Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

URLATI: Un viceprimar a testat cosul de gunoi cumparat la pret de frigider: i-a dat foc cu public ca sa-i probeze rezistenta Edilii oraşului prahovean Urlaţi sunt acuzaţi că au cheltuit în mod iresponsabil banii din bugetul local atunci când a decis să cumpere 70 de coşuri de gunoi stradale la preţul de 1.100 de lei pe bucată. Ca să demonstreze că pubela merită toţi banii, „vicele“ a dat foc unor ziare pe care le-a aruncat în coşul de gunoi despre care se spune că este rezistent la incendii. Decizia de a achiziţiona cele 70 de coşuri de gunoi aparţine conducerii Primăriei Urlaţi, care spune că a intenţionat ca, odată cu venirea primăverii, să schimbe puţin faţa oraşului. (29.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Prejudiciu de peste 80.000 lei pentru bugetul PLOIESTIULUI, dupa ce primaria a cedat gratuit o investitie Bugetul Primăriei Ploieşti a fost prejudiciat cu suma de peste 80.000 de lei, după ce instituţia a cedat un obiectiv de investiţii, în mod gratuit, unei societăţi comerciale care furnizează gaze. Potrivit rapoartelor privind finanţele publice locale pe anul 2016 publicate de Curtea de Conturi, în cursul acelui an municipalitatea ploieşteană a plătit în mod nejustificat unei societăţi comerciale suma de 122.888,40 lei, drept contravaloarea unui obiectiv de investiţii care a fost preluat din momentul realizării lui cu titlu de drept de proprietate şi în mod gratuit de către societatea comercială, fără ca primăria să primească nimic în schimbul sumei respective. (22.02.2018)
Terenuri vandute sub pretul pietei de autoritatile din AZUGA si BREAZA Inspectorii Camerei de Conturi Prahova au constatat, în cadrul misiunii de audit aferentă anului 2016, că autorităţile din Azuga şi Breaza au vândut mai multe terenuri la preţuri sub cel al pieţei, diferenţele de preţ fiind cuantificate la aproape jumătate de milion de lei. Potrivit rapoartelor privind finanţele publice locale pe anul 2016 publicate de Curtea de Conturi, la nivelul oraşului Azuga au fost efectuate vânzări de terenuri din patrimoniul privat al unităţii administrativ-teritoriale către persoane fizice. (21.02.2018)
Primarul PLOIESTIULUI sustine ca bugetul este prejudiciat prin lucrari fictive: "Exista lucrari facute doar pe hartie care nu se regasesc in realitate" Primarul Ploiești, Adrian Dobre, a lansat luni 5 februarie, la dezbaterea privind bugetul orașului acuzații grave la adresa conducerii Serviciului de Gospodărire Urbană și Regiei Autonome de Servicii Publice. Concret, primarul a acuzat atât SGU cât și RASP că își asumă și confirmă lucrări făcute doar pe hârtie și care nu se regăsesc în realitate fiind astfel prejudiciat bugetul local. Dobre a precizat că aceste informații acuzatoare sunt verificate personal în teren. (06.02.2018)
A fost data prima condamnare in dosarul de coruptie al primarului din CAMPINA, Horia Tiseanu Tribunalul Prahova a condamnat la închisoare cu suspendare primul inculpat dintre cei şapte trimişi în judecată în dosarul de corupţie al primarului municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Prima pedeapsă este de fapt un acord de recunoaştere a vinovăţiei admis de instanţă. (02.02.2018)
DNA sufera o noua infrangere: Primarul din SINAIA, Vlad Oprea, achitat de Curtea de Apel Ploiesti Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, aflat la al treilea mandat şi trimis în judecată într-ub dosar de luare de mită a fost achitat, în primă instanţă, de Curtea de Apel Ploieşti. În acelaşi dosar, secretara oraşului, Beatrice Rădulescu, a fost de asemenea achitată, în timp ce judecătoarea Ruxandra Popescu de la Judecătoria Sinaia a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Dosarul DNA a fost instrumentat de celebrul procuror Mircea Negulescu, zis Portocală. (21.12.2017)
ANL a receptionat 69 de locuinte pentru tineri in orasul SINAIA ANL a recepţionat miercuri 69 de locuinţe pentru tineri în oraşul Sinaia, noile unităţi locative fiind destinate închirierii, potrivit unui comunicat al instituţiei. Locuinţele ANL recepţionate miercuri au fost construite în amplasamentul din Intrarea Lalelelor. Potrivit sursei citate, până în prezent, în Sinaia, au fost finalizate în total 99 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. În judeţul Prahova au fost finalizate 749 de locuinţe pentru tineri, construite de ANL. (14.12.2017)
S-a stins din viata fostul primar al oraselor MIZIL si BUSTENI Mielu Codescu, fostul primar al orașelor Mizil și Bușteni, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Domnești din Bușteni, iar cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu, până marți, 5 decembrie, in jurul orelor 13.00, când vor avea loc funerariile, potrivit unui anunț postat de ziardebusteni.ro. (05.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 43   >   >>
 
Informatii din Prahova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design