Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,81% (158/182)
2.  Piatra Neamt
  76,47% (39/51)
3.  Timisoara
  45,00% (18/40)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  78,26% (18/23)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Arad: PNL, PSD, PD-L - despărţite de jandarmi Situaţie tensionată astăzi, în centru, acolo unde reprezentanţii PNL, PD-L şi PSD au fost despăriţi de cordoane de jandarmi, pentru a evita altercaţiile. Totul a început de la mitingul de protest PNL-PNŢCD, din faţa Palatului Administrativ, faţă de decizia primarului de a interzice adunările publice. (21.05.2008)
Iasi: Se trag la sorti sefii sectiilor de vot In aceasta saptamina vor fi desemnati presedintii si loctiitorii sectiilor de votare. "Pe 22 mai, la ora 12, va avea loc la Tribunalul Iasi tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor si loctiitorilor acestora in birourile electorale ale sectiilor de votare. Vor fi desemnate in jur de 1.300 de persoane", a precizat purtatorul de cuvint al Prefecturii, Diana Trenchea. (21.05.2008)
Tăriceanu vrea capul lui Orban pentru eşecul de la Capitală Ludovic Orban va fi nevoit să părăsească şefia PNL Bucureşti, după ce Biroul Politic Central al partidului a stabilit că şefii organizaţiilor cu rezultate slabe la locale trebuie să-şi depună demisiile. Anunţul a fost făcut, ieri, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu, care a precizat că şapte filiale au obţinut sub 15 la sută, procent considerat o medie a votului politic pentru partid. Printre ele – şi Bucureştiul, organizaţie condusă de către Orban. Nimic nu anunţa o astfel de decizie dură, liderii PNL aştepând o şedinţă relaxată. (17.06.2008)
Primar "proaspat" la Huedin, din turul trei de scrutin Mircea Morosan, candidat PD-L, a fost ales primar al localitatii clujene Huedin. Postul de edil a ramas vacant la cateva saptamani de la alegerile locale din iunie, cand nou alesul Liviu Giurgiuman (PNG-CD) a demisionat din motive personale. (28.10.2008)
Brasov: Primarii din zona metropolitana fac in comun proiecte de investitii Brasovul este singurul pol de crestere din Regiunea de Dezvoltare "7 Centru" si va putea sa absoarba pentru inceput 75 de milioane de euro doar daca depune proiecte eligibile, fara a mai intra in concurenta cu alte regiuni. (25.10.2008)
Boc risca sa ramina fara metropola Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara - Zona Metropolitana Cluj are un statut, dar primarii comunelor limitrofe Clujului bat in retragere din cauza lacomiei administratiei locale clujene. Marul discordiei este criteriul reprezentativitatii in viitoarea Adunare Generala a Asociatilor. Miza o reprezinta "felia" din posibila finantare europeana de cca. 80 de milioane de euro pentru polul de dezvoltare Cluj. (25.10.2008)
Ursaciuc, primarul din Gura Humorului a fost turnator la Securitate CNSAS a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate ca priomarul orasului Gura Humorului a fost turnator la Securitate si a pus la dispozitia instantei o serie de probe, printre care si angajamentul semnat in 1985 de catre Marius Ioan Urscaciuc. Ursaciuc a fost ales primar pe listele PNL. (24.10.2008)
Guvernul bagă un miliard de lei în „buzunarele” primarilor PSD şi PNL Executivul a alocat 1, 3 miliarde de lei pentru cheltuielile curente şi de capital pentru circa 2.000 de primării. Liderii democrat-liberali au acuzat în nenumărate rânduri Guvernul Tăriceanu că „foloseşte banii publici în scopuri electorale”, îndreptând cele mai mari sume către primăriile PNL şi PSD. (20.10.2008)
Oprescu către Tăriceanu: ''Am primit scrisoarea. Am citit-o cu tata la gura sobei şi am decis să vă susţinem'' Premierul Tăriceanu a vizitat duminică Târgul de toamnă din Capitală, prilej pentru primarul general Sorin Oprescu de a-l informa că a primit scrisoarea de la el despre candidatura la Parlament în Ilfov. Sorin Oprescu, care are o casă în Ilfov, exact în colegiul în care Tăriceanu candidează ca parlamentar, i-a spus premierului că il sustine, scrie Cotidianul. (20.10.2008)
Oradea: Oamenii Primăriei au lăsat-o pe deputata Bruchental fără maşină Deputata PD-L Ionela Bruchental s-a plâns, vineri, jurnaliştilor de modalitatea de ridicare a maşinilor parcate în locuri nepermise din Oradea, oferind propriul exemplu. Autoturismul acesteia a fost ridicat, în cursul zilei de joi, din locul unde fusese parcat ilegal, şi transportat, pe rampa mobilă a Serviciului Parcări, până la locul de depozitare de pe strada Barcăului. (18.10.2008)
<<   <   pagina 501 din 502   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design