Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,40% (107/111)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Piatra Neamt
  60,00% (12/20)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Pitesti
  24,00% (6/25)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  100,00% (4/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Emil Boc a fost denuntat la DIICOT: acuzatii grave la adresa primarului din CLUJ; Cum raspunde Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Deputatul Ungureanu a precizat că, miercuri, a solicitat anchetarea fostul premier Emil Boc şi i-a adus acuzaţii inclusiv Ministrului Sănătăţii Florian Bodog care ar fi intervenit pentru medicul Mihai Lucan, în timpul unui control. (04.01.2018)

Gabriela Firea: Spitalele Gomoiu, Filantropia si Cantacuzino vor beneficia de noua milioane de euro pentru pregatirea personalului medical Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, împreună cu Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, că spitalele Gomoiu, Filantropia şi Cantacuzino vor beneficia de nouă milioane de euro pentru pregătirea personalului medical pe mai multe specializări. (28.12.2017)
A fost inaugurat un nou corp al Spitalului Foişor, după o investiţie de aproape 49 de milioane de euro Un nou corp al Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor a fost inaugurat luni, urmând să devină funcţional în aproximativ o lună şi jumătate. Investiţia totală făcută pentru acest corp se ridică la aproape 49 de milioane de euro, spitalul având, printre altele, opt săli de operaţie, o sală pentru kinetoterapie, o instalaţie de spălat paturi şi un sistem de monitorizare video a pacienţilor la terapie intensivă, cu camere montate deasupra fiecărui pat. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a promis că în luna martie a anului viitor va începe şi consolidarea vechii clădiri a spitalului şi construirea unei parcări subterane, cu o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro. (19.12.2017)
CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)
Primaria CAMPULUNG MOLDOVENESC a depus un proiect de patru milioane de euro pentru reabilitarea spitalului municipal Primaria a depus un proiect cu o valoare de 4 milioane de euro pentru reabilitarea spitalul municipal. Primarul Mihăiţă Negură, a precizat că proiectul a fost depus deja la ADR NE, pentru a fi finanţat din fonduri europene. Primarul a explicat că proiectul vizează reabilitarea integrală a interiorului şi exteriorului clădirii spitalului. (30.10.2017)
ORADEA: Cea mai mare investitie in sanatate in anii urmatori: un nou corp de cladire la Spitalul Municipal La Spitalul Clinic Municipal a avut loc o conferință de presă privind investițiile efectuate în anul 2017, precum și cele care urmează a fi realizate. La conferința susținută de Maria Silaghi, managerul unității, a luat parte și Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. Mulțumind celor prezenți pentru că au răspuns invitației, primarul municipiului a făcut o prezentare a sistemului sanitar din Oradea. (23.10.2017)
ODOBESTI: Un fond de investitii din Marea Britanie va construi un spital modern cu 8 sectii medicale si 160 de paturi Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi. Consiliul Local Odobești a aprobat, vineri, în ședință ordinară, încheierea unui parteneriat și punerea la dispoziţie a unui teren în suprafaţă de şase hectare, pentru construirea în regim privat a unui spital modern. (17.10.2017)
La MIOVENI se construieste cel mai modern spital de stat De un an şi jumătate, la Mioveni, foarte aproape de uzina Dacia, a început construcţia celui mai modern spital de stat de după Revoluţie. Viitorul spital, ce costă 68 de milioane de euro, va fi finalizat în octombrie 2018. Ion Georgescu este primar la Mioveni din 2006. Ideea construirii unui spital nou în oraş o avea încă din 2000, de când era viceprimar. Asta şi pentru că spitalul din oraş, din care acum mai sunt câteva secţii, are o vechime mare (a fost deschis în 1894) şi nu mai îndeplineste cerinţele unor acte medicale moderne. (02.10.2017)
Primaria Capitalei va demara procedura de achizitie a 100 de ambulante Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a anunțat primarul Gabriela Firea. Potrivit acesteia, cele 100 de ambulanțe costă 8,5 milioane de euro. Toate cele 100 de ambulanțe vor rămâne în proprietatea Municipiului București și vor fi date în folosință printr-un contract de comodat SABIF. (22.09.2017)
Primaria GALATI a deschis primul centru de permanenta pentru servicii medicale Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a inaugurat pe 18 septembrie primul centru de permanenţă pentru servicii medicale, dintr-un total de patru, pe care vrea să le deschidă în timpul mandatului său. În judeţul Galaţi au fost înfiinţate 16 centre de permanenţă pentru servicii medicale în mediul rural, din care mai funcţionează doar opt. (19.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 87   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(18 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design