Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
SLATINA: Spitalul Judetean de Urgenta a pus orasul in fierbere, in localitatile Ganeasa si Colonesti s-au inscris 8 candidati in cursa pentru postul de primar, iar judetul Olt va avea peste 1 000 de disponibilizati Scandalul izbucnit cu privire la neregulile de la Spitalul Judetean de Urgenta a provocat adevarate proteste din partea locuitorilor Slatinei, care s-au adunat in numar mare in curtea institutiei pentru a relata presei neregulile cu care s-au confruntat. In alegerile anticipate din localitatile Ganeasa si Colonesti s-au inscris 8 candidat, iar judetul Olt se va confrunta cu peste 1 000 de disponibilizari. (27.01.2009)
Timisoara face un fel de zona metropolitana pentru a atrage fondurile europene, iar strazile de la periferia Craiovei nu vor fi asfaltate nici in 2009 Primaria Timisoara, impreuna cu 14 comune limitrofe, a infiintat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de creştere Timişoara, cu scopul de a atrage fonduri europene, iar strazile aflate la periferia Craiovei nu vor fi asfaltate nici in anul 2009. (16.01.2009)
Primaria Craiova a ridicat chioscurile Rodipet amplasate ilegal, iar chinezii sunt interesati de parcul industrial din Medgidia Primaria Craiova a ridicat chioscurile amplasate ilegal ale Rodipet, de pe bulevardul Nicolae Romanescu sau strada Alexandru Macedonski, iar o delegatie chineza formata din oameni de afaceri din domeniul energiei si constructiilor au vizitat Primaria Medgidia, pentru a discuta oportunitati de afaceri legate de venirea acestora in parcul industrial din localitate. (14.01.2009)
Primaria Ploiesti da 21 de autorizatii de taxi, iar primarul comunei gorjene Sacelu vrea sa iasa din arest Primaria Ploiesti va emite 21 de autorizatii de taximetrie, pentru care primeste documentele pana pe 30 ianuarie, iar primarul comunei gorjene Sacelu, Ion Voica, acuzat de ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului, cere sa fie cercetat in libertate. (08.01.2009)
Muzeul de locomotive din Resita primeste gara, iar asfaltul Craiovei se imparte in februarie Primarul Resitei, Mihai Stepanescu, doreste sa scoata in evidenta Muzeul de locomotive prin construirea unei gari si a unor facilitati specifice, iar licitatia pentru atribuirea lucrarile de intretinere si modernizare a drumurilor Craiovei va avea loc in februarie. (07.01.2009)
Record de inceput de an cu -30 grade la Intorsura Buzaului, iar in Craiova directorii de regii sustin ca au salarii mici -30 de grade au fost inregistrate la sfarsit de saptamana in localitatea covasneana Intorsura Buzaului, iar in Craiova directorii de regii sustin ca au salarii mai mici decat in Primarie. (05.01.2009)
Complexul Energetic Craiova secretizeaza pretul energiei, iar salariatii termoficarii din Calafat nu si-au primit salariile de 5 luni Complexul Energetic Craiova a refuzat ziaristilor doljeni dreptul de a afla pretul energiei, care este informatie de interes public, iar cei 130 de salariati ai termoficarii din Calafat nu si-au primit salariile de 5 luni. (06.12.2008)
Craiovenii s-au batut pentru fasolea Primariei de Ziua Nationala Ziua Nationala a debutat la Craiova cu imbranceli si bataie intre cetateni pentru a pune mana pe o portie de fasole, impartita gratis de Primarie. (02.12.2008)
Craiova: Unda verde pe Calea Bucuresti Primaria Craiova va introduce semaforizarea de tip "unda verde" pe Calea Bucuresti, pentru fluidizarea traficului. Sensul giratoriu din zona Consul va fi desfiintat, iar artera Decebal-Dacia va avea opt intersectii semaforizate. (26.11.2008)
Craiova: Primaria distribuie alimente celor cu venituri modeste, iar la Troaca se bea apa infestata Peste 1600 de persoane vor primi alimente din partea Primariei Craiova. Ajutorul consta in 20 kg de faina si 6 kg de zahar. Distribuirea alimentelor se va face in doua etape. Tot in Craiova, locuitorii din Troaca (sau Cartierul Rovine), consuma de ani de zile apa infestata cu nitriti. Locuitorii sint nevoiti sa consume apa de la fintina, solutia alternativa fiind aceea a izvoarelor din zona, de unde string apa in canistre de 10 si 15 litri. (06.11.2008)
<<   <   pagina 158 din 159   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design