Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Taxele si impozitele locale in municipiul MOTRU nu vor fi majorate in 2018, sustine primarul

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat, într-o conferinţă de presă a PNL Gorj, că nu va mări cuantumul taxelor şi impozitelor locale în 2018, ca urmare a scăderii impozitului pe venit de la 16% la 10%. El a mai afirmat că în perioada de un an şi jumătate de când este primar al municipiului Motru a reuşit să menţină oraşul “pe linia de plutire”. (08.12.2017)

Bugetul Primariei TARGU-JIU, rectificat cu 7 milioane de lei pentru salariile si drepturile profesorilor Bugetul local al Primăriei Târgu-Jiu a fost rectificat pe 5 decembrie, într-o şedinţă de îndată, cu suma de şapte milioane de lei, bani necesari pentru salariile şi drepturile angajaţilor din sistemul de învăţământ din municipiu. Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate, la şedinţă fiind prezenţi 15 din cei 21 de consilieri locali. (06.12.2017)
SLATINA: 80 la suta din blocurile din municipiu vor fi termoizolate pana in 2020, potrivit primariei Termoizolarea blocurilor de locuinţe din Slatina va continua şi în 2018 prin proiecte susţinute de primărie şi se estimează că până în 2020 se va ajunge ca 80% din blocurile din municipiu să fie izolate termic, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Slatina, Reprezentantul Primăriei Slatina a subliniat că în acest an au fost efectuate lucrări de anvelopare în valoare de 29 de milioane de lei, la 125 de scări de scări de bloc (72 de blocuri) din municipiu. (28.11.2017)
Aproape 500 de proiecte, incluse in Strategia de dezvoltare a polului de crestere CRAIOVA Strategia integrată de dezvoltare urbană pentru polul de creştere Craiova cuprinde aproape 50 de proiecte până anul 2023 pentru localităţile componente ale acestui pol. Potrivit documentului postat pe site-ul Primăriei Craiova, proiectele vizează creşterea competitivităţii economice a polului de creştere Craiova; conectarea la reţelele regionale, naţionale şi europene de transport; creşterea calităţii serviciilor publice; dezvoltarea turismului şi creşterea calităţii factorilor de mediu. (24.11.2017)
Primaria CRAIOVA recupereaza de la cetateni sumele cheltuite pe reabilitarea termica dupa pierderea finantarii europene Primăria Craiova va recupera de la cetăţeni sumele cheltuite de la bugetul local pentru reabilitarea termică a 22 de blocuri după ce s-a pierdut finanţarea europeană ca urmare a faptului că firmele de construcţii care au câştigat licitaţiile au întârziat lucrările, iar cheltuielile eligibile s-au transformat în cheltuieli neeligibile. (22.11.2017)
Primarul din BAIA DE ARAMA, condamnat la patru ani de puscarie pentru instigare la infractiunea de taiere de arbori din fondul forestier national Primarul de la Baia de Aramă, care a tăiat ilegal o pădure ca să facă un patinoar şi o pârtie de schi, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Edilul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de tăiere de arbori din fondul forestier naţional. Sentinţa poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare. (21.11.2017)
Primaria MOTRU a inchis groapa de gunoi, evitand declararea procedurii de infringement Primăria Motru a reuşit să închidă şi că conformeze groapa de gunoi a oraşului, evitând astfel declararea, din partea Uniunii Europene, a procedurii de infringement împotriva României, cu implicaţii grave asupra bugetului local, informează un comunicat transmis de primarul Gigel Jianu. Potrivit sursei citate, comisiile şi factorii implicaţi în procedura de închidere şi conformare a depozitului de deşeuri din Motru s-au întrunit pentru recepţionarea lucrărilor, finalizate în data de 3 noiembrie. (15.11.2017)
Consilierii locali au votat angajarea unui avocat care sa reprezinte Primaria TARGU-JIU intr-un proces cu ANAF Consilierii locali au votat, într-o şedinţă extraordinară, un proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat care să reprezinte interesele municipiului Târgu-Jiu într-un dosar aflat pe rolul curţii de Apel Craiova, în care, în urma unui raport al ANAF, fostului primar Florin Cârciumaru şi mai multor directori în funcţie ai instituţiei le este imputată suma de 3,6 milioane de lei. (07.11.2017)
Fostul primar de la PITESTI, Tudor Pendiuc, a devenit consilier al primarului din RAMNICU VALCEA Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, trimis în judecată în două dosare de corupţie, este noul consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat şi el tot pentru corupţie, dar reabilitat între timp, potrivit Mediafax. Noul consilier al primarului Mircia Gutău, Tudor Pendiuc, şi-a preluat postul, de la începutul acestei săptămâni, potrivit reprezentanţilor Primăriei Râmnicu Vâlcea. (03.11.2017)
TARGU JIU: Primarul Marcel Romanescu si-a luat concediu sa fie fresh la iarna Primarul Marcel Romanescu si-a luat concediu sa aiba bateriile incarcate cand vine iarna. A explicat ca nu a avut prea multe zile libere de cand a devenit primar si i-a delegat atributiile viceprimarului Aurel Popescu pana la sfarsitul acestei saptamani. "Vreau sa fac niste mici analize. Voi sta in concediu pana vineri. Am zis ca nu am avut un concediu foarte lung anul acesta. Am avut doar trei zile de concediu in toata aceasta perioada.", a explicat Romanescu. (01.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 156   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design