Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Noi microbuze pentru transportul in comun din ZALAU Parcul auto al operatorului de transport în comun din Zalău s-a mărit cu şase noi microbuze, autovehiculele urmând a circula de pe data de 9 martie pe traseele din municipiu, au anunţat reprezentanţii administraţiei locale. Administraţia locală din Zalău are în derulare un proiect pe fonduri europene pentru achiziţia a 20 de autobuze hibrid. SC Transurbis SA deţine 47 de mijloace de transport în comun, la care se adaugă cele şase microbuze noi. (09.03.2018)
Primaria ZALAU raspunde acuzatiilor mediului de afaceri privind noua zonare a intravilanului municipiului Administraţia locală din Zalău susţine că nemulţumirile mediului de afaceri privind impozitul pe teren pentru anul 2018 nu sunt justificate, în condiţiile în care peste 80% din firme plătesc mai puţin faţă de anul precedent. Primăria Zalău mai subliniază faptul că nemulţumirile create de impozitul pe teren intravilan sunt în perioada de evaluare a fiecărui caz în parte, iar acolo unde acestea sunt justificate, vor fi corectate. (07.03.2018)
Amenzi majorate de Primaria ZALAU pentru nerespectarea obligatiilor privind pastrarea curateniei municipiului; Dublare a tarifelor de parcare Amendă de 1.000 de lei pentru aruncarea cojilor de seminţe pe stradă, 2.500 de lei pentru deversarea de reziduuri pe domeniul public sau 1.000 de lei pentru răscolirea gunoaielor sunt câteva dintre valorile noilor sancţiuni stabilite de Primăria Zalău pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin persoanelor fizice şi juridice în buna gospodărire şi păstrarea curăţeniei municipiului. (28.02.2018)
Prejudicii de circa trei milioane de lei, constatate de Curtea de Conturi la primarii si alte institutii publice din SALAJ Circa trei milioane de lei este valoarea prejudiciilor constatate de Curtea de Conturi la cele 25 de primării, Consiliul Judeţean Sălaj şi alte câteva instituţii publice, verificate cu privire la modul în care a fost gestionat banul public în 2016. Raportul Curţii de Conturi pe anul 2016 evidenţiază 343 de nereguli şi abateri de la legalitate în valoare de 63 de milioane de lei. Cea mai mare parte a sumei - 59,4 milioane de lei - reprezintă abateri financiar-contabile cu impact asupra realităţii şi acurateţei situaţiilor financiare, 2,84 milioane de lei sunt prejudiciile aduse bugetelor locale, iar 760.000 de lei, veniturile suplimentare cuvenite bugetelor locale şi bugetului general consolidat. (26.02.2018)
Proiect european de cinci milioane de euro pentru modernizarea sistemului de iluminat din ZALAU Sistemul de iluminat din Zalău va fi modernizat şi extins printr-un proiect cu o valoare totală de circa cinci milioane de euro, pe care administraţia locală l-a depus pentru finanţare din fonduri europene, au informat reprezentanţii municipalităţii. Documentaţia tehnico-economică pentru proiectul "Modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public din municipiul Zalău - Etapa I" cu o valoare totală a investiţiei de circa 23 milioane de lei lei (cinci milioane de euro) a fost aprobată de către consilierii locali la începutul lunii februarie februarie. (26.02.2018)
Bugetul ZALAULUI, adoptat. Suma pentru dezvoltare, la nivelul anului precedent Bugetul municipiului Zalău pe 2018, în valoare totală de 130,4 milioane de lei, a fost aprobat în cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local, după mai mult de o oră de discuţii, un subiect controversat fiind menţinerea la nivelul anului trecut a sumei alocată pentru dezvoltare. Din bugetul aprobat, secţiunea de funcţionare este în sumă de circa 90 de milioane de lei, iar cea de dezvoltare, de 40,5 milioane de lei. (15.02.2018)
SALAJ: Cooperarea economica si culturala, abordata de ambasadorul SUA intr-o intrevedere cu autoritatile locale Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a avut luni, la Zalău, o întrevedere cu autorităţile locale şi judeţene, ce avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică şi culturală cu instituţiile şi autorităţile publice din judeţul Sălaj. La întâlnirea cu diplomatul american au participat prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc şi primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt. (29.01.2018)
Proiecte europene de reabilitare termica pentru 30 de blocuri din ZALAU Un total de 30 de blocuri din Zalău, cu peste 1.000 de apartamente, sunt incluse de administraţia locală în proiecte de reabilitare termică ce beneficiază de finanţări europene de 3,4 milioane euro. În cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local de pe 25 ianuarie a fost aprobată documentaţia tehnico-economică privind creşterea eficienţei energetice pentru cinci blocuri de locuinţe din municipiul Zalău. (26.01.2018)
Primaria vrea sa mute Zilele ZALAULUI in afara orasului Zilele Zalăului, festivalurile gastronomice şi cele de muzică populară vor fi mutate într-o zonă de petreceri şi picnic ce va fi amenajată în afara oraşului, la capătul străzii 22 Decembrie, printr-o investiţie de peste 500.000 de lei. Cunoscută sub denumirea "Poienile Aghireş", zona va oferi petrecăreţilor o suprafaţă de aproape 10 hectare, unde se vor putea bucura de spectacolele de muzică şi dans, fără să mai fi blocată a circulaţia şi fără ca locuitorii din centrul municipiului să fie deranjaţi de gălăgia produsă de petrecăreţi. (24.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 20   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design