Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Antonie "Online" Solomon, un blogger pentru toata Craiova Antonie Solomon si-a lansat oficial blogul la inceputul anului si a intrat astfel si in comunitatea online a Craiovei. Primarul Solomon este un blogger grijuliu, care spune si online ce face offline, desi uneori, arareori, mai interzie cu informatia. Bloggerii pe care ii pastoreste se intreaba daca Antonie Solomon isi scrie singur blogul, daca acesta e necesar sau daca aduce "un plus" de comunicare. (31.10.2008)
Ramnicu Valcea: Liberalii instigă profesorii împotriva primarului Gutău Un zvon alarmant circulă prin municipiul Rm. Vâlcea, aruncat subversiv electoral şi, în acelaşi timp, demoralizator, pentru profesorii din învăţământul preuniversitar. Deputatul liberal Emilian Frâncu, a transmis - se zice, confidenţial - informaţia că Primăria Râmnicului nu mai are bani în buget, pentru plata salariilor cadrelor didactice. (15.10.2008)
Tg Jiu: Grădiniţe în centrale termice Autorităţile din Târgu Jiu vor să pună capăt crizei locurilor din învăţământul preşcolar şi să construiască grădiniţe în trei centrale termice din municipiu. Numărul redus de locuri disponibile în grădiniţele existente în Târgu Jiu a determinat conducerea primăriei să identifice noi spaţii pentru desfăşurarea procesului de învăţământ. În ultimii ani, cu şapte-opt luni înainte de începerea noului an şcolar, părinţii intrau în panică pentru că nu mai găseau locuri pentru înscrierea copiilor la grădiniţă. (25.03.2008)
<<   <   pagina 159 din 159   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design