Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Horea Dan: "La Cluj au aparut pisicile comunitare" Horea Dan, candidat pentru un mandat de deputat in colegiul 2 din Cluj, a semnalat aparitia in oras a pisicilor comunitare. Liberalul a precizat ca in cartierul Manastur, intr-un singur bloc au aparut 90 de pisici comunitare. Dan a acuzat Primaria Cluj de tratarea necorespunzatoare a animalelor comunitare si a propus infiintarea unui adapost pe 3 ha pentru caini si pisici. (05.11.2008)
Oradea: Spitalele, unificate pe online Guvernul a lansat o dezbatere online cu privire la unificarea spitalelor din municipiul Oradea. Initiatorii proiectului considera ca acesta va duce la optimizarea modului de utilizare a fondurilor municipalitatii. (04.11.2008)
Primaria Buzau investeste in 40 hectare de parcuri Primaria Buzau intentioneaza sa realizeze 40 de hectare de spatiu verde la marginea orasului, relateaza Opinia Buzoiana. Acestea urmeaza sa fie amplasate pe langa viitoarele ansambluri rezidentiale de la iesirea din oras. (01.11.2008)
Johannis, primul si la turism Johannis a fost premiat pentru ca a pus Sibiul, "Capitala culturala europeana", pe harta turistica a lumii si pe primul loc in tara la Gala Turismului Românesc. Distinctia guvernamentala i-a fost acordata de secretarul de stat din ministerul Turismului, Lucia Morariu. In anul 2007, Sibiul a fost vizitat de peste un milion de turisti. (29.10.2008)
Aradul, un oraş plin de praf Aparatele de monitorizare a aerului amplasate în Arad vin să confirme faptul că aerul din municipiu este plin de praf. Deşi, de la începutul anului, de când a început să se măsoare calitatea aerului, nu a fost depăşită niciodată cantitatea admisă de pulberi suspensibile (praf), specialiştii spun că ne aflăm aproape de limită. (15.05.2008)
Suceava: incep lucrarile la Spitalul de Urgenta Ion Lungu, primarul municipiului Suceava doreste ca lucrarile la noul Spital de Urgenta sa demareze cit mai rapid. El s-a intilnit cu reprezentantii firmei constructoare - parte a consortiului italian Inso Sistemi per la Infrastrutture Sociale SpA si au stabilit ca lucrarile sa inceapa chiar din primavara anului viitor. (24.10.2008)
Criza a gunoaielor la Alba Iulia Primaria Alba Iulia a prezentat o lista cu 17 asociatii de proprietari restante de cel putin 5 luni la plata taxei de salubrizare, de la care gunoiul nu va mai fi ridicat. Monitorul de Alba publica lista asociatiilor restante, iar Unirea noteaza ca SC Salprest analizeaza posibilitatea colectarii taxei odata cu impozitul,. (21.10.2008)
Oradea: Fluidizarea circulatiei se face pe spatele elevilor: scoala de la 7.30! Primaria Oradea vrea sa rezolve fluidizarea traficului in municipiu prin inceperea scolii de la 7.30, in acord cu conducerea Colegiului National Mihai Eminescu, in conditiile in care copiii sunt suprasolicitati de numarul de ore si programa supraincarcata. La sesizarea doamnei Georgeta Gug, Primaria raspunde pe langa subiect. (21.10.2008)
Bucuresti: Parc în loc de “Cathedral Plaza” Senatorul Marius Marinescu a propus exproprierea pentru cauza publica a terenului din spatele Catedralei Sfantul Iosif, unde ar fi urmat sa se construiasca zgarie-nori-ul Cathedral Plaza, scrie Jurnalul National. Lucrarile au fost oprit de justie, cladirea fiind ridicata ilegal si cu pretul defrisarii a zeci de arbori. (21.10.2008)
<<   <   pagina 88 din 88   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design