Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria SATU MARE va lansa in acest an o aplicatie prin care se vor putea cumpara si bilete de autobuz; Bugetul municipiului este cu aproape 30 de milioane lei mai mic decat anul trecut

Primăria municipiului Satu Mare va lansa în acest an o aplicaţie pentru a facilita comunicarea cu sătmărenii, acesta putând fi folosită atât la achiziţia de bilete de autobuz cât şi la aflarea poziţiei mijloacelor de transport în comun, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Prin intermediul aplicaţiei se vor putea trimite documente, face sesizări, se vor putea plăti taxe. (15.02.2018)

Bugetul municipiului SATU MARE este aproape finalizat Bugetul municipiului Satu Mare este aproape finalizat, oraşul reuşind să recupereze doar o parte din cei circa 30 de milioane de lei pe care îi pierde după modificările aduse de guvern, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, la un eveniment al oamenilor de afaceri. Edilul a explicat că prin majorarea taxelor şi impozitelor şi prin predarea Filarmonicii de stat “Dinu Lipatti” către Consiliul Judeţean, s-a reuşit acoperirea unei sume de circa 11 milioane de lei. (09.02.2018)
SATU MARE: Sondaj online pentru evaluarea activitatii primariei si serviciilor subordonate Primăria Municipiului Satu Mare a lansat luni un sondaj online pentru evaluarea activităţii instituţiei şi a serviciilor instituţiilor subordonate, acesta putând fi completat şi în mod anonim până în 21 februarie. Chestionarul cuprinde mai multe întrebări referitoare la direcţia de dezvoltare a oraşului, dar şi gradul de mulţumire cu privire la infrastructura rutieră - reabilitări străzi/trotuare, ordinea şi siguranţa publică, transportul public, iluminatul public, spaţiile verzi, salubritatea, asistenţa socială, cultura şi evenimentele locale. (05.02.2018)
SATU MARE: Filarmonica 'Dinu Lipatti' a trecut de la Primarie la Consiliul Judetean Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a votat, în şedinţa de miercuri, preluarea Filarmonicii 'Dinu Lipatti' de la Primăria Satu Mare, după o perioadă de de opt ani în care a fost în subordinea municipalităţii, pentru a nu fi desfiinţată. Preşedintele CJ, Pataki Csaba, a precizat că instituţia de interes judeţean a fost trecută în anul 2010 la Primăria Satu Mare pentru a nu fi desfiinţată din cauza unei ordonanţe de urgenţă care prevedea stabilirea unui număr maxim de posturi în administraţiile locale, însă în prezent pentru municipalitate este greu să finanţeze atât Teatrul de Nord, cât şi Filarmonica. (31.01.2018)
Un nou cartier de locuinte se va dezvolta in municipiul SATU MARE, foarte aproape de viitoarea centura Primarul Kereskényi Gábor a avut marți, 30 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții companiei Immochan, care are intenția de a construi un amplu proiect imobiliar în zona în care este situat acum Centrul Comercial Auchan Shopping. Proiectul va fi unul pilot la nivel naţional pentru dezvoltator, care vrea să cuprindă supermarketul deţinut în prezent într-un cartier de locuinţe. (31.01.2018)
SATU MARE: Sistem de aparare impotriva grindinei, selectat pentru finantare din fonduri europene Proiectul unui sistem de apărare împotriva grindinei întocmit de către Consiliul Judeţean Satu Mare a fost selectat pentru finanţare din fonduri europene, urmând să fie semnat contractul, a anunţat preşedintele instituţiei, Pataki Csaba. Proiectul prevede realizarea unui sistem transfrontalier de apărare în judeţele Satu Mare şi Szabolcs Szatmar Bereg din Ungaria. În judeţul Satu Mare vor fi montate 40 de tunuri care vor împrăştia în aer particule de iodură de argint în cazul avertizărilor pentru grindină. Valoarea totală a proiectului este de aproape 2 milioane euro, din care părţii române îi va reveni circa 1,3 milioane euro. (29.01.2018)
Primaria SATU MARE a investit pentru drumuri in 2017 cel mai mult din ultimul deceniu Primăria municipiului Satu Mare a investit în anul 2017 peste 23 de milioane de lei în modernizarea drumurilor, fiind reabilitaţi 14 km de şosele, cea mai lungă suprafaţă din ultimii 10 ani, a declarat edilul Kereskenyi Gabor, luni, într-o conferinţă de presă. Potrivit acestuia, administraţia a mai investit 1,6 milioane de lei în trei km de pistă de biciclişti, dar s-a demarat şi modernizarea a 11 cvartale de parcări din cartierele Micro 17 şi Carpaţi, trei dintre ele fiind finalizate. (24.01.2018)
SATU MARE: Proiecte de peste 26 milioane euro, selectate pentru a primi finanţare prin POR Peste 20 de fişe de proiecte întocmite de Primăria municipiului Satu Mare pentru finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional (POR) au fost selectate şi urmează să fie implementate, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Potrivit edilului, pentru unele din proiectele incluse în Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare şi Planul de Mobilitate Urbană Durabilă au fost semnate deja contractele de finanţare, iar altele urmează să fie semnate la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest. (23.01.2018)
Veniturile proprii ale municipiului SATU MARE, cu 21 milioane lei mai mici Veniturile proprii ale municipiului Satu Mare vor fi în acest an cu 21 de milioane de lei mai mici decât în anul precedent, cu toate că de la 1 ianuarie 2018 au fost majorate impozitele locale cu 20%, potrivit proiectului de buget aflat în dezbatere publică. Proiectul de buget al Primăriei Satu Mare se află în procedura de dezbatere publică, după care va fi supus aprobări Consiliului Local. (12.01.2018)
Primarul municipiului SATU MARE a cerut tuturor institutiilor subordonate sa reduca bugetele cu 20 la suta Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a solicitat şefilor instituţiilor subordonate să reducă cu 20% cheltuielile cu materialele, afirmând că este un buget de austeritate, a informat instituţia pe reţeaua de socializare. Edilul a avut o întâlnire cu şefii serviciilor din cadrul aparatului de specialitate şi cu directorii instituţiilor subordonate pe tema bugetului pe anul 2018, care este “unul de austeritate, ca urmare a efectelor pe care le vor avea modificările fiscale făcute de Guvern”. (09.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 27   >   >>
 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design