Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,79% (138/159)
2.  Piatra Neamt
  90,20% (46/51)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  63,89% (23/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  59,26% (16/27)
6.  Voluntari
  66,67% (6/9)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  41,67% (5/12)
8.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Rosiorii de Vede
  50,00% (1/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Demersuri reluate pentru infiintarea unui punct vamal in municipiul ROMAN

Primăria Municipiului Roman a reluat, în această perioadă, demersurile pentru înființarea la Roman a unui punct vamal, demers justificat prin faptul că numărul firmelor din zona Roman care fac operațiuni de import-export și care utilizează materie primă din străinătate este unul mare. Ideea s-a conturat după închiderea punctului vamal de la Horia, în 2011. (03.10.2017)

Fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan, a fost eliberat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan va fi eliberat condiţionat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova. Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a susținut miercuri, în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat și că nu va mai comite astfel de fapte. (20.09.2017)
Gheorghe Stefan, zis Pinalti, fostul primar al municipiului PIATRA NEAMT, eliberat conditionat de prima instanta Gheorghe Ştefan Pinalti, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, a fost liberat condiţionat, vineri, de instanţa de fond. Decizia aparţine Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea formulată de Comisia de Propuneri din cadrul Penitenciarului Ploieşti. În iulie 2017 Tribunalul Prahova a redus pedeapsa fostului primar al municipiului Piatra Neamţ la 3 ani şi şase luni, după ce a admis cererea de contopire a pedepselor. (21.08.2017)
PIATRA NEAMT: 178 de evacuari din locuintele ANL Municipiului Piatra- Neamt a prezentat recent un raport al activitatii desfasurate in anul 2016 de societat ile subordonate institutiei. Potrivit datelor centralizate de LocativServ, pe parcursul unui an, nu mai putin de 178 de familii care nu si-au achitat datoriile la timp au fost evacuate din locuintele ANL. Acestea sunt in principal din cartierul Speranta, fiecare dintre cei vizati inregistrand debite la plata chiriei sau a intretinerii de peste 5.000 de lei. (18.08.2017)
Vor fi inventariate terenurile si cladirile din PIATRA NEAMT lasate in paragina Având în vedere sesizările primite pe adresa instituției, dar și cele constatate în urma deplasărilor periodice pe teren, primarul Dragoș Chitic a dispus compartimentelor specializate ale Primăriei să ia măsurile care se impun pentru ca deținătorii de imobile, terenuri și construcții situate în intravilanul municipiului Piatra Neamț să le întrețină și să le îngrijească. Astfel, în perioada următoare vor fi inventariate clădirile de pe raza Municipiului Piatra Neamț aflate într-o stare avansată de degradare, precum și suprafețele de teren, proprietăți private, neîngrijite sau pe care sunt depozitate deșeuri. (14.08.2017)
TIRGU NEAMT si planificarea inteligenta a solutiilor "Smart" Leagăn al unor așezări preistorice și punct de referință în valea râului Ozana, orașul Tîrgu Neamț se dezvăluie ochiului privitorului dintre mai multe forme de relief distincte: munte, deal și podiș. Urbea, un spațiu tipic subcarpatic, este a treia ca mărime din județul Neamț, din punct de vedere geografic, amplasată în partea de nord-est a României, în Depresiunea Neamț, pe cursul mijlociu al râului Neamț (Ozana), la o altitudine de circa 360 de metri. Încetul cu încetul, trecând prin timp și spațiu, Tîrgu Neamț se prezintă, astăzi, ca unul dintre pionii importanți care a început să pună umărul la dezvoltarea conceptului de “Smart City” la nivel național, prin implementarea de soluții gândite pentru a folosi comunității. (09.08.2017)
Primarul din ROMAN, acuzat ca isi face propria echipa la Primarie "pe criterii politice" Primarul orașului Roman din județul Neamț nici nu s-a instalat bine în funcție, că a și început să-și planteze oamenii pe criterii politice. Prima funcție vizată a fost cea de city manager. A urmat directorul Poliției Locale. Aici se si opreste lista acuzatorilor primarului. In rest, ce i se mai imputa edilului este ca are un proces cu ANI. (09.08.2017)
Romascanii din diaspora au fost invitati la o noua intalnire la Primarie Conducerea Primăriei Municipiului Roman îi invită pe romașcanii din diaspora la o întâlnire deschisă, programată a avea loc pe 24 august, de la ora 10.00, în Sala de ședințe a instituției. Evenimentul, organizat în preambulul „Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei”, își propune să aducă împreună romașcanii care muncesc în străinătate și autoritățile locale, cu speranța că, prin dialog, se pot crea punți solide de interrelaționare benefice comunității. (07.08.2017)
TARGU NEAMT: Primarul Daniel Harpa sustine ca in nici un caz nu l-ar mai invita pe preotul Pomohaci sa mai cante la Zilele orasului Cariera muzicală a preotului Pomohaci are de suferit în urma scandalului sexual cu minori în care a fost implicat. Primarii localităților nu mai vor să audă de Pomohaci, la spectacole. Primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa susține că în nici un caz nu l-ar mai invita pe preot să mai cânte la Zilele orașului de anul acesta, deși Pomohaci a susținut anul trecut un concert de colinde în ajunul sărbătorilor de Crăciun. (25.07.2017)
PIATRA NEAMT Programul de guvernare locala pentru 2017: Bilantul primei jumatati de an Daca la inceputul acestui an primarul Dragos Chitic anunta proiectele incluse in "Planul de guvernare locala pentru anul 2017", dupa primele sase luni a venit momentul bilantului. Edilul a prezentat in cadrul unei conferinte de presa principalele realizari ale administratiei locale de la momentul aprobarii bugetului pe anul in curs si pana in prezent. Desi resursele financiare de care dispune administratia locala sunt destul de mici, in continuare se urmareste utilizarea tutu-ror posibilitatilor de finantare pentru asigurarea serviciilor publice de calitate, dezvoltarea orasului, cresterea calitatii vietii, mentinerea unui nivel al taxelor si impozitelor locale stimulatoare pentru investitori, echilibrul financiar si transparenta. (18.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 53   >   >>
 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(14 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design