Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,21% (96/114)
2.  Piatra Neamt
  72,22% (26/36)
3.  Pitesti
  75,00% (21/28)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Timisoara
  47,06% (16/34)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (15/20)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  90,91% (10/11)
9.  Galati
  47,06% (8/17)
10.  Hunedoara
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BUCURESTI: Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, nu renunta la ideea de a face licitatie pentru parcarile de resedinta

Primaria Sectorului 3 a pus in dezbatere publica noul Regulamentului referitor la atribuirea locurilor din parcarile de resedinta de pe raza sectorului. In linii mari, regulamentul prevede ca atunci cand cererea depaseste oferta sa se organizeze o licitatie pentru atribuirea locurilor de parcare de resedinta catre cetateni. Cine ofera mai mult, acela va obtine locul de parcare. (07.11.2017)

Discutii la Guvern cu primarii despre masurile fiscale care au creat nemultumire. Negoita: Am convenit masuri ca bugetele sa nu fie afectate. Falca: Nu m-au convins Preşedintele Asociaţiei Muncipiilor din România, Robert Negoiţă, a declarat, marţi, că, în principiu, Executivul va aproba miercuri OUG privind măsurile fiscale şi că a convenit cu premierul Mihai Tudose ca bugetele primăriilor nu fie afectate în 2018 de aceste măsuri. Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentanţii Asociaţiei Muncipiilor din România, mai mulţi primari, printre care şi edilul Capitalei, aflându-se la Guvern. Potrivit unor surse politice, la discuţii a fost prezent şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. (07.11.2017)
BUCURESTI Primaria Sector 3 devine antreprenor si infiinteaza inca doua firme: intretinerea spatiilor verzi si servicii IT Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD), vrea sa infiinteze inca doua societati comerciale: una pentru intretinerea si amenajarea spatiilor verzi si alta pentru prestarea de servicii in tehnologia informatiilor. Proiectele de hotarare vor fi supuse aprobarii Consiliului local sector 3 la sedinta de pe 25 august. Consiliul local sector 3 mai are o firma pentru intretinerea spatiilor verzi, ADPB SA. (21.08.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 3 premiata pentru colectarea inovativa a taxelor Primăria Sectorului 3 a fost premiată cu distincția „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a „Galei No Cash”. Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă un sistem pentru ca cetățenii să își poată achita online taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, sistem implementat încă de la începutul anului 2012. În anul 2016 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și au fost realizate 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 milioane lei. (23.06.2017)
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, isi face mastodont public pe imobiliare cu salarii de mii de euro Primăria sectorului a înfiinţat în martie o societate pe imobiliare - Algorithm Rezidenţial SRL. Pentru administrator s-a propus un salariu de 8000 de lei pe luna, iar pentru membrii consiliului de administraţie cheltuielile estimate sunt de 300.000 de lei în 2017. Denumită, Algorithm Rezidenţial SRL are că acţionari Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti prin Consiliul Local sector 3 şi Administrare Active sector 3 şi va funcţiona pe domeniul imobiliare, construcţie dem locuinţe. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotărâre care se va discuta la următoarea şedinţa de Consiliu local sector 3. (15.05.2017)
BUCURESTI: Consilierii USR sector 3 cer primarului Robert Negoita sa publice pe site toate contractele si actele aditionale incheiate de primarie Consilierii USR sector 3 cer primarului Robert Negoita, intr-o scrisoare deschisa, sa faca publice, prin postarea pe site-ul primariei, toate contractele si amendamentele incheiate de catre institutie, precum si de catre directiile si firmele aflate in subordinea primariei si a consiliului local si platile aferente acestora. (10.02.2017)
Primaria Sectorului 3 a anulat o licitatie in valoare de 175 milioane de euro pentru ansambluri de joaca 3D dupa ce detalii despre aceasta au aparut in presa Primăria Sectorului 3, condusă de primarul PSD Robert Negoiţă, a anulat vineri o licitaţie în valoare de 175 milioane de euro, în urma unui articol publicat de HotNews. Publicaţia a semnalat faptul că produsele cerute se regăsesc deja în detaliu în oferta unei firme din Breaza. În documentaţia licitaţiei, echipamentele de joacă pentru copii sunt solicitate să fie inedite şi sunt descrise în amănunt. (06.02.2017)
Curtea de Conturi: Primaria sectorului 1 si Primaria sectorului 3 au platit nejustificat, in total, catre firmele de salubrizare circa 260 milioane de lei Primaria sectorului 1 si Primaria sectorului 3 au platit nejustificat, in total, catre firmele de salubrizare circa 260 milioane de lei, potrivit unor decizii date de Curtea de Conturi la finalul anului 2016. Platile au fost facute prin indexarea nejustificata a tarifului la sectorul 1 si fara aprobarea Consiliului local la sectorul 3, potrivit documentului citat. Cele doua primarii au termen pana in iulie 2017 sa recupereze banii. (18.01.2017)
Consiliul general al Municipiului BUCURESTI decide miercuri daca ii permite Primariei Sectorului 3 sa infiinteze doua firme, una pentru a construi locuinte sociale si una pentru servicii de paza si protectie; Primaria Capitalei ar putea obliga hotelierii sa perceapa taxa de promovare a orasului Consiliul general al Municipiului Bucuresti va decide miercuri daca ii permite Primariei Sectorului 3 sa infiinteze doua societati comerciale, una pentru a construi locuinte sociale si una pentru servicii de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor aflate in administrarea Sectorului 3. Primaria sectorului 3 mai are doua firme, insa acestea sunt netransparente, nu stim ce fac cu banul public, iar una dintre ele a fost condusa pana de curand de Ionut Ciprian Grosu, angajat si la RING Media Group, controlata de familia primarului Negoita. Societatea care va construi locuinte va putea accesa credite bncare doar cu permisiunea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit proiectului de hotarare. (27.12.2016)
Pasajul pietonal Latin ar putea trece din administrarea Sectorului 3 la Primaria CAPITALEI Pasajul pietonal Latin, care face legatura intre strada Lipscani si Piata Sf. Gheorghe, ar putea fi mutat din administrarea Primariei Sector 3 in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat miercuri in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Desi Primaria Capitalei si Primaria sectorului 3 au investit in modernizarea acestui pasaj in ultimii cinci ani circa 6 milioane de lei, pasajul din inima Bucurestiului este murdar, plin de grafitti si miroase a urina. Pasajul Latin a ajuns din administrarea Primariei Capitalei in administrarea Primariei sector 3 in 2008. (27.12.2016)
<<   <   pagina 1 din 97   >   >>
 
Informatii din Sectorul 3

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design