Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
ZALAUL - cel mai eficient municipiu din Romania la colectarea selectiva a deseurilor; S-a aprobat lista cu viitorii locatari ai ANL-urilor; iar Primaria Zalau acorda facilitati pentru atragerea investitorilor Primii 90 de locatari ai noului cartier Viitorul din Zalau se vor muta, in scurt timp, in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). Consilierii locali din municipiu au aprobat lista cu persoanele care vor beneficia, vreme de cel putin 5 ani, de un apartament ANL. (10.06.2009)
ZALAU: Piata centrala "migreaza” spre Dumbrava Nord; si Terase in aer liber pe platoul din fata Prefecturii Un cotidian local din Zalau este oripilat ca municipalitatea permite inchirierea a 2 suprafete din centru pentru amenajarea de terase. Pretul de pornire al licitatiei va fi de 900 de lei pe luna pentru fiecare iar contractele vor avea o durata de trei ani. (28.04.2009)
ZALAU: PUG avizat de Ministerul Apararii; Lucrari la soseaua de centura a Zalaului; iar Terenul de golf, redeschis Proiectul prin care se va realiza soseaua ocolitoare are o valoare de 9,11 milioane de euro, fara TVA, din care cinci milioane de euro reprezinta fonduri Phare, iar sumele de 1,66 milioane de euro, respectiv 2,44 milioane de euro, sunt finantari de la bugetul central si bugetul local. (10.04.2009)
ZALAU: Cumparaturi pe bani mai putini; Tarife mai ieftine pentru calatoriile cu taxi si Lipsesc cosurile de gunoi in centru Penny Market va fi ridicat in apropierea statiei de carburanti Mol, pe un teren de aproape 4.000 de metri patrati, accesul urmand sa se faca din strada Voievod Gelu. Potrivit Planului Urbanistic de Detaliu, spatiile verzi amenajate vor reprezenta minim 15% din totalul suprafetei imprejmuite si apartinatoare magazinului si va include si un loc de joaca pentru copii. (08.04.2009)
ZALAU: Primaria nu mai vrea masini in padurea Meses, Amenzi pentru zalauanii prinsi cu scuterele in parc, iar Autostrada Transilvania defriseaza Mesesul Angajatii DGADP-ului au inceput sa execute lucrari de plombare sau pietruire, in zonele cele mai afectate din oras, iar primarul Radu Capilnasiu a promis ca daca va fi nevoie, pe spatii mici, vor fi executate si covoare asfaltice. (03.04.2009)
ZALAU: Silcotub castiga meciul cu Primaria in instanta, dupa Tarzan, acum exista si Velter (VIDEO), iar Michelin Silvania isi opreste activitatea pana in 1 aprilie Primaria Zalau a fost obligata sa renunte la taxa de sport-cultura dupa ce producatorul local de tevi fara sudura, compania TenarisSilcotub, a obtinut anularea acestei taxe in instanta. Iar Michelin Silvania isi trimite oamenii acasa. (24.03.2009)
ZALAU: Amenzi triplate pentru stationate neregulamentar pe domeniul public al municipiului, si 4 milioane de lei pentru repararea strazilor Amenzi triplate pentru stationate neregulamentar pe domeniul public al municipiului, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotarare privind modificarea tarifelor practicate pentru activitatea de ridicare, transport, depozitare, paza si eliberare a autovehiculelor si/sau remorcilor. (19.03.2009)
ZALAU: Locuinte ANL pentru romi si 10 tineri fara adapost au protestat in fata Primariei Aproximativ 10 tineri fara adapost au protestat in fata Primariei din Zalau, solicitand autoritatilor locuri de munca, dar si locuinte sociale. La nivelul judetului Salaj, a avut loc deja o intalnire intre prefectul Ionel Ciunt si primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, pentru a identifica locatia pentru care se preconizeaza construirea de locuinte ANL pentru romi. (10.03.2009)
VIDEO: O noua provocare pentru primarii: "PARKOUR" Non-violenta in esenta, "parkour"-ul reuseste sa dea totusi frisoane unora si sa smulga zambete din partea altora. Sunt aceste manifestari un raspuns in fata esecului administratiilor locale de a crea spatii adecvate pentru sport si agrement? "Parkour"-ul se bazeaza pe utilizarea mobilierului urban, podurilor, scarilor, parapetilor, zidurilor etc. (20.02.2009)
Bazin acoperit de inot la Zalau Primul bazin de inot acoperit din Zalau va fi construit pe un teren cu o valoare actuala de piata de 250.000 de euro, donat de o familie din municipiu. Donatia a fost deja acceptata in cadrul ultimei sedinte a Consiliul Local Zalau, ea fiind insa, asa cum era si normal, una cu sarcini. Mai exact, familia care a donat terenul in suprafata de circa 12 ari, cere in schimb realizarea, pana la finele anului 2009, unui drum de acces, asfaltarea unei strazi pana in 2012 si demararea lucrarilor la bazinul de inot pana in 2010 (16.10.2008)
<<   <   pagina 20 din 20   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design