Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,35% (117/124)
2.  Piatra Neamt
  70,59% (48/68)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Oradea
  100,00% (3/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Fostul ministru Andrei Marga vrea sa faca universitate la BISTRITA. Aceasta ar urma sa absoarba extensiile UBB si ale Universitatii Tehnice

Începând din toamna anului viitor, Bistriţa va avea propria universitate. În spatele acestui proiecte se află fostul ministru Andrei Marga. Se pare că universitatea ar urma să se formeze din extensiile deja existente ale Universităţii Babeş-Bolyai şi ale Universităţii Tehnice. Andrei Marga spune că lista celor care vor să susţină şi să contribuie la elaborarea proiectului este încă deschisă. (16.06.2017)

Daniel Florea: O expertiza tehnica ar trebui facuta la fiecare scoala Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a declarat pe 30 mai, la finalul şedinţei Consiliului Local, că o expertiză tehnică ar trebui făcută la fiecare şcoală. El a menţionat că săptămâna viitoare va avea o întâlnire cu directorii de şcoli dedicată modului de pregătire a clădirilor unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar viitor. (31.05.2017)
Primaria IASI a primit trei oferte pentru achizitionarea de autobuze noi; Transport in comun gratuit pentru elevii si studentii care doneaza sange Municipalitatea analizează ofertele privind achiziţionarea de autobuze noi printr-un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Primarul Mihai Chirica a anunţat că demersul privind achiziţionarea de noi autobuze iniţiat de municipalitate a atras trei oferte din partea unor firme specializate, respectiv Anadolu Isuzu (Turcia), Carsan (Turcia) şi Solaris Bus (Polonia). (29.05.2017)
Proiect european de 3 milioane de euro pentru reducerea decalajelor in privinta nivelului de trai, la TARNAVENI Primăria Târnăveni şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi (CRCR) – ROMACT Cluj Napoca au câştigat o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro pentru Proiectul “Acum pentru viitor – parteneriat social pentru dezvoltare durabilă în Târnăveni, Mureş”, care urmăreşte reducerea decalajelor în privinţa nivelului de trai din acest municipiu, au informat luni reprezentanţii autorităţii locale. (16.05.2017)
GALATI: Nou camin studentesc cu o capacitate de 180 de locuri de cazare in Campusul "Al.I. Cuza" În Campusul Studențesc ”Al.I. Cuza” se va construi un nou cămin studențesc cu o capacitate de 180 de locuri de cazare. Camerele noului cămin vor fi dimensionate și structurate conform standardelor europene în vigoare iar investiția Companiei Naționale de Investiții se ridică la o valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, anuntat primarul Ionut Pucheanu. (10.05.2017)
Transport public gratuit pentru elevii de liceu din BRAILA O veste bună pentru elevii de liceu din municipiul Brăila, care beneficiază de transport public gratuit începând din luna mai. Abonamentele sunt valabile doar pe parcursul anului şcolar şi doar în zilele în care se desfăşoară cursuri, potrivit unei hotărâri luate ce consilierii locali brăileni. Condiţia este ca beneficiarii să aibă domiciliul sau reşedinţa în oraşul Brăila şi să nu înregistreze mai mult de trei absenţe nemotivate în luna anterioară acordării abonamentului gratuit. (05.05.2017)
Primaria Capitalei va organiza scoli de vara pentru studenti si tineri; Gabriela Firea a numit director interimar la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor un medic veterinar din Craiova; RADET a inceput procedura de reorganizare si pune la dispozitia angajatilor un program de "plecari voluntare" Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret (CTMB), anunță organizarea unor școli de vară tematice destinate studenților și tinerilor din București, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani, dar și intenția lansării unui program de finanțare nerambursabilă pentru anul 2017, adresat organizațiilor de profil. Primarul general, Gabriela Firea, a precizat la rândul ei că CTMB va iniția în perioada imediat următoare consultări publice cu organizațiile de și pentru tineret din București, cu tineri implicați în dezvoltarea comunității lor, pe marginea celor două inițiative. (03.05.2017)
ORADEA va avea din toamna o Scoala Internationala cu predare in limba engleza. Pentru inceput, scoala va avea clase de gradinita si invatamant primar Primăria Oradea prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și Asociația Parteneriat pentru Educație, în colaborare cu Fundația Lumina Instituții de Învățământ din București, va dezvolta din această toamnă o Școală Internațională în Oradea cu predare în limba engleză, după programa britanică națională de învățământ și programa Cambridge pentru Matematică, Engleză și Științe. Sediul Școlii Internaționale va fi în campusul economic "Partenie Cosma", în clădirea din curtea interioară. (27.04.2017)
PIATRA NEAMT: Primarul Dragos Chitic promite investitii pentru Scoala din cartierul Valeni Primarul municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a inspectat scoala din cartierul Valeni, din dorinta de a identifica direct la fata locului problemele cu care se confrunta aceasta unitate de invatamant. La fata locului, primarul Chitic a intocmit o lista cu lucrarile absolut necesare pe care municipalitatea isi propune sa le finanteze atat din fonduri de la buget, cat si din cele europene. (25.04.2017)
Sevil Shhaideh: Este prioritara constructia a 1.500 de locuinte pentru tineri si a 30 de camine studentesti; Codul administrativ este gata si va profesionaliza functia publica Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), vicepremierul Sevil Shhaideh, a declarat, la Brăila, că printre priorităţile ministerului pe care îl conduce se află construcţia a 1.500 de locuinţe pentru tineri şi a 30 de cămine studenţeşti, precum şi reabilitarea Arcului de Triumf şi a stadioanelor Steaua, Rapid şi Dinamo. (24.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 94   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design