Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Horvath Anna, fost viceprimar, condamnata la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare Curtea de Apel Cluj a condamnat-o pe Horváth Anna, fost viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, la doi ani și opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, scrie clujust.ro. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție. În luna martie 2017, Horvath a demisionat din funcţia de viceprimar. (23.03.2018)
Dan Tudorache: Tavalugul deja a inceput; la finalul drumului ar trebui sa se regaseasca reunirea Romaniei cu R. Moldova Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, şi preşedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat pe 25 martie un protocol de înfrăţire, context în care edilul bucureştean a declarat că “tăvălugul” deja a început, iar la finalul drumului ar trebui să se regăsească reîntregirea României Mari. El a susţinut că în şedinţa consiliului local de joi ar urma să fie votată o hotărâre privind reunirea dintre România şi Republica Moldova. (26.03.2018)
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis incetarea procesului penal impotriva fostului primar al municipiului CRAIOVA, Antonie Solomon Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis marţi încetarea procesului penal împotriva fostului primar al municipiului Craiova Antonie Solomon, ca urmare a prescrierii faptelor, într-un dosar legat de retrocedarea ilegală a unui imobil. Iniţial, în decembrie 2016, Curtea de Apel Craiova l-a achitat pe Antonie Solomon pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, alături de două angajate din Primăria Craiova, Carmen Liana Grigorie şi Nicoleta Miulescu. (22.03.2018)
Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, isi face o noua formatiune politica - Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2 timp de trei mandate, a depus o cerere la Tribunalul Bucureşti pentru înfiinţarea unui nou partid, numit Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER), potrivit portalului instanţelor. Onţanu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, dar Curtea de Apel Bucureşti a decis anul trecut că faptele s-au prescris. Decizia nu e definitivă. (22.03.2018)
Municipiul SUCEAVA va emite o Declaratie de Unire cu Republica Moldova, sustine primarul Ion Lungu Municipiul Suceava va emite o Declaraţie de Unire cu Republica Moldova în şedinţa Consiliului Local din 29 martie, a anunţat primarul Ion Lungu. El a spus că aceasta reprezintă un act simbolic la o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România, fără a exista efecte juridice. Potrivit edilului şef, în Declaraţia de Unire a municipiului Suceava cu Republica Moldova se arată că prin această declaraţie se consideră oportună reluarea acestui demers de la Unirea Basarabiei cu România. (22.03.2018)
Peste 150 de participanti la Plenara de Primavara a Adunarii Regiunilor Europei de la ARAD; Politicile de coeziune si coridoarele de transport europene - principalele teme ale Plenarei Peste 150 de personalităţi europene, preşedinţi de regiuni, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi primari din câteva zeci de ţări ale Bătrânului Continent, participă, în perioada 20-22 martie, la Arad, la Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei (ARE). La eveniment şi-a confirmat participarea şi Magnus Berntsson, preşedintele ARE, care va susţine marţi, începând cu ora 13.30, o conferinţă de presă comună cu preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, şi cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. (21.03.2018)
Amenzile aplicate de Prefectura Covasna sunt contestate de primarii din SFANTU GHEORGHE si TARGU SECUIESC Primarii municipiilor Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, Antal Arpad şi Bokor Tibor, au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă comune, că vor contesta amenzile aplicate în urmă cu câteva zile de către Prefectura Covasna, pentru nearborarea drapelului României alături de cel al Ungariei, cu prilejul Zilei maghiarilor de pretutindeni. (20.03.2018)
TIMISOARA: Reprezentantii municipalitatii au dat in judecata Guvernul si Ministerul Transporturilor pentru vaporasele de pe Bega Reprezentanţii municipalităţii Timişoara au dat în judecată Guvernul României şi Ministerul Transporturilor pentru că nu au operat modificările legislative care să permită circulaţia vaporaşelor pe tronsonul timişorean al Canalului Bega. Site-ul Curţii de Apel Timişoara arată luni că dosarul 323/59/2018 este înregistrat la Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal a instanţei şi are ca obiect "obligare emitere act administrativ", fără a avea încă fixat primul termen de judecată care este pe fond. (20.03.2018)
Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, isi face din nou partid: "Lucram pentru o platforma de stanga" Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a mărturisit la emisiunea "Adevăruri de viață" de la Antena 3 că a fost bătut de poliție în tinerețe și că acum se gândește serios să își facă un nou partid politic. Posibilitatea de a fi din nou trimis la pușcărie nu îl sperie, ba chiar are o listă de oameni pe care îşi doreşte să-i vadă condamnaţi. Marian Vanghelie a fost vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Bucureşti. (19.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 504   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design