Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Final de proces in dosarul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, in care este acuzat de luare de mita. Procurorii au cerut inchisoare cu executare, pedeapsa maxima este de 10 ani Procurorii DNA au cerut miercuri la ultimul termen în care fostul primar al sectorului 2 Neculai Onţanu este acuzat de luare de mită pedepse orientate spre maximum pentru toţi inculpaţii din dosar. În cazul fostului edil, pedepsa maximă este de 10 ani. În ceea ce o priveşte pe avocata Loredana Radu, pedeapsa maximă pentru spălare a banilor este de 12 ani. Tot închisoare cu executare s-a solicitat şi pentru ceilalţi doi inculpaţi, Toma Şutru şi Aurel Radu. Procurorii au solicitat închisoare cu executare având în vedere calitatea de funcţionar public ales, în cazul lui Neculai Onţanu. (15.06.2017)
Un grup de bucuresteni din cartierul Floreasca a anulat definitiv in instanta autorizatia de construire pentru un bloc construit pe spatiul verde. Oamenii cer demolarea constructiei autorizata de Primaria Sectorului 2 Un grup de cetateni din cartierul Floreasca a obtinut anularea in instanta a autorizatiei de construire pentru blocul de pe strada Ghita Padureanu nr. 4, care se ridica pe un spatiu verde dintre blocuri, la numai cativa metri de ferestrele lor. Autorizatia a fost emisa de Primaria sectorului 2, condusa de Neculai Ontanu, iar decizia instantei este definitiva. Blocul este inaltat deja pana la etajul trei din patru, pentru cat era emisa autorizatia de construire. Acum cetatenii vor cere in instanta demolarea cladirii. (22.03.2017)
Greva generala. Mii de angajati din primarii si consilii judetene nu lucreaza astazi Mii de angajaţi din primării şi consilii judeţene intră, marţi, începând cu ora 8.00, în grevă generală de o zi, după ce negocierile de la Ministerul Muncii au eşuat. Sindicaliştii reclamă că acordul pe care urmau să îl încheie, vineri, 8 iulie, cu ministrul Dragoş Pîslaru a fost redactat într-o altă formă decât cea convenită pentru a suspenda protestele, niciuna dintre revendicările angajaţilor din administraţie, printre care creşteri salariale de cel puţin 25 la sută şi vouchere de vacanţă, nefiind prevăzută. Angajaţii din administraţia publică locală care se află în grevă sunt obligaţi, potrivit legii, să vină la locul de muncă, însă nu vor asigura relaţiile cu publicul. Greva de o zi organizată marţi de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) va fi urmată, peste o săptămână, pe 19 iulie, de o grevă generală pe termen nelimitat, potrivit FNSA. (12.07.2016)
Castigurile angajatilor din Romania au scazut in luna mai, in pofida majorarii salariului minim pe economie. Veniturile la bugetari, cu un sfert mai mari decat in sectorul privat Câştigul salarial mediu net la nivel naţional, care include atât salariile, cât şi bonusurile sau tichetele de orice tip pe care le primesc angajaţii, a scăzut în luna mai cu 1,1%, sau 23 lei, faţă de luna precedentă (aprilie). Câștigul salarial mediu net s-a cifrat la 2.063 lei (459 euro), în ciuda majorării salariului minim pe economie cu 19% de la 1 mai. Reducerea a avut loc ca urmare a faptului că în aprilie angajaţii din România au primit prime de Paşte, potrivit datelor publicate joi, 7 iulie, de Institutul Naţional de Statistică (INS). (08.07.2016)
Curtea Constitutionala a decis: Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul Judecătorii CCR au decis miercuri, 6 iulie, că primarii condamnaţi definitiv la închisoare cu suspendare îşi pierd mandatul, Curtea Constituţională admiţând astfel o contestaţie făcută de preşedintele Klaus Iohannis pe statutul aleşilor locali, după ce Parlamentul votase o prevedere ce îi menţinea în funcţie pe edilii condamnaţi cu suspendare. Demersul preşedintelui Iohannis a fost iniţiat încă de pe 15 ianuarie, când a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ ce modifica Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, motivând că, în forma transmisă spre promulgare, legea “ar putea afecta lupta împotriva corupţiei, precum şi eficienţa cadrului legislativ în materie de integritate”. (06.07.2016)
Greva de o ora, marti, in administratia publica locala din intreaga tara Funcţionarii publici anunţă că mâine vor intra în grevă, după ce nu au ajuns la niciun accord cu Ministerul Muncii, iar revendicările lor au rămas fără rezolvare. “Ȋn data de 5 iulie, membrii de sindicat ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) participă la prima formă de protest din calendarul acţiunilor organizate ca urmare a declanşării de către FNSA a conflictului colectiv de muncă la nivel naţional şi faptului că în cadrul întâlnirii din data de 27 iunie a reprezentanţilor FNSA cu ministrul Muncii nu s-a ajuns la niciun consens în cadrul procedurii de conciliere, şi anume grevă de o oră la începutul programului de lucru”, spune Valer Suciu, preşedinte FNSA. (04.07.2016)
Candidaturile la titlul de "Capitala a Tineretului din Romania" pot fi depuse pana pe 14 octombrie Termenul pentru depunerea candidaturilor la titlul de "Capitală a Tineretului din România" a fost prelungit până pe 14 octombrie, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Tineretului din România, Mihai Dragoş. Potrivit acestuia, anunţarea juriului şi premiului acordat se va face până pe 14 septembrie, iar pe 14 noiembrie va fi desemnat oraşul câştigător, în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la Timişoara. Işi poate depune candidatura orice localitate de rangul I, II sau III (municipii şi oraşe) din România (conform legii nr. 351 din 6 iulie 2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional), dar şi sectoarele Capitalei pot să aplice pentru acest titlu. Primul oraş din ţară care deţine acest titlu este Timişoara, care şi-a asumat pionieratul programului în perioada 2 mai 2016 - 1 mai 2017. (30.06.2016)
Viceprimarii din Romania, incompatibili cu functiile Bâlbâiala legislativă a aleșilor români a făcut ca, în ultimii 10 ani, cele peste 300 de orașe și 2.800 de comune să aibă în conducere viceprimari care sunt incompatibili cu funcțiile. Explicația a fost simplă, aceștia au fost și viceprimari și consilieri locali. Iar, mai nou, săptămâna trecută au fost validați pe funcțiile de viceprimari alți peste 3.100 de consilieri locali. „În ultimii 10 ani, România a avut incompatibili toți viceprimarii aleși, iar acum au mai fost validați încă 3.000 de viceprimari incompatibili. În legea 215/2001 la articolul 57, alineatul 7 se spune că pe durata exercitării mandatului, viceprimarul își păstrează statutul de consilier local, fară a beneficia de indemnizația aferenta acestui statut”, ne-a declarat Ionel Chiriță, președintele executiv al Asociației Orașelor din România (27.06.2016)
BUCURESTI: A fost redeschis un dosar de coruptie pe numele fostului primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar în care este vizat fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu. „Admite sesizarea. Confirmă ordonanţa nr. 127/II/2/2016 din data de 21.04.2016 a procurorului –şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie , prin care s-a dispus infirmarea totală a ordonanţei nr.735/P/2015 din 15.03.2016, redeschiderea urmăririi penale în dosarul cu acelaşi număr şi reluarea urmăririi penale în cauză, faţă de Ababei Roberto Ştefan, Grigorescu Ovidiu, Onţanu Neculai şi Toma Şutru", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti. (27.06.2016)
<<   <   pagina 1 din 93   >   >>
 
Informatii din Sectorul 2

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design