Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,21% (96/114)
2.  Piatra Neamt
  72,22% (26/36)
3.  Pitesti
  75,00% (21/28)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Timisoara
  47,06% (16/34)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (15/20)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  90,91% (10/11)
9.  Galati
  47,06% (8/17)
10.  Hunedoara
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria CAMPULUNG MOLDOVENESC a depus un proiect de patru milioane de euro pentru reabilitarea spitalului municipal

Primaria a depus un proiect cu o valoare de 4 milioane de euro pentru reabilitarea spitalul municipal. Primarul Mihăiţă Negură, a precizat că proiectul a fost depus deja la ADR NE, pentru a fi finanţat din fonduri europene. Primarul a explicat că proiectul vizează reabilitarea integrală a interiorului şi exteriorului clădirii spitalului. (30.10.2017)

ORADEA: Cea mai mare investitie in sanatate in anii urmatori: un nou corp de cladire la Spitalul Municipal La Spitalul Clinic Municipal a avut loc o conferință de presă privind investițiile efectuate în anul 2017, precum și cele care urmează a fi realizate. La conferința susținută de Maria Silaghi, managerul unității, a luat parte și Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. Mulțumind celor prezenți pentru că au răspuns invitației, primarul municipiului a făcut o prezentare a sistemului sanitar din Oradea. (23.10.2017)
ODOBESTI: Un fond de investitii din Marea Britanie va construi un spital modern cu 8 sectii medicale si 160 de paturi Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi. Consiliul Local Odobești a aprobat, vineri, în ședință ordinară, încheierea unui parteneriat și punerea la dispoziţie a unui teren în suprafaţă de şase hectare, pentru construirea în regim privat a unui spital modern. (17.10.2017)
La MIOVENI se construieste cel mai modern spital de stat De un an şi jumătate, la Mioveni, foarte aproape de uzina Dacia, a început construcţia celui mai modern spital de stat de după Revoluţie. Viitorul spital, ce costă 68 de milioane de euro, va fi finalizat în octombrie 2018. Ion Georgescu este primar la Mioveni din 2006. Ideea construirii unui spital nou în oraş o avea încă din 2000, de când era viceprimar. Asta şi pentru că spitalul din oraş, din care acum mai sunt câteva secţii, are o vechime mare (a fost deschis în 1894) şi nu mai îndeplineste cerinţele unor acte medicale moderne. (02.10.2017)
Primaria Capitalei va demara procedura de achizitie a 100 de ambulante Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a anunțat primarul Gabriela Firea. Potrivit acesteia, cele 100 de ambulanțe costă 8,5 milioane de euro. Toate cele 100 de ambulanțe vor rămâne în proprietatea Municipiului București și vor fi date în folosință printr-un contract de comodat SABIF. (22.09.2017)
Primaria GALATI a deschis primul centru de permanenta pentru servicii medicale Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a inaugurat pe 18 septembrie primul centru de permanenţă pentru servicii medicale, dintr-un total de patru, pe care vrea să le deschidă în timpul mandatului său. În judeţul Galaţi au fost înfiinţate 16 centre de permanenţă pentru servicii medicale în mediul rural, din care mai funcţionează doar opt. (19.09.2017)
Proiect pilot pentru transportul elevilor la scoala cu autobuzul, in Sectorul 5 al Capitalei; Gabriela Firea: E primul an in care am obtinut buget pentru cei 230 de medici si asistenti de la unitatile de invatamant; Firea: Peste cateva zile va fi semnat contractul cu societatea care va asigura deratizarea Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că în perioada următoare va fi demarat un proiect pilot prin care copiii să fie transportați la școală cu autobuzul, beneficiarii fiind elevii Școlii nr. 141. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că 2017 este primul an în care a obţinut de la ministerele de resort bugetul necesar pentru cei 230 de medici şi asistenţi care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de învăţământ din Capitală. (06.09.2017)
Bucurestiul are doua probleme majore: sobolanii si tantarii In zone intregi din oras, insectele - in special tantarii-tigru, care pot fi purtatorii unor boli periculoase, sunt omniprezente. Strazile orasului sunt invadate de sobolani, si ei un pericol de sanatate publica. Combaterea tantarilor este facuta de Primaria Capitalei prin Centrul de Protectia Plantelor, cu doar 9 autoutilitare cu instalatii de pulverizare, deservite de 18-20 salariati, potrivit informatiilor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews.ro. Chiar si primarul Sectorului 3 recunoaste ca actiunile Primariei Bucuresti sunt ineficiente. (01.09.2017)
Aer otravit cu benzen. Locuitorii din PLOIESTI, BLEJOI si BRAZI, expusi la boli incurabile Autoritățile de mediu și cele de sănătate publică au ascuns până acum efectul devastator asupra sănătății pe care îl au substanțe precum benzenul folosite de rafinăriile din zona Ploieștiului. La Brazi, de exemplu, s-au atins valori de 35 de grame/mc, față de limita maximă impusă de UE, de 1 mg/m3. La ședința organizată săptămâna trecută de Ministerul Mediului la Ploiești, pe probleme de poluare, directorul Institutului Național de Sănătate Publică din România a detonat ”bomba”: benzenul este cancerigen! (28.08.2017)
Gabriela Firea propune ca donatorii de sange sa primeasca in plus tichete de masa de 150 de lei; Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din BUCURESTI pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula Donatorii de sânge ar putea primi, în plus față de stimulentele actuale, tichete de masă de 150 de lei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, declarând că în prima ședință de Consiliu General va face această propunere. Ea a menționat că în foarte multe țări europene donarea de sânge nu mai este o problemă și aceasta nu este stimulată material, dar în statele unde veniturile sunt mai mici, Guvernele, primăriile, comunitățile îi încurajează pe donatorii de sânge și prin stimulente financiare. (10.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 87   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design