Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,21% (75/86)
2.  Piatra Neamt
  86,84% (66/76)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  89,13% (41/46)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  63,16% (12/19)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  30,77% (4/13)
10.  Voluntari
  37,50% (3/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan (Pinalti), trimis in judecata in al saselea dosar DNA

Gheorghe Stefan - "Pinalti" (fost primar PDL al municipiului Piatra-Neamț) a fost trimis în judecată de către DNA în al șaselea dosar, în afară de cele două în care a fost deja condamnat cu executare: cel al finanțării ilegale a campaniei prezidențiale din 2009 și cel disjuns din Microsoft (așa-numitul „lot Dorin Cocoș”). Este vorba despre o speță în care DNA îl acuză pe fostul edil de trafic de influență în favoarea unui patron, pentru ca omul de afaceri să câștige un contract de lucrări publice. (25.04.2017)

PIATRA NEAMT: Primarul Dragos Chitic promite investitii pentru Scoala din cartierul Valeni Primarul municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a inspectat scoala din cartierul Valeni, din dorinta de a identifica direct la fata locului problemele cu care se confrunta aceasta unitate de invatamant. La fata locului, primarul Chitic a intocmit o lista cu lucrarile absolut necesare pe care municipalitatea isi propune sa le finanteze atat din fonduri de la buget, cat si din cele europene. (25.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Gheorghe Stefan - inchisoare pentru FINANTAREA ILEGALA a PDL. Sentinta este definitiva! Gheorghe Ștefan, fost primar al municipiului Piatra Neamț, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la trei ani închisoare cu executare în dosarul privind finanțarea ilegală a PDL, în care este judecat şi Vasile Blaga. Inițial, pedeapsa de trei ani a fost dată de Tribunalul București pe data de 13 ianuarie 2017, însă Gheorghe Ștefan a atacat decizia la Curtea de Apel București, deși el a încheiat cu DNA un acord de recunoaștere a vinovăției, prin care a acceptat să primească această condamnare. (20.04.2017)
Radu Samson este candidatul USR pentru Primaria ROMAN Radu Samson este candidatul USR Neamț la alegerile parțiale din 11 iunie pentru Primăria Roman. Tânărul de 30 de ani este de profesie agent imobiliar. Din partea PNL, în cursa electorală este actualul primar interimar Lucian Micu, sprijinit de fostul edil Laurentiu Leoreanu, iar de la PSD a intrat în lupta electorală fostul deputat PDL, Marius Neculai. (10.04.2017)
PIATRA NEAMT: Gratuitati extinse la transport pentru pensionari si elevi Primaria Municipiului Piatra Neamt anunta gratuitati extinse la transportul public pentru pensionari si elevi, acestora adaugandu-li-se si veteranii si vaduvele de razboi, persoanele cu handicap grav si accentuat si insotitorii acestora, elevii care au abtinut premiul 1, 2 sau 3 la olimpiadele nationale, persoanele fara venituri cu varsta de peste 65 de ani. (06.04.2017)
Bugetul municipiului PIATRA-NEAMT nu poate sustine investitii, afirma primarul Dragos Chitic Bugetul municipiului Piatra Neamţ pentru anul 2017 nu poate susţine investiţii şi asigură o stabilitate financiară fragilă, a declarat primarul Dragoş Chitic. Edilul a precizat că datoria publică este acum de 244,3 milioane lei şi chiar dacă în ultimii doi ani a scăzut cu peste 73 de milioane de lei, ratele pe care municipalitatea trebuie să le achite lunar grevează bugetul. (30.03.2017)
Municipiul PIATRA NEAMT va gazdui, pe 23 martie, o sedinta comuna de guvern Romania – Republica Moldova Municipiul Piatra Neamţ va găzdui, pe 23 martie, o şedinţă comună a guvernelor din România şi Republica Moldova, a anunţat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene. Liderul PSD Neamţ şi al Consiliului Judeţean a adăugat că la Piatra Neamţ au sosit deja reprezentanţi ai Guvernului pentru a pune la punct toate detaliile legate de şedinţă, urmând ca locaţia şi ora la care se va desfăşura să fie stabilite ulterior. (16.03.2017)
Primarul municipiului ROMAN protesteaza fata de alocarile financiare insuficiente primite de la Consiliul Judetean Neamt Primarul interimar al municipiului Roman, Lucian Micu, își exprimă indignarea față de modul în care Consiliul Judeţean Neamț a decis alocarea fondurilor constituite din cotele defalcate de TVA şi din cotele defalcate din impozitul pe venit, municipiul Roman primind doar 100.000 de lei. (10.03.2017)
PIATRA NEAMT: Fostul primar Gheorghe Stefan, achitat pentru spalare de bani in dosarul Microsoft Tribunalul Neamț l-a achitat astăzi, 9 martie, pe Gheorghe Ștefan, pentru infracțiunea de spălare de bani, care ținea prima pagină a ziarelor în 2014, când a fost trimis în judecată. Au rămas, însă, pe tapet alte două infracțiuni (efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția pe care o îndeplinește o persoană, în scopul obținerii de bani, bunuri sau foloase necuvenite; și folosirea influenței sau a autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bunuri sau foloase necuvenite), pentru fiecare din ele instanța stabilind 2 ani de închisoare. (09.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 50   >   >>
 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design