Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Galati
  60,00% (6/10)
6.  Pitesti
  25,00% (6/24)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Petrosani
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Proiect pilot pentru transportul elevilor la scoala cu autobuzul, in Sectorul 5 al Capitalei; Gabriela Firea: E primul an in care am obtinut buget pentru cei 230 de medici si asistenti de la unitatile de invatamant; Firea: Peste cateva zile va fi semnat contractul cu societatea care va asigura deratizarea Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că în perioada următoare va fi demarat un proiect pilot prin care copiii să fie transportați la școală cu autobuzul, beneficiarii fiind elevii Școlii nr. 141. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că 2017 este primul an în care a obţinut de la ministerele de resort bugetul necesar pentru cei 230 de medici şi asistenţi care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de învăţământ din Capitală. (06.09.2017)
Bucurestiul are doua probleme majore: sobolanii si tantarii In zone intregi din oras, insectele - in special tantarii-tigru, care pot fi purtatorii unor boli periculoase, sunt omniprezente. Strazile orasului sunt invadate de sobolani, si ei un pericol de sanatate publica. Combaterea tantarilor este facuta de Primaria Capitalei prin Centrul de Protectia Plantelor, cu doar 9 autoutilitare cu instalatii de pulverizare, deservite de 18-20 salariati, potrivit informatiilor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews.ro. Chiar si primarul Sectorului 3 recunoaste ca actiunile Primariei Bucuresti sunt ineficiente. (01.09.2017)
Aer otravit cu benzen. Locuitorii din PLOIESTI, BLEJOI si BRAZI, expusi la boli incurabile Autoritățile de mediu și cele de sănătate publică au ascuns până acum efectul devastator asupra sănătății pe care îl au substanțe precum benzenul folosite de rafinăriile din zona Ploieștiului. La Brazi, de exemplu, s-au atins valori de 35 de grame/mc, față de limita maximă impusă de UE, de 1 mg/m3. La ședința organizată săptămâna trecută de Ministerul Mediului la Ploiești, pe probleme de poluare, directorul Institutului Național de Sănătate Publică din România a detonat ”bomba”: benzenul este cancerigen! (28.08.2017)
Gabriela Firea propune ca donatorii de sange sa primeasca in plus tichete de masa de 150 de lei; Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din BUCURESTI pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula Donatorii de sânge ar putea primi, în plus față de stimulentele actuale, tichete de masă de 150 de lei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, declarând că în prima ședință de Consiliu General va face această propunere. Ea a menționat că în foarte multe țări europene donarea de sânge nu mai este o problemă și aceasta nu este stimulată material, dar în statele unde veniturile sunt mai mici, Guvernele, primăriile, comunitățile îi încurajează pe donatorii de sânge și prin stimulente financiare. (10.08.2017)
In afara de urgente, Directia de Sanatate Publica interzice pe perioada Untold internarile in spitalele din CLUJ. Acestea au fost avertizate sa tina la dispozitia Untold paturi libere; Peste 250 de angajați ISU si UPU-SMURD acorda ajutor medical la UNTOLD Conform declarației doctorului Vasile Mureșan, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca, dată reporterului televiziunii locale NCN, toate unitățile spitalicești din Cluj-Napoca care dețin serviciu de urgență au fost prelucrate de către autoritățile locale să țină la dipoziția Untold paturi libere și să nu mai facă nici o internare pe perioada festivalului, în afară de urgențe. (04.08.2017)
BRANUL nu poate deveni statiune de interes national pana nu are Centru Medical de Urgenta, sustine primarul Primarul comunei Bran, Rareş Rădăcină, susţine că, pentru a deveni Staţiune de Interes Naţional, localitatea are nevoie, în primul rând, de un Centru Medical de Urgenţă, dar şi să finalizeze lucrările pentru reţeaua de canalizare. Branul încearcă de mai mulţi ani să devină Staţiune turistică de interes naţional, alături de alte localităţi braşovene – Predeal, Râşnov şi Poiana Braşov, dar lipsa unor servicii şi dotări face ca această titulatură să fie destul de greu de obţinut. (02.08.2017)
CLUJ: Spitalele din oras au primit de la primarie aproape 5 milioane de lei Consilierii locali au alocat joi 4,9 milioane de lei pentru 11 spitale din oraș. Banii au fost acordați pentru diverse investiții la marile spitale ale Clujului deși municipalitatea are în subordine doar o singură unitate medicală, spitalul Clujana. Cea mai mare sumă de la bugetul local a primit-o Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Este vorba despre 1.485.000 de lei, bani care se vor repartiza pentru diverse lucrări și investiții din clinicile subordonate acestui spital. (23.06.2017)
Primaria IASI a primit trei oferte pentru achizitionarea de autobuze noi; Transport in comun gratuit pentru elevii si studentii care doneaza sange Municipalitatea analizează ofertele privind achiziţionarea de autobuze noi printr-un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Primarul Mihai Chirica a anunţat că demersul privind achiziţionarea de noi autobuze iniţiat de municipalitate a atras trei oferte din partea unor firme specializate, respectiv Anadolu Isuzu (Turcia), Carsan (Turcia) şi Solaris Bus (Polonia). (29.05.2017)
Primaria BOTOSANI va acorda facilitati pentru donatorii de sange Donatorii de sânge din municipiul Botoşani vor beneficia de facilităţi la transportul public în comun, a anunţat primarul Cătălin Flutur. Potrivit acestuia, persoanele care donează sânge vor obţine abonamente pentru tramvaie sau microbuze cu o reducere de 50% din valoarea acestora. Măsura este luată la solicitarea conducerii Centrului de Transfuzii Sanguine şi are ca scop încurajarea populaţiei să doneze sânge. (25.05.2017)
Proiect european de 3 milioane de euro pentru reducerea decalajelor in privinta nivelului de trai, la TARNAVENI Primăria Târnăveni şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi (CRCR) – ROMACT Cluj Napoca au câştigat o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro pentru Proiectul “Acum pentru viitor – parteneriat social pentru dezvoltare durabilă în Târnăveni, Mureş”, care urmăreşte reducerea decalajelor în privinţa nivelului de trai din acest municipiu, au informat luni reprezentanţii autorităţii locale. (16.05.2017)
<<   <   pagina 2 din 87   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design