Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primarul Sectorului 1 ameninta cu abandonarea gunoaielor pe strazi, daca oamenii nu le arunca selectiv: "Cand se vor vedea cu gunoiul la usa, vor fi mai responsabili” Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a anunţat, luni, că peste şase luni nu se vor mai ridica gunoaiele pentru cetăţenii care nu învaţă să colecteze selectiv deşeurile. „Am început o campanie de conştientizare a cetăţenilor în ceea ce priveşte colectarea selectivă a gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei, pentru că aşa cum este situaţia acum, nu mai putem accepta. Astfel, le dăm cetăţenilor o perioadă de şase luni de graţie, în care să înveţe să colecteze selectiv, altfel, nu mai ridicăm gunoaiele de pe străzi.”, a declarat, luni, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. (20.11.2017)
Primarul SECTORULUI 1, Daniel Tudorache: Politia Locala a trebuit sa ia legatura cu firma care a proiectat mesaje in timpul protestelor din Piata Victoriei deoarece am primit o reclamatie. Nu va fi nicio amenda Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, joi, ca Politia Locala a trebuit sa ia legatura cu firma care a proiectat mesaje in timpul protestelor din Piata Victoriei, deoarece a primit o reclamatie in acest sens, dar ca nu se pune problema unei amenzi decat in cazul in care persoana chemata nu se va prezenta la sediul Politiei. (10.02.2017)
Curtea de Conturi: Primaria sectorului 1 si Primaria sectorului 3 au platit nejustificat, in total, catre firmele de salubrizare circa 260 milioane de lei Primaria sectorului 1 si Primaria sectorului 3 au platit nejustificat, in total, catre firmele de salubrizare circa 260 milioane de lei, potrivit unor decizii date de Curtea de Conturi la finalul anului 2016. Platile au fost facute prin indexarea nejustificata a tarifului la sectorul 1 si fara aprobarea Consiliului local la sectorul 3, potrivit documentului citat. Cele doua primarii au termen pana in iulie 2017 sa recupereze banii. (18.01.2017)
Primaria Sectorului 1 al CAPITALEI cheltuie 3,1 milioane de euro, din bani publici, pentru paznici si servicii de investigatii private În ultima zi a anului trecut, pe site-ul public de licitaţii a fost publicat un anunţ de atribuire privind contractarea de servicii de investigaţie şi de siguranţă, cu excepţia serviciilor de transport cu vehicule blindate. Pe 28 decembrie 2016, Administraţia Domeniului Public Sector 1, instituţie aflată în subordinea, Primăriei Sectorului 1 al Capitalei au decis să atribuie un contract în valoare de 14 milioane de lei societăţii MAGIC STAR SECURITY. (15.01.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 1, apel pentru reinoirea contractelor de parcare de resedinta Locuitorii Sectorului 1 își pot reînnoi, începând de luni, 16 ianuarie 2017, contractele de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Până la sfârșitul lunii martie, cetățenii din această zonă administrativă sunt așteptați la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP), din B-dul Poligrafiei nr. 4, pentru depunerea documentației necesare reînnoirii contractului încheiat în anul 2016. Dacă până la data de 31 martie 2017, cetățenii care au avut contract de închiriere a unui loc de parcare pe anul precedent nu își manifestă intenția de a-l reînnoi, Administrația Domeniului Public Sector 1 poate atribui locul de parcare respectiv oricărei persoane interesate în ordinea cererilor depuse. (13.01.2017)
De cand incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar, ce spune Politia, ce spun primarii, cine le ridica Autoritatile locale vor putea ridica masinile parcate neregulamentar pe carosabil, dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii de Guvern adoptate saptamana trecuta, deci undeva dupa 20 ianuarie, potrivit actului normativ. Totusi, primarii spun ca au nevoie de mai mult timp pentru aplicare, cel mai optimist termen fiind luna februarie, unul mai relaxat - luna aprilie, iar unul mai general, anul 2017 - nu se stie cand, depinde de fiecare primarie. In plus, sunt administratii locale care nu doresc sa ridice masinile parcate neregulamentar pe carosabil. Reprezentantii Politiei spun ca ridicarea masinilor se va face cand fiecare Primarie va avea un serviciu de ridicari. In plus, administratiile locale trebuie sa stabileasca in ce conditii se va parca pe trotuar, cel mai optimist termen pentru adoptarea unui regulament fiind luna ianuarie. (20.12.2016)
Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache: Am votat pentru un Parlament mai curat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, afirmă că a votat la alegerile legislative pentru "un Parlament mai curat". "Am votat pentru un Parlament mai curat, mai curat decât cel în care am fost eu. Sper ca lumea să fie mai mulţumită de acest Parlament. Să voteze legi de care oamenii să fie mulţumiţi, deci, pentru noi, toţi românii", a declarat Tudorache, duminică, la ieşirea din secţia de vot. El i-a îndemnat pe români să meargă la urne. (11.12.2016)
BUCURESTI: Initiativa de 24 de karate a Primariei sectorului 1: reabilitarea Teatrelor Masca si Bazilescu Pentru a-și duce la îndeplinire dezideratul, edilii sectorului 1 solicită darea în administrare a respectivelor clădiri de la Primăria Capitalei, respectiv, Ministerul Culturii. Când o să fie luat în seamă și Podul Constanța aflat într-o stare avasată de degradare? Fosta moșie Bazilescu este bântuită de fantomele trecutului În anul 1898, juristul Nicolae Bazilescu cumpăra o moșie în nord vestul Bucureștilor. Teritoriul a fost parcelat şi transformat în zona rezidenţială Bucureştii Noi. (02.12.2016)
BUCURESTI: Locuintele din Sectorul 1 vor fi incalzite din gunoiul strans de pe strada Pentru că nu este suficientă închiderea gropilor de gunoi, Primăria Sectorului 1 a elaborat un set de soluții pentru a obține "Aer curat, bun de respirat" în nordul Bucureștiului Printr-o hotărâre a Consiliului General al Municipiului București din 31 octombrie 2016, în zona de nord a devenit disponibil investițiilor un teren de 11 hectare pe strada Chitila (tarlaua A 912). Prin conlucrarea cu Primăria Capitalei, acest teren va deveni primul loc din București unde deșeurile pot fi transformate în energie electrică și termică, fără a polua aerul cu substanțe nocive sănătății sau cu mirosuri urâte în imediata vecinătate. (17.11.2016)
<<   <   pagina 1 din 98   >   >>
 
Informatii din Sectorul 1

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design