Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
SLATINA: Fostul primar si fostul viceprimar, ani grei de inchisoare! Valcov, sentinta de 8 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare incompatibile, Prina - 4 ani si 6 luni inchisoare, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta Darius Valcov, in prezent consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, a primit o pedeapsa extrem de grea la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov a fost condamnat, joi 8 februarie 2018, la 8 ani inchisoare cu executare pentru trafic, spalare de bani si efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. (08.02.2018)
SLATINA: Primarul Emil Mot spune ca si pensionarii cu venit lunar net de maximum 1.200 lei vor primi tichete sociale Consilierii locali din Slatina au votat un proiect de hotărâre privind modificarea plafonului de venituri pentru acordarea de tichete sociale de Paşte şi Crăciun. Tichetul social este in valoare de 100 lei. Primarul Emil Moţ a declarat ca începând cu anul viitor, de tichete vor beneficia si pensionarii care au un venit lunar net de maximum 1.200 lei nu doar cei cu venit de numai 1.000 de lei. Primarul Mot a mai declarat că s-a ţinut cont şi de faptul că si punctul de pensie a fost majorat. (28.12.2017)
SLATINA: 80 la suta din blocurile din municipiu vor fi termoizolate pana in 2020, potrivit primariei Termoizolarea blocurilor de locuinţe din Slatina va continua şi în 2018 prin proiecte susţinute de primărie şi se estimează că până în 2020 se va ajunge ca 80% din blocurile din municipiu să fie izolate termic, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Slatina, Reprezentantul Primăriei Slatina a subliniat că în acest an au fost efectuate lucrări de anvelopare în valoare de 29 de milioane de lei, la 125 de scări de scări de bloc (72 de blocuri) din municipiu. (28.11.2017)
Fostul viceprimar al SLATINEI, Marin Postolache, a murit. Avea doar 63 de ani Fostul viceprimar al Slatinei, Marin Postolache, a încetat din viaţă miercuri dimineaţă, 25 octombrie 2017, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după o îndelungă suferinţă. Marin Postolache a fost unul dintre fondatorii PSD Olt. Preşedinte al Organizaţiei de seniori a PSD Olt, Marin Postolache a fost membru fondator al acestui partid. Printre funcţiile ocupate în administraţia locală slătineană se numără cea de viceprimar al municipiului Slatina, când primar era Gheorghe Păunescu. (25.10.2017)
SLATINA: Politia locala pregateste amenzi si va ridica caii, magarii, vacile, oile sau caprele de pe domeniul public Primăria Slatina, prin intermediul Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, pregătește un regulament prin care se vor captura animalele lăsate libere pe domeniul public. Astfel, caii, măgarii, vacile, oile sau caprele care pasc pe spațiile verzi vor ajunge în adăpostul de la Sărăcești, stăpânii fiind obligați să plătească pentru recuperarea lor, afirma Bogdan Apostoliceanu, directorul Serviciului de Ecarisaj. (18.10.2017)
SLATINA: Fostul primar Darius Valcov spune ca Vasile Blaga l-a trimis la Tehnologica Radion si i-a sugerat sa le dea lucrari. Patronul a incercat sa il mituiasca pe fostul edil; Valcov, acuzatii dure la adresa DNA: Am fost inselat, nu mai sustin declaratiile Fostul primar PDL al Slatinei Darius Vâlcov, în prezent consilier al lui Liviu Dragnea, a declarat, luni, la ICCJ, că în 2009 Vasile Blaga l-a chemat la sediul PDL şi l-a întrebat în legătură cu licitaţii organizate de Compania de Apă Olt, sugerându-i să ia legătura cu patronul Tehnologica Radion, Theodor Berna. Vâlcov mai spus că Berna a încercat să-l mituiască şi că demisia sa din PDL în 2012 a fost determintă de o ceartă cu Vasile Blaga. (05.09.2017)
CARACAL: Fostul primar Gheorghe Anghel, deferit justitiei de catre DNA pentru peste O MIE de fapte de abuz in serviciu in fruntea unui grup infractional Fostul primar al municipiului Caracal, Anghel Gheorghe, a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de constituirea unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Olt cu propunerea de a se menține măsurile asiguratorii dispuse în cauză. Gheorghe Anghel a fost primar al municipiului Caracal timp de 28 de ani, dintre care 16 ani după 1989. (02.08.2017)
CARACAL: Fostul primar Gheorghe Anghel, condamnat de Tribunalul Olt la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare Un fost primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, a fost condamnat de Tribunalul Olt la o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul privind prejudicierea bugetului local cu circa cinci milioane lei. Gheorghe Anghel a fost primar al municipiului Caracal timp de 28 de ani, dintre care 16 ani după 1989. Ultimul său mandat de primar s-a încheiat în vara anului 2012. (02.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 27   >   >>
 
Informatii din Olt

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design