Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Tăriceanu vrea capul lui Orban pentru eşecul de la Capitală Ludovic Orban va fi nevoit să părăsească şefia PNL Bucureşti, după ce Biroul Politic Central al partidului a stabilit că şefii organizaţiilor cu rezultate slabe la locale trebuie să-şi depună demisiile. Anunţul a fost făcut, ieri, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu, care a precizat că şapte filiale au obţinut sub 15 la sută, procent considerat o medie a votului politic pentru partid. Printre ele – şi Bucureştiul, organizaţie condusă de către Orban. Nimic nu anunţa o astfel de decizie dură, liderii PNL aştepând o şedinţă relaxată. (17.06.2008)
Primar "proaspat" la Huedin, din turul trei de scrutin Mircea Morosan, candidat PD-L, a fost ales primar al localitatii clujene Huedin. Postul de edil a ramas vacant la cateva saptamani de la alegerile locale din iunie, cand nou alesul Liviu Giurgiuman (PNG-CD) a demisionat din motive personale. (28.10.2008)
Brasov: Primarii din zona metropolitana fac in comun proiecte de investitii Brasovul este singurul pol de crestere din Regiunea de Dezvoltare "7 Centru" si va putea sa absoarba pentru inceput 75 de milioane de euro doar daca depune proiecte eligibile, fara a mai intra in concurenta cu alte regiuni. (25.10.2008)
Boc risca sa ramina fara metropola Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara - Zona Metropolitana Cluj are un statut, dar primarii comunelor limitrofe Clujului bat in retragere din cauza lacomiei administratiei locale clujene. Marul discordiei este criteriul reprezentativitatii in viitoarea Adunare Generala a Asociatilor. Miza o reprezinta "felia" din posibila finantare europeana de cca. 80 de milioane de euro pentru polul de dezvoltare Cluj. (25.10.2008)
Ursaciuc, primarul din Gura Humorului a fost turnator la Securitate CNSAS a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate ca priomarul orasului Gura Humorului a fost turnator la Securitate si a pus la dispozitia instantei o serie de probe, printre care si angajamentul semnat in 1985 de catre Marius Ioan Urscaciuc. Ursaciuc a fost ales primar pe listele PNL. (24.10.2008)
Guvernul bagă un miliard de lei în „buzunarele” primarilor PSD şi PNL Executivul a alocat 1, 3 miliarde de lei pentru cheltuielile curente şi de capital pentru circa 2.000 de primării. Liderii democrat-liberali au acuzat în nenumărate rânduri Guvernul Tăriceanu că „foloseşte banii publici în scopuri electorale”, îndreptând cele mai mari sume către primăriile PNL şi PSD. (20.10.2008)
Oprescu către Tăriceanu: ''Am primit scrisoarea. Am citit-o cu tata la gura sobei şi am decis să vă susţinem'' Premierul Tăriceanu a vizitat duminică Târgul de toamnă din Capitală, prilej pentru primarul general Sorin Oprescu de a-l informa că a primit scrisoarea de la el despre candidatura la Parlament în Ilfov. Sorin Oprescu, care are o casă în Ilfov, exact în colegiul în care Tăriceanu candidează ca parlamentar, i-a spus premierului că il sustine, scrie Cotidianul. (20.10.2008)
Oradea: Oamenii Primăriei au lăsat-o pe deputata Bruchental fără maşină Deputata PD-L Ionela Bruchental s-a plâns, vineri, jurnaliştilor de modalitatea de ridicare a maşinilor parcate în locuri nepermise din Oradea, oferind propriul exemplu. Autoturismul acesteia a fost ridicat, în cursul zilei de joi, din locul unde fusese parcat ilegal, şi transportat, pe rampa mobilă a Serviciului Parcări, până la locul de depozitare de pe strada Barcăului. (18.10.2008)
Cluj: ''Statutul metropolei – dictatorial si nedemocratic'' Ex-presedintele Consiliului Judetean, liberalul Marius Nicoara, la unison cu primarii comunelor care ar urma sa faca parte din zona metropolitana considera statutul zonei metropolitane, intocmit de tandemul Boc-Tise, ca fiind dictatorial si nedemocratic. Acestia spun ca, printr-o „strategie perversa", cei doi s-au asociat mai intii „intre ei", prin institutiile pe care le conduc, pentru a cistiga timp in vederea schimbarii vechiului statut, respectiv a elaborarii unui statut care sa avantajeze PD-L. (16.10.2008)
<<   <   pagina 504 din 504   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design