Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primaria ZALAU subventioneaza sterilizarea cainilor cu stapan de pe raza municipiului Administraţia locală din Zalău subvenţionează sterilizarea câinilor de rasă comună sau a metişilor care au stăpân pe teritoriul municipiului, încheind în acest sens un contract cu un cabinet de medicină veterinară. Proprietari de câini interesaţi pot depune cereri pentru sterilizarea animalelor începând de marţi, 9 ianuarie, la Centrul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Zalău. (10.01.2018)
Controverse privind un monument realizat de primaria ZALAU in memoria eroilor Revolutiei Un monument dedicat eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, realizat de un sculptor local la solicitarea primăriei municipiului Zalău, a stârnit nemulţumirea reprezentanţilor asociaţiei revoluţionarilor din Sălaj, ce susţin că viziunea artistului nu este reprezentativă pentru jertfa celor care au murit în perioada respectivă. În ceea ce priveşte proiectul asociaţiei, Teodor Bălăjel a precizat că e vorba de două cuburi de mari dimensiuni, care nu erau potrivite pentru zona respectivă, lucrarea fiind contestată de unii arhitecţi. (10.11.2017)
ZALAU: Protest extrem al unui beneficiar de locuinta sociala. Si-a dat foc chiar in sediul primariei Un bărbat s-a autoincendiat, joi, în sediul Primăriei Zalău, nemulţumit de faptul că autorităţile locale nu au dat curs solicitării sale privind repartiţia unei alte locuinţe în schimbul celei sociale în care locuieşte în prezent. Bărbatul a avut asupra lui o sticlă de benzină, pe care şi-a turnat-o pe el şi şi-a dat foc, cel care a intervenit în aplanarea incidentului fiind gardianul ce era de serviciu în sediul instituţiei, conform reprezentanţilor primăriei Zalău. (27.10.2017)
Primarul ZALAULUI: Insist sa nu mai vad parinti cu bidinele si cu galetute de vopsea prin scoli Administraţia locală din Zalău a alocat în acest an circa 3,5 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi dotări ale unităţilor de învăţământ din municipiu, cea mai mare sumă din ultimii ani, potrivit primarului Ionel Ciunt, care a susţine că şi-a dorit ca părinţii să nu mai fie nevoiţi să dea bani pentru diverse lucrări sau dotări ale şcolilor unde învaţă copii. În Zalău învaţă circa 12.600 de elevi, în creştere cu 400 comparativ cu anul şcolar precedent. (08.09.2017)
Sprijin financiar de 350.000 lei din partea Primariei ZALAU pentru unitati de cult din municipiu Un număr de 15 unităţi de cult din Zalău vor primi un sprijin financiar nerambursabil în valoare totală de 350.000 de lei din partea administraţiei locale, în principal pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii a le bisericilor, conform unei hotărâri de Consiliu Local. Fiecare unitate de cult care va primi finanţare va trebui să facă dovada unei contribuţii proprii de 10% din valoarea nerambursabilă acordată de municipalitate. (25.08.2017)
Dupa mai bine de doi ani, fostul primar din JIBOU scapa de control judiciar Cu o condamnare la activ pentru conflict de interese, fostul edil este inculpat într-un nou dosar de abuz în serviciu şi conflict de interese. Magistraţii Tribunalului Maramureş au respins marţi, 22 august, contestaţia procurorilor împotriva deciziei Judecătoriei Baia Mare prin care fostul primar al oraşului Jibou, Eugen Bălănean, a scăpat de sub control judiciar. Decizia maramureşenilor este definitivă şi vine la mai bine de doi ani de când s-a dispus această măsură preventivă. (24.08.2017)
ZALAU: Viceprimarul Teodor Balajel a inspectat santierul celor doua blocuri ANL din cartierul Dumbrava Nord Lucrările tehnico-edilitare pentru construirea a două blocuri ANL în cartierul Dumbrava Nord din Municipiul Zalău se desfășoară conform programului, în momentul de față fiind demarate lucrările de construcție. Prin Programului ANL, care cuprinde construirea de locuințe pentru tineri, are loc construirea a două blocuri, un bloc cu 6 etaje și un bloc cu 10 etaje, totalizând 100 de apartamente. (27.06.2017)
Calin Fort, noul administrator public al ZALAULUI Social-democratul Călin Forţ nu a avut concurenţă la examenul organizat pentru postul de administrator public al municipiului Zalău. Rămas singur în cursa pentru postul de administrator public al Zalăului, după ce contracandidatul său, Puiu Vaida, nu s-a prezentat la proba scrisă, Călin Forţ a promovat fără probleme concursul organizat de Primăria municipiului. La testul scris, Forţ, actualul şef reprezentanţă al Registrului Auto Român Sălaj, a obţinut 83 din 100 de puncte posibile, în timp ce la interviu, a fost notat cu 90 de puncte. (16.06.2017)
Cimitirul din ZALAU se extinde cu 7 hectare După scandalul izbucnit în urmă cu un an pe tema amplasării unei locaţii noi pentru cimitirul din Zalău, noua administraţie propune extinderea celui vechi. Proiectul se află în procedura de transparenţă publică. Noua administraţie propune extinderea cimitirului vechi cu aproximativ 7 hectare. Este exact ceea ce au cerut locuitorii oraşului în urmă cu un an când vechea administraţie propuneau relocarea cimitirului în Dealul Morii. (31.05.2017)
Dupa Cluj/Kolozsvar urmeaza Zalau/Zilah: Municipiul resedinta al judetului Salaj va avea indicatoare multilingve la intrare Indicatoare cu denumirea oraşului în limbile română, maghiară si germana vor fi amplasate la intrările în municipiul Zalău, ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Zalau. Potrivit datelor recensământului populaţiei din 2011, municipiul Zalău are 9.000 de locuitori de naţionalitate maghiară, însemnând 16% din totalul populaţiei locale. (25.05.2017)
<<   <   pagina 2 din 20   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design