Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Bacau
  38,46% (5/13)
9.  Pitesti
  26,32% (5/19)
10.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ARAD: Cartea primarului Gheorghe Falca nu se vinde nici cu reduceri de 70 la suta

Emag.ro a scăzut drastic preţul cărţii primarului Gheorghe Falcă, „Societatea vie-Proiect România 2020”. Deşi cartea costa iniţial 33,99 de lei, acum preţul a scăzut cu 70 de procente, ajungând la 10 lei şi 20 de bani. Toate magazinele online aplică această politică a reducerii preţului unui produs atunci când nu există cerere pentru el. În cazul de faţă, cartea scoasă cu atâta sudoare de Gheorghe Falcă nu are succesul scontat. (28.03.2017)

Primarul ZALAULUI, despre casatoria intre persoanele de acelaşi sex: "Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine" "Marşul pentru viaţă" a scos în stradă, în acest an, la Zalău, circa 1.000 de persoane care au militat împotriva avorturilor şi au susţinut valorile familiei creştine tradiţionale. Printre participanţi s-a numărat, şi în acest an, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, care a luat cuvântul pe scena amplasată pe platoul de marmură, îndemnându-i pe cei prezenţi să preţuiască viaţa. (27.03.2017)
BUZAU: Cetatenii de pe strada Marghiloman, chemati la Primarie sa isi spuna pasurile Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, inaugurează astăzi seria întâlnirilor promise cetăţenilor oraşului. Primii convocaţi la dezbatere sunt buzoienii care locuiesc pe strada Alexandru Marghiloman. Ei vor discuta neajunsurile pricinuite locuinţelor din cauza traficului rutier intens de pe această arteră buzoiană. (21.03.2017)
BRAILA: Femeie condamnata la inchisoare dupa ce a fost parata de vecini ca nu plateste impozit pentru locuinta inchiriata Maria Avram, o brăileancă în vârstă de 59 de ani, a fost condamnată recent la o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că n-a plătit impozit după ce şi-a închiriat apartamentul. Totodată, femeia trebuie să presteze 60 zile de muncă în folosul comunităţii. Nu s-a făcut recurs, astfel că sentinţa a rămas definitivă. (09.03.2017)
VIDEO Brailean filmat pescuind cu undita haine de pe balconul unui vecin aflat la un etaj inferior Poliţiştii din municipiul Brăila s-au autosesizat şi au investigat un potenţial furt filmat într-un cartier al oraşului. Un bărbat aflat la etajul 4 al unui bloc din Brăila, aflat în cartierul Obor, încearcă să fure o pereche de pantaloni puşi la uscat la etajul 2 al aceleiaşi clădiri, folosind o lansetă de pescuit. Filmuleţul a devenit în scurt timp viral şi toată lumea s-a amuzat de situaţie. (23.02.2017)
Edilul FOCSANIULUI, avertisment de la populatie: "Cum ati sarit cartierul nostru, asa sarim si noi la plata impozitelor" Locuitorii de pe o stradă din municipiul Focşani spun că au fost nevoiţi să închirieze un utilaj pentru a deszăpezi artera de circulaţie. Strada Dr. Telemac, pe care se află şi Inspectoratul Şcolar Vrancea, a fost sărită de la deszăpezire de către Primăria Focşani. Timp de o săptămână, locuitorii din zonă s-au descurcat foarte greu şi nu au putut să-şi scoată maşinile din nămeţi. (17.01.2017)
Clujul, dupa zece ani de haos urbanistic: Trebuie sa credem intr-o gandire strategica, considera arhitectul Szabolcs Guttmann Ultimii zece ani din punct de vedere urbanistic au fost destul de haotici pentru municipiul Cluj-Napoca, consideră arhitectul Szabolcs Guttmann, președinte al Ordinului Arhitecților din România Filiala Transilvania. Acesta spune că obiceiul haotic a fost moștenit din 1990 și este o problemă a multor orașe din România, problemă propagată și la nivelul orașului Cluj-Napoca, din lipsa unor strategii de dezvoltare bine gândite. Pentru o dezvoltare de tip strategic este nevoie nu doar de bani, spune arhitectul Szabolcs Guttmann, ci și de o politică la nivel ministerial și de o echipă la nivel administrativ. Aceste pârghii îi lipsesc încă Românei și, implicit, Clujului. (16.01.2017)
Un ploiestean deszapezeste contra-cost masinile comozilor Un ploieștean cu inițiativă a hotărât să facă bani de pe urma zăpezii și a proprietarilor de mașini prea comozi să-și deszăpezească singuri autovehiculele din parcare. Tiberiu, căci așa se numește persoana care răspunde la numărul de telefon din afișele lipite la intrările mai multor blocuri de pe Șoseaua Vestului susține că miercuri a reușit să strângă 70 de lei deszăpezind mașini. (12.01.2017)
BRAILA: Un cetatean de 47 de ani protesteaza alergand in jurul primariei la -15 grade Celsius. "Nu vreau ca fiica mea sa ma acuze c-am fost las“ Costel Mărgărit un brăilean în vârstă de 47 de ani protestează într-un mod inedit împotriva majorării taxei de salubritate în municipiu cu 54%, ca urmare a impunerii unei taxe de mediu de 80 lei pentru fiecare tonă de deşeuri dusă la groapa ecologică a oraşului. Protestatarul aleargă timp de două ore pe zi pe o alee de lângă Primărie, purtând pancarte prin care acuză administraţia că nu a făcut nimic pentru colectarea selectivă a deşeurilor. (11.01.2017)
Primaria ALBA IULIA a incasat 240 de lei de la un comerciant pentru un spatiu in "piata temporara", iar acesta s-a ales cu marfa confiscată si cu amenda de 5.000 de lei VIDEO Toader Rovin, un bărbat din Poiana Vadului, care a plătit 240 de lei Primăriei Alba Iulia pentru a vinde în ”piața temporară” de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor (parcarea pentru autocare), s-a ales cu amendă de 5.000 de lei și cu brazii confiscați, după un control al polițiștilor îmbrăcați în civili. In prealabil, Primaria l-a asiugurat ca "totul este in regula". (20.12.2016)
<<   <   pagina 1 din 221   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design