase rusesti Aflat în vizită la Piatra Neamț, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa Valery Kuzmin s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrației locale, cu câțiva oameni de afaceri și cu reprezentanți ai patronatelor și de la Camera de Comerț și Industrie Neamț. La conferința de presă care a urmat acestei întrevederi de luni, 13 noiembrie, primarul Dragoș Chitic a spus că municipalitatea este deschisă oricărei posibilități concrete de colaborare ce ajută la dezvoltarea comunității de afaceri din zonă, dar și pentru schimburi culturale. (15.11.2017)
Viceprimarul din PIATRA-NEAMT, cercetat penal pentru abuz in serviciu Luminița Georgeta Vîrlan este cercetată penal, pentru abuz în serviciu, conform unei decizii definitive a Judecătoriei Piatra-Neamț. Dosarul penal a fost deschis ca urmare a unei plângeri făcute de profesorul Pavel Lungu, care, cu ani în urmă, a intrat într-un conflict deschis cu directorul Seminarului teologic de la Mănăstirea Neamț. (09.11.2017)
ROMAN Primarul Lucian Micu: "Luam in calcul desfiintarea echipei de handbal". Motivul: lipsa banilor Situația echipei de handbal feminin CSM Roman pune pe gânduri conducerea administrației locale și creează mâhnire în rândul suporterilor. Rezultatele echipei din ultima perioadă, cu două înfrângeri pe teren propriu și ratarea calificării în turul al treilea al Cupei EHF, nu sunt de natură să dea speranțe unui sezon reușit. În plus, unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga Națională, în ultimii ani, în privința asigurării la timp a salariilor la echipă, începe să se confrunte cu probleme financiare. (31.10.2017)
Primaria ROMAN propune infiintarea unor gradini de zarzavat in cadrul unitatilor de invatamant Pe 18 octombrie, reprezentanții unităților de învățământ din municipiul Roman și ai asociațiilor de părinți din cadrul acestora au fost invitați de către primarul Lucian Micu la o ședință de lucru ce și-a propus dezbaterea oportunității înființării în școlile din Roman a unor grădini de zarzavat. Proiectul, implementat în multe din țările europene, își propune încurajarea consumului de alimente în rândul tinerei generații, o responsabilizare a copiilor, precum și o practică utilă pentru laboratoarele de biologie. (23.10.2017)
Primarul din ROZNOV: ”Cineva a tras un foc in intravilan". Edilul nu crede insa ca cineva a incercat sa il sperie sau ameninte Cu proprietatea cercetată în amănunt de polițiști, după ce fiica sa a sunat la 112 și a anunțat că s-a auzit un foc de armă, primarul de Roznov este sigur că n-a încercat nimeni să-l sperie sau să-l amenințe. În seara de 18 octombrie, la scurt timp după apelul la 112, polițiștii au verificat zona, dar n-au găsit niciun fel de proiectile. De asemenea au fost audiați vecinii lui Ionel Ciubotaru, dar niciunul n-a declarat că a auzit vreun zgomot de foc de armă. (19.10.2017)
Demersuri reluate pentru infiintarea unui punct vamal in municipiul ROMAN Primăria Municipiului Roman a reluat, în această perioadă, demersurile pentru înființarea la Roman a unui punct vamal, demers justificat prin faptul că numărul firmelor din zona Roman care fac operațiuni de import-export și care utilizează materie primă din străinătate este unul mare. Ideea s-a conturat după închiderea punctului vamal de la Horia, în 2011. (03.10.2017)
Fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan, a fost eliberat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan va fi eliberat condiţionat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova. Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a susținut miercuri, în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat și că nu va mai comite astfel de fapte. (20.09.2017)
Gheorghe Stefan, zis Pinalti, fostul primar al municipiului PIATRA NEAMT, eliberat conditionat de prima instanta Gheorghe Ştefan Pinalti, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, a fost liberat condiţionat, vineri, de instanţa de fond. Decizia aparţine Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea formulată de Comisia de Propuneri din cadrul Penitenciarului Ploieşti. În iulie 2017 Tribunalul Prahova a redus pedeapsa fostului primar al municipiului Piatra Neamţ la 3 ani şi şase luni, după ce a admis cererea de contopire a pedepselor. (21.08.2017)
PIATRA NEAMT: 178 de evacuari din locuintele ANL Municipiului Piatra- Neamt a prezentat recent un raport al activitatii desfasurate in anul 2016 de societat ile subordonate institutiei. Potrivit datelor centralizate de LocativServ, pe parcursul unui an, nu mai putin de 178 de familii care nu si-au achitat datoriile la timp au fost evacuate din locuintele ANL. Acestea sunt in principal din cartierul Speranta, fiecare dintre cei vizati inregistrand debite la plata chiriei sau a intretinerii de peste 5.000 de lei. (18.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 53   >   >>
 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design