Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Gherla
  100,00% (18/18)
4.  Pitesti
  56,25% (18/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
SATU MARE: Iluminatul de Craciun si targul costa municipalitatea 500.000 lei

Anul acesta oraşul va fi iluminat de Crăciun doar în zona centrală, acolo unde se vor şi concentra activităţile dedicate sărbătorilor de iarnă. Ultima zi a lunii noiembrie va reprezenta şi prima zi de distracţie la târgul de Crăciun, pentru sătmăreni. Acesta îşi va deschide porţile deodată cu aprinderea iluminatului de sărbători din oraş, care vor da municipiului o altă înfăţişare. Ghirlandele de becuri de Crăciun vor rămâne aprinse până în data de 5 ianuarie. (10.11.2017)

SATU MARE: Problemele cu exproprierile pentru centura de ocolire au fost rezolvate, a anuntat viceprimarul municipiului Problemele legate de exproprieri de terenuri pe traseul viitoarei centuri de ocolire a municipiului Satu Mare au fost rezolvate, iar la primăvară urmează demararea efectivă a lucrării, a anunţat viceprimarul Adrian Albu. El a spus că, cel mai probabil, lucrările efective urmează să fie demarate în primăvara anului viitor. (09.11.2017)
SATU MARE se alinieaza oraselor care colecteaza selectiv deseurile electrice Primăria Municipiului Satu Mare dorește să facă pași importanți către atingerea cotei impuse de Uniunea Europeană privind colectarea deșeurilor electrice și electronice, adică 4 kg colectate anual pe locuitor. De asemenea, administrația publică locală dorește să vină și în sprijinul cetățenilor municipiului care trebuie să aibă soluții la îndemână pentru colectarea la standarde europene a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. (26.10.2017)
15 autobuze noi, Euro VI, vor intra in parcul auto al Transurban SATU MARE Consiliul Local Satu Mare a dat undă verde, în şedinţa de pe 17 octombrie, achiziţiei a 15 noi autobuze Euro VI pentru transportul în comun. Noile autobuze vor avea motoare diesel euro VI, 10 vor avea lungimea de 12 metri şi cinci vor avea lungimea de 8 metri. Autobuzele vor fi achiziţionate fără avans, urmând să se plătească 76 de rate lunare. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 14,5 milioane lei. (18.10.2017)
Nepi incepe constructia Mega Mall SATU MARE Potrivit reprezentanților NEPI, construcția centrului comercial din Satu Mare va începe în acest an, mai precis la finalul lunii decembrie. Mall-ul regional Satu Mare Shopping City pe o suprafață de 28.700 mp, în regim p+2E va cuprinde hipermarket-uri, galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall. (09.10.2017)
Proiect de 50.000 de euro pentru elaborarea unei strategii sociale in municipiul SATU MARE Primăria municipiului Satu Mare implementează un proiect cu finanţare de circa 50.000 de euro care îşi propune elaborarea unei strategii pentru rezolvarea problemelor sociale a circa 20.000 de persone. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat, la conferinţa de lansare a proiectului “Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală“, că se doreşte realizarea unei strategii cu ajutorul căreia să se poată accesa alte proiecte europene. (03.10.2017)
Mai multe servicii publice ale Primariei SATU MARE se muta intr-un centru comercial; Abonamente gratuite pentru prescolari pe autobuzele municipalitatii Mai multe servicii publice din subordinea Primăriei Satu Mare se vor muta începând cu 1 ianuarie la ultimul etaj al unui centru comercial din vecinătate, spaţiul fiind pus la dispoziţie gratuit de către proprietarii centrului, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Potrivit acestuia, între firma societăţii care administrează complexul Someşul şi Primărie va fi încheiat un contract de comodat pe o perioadă de 10 ani. (28.09.2017)
Proiecte de 26 de milioane euro ale Primariei SATU MARE, admise pentru finantare de catre ADR Nord-Vest Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare şi Planul de Mobilitate Urbană, ce prevăd proiecte europene în valoare de aproape 27 de milioane de euro, au fost declarate “conforme şi admisibile” de către Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Vest (ADR Nord Vest), a anunţat Primăria Satu Mare. (13.09.2017)
Municipiul Alba Iulia exclus din cursa pentru titlul de "Capitala Tineretului din Romania". Au ramas pe ”lista scurta” – Baia Mare, Iasi si Satu Mare Municipiul Alba Iulia nu mai poate aspira la titlul de Capitala Tineretului din România. După jurizare, doar 3 din cele 7 orașe înscrise în competiție au rămas pe ”lista scurtă” – Baia Mare, Iași și Satu Mare. Doar unul dintre acestea va dobândi titlul și, implicit, premiul în valoare de 50.000 de euro. Viitoarea Capitală a Tineretului din România va fi anunțată în cadrul Summitului Tinerilor, ediția a 2-a, care va avea loc în luna noiembrie la Bacău. (05.09.2017)
SATU MARE Primarul Kereskenyi Gabor : Traficul aglomerat este subiectul zilei "Cu riscul de a ne repeta, dorim să vă mai aducem la cunoştinţă informaţiile legate despre lucrările care se desfăşoară la Podul Decebal. Traficul aglomerat din oraș este ”subiectul zilei” în Satu Mare și, pentru că nu am fugit niciodată de răspundere, dorim să le explicăm tuturor sătmărenilor situația privind această reparație.", spune primarul din Satu Mare. (18.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 26   >   >>
 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design