Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  99,21% (125/126)
2.  Piatra Neamt
  92,00% (46/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Bistrita
  40,00% (2/5)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Oradea
  100,00% (1/1)
10.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
PIATRA NEAMT: 178 de evacuari din locuintele ANL

Municipiului Piatra- Neamt a prezentat recent un raport al activitatii desfasurate in anul 2016 de societat ile subordonate institutiei. Potrivit datelor centralizate de LocativServ, pe parcursul unui an, nu mai putin de 178 de familii care nu si-au achitat datoriile la timp au fost evacuate din locuintele ANL. Acestea sunt in principal din cartierul Speranta, fiecare dintre cei vizati inregistrand debite la plata chiriei sau a intretinerii de peste 5.000 de lei. (18.08.2017)

Vor fi inventariate terenurile si cladirile din PIATRA NEAMT lasate in paragina Având în vedere sesizările primite pe adresa instituției, dar și cele constatate în urma deplasărilor periodice pe teren, primarul Dragoș Chitic a dispus compartimentelor specializate ale Primăriei să ia măsurile care se impun pentru ca deținătorii de imobile, terenuri și construcții situate în intravilanul municipiului Piatra Neamț să le întrețină și să le îngrijească. Astfel, în perioada următoare vor fi inventariate clădirile de pe raza Municipiului Piatra Neamț aflate într-o stare avansată de degradare, precum și suprafețele de teren, proprietăți private, neîngrijite sau pe care sunt depozitate deșeuri. (14.08.2017)
TIRGU NEAMT si planificarea inteligenta a solutiilor "Smart" Leagăn al unor așezări preistorice și punct de referință în valea râului Ozana, orașul Tîrgu Neamț se dezvăluie ochiului privitorului dintre mai multe forme de relief distincte: munte, deal și podiș. Urbea, un spațiu tipic subcarpatic, este a treia ca mărime din județul Neamț, din punct de vedere geografic, amplasată în partea de nord-est a României, în Depresiunea Neamț, pe cursul mijlociu al râului Neamț (Ozana), la o altitudine de circa 360 de metri. Încetul cu încetul, trecând prin timp și spațiu, Tîrgu Neamț se prezintă, astăzi, ca unul dintre pionii importanți care a început să pună umărul la dezvoltarea conceptului de “Smart City” la nivel național, prin implementarea de soluții gândite pentru a folosi comunității. (09.08.2017)
Primarul din ROMAN, acuzat ca isi face propria echipa la Primarie "pe criterii politice" Primarul orașului Roman din județul Neamț nici nu s-a instalat bine în funcție, că a și început să-și planteze oamenii pe criterii politice. Prima funcție vizată a fost cea de city manager. A urmat directorul Poliției Locale. Aici se si opreste lista acuzatorilor primarului. In rest, ce i se mai imputa edilului este ca are un proces cu ANI. (09.08.2017)
Romascanii din diaspora au fost invitati la o noua intalnire la Primarie Conducerea Primăriei Municipiului Roman îi invită pe romașcanii din diaspora la o întâlnire deschisă, programată a avea loc pe 24 august, de la ora 10.00, în Sala de ședințe a instituției. Evenimentul, organizat în preambulul „Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei”, își propune să aducă împreună romașcanii care muncesc în străinătate și autoritățile locale, cu speranța că, prin dialog, se pot crea punți solide de interrelaționare benefice comunității. (07.08.2017)
TARGU NEAMT: Primarul Daniel Harpa sustine ca in nici un caz nu l-ar mai invita pe preotul Pomohaci sa mai cante la Zilele orasului Cariera muzicală a preotului Pomohaci are de suferit în urma scandalului sexual cu minori în care a fost implicat. Primarii localităților nu mai vor să audă de Pomohaci, la spectacole. Primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa susține că în nici un caz nu l-ar mai invita pe preot să mai cânte la Zilele orașului de anul acesta, deși Pomohaci a susținut anul trecut un concert de colinde în ajunul sărbătorilor de Crăciun. (25.07.2017)
PIATRA NEAMT Programul de guvernare locala pentru 2017: Bilantul primei jumatati de an Daca la inceputul acestui an primarul Dragos Chitic anunta proiectele incluse in "Planul de guvernare locala pentru anul 2017", dupa primele sase luni a venit momentul bilantului. Edilul a prezentat in cadrul unei conferinte de presa principalele realizari ale administratiei locale de la momentul aprobarii bugetului pe anul in curs si pana in prezent. Desi resursele financiare de care dispune administratia locala sunt destul de mici, in continuare se urmareste utilizarea tutu-ror posibilitatilor de finantare pentru asigurarea serviciilor publice de calitate, dezvoltarea orasului, cresterea calitatii vietii, mentinerea unui nivel al taxelor si impozitelor locale stimulatoare pentru investitori, echilibrul financiar si transparenta. (18.07.2017)
Lucian Micu a fost investit oficial in functia de primar al municipiului ROMAN Pe 29 iunie, la 18 zile de la alegerile locale parțiale pentru stabilirea primarului municipiului Roman, Lucian Micu a fost învestit oficial în funcție. Acesta a fost, de la începutul lunii ianuarie și până acum, viceprimar cu atribuții de primar. Roxana Iorga, cea care până acum a ocupat funcția de consilier local cu atribuții de viceprimar, a fost aleasă de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Noul mandat de primar a adus, însă, și o modificare în structura aparatului de specialitate al primarului, postul de city manager fiind vacantat de drept. (02.07.2017)
Denunturile fostului primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan, in dosarul Microsoft, au dus la reducerea pedepsei acestuia Pedeapsa de şase ani de închisoare pe care fostul primar al oraşului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a primit-o în dosarul Microsoft a fost redusă aproape la jumătate, luni, de Curtea de Apel Ploieşti printr-o decizie definitivă. Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis o contestaţie formulată de Gheorghe Ştefan împotriva unei decizii a Tribunalului Dâmboviţa care a respins contestaţia la executare formulată de acesta cu privire la pedeapsa de şase ani de detenţie pe care a primit-o în dosarul Microsoft. (27.06.2017)
PIATRA NEAMT: Troleibuzele revin pe trasee Veste buna pentru pietreni, revin troleibuzele in sistemul de transport in comun al municipiului Piatra Neamt si localitatile limitrofe. Reprezentantii Consiliului Judetean, SC Troleibuzul SA si ADI Urbtrans s-au gandit si au ajuns la o solutie de compromis, se revine la transportul ecologic cu troleibuze, chiar daca costurile sunt mari. (15.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 52   >   >>
 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design