Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
SIBIU: Johannis baga 31 de strazi in santier; Muzeul Brukenthal are site de 7000 de euro, dar un ordin al Ministrului Culturii obliga conducerea sa renunte la gratuitatile oferite elevilor si studentilor Municipalitatea a inceput reabilitarea a nu mai putin de 31 de strazi si zone, astfel incat Sibiul a devenit un urias santier. Muzeul Brukenthal are un site de 7000 de euro, insa a fost obligat printr-un ordin al Ministrului Culturii sa renunte la gratuitati pentru elevi si studenti. (08.05.2009)
FOCSANI: Amor la norme europene in penitenciar; Politia Comunitara trece la disponibilizari, iar elevii au facut curatenie in Crangul Petresti Politia Comunitara Focsani va disponibiliza peste 30 de angajati din lipsa unor contracte de paza care sa asigure institutiei fondurile necesare platii salariilor. Elevii de la Liceul pedagogic Spiru Haret au facut curatenie in Crangul Petresti, iar detinutii de la Penitenciarul Focsani au primit cadou de la conducerea institutiei o camera de amor la norme europene. (30.04.2009)
ALBA IULIA: Circulatia pe Dealul Cetatii, restrictionata; Bani pentru Castrul Roman; iar Fostul rector de la 1 Decembrie a colaborat cu Securitatea Ministerul Turismului va aloca 1,9 milioane lei pentru punerea in valoare a Portii Castrului Roman din incinta traseului celor Trei Fortificatii din Alba Iulia. Promisiunea a fost facuta de ministrul Elena Udrea, dupa ce a participat la manifestarile prilejuite de Zilele Cetatii. (27.04.2009)
SATU MARE: Ioan Litan este noul city manager al orasului, iar Situatia Colegiului National Kolcsey Ferenc aduce nume grele in municipiu Administratorul public al municipiului isi va incepe activitatea in luna mai si va coordona si raspunde de investitiile din municipiu, de serviciile de utilitati publice si de administrarea domeniului public in municipiul Satu Mare. Ioan Litan a fost primar al municipiului in perioada 1990-1992. (16.04.2009)
BOTOSANI: Vicele Ghiorghita a pus gand rau maidanezilor; Bolnavii Spitalului de Psihiatrie au participat la igienizarea padurii Rediu; Protest al vanzatorilor din hala de carne impotriva blocarii rotilor; iar Botosanenii s-au calcat in picioare la inaugurarea supermarketului Victoria Protest al vanzatorilor din hala de carne impotriva blocarii rotilor. Intrucat si-au gasit autospecialele blocate, aproape 30 de comercianti au inceput sa riposteze, iar in zona au ajuns patrule ale Politiei Comunitare si echipaje ale Politiei municipiului. Nu au fost aplicate amenzi, insa cei nemultumiti au fost sfatuiti sa se adreseze autoritatilor locale. (07.04.2009)
PIATRA NEAMT: Scolile vor face economie la electricitate cu bani europeni, iar primarii din judet vor fi scoliti pentru fondurile comunitare Primaria Piatra Neamt va moderniza cu bani europeni sistemul de iluminat din scoli, astfel ca economiile la electricitate vor putea atinge 30%, iar primarii din judetul Neamt vor participa la sedinte de scolire organizate de Consiliul Judetean in vederea accesarii fondurilor comunitare. (27.01.2009)
CLUJ: Factura la incalzire costa 800 lei pentru doua camere, iar interimarul Apostu baga butonul de panica in scoli Factura la incalzire costa la Cluj pana la 800 de lei pentru un apartament cu doua camere, iar primarul interimar Sorin Apostu vrea sa introduca butonul de panica in scolile clujene. (17.01.2009)
Timisorenii vor plati impozitele tot la Primarie si in 2009, iar elevii din Nadrag au fost trimisi acasa din cauza gerului Timisorenii vor plati impozitele in 2009 tot la Primarie, inttrucat sediul Directiei Fiscale nu a fost terminat, iar o suta de elevi din Nadrag au fost trimisi acasa din cauza unei conducte crapate de ger care a inundat scoala. (06.01.2009)
Constanta: Gradinita romano-turca, la inaugurare Primaria Constanta a inaugurat o gradinita cu profil romano-turc pentru 100 de copii, iar investitia, asigurata din fonduri locale si guvernamentale, se ridica la 20 miliarde de lei vechi. (22.11.2008)
Oradea: Bugetul local suplimentat cu 2 milioane lei, iar copii au iesit la plantat pomi Bugetul local al municipiului Oradea a fost suplimentat de Consiliul Local cu 2 milioane lei, destinati reabilitarii unor drumuri comunale din zona metropolitana, iar copiii de la Gradinita 20 au plantat pomi impreuna cu educatorii si parintii. (14.11.2008)
<<   <   pagina 96 din 97   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design