Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Gherla
  100,00% (5/5)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
TIMISOARA: Protest al angajaţilor serviciului de transport in comun pentru restantele salariale pe decembrie; Robu: Va trebui sa facem un mare miting, daca guvernul nu va face corectia privind bugetul municipiului Circa douăzeci de angajaţi ai regiei locale de transport în comun au protestat luni în faţa Primăriei Municipiului Timişoara, cerând să li se achite restanţele salariale pe luna decembrie 2017, şi i-au adresat primarului Nicolae Robu o petiţie în acest sens. Ei au spus că, în cazul în care banii nu le vor intra pe card în cel mai scurt timp, vatmanii şi şoferii vor refuza să mai iasă pe traseu. (23.01.2018)
DNA prinsa in flagrant - Raport devastator facut de expertul Catalin Grigoras despre inregistrarile DNA din dosarul primarului din BAIA MARE, Catalin Chereches: “Cele 36 de fisiere audio in litigiu contin urme de editare computerizata prin montaj audio, stergere si inserare" Dupa dosarele lui Paltin Sturdza si Sorin Strutinsky, instrumentate de DNA, in care acestia au fost arestati in baza unor stenograme falsificate in mod grosolan, iese la iveala un nou caz revoltator care arata cat de usor pot fi aruncati in inchisoare oameni doar pentru ca exista anumite interese oculte. Expertiza facuta inregistrarilor depuse de procurorii lui Kovesi la dosarul primarului din Baia Mare Catalin Chereches arata ca acestea nu sunt autentice si ca au fost editate prin montaj audio, stergere si inserare. (19.01.2018)
Primarului orasului SEBIS, Gheorghe Feies, declarat definitiv incompatibil de ICCJ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins recursul formulat de primarul oraşului Sebiş, Gheorghe Feieş, împotriva hotărârii Curţii de Apel Timişoara care l-a declarat incompatibil, într-un proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Decizia ICCJ, pronunţată pe 17 ianuarie, este definitivă. Gheorghe Feieş s-a aflat în fruntea oraşului Sebiş peste 20 de ani. (19.01.2018)
Viceprimarii municipiului DEVA raman fara atributii, prin dispozitie a primarului Viceprimarii municipiului Deva, Răzvan Mareş (PSRO)şi Ovidiu Moş (PSD), vor rămâne fără atribuţii pe linie administrativă, după ce proiectele de hotărâre prin care ar fi urmat să fie schimbaţi din funcţii au căzut la votul consilierilor locali. Primarul a arătat că le va ridica toate atribuţiile pe linie administrativă ale celor doi viceprimari, pe care îi va considera, de joi, doar consilieri locali. (18.01.2018)
Viceprimarul municipiului DEVA a fost propus pentru schimbarea din functie; Prejudiciu de peste 100.000 de euro creat de serviciul de spatii verzi Viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareş (PSRO), ar putea fi schimbat din funcţie în şedinţa ordinară a Consiliului Local programată pentru miercuri, 17 ianuarie, potrivit unui proiect de hotărâre în care i se reproşează faptul că a coordonat deficitar activitatea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală (SPIGM). Proiectul a fost făcut public de către Primăria Deva, o dată cu ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local ce va avea loc săptămâna viitoare. (12.01.2018)
Primarul Emil Boc, citat cu mandat de aducere la DIICOT Fostul premier Emil Boc ar fi trebuit să se prezinte, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan. Primarul Clujului era aşteptat la ora 9.30, însă nu s-a prezentat, informează Antena 3. În consecinţă, potrivit legii, Emil Boc va fi citat pentru o dată ulterioară, însă cu mandat de aducere. Fostul premier va fi audiat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică. (05.01.2018)
Regulamentul de salubrizare a municipiului IASI va fi revizuit; Mihai Chirica considera ca regiunea de Nord-Est primeste o “repartitie mizerabila” din bugetul pentru 2018 Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat că este nemulţumit de banii alocaţi de la bugetul de stat pentru anul 2018 pentru Regiunea de Nord-Est. Primarul Mihai Chirica a mai declarat şi că, anul viitor, Iaşiul va pierde 15 milioane de euro, prin reducerea cotei impozitului pe venit la 10 la sută. “Sunt bani aproape furaţi de la noi", a declarat primarul municipiului Iasi. (05.01.2018)
Gabriela Firea: Serviciul de transport prin intermediul aplicatiilor de pe Internet trebuie sa intre in legalitate; Nicusor Dan: Am cerut miercuri Tribunalului Bucuresti suspendarea hotararii prin care primaria interzice aplicatiile online prin care bucurestenii isi pot comanda un taxi; Firea: "Este o ipocrizie" Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că transportul de persoane prin intermediul aplicaţiilor de pe Internet reprezintă serviciu de taximetrie care a fost până acum “mascat” în serviciu de transport, fapt pentru care firmele care îl practică trebuie să intre în legalitate. Ea a adăugat că în acest fel sunt garantate maşini verificate tehnic iar conducătorii auto au pregătirea necesară şi comportamentul adecvat. (04.01.2018)
Presedintele OARB, Serban Sturdza a depus o sesizare la Politie privind amenajarea ilegala a patinoarului in Parcul Romiceanu Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Bucureşti (OARB), Şerban Sturdza, susţine, într-o scrisoare deschisă adresată primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, că în Parcul Romiceanu, aflat într-o zonă protejată, s-a amenajat, fără aprobările necesare şi legale, un patinoar şi anunţă că a depus o sesizare în acest sens la Poliţia Capitalei. (04.01.2018)
Emil Boc a fost denuntat la DIICOT: acuzatii grave la adresa primarului din CLUJ; Cum raspunde Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan Deputatul Ungureanu a precizat că, miercuri, a solicitat anchetarea fostul premier Emil Boc şi i-a adus acuzaţii inclusiv Ministrului Sănătăţii Florian Bodog care ar fi intervenit pentru medicul Mihai Lucan, în timpul unui control. (04.01.2018)
<<   <   pagina 2 din 502   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design