Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
A fost aprobat bugetul municipiului TARGU-JIU, in valoare de aproape 50 de milioane de euro

Bugetul municipiului Târgu-Jiu a fost votat pe 27 martie, în şedinţa Consiliului Local, valoarea acestuia fiind de aproximativ 50 de milioane de euro, a declarat primarul interimar Aurel Popescu. Bugetul local a fost aprobat cu 14 voturi “pentru”, trei “împotrivă” şi o abţinere. Cei mai mulţi bani merg pe investiţii, aproximativ 32 de milioane de lei, lucrările edilitar-gospodăreşti înseamnă undeva la vreo 26 de milioane de lei. (28.03.2017)

BALS: Locuitorii orasului, avertizati sa consume apa de la robinet doar in scop menajer Abonaţii societăţii de apă-canal „Olteţul“ din Balş au fost anunţaţi că apa de la robinet poate fi folosită doar în scop menajer, după ce DSP a transmis rezultatul în urma acţiunii de monitorizare a calităţii apei. Aceleaşi probleme cunoscute de ani de zile ale calităţii apei din Balş au pus pe jar cetăţenii oraşului, care au fost anunţaţi de compania furnizoare de depăşirile parametrilor măsuraţi şi operaţiunile impuse de DSP, indicându-se ca pentru consum să se folosească apă din surse sigure. (22.03.2017)
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, desemnat candidatul PNL pentru Primaria Craiovei Senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderul senatorilor PNL, a fost desemnat, joi seară, candidat al partidului la funcţia de primar al Craiovei, precum şi preşedinte interimar al PNL Craiova, funcţie care era deţinută de deputatul Ionuţ Stroe. Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguţa Vasilescu din funcţie. (17.03.2017)
Primaria SLATINA proiecteaza o investitie de 23 de milioane lei pentru extinderea si modernizarea sediului Imobilul monument istoric în care funcţionează cabinetul primarului municipiului Slatina, birourile viceprimarilor şi câteva dintre serviciile din cadrul Primăriei Slatina va fi modernizat şi extins cu un corp de clădire nou, toată investiţia fiind estimată la peste 23 de milioane lei, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local. (17.03.2017)
Investitie de sapte milioane de euro la bazinul olimpic de inot din DROBETA TURNU SEVERIN Bazinul olimpic de înot din Drobeta Turnu Severin va intra în reabilitare şi modernizare, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu. Potrivit acestuia, bazinul olimpic, intrat în circuitul sportiv în anul 1986, a fost închis în anul 2009 din cauza degradării acoperişului şi a zidurilor de susţinere, situaţie care punea în pericol viaţa tinerilor care se antrenau aici pentru competiţii sportive. (16.03.2017)
CALAFAT: Fostul primar Mircea Guta, condamnat la inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu, in forma continuata. Sentinta nu este definitiva Mircea Guță, fost primar al municipiului Calafat, a primit o sentință de cinci ani și patru luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. Hotărârea a fost dată de magistrații Tribunalul Dolj și poate fi atacată la Curtea de Apel. Procurorii sustin ca Bugetului local al Calafatului a fost prejudiciat cu peste 400.000 de euro. (15.03.2017)
Primarul orasului TICLENI a castigat procesul cu ANI Primarul oraşului Ţicleni, Constantin Radu, a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), prin care a fost găsit incompatibil. Acesta a contestat raportul şi susţine că a câştigat procesul prin sentinţă definitivă. Primarul Constantin Radu susţine că avut câştig de cauză şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat dreptat. (10.03.2017)
Padocul Primariei TARGU JIU, cu o capacitate de 400 de locuri, este ocupat in totalitate. CL cauta solutii pentru cainii fara stapan Consiliul Local Târgu Jiu s-a întrunit, ieri, în şedinţă extraordinară ca să adopte o serie de măsuri în privinţa câinilor fără stăpân, după ce, în urmă cu doar câteva zile, o fetiţă de numai şapte ani a fost muşcată de faţă, fiind desfigurată. Alexandru Zaharia, directorul societăţii Edilitara, din subordinea Consiliului Local, a prezentat situaţia maidanezilor şi s-a declarat depăşit de situaţie, având în vedere că padocul Primăriei Târgu Jiu, cu o capacitate de 400 de locuri este ocupat în totalitate. (08.03.2017)
ORSOVA: S-a instituit stare de alerta din cauza necolectarii deseurilor menajere Autoritățile din municipiul Orșova au declarat stare de alertă în perioada 8-18 martie din cauza neridicării deșeurilor menajere de la populație din data de 6 ianuarie, a declarat prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Volumul de deșeuri menajere neridicate din Orșova se ridică la aproximativ 800 de tone, cantitate care trebuie colectată și transportată la un depozit ecologic autorizat din județul Mehedinți. (08.03.2017)
Severinenii risca sa ramana, din 15 martie, fara agent termic din cauza datoriilor Epuizarea stocului de păcură la 15 martie la Termocentrala Romag-Termo a Regiei Autonome pentru Activități Nucleare (RAAN) poate grăbi sistarea energiei termice în Drobeta Turnu Severin, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan. Potrivit sursei citate, măsura de întrerupere a furnizării agentului termic s-ar datora lipsei fondurilor necesare achiziției de păcură. (08.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 147   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design