Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

BUCURESTI Robert Negoita, primarul Sectorului 3: Unor angajati ai Primariei le-a scăzut venitul net. Au pierdut aproximativ 20% Primarul Sectorului 3, social-democratul Robert Negoiţă, a precizat, miercuri, că unor angajaţi ai primăriei le-a scăzut venitul net cu aproximativ 20%, el arătând că PSD nu a promis că nu vor scădea salariile şi invocând responsabilitatea în cheltuirea banilor publici. Întrebat dacă sunt salariaţi în Primărie care au pierdut la salariu, Negoiţă a răspuns: „La mine în primărie au pierdut, da”. (14.02.2018)
BUCURESTI: Un bazin de inot din Sectorul 3, inaugurat cu fast acum un an de primarii Gabriela Firea si Robert Negoita, nu functioneaza nici acum Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala 195 din Sectorul 3, inaugurat cu fast in urma cu un an de primarii Gabriela Firea si Robert Negoita, nu functioneaza nici pana astazi. Investitia in valoare de 4 milioane de euro a fost asigurata din bugetul Primariei Sectorului 3, iar lucrarile de construire au durat un an. Suprafata totala a complexului este de aproape 6.000 de metri patrati, din care utili 4.000. (13.12.2017)
BUCURESTI: Membrii consiliilor de administratie de la doua companii proaspat infiintate de Primaria Sectorului 3 vor primi si 10% din profit/an pe langa indemnizatii Membrii consiliilor de administratie de la doua companii proaspat infiintate de Primaria Sectorului 3 vor primi si 10% din profit/an pe langa indemnizatii, daca indeplinesc niste indicatori de performanta, potrivit a doua proiecte de hotarare adoptate luni de Consiliul local Sector 3. Este vorba despre companiile Administrare Active Sector 3 si Algorithm Rezidential. Cu aceasta majorare de exemplu, seful CA Administrare Active Sector 3 ar putea incasa pana la 33.000 euro brut pe an. (28.11.2017)
BUCURESTI: Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, nu renunta la ideea de a face licitatie pentru parcarile de resedinta Primaria Sectorului 3 a pus in dezbatere publica noul Regulamentului referitor la atribuirea locurilor din parcarile de resedinta de pe raza sectorului. In linii mari, regulamentul prevede ca atunci cand cererea depaseste oferta sa se organizeze o licitatie pentru atribuirea locurilor de parcare de resedinta catre cetateni. Cine ofera mai mult, acela va obtine locul de parcare. (07.11.2017)
Discutii la Guvern cu primarii despre masurile fiscale care au creat nemultumire. Negoita: Am convenit masuri ca bugetele sa nu fie afectate. Falca: Nu m-au convins Preşedintele Asociaţiei Muncipiilor din România, Robert Negoiţă, a declarat, marţi, că, în principiu, Executivul va aproba miercuri OUG privind măsurile fiscale şi că a convenit cu premierul Mihai Tudose ca bugetele primăriilor nu fie afectate în 2018 de aceste măsuri. Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentanţii Asociaţiei Muncipiilor din România, mai mulţi primari, printre care şi edilul Capitalei, aflându-se la Guvern. Potrivit unor surse politice, la discuţii a fost prezent şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. (07.11.2017)
BUCURESTI Primaria Sector 3 devine antreprenor si infiinteaza inca doua firme: intretinerea spatiilor verzi si servicii IT Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD), vrea sa infiinteze inca doua societati comerciale: una pentru intretinerea si amenajarea spatiilor verzi si alta pentru prestarea de servicii in tehnologia informatiilor. Proiectele de hotarare vor fi supuse aprobarii Consiliului local sector 3 la sedinta de pe 25 august. Consiliul local sector 3 mai are o firma pentru intretinerea spatiilor verzi, ADPB SA. (21.08.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 3 premiata pentru colectarea inovativa a taxelor Primăria Sectorului 3 a fost premiată cu distincția „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a „Galei No Cash”. Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă un sistem pentru ca cetățenii să își poată achita online taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, sistem implementat încă de la începutul anului 2012. În anul 2016 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și au fost realizate 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 milioane lei. (23.06.2017)
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, isi face mastodont public pe imobiliare cu salarii de mii de euro Primăria sectorului a înfiinţat în martie o societate pe imobiliare - Algorithm Rezidenţial SRL. Pentru administrator s-a propus un salariu de 8000 de lei pe luna, iar pentru membrii consiliului de administraţie cheltuielile estimate sunt de 300.000 de lei în 2017. Denumită, Algorithm Rezidenţial SRL are că acţionari Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti prin Consiliul Local sector 3 şi Administrare Active sector 3 şi va funcţiona pe domeniul imobiliare, construcţie dem locuinţe. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotărâre care se va discuta la următoarea şedinţa de Consiliu local sector 3. (15.05.2017)
BUCURESTI: Consilierii USR sector 3 cer primarului Robert Negoita sa publice pe site toate contractele si actele aditionale incheiate de primarie Consilierii USR sector 3 cer primarului Robert Negoita, intr-o scrisoare deschisa, sa faca publice, prin postarea pe site-ul primariei, toate contractele si amendamentele incheiate de catre institutie, precum si de catre directiile si firmele aflate in subordinea primariei si a consiliului local si platile aferente acestora. (10.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 98   >   >>
 
Informatii din Sectorul 3

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design