Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

BUCURESTI: Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, condamnat defintiv la un an de închisoare, dar nu ajunge în spatele gratiilor Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru înfracţiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane. Cu toate acestea, el nu va ajuge în spatele gratiilor pentru că instanţa a decis amânarea cu doi ani a punerii în practică a pedepsei. Piedone a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele fiilor săi, dar în cazul în care va respecta restricțiile impuse, va scăpa definitiv de executarea pedepsei. (06.02.2018)
Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, marţi, la un an de închisoare cu suspendare de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4, fostul edil fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, decizia instanţei nefiind definitivă. Totodată, instanţa a decis că, pe o perioadă de doi ani, după executarea pedepsei de un an, Piedone nu are dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. (31.10.2017)
Tribunalul BUCURESTI a anulat autorizatia de construire emisa de Primaria Sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri pe doua hectare din Parcul Tineretului Tribunalul Bucuresti a anulat Planul Urbanistic de Detaliu si Autorizatia de construire, emise de Consiliul Local/Primaria Sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri pe doua hectare din Parcul Tineretului. Cerea de anulare a fost facuta de doua ONG-uri: Asociatia pentru Conservarea Integrata a Patrimoniului Natural si Cultural si Fundatia Eco-Civica. Decizia poate fi atacata cu recurs. Separat, pe rol se afla si un proces pentru demolarea constructiilor. Din cele sase blocuri aprobate prin planul urbanistic de detaliu, unul a fost ridicat, unul este la circa 30%, iar al treilea la nivel de fundatie. Pentru a face loc blocurilor au fost taiati zeci de arbori fara aviz de la Primaria Capitalei. Cetatenii din zona lupta de mai bine de 5 ani pentru pastrarea spatiului verde. (04.04.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 4 a pus in dezbatere publica regulamentul pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe partea carosabila. Masura a intrat in vigoare deja in Cluj si Oradea Primaria sectorului 4 a pus in dezbatere publica regulamentul care reglementeaza activitatea de ridicare, transport, depozitare a masinilor parcate neregulamentar pe partea carosabila. Potrivit documentului, aceasta activitate ar urma sa fie prestata de Politia Locala sector 4, iar pentru recuperarea masinii soferii trebuie sa plateasca 150 lei (taxa de ridicare si transport). Nu se percepe taxa de depozitare. Regulamentul urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului local si va intra in vigoare dupa adoptare. (14.03.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 4 testeaza un utilaj de topire a zapezii ”Zilele acestea, colegii mei din aparatul primăriei Sectorului 4 testează un utilaj special care ne-ar putea ajuta să efectuăm operațiunile de deszăpezire într-un mod mult mai eficient. Este vorba despre Urban SnowMelter, utilaj de topit zăpada, produs chiar în România de către compania Delta Med, și care are o capacitate de lucru de 10 metri cubi pe oră”, a precizat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Aparatul urmează să fie achiziționat după verificări. Decizia va fi luată în funcție de cantitatea de zăpadă pe care o va topi. (20.01.2017)
BUCURESTI: Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru conflict de interese în legătură cu autorizaţii pe care le-ar fi semnat în calitate de edil pentru firme la care copiii acestuia sunt administratori sau asociaţi. Cristian Popescu Piedone va fi judecat de Judecătoria Sectorului 4 pentru trei infracţiuni de conflict de interese. (07.11.2016)
ANI: Cristian Popescu Piedone, in conflict de interese administrativ Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Potrivit unui comunicat al ANI, în calitate de primar al sectorului 4, Piedone a semnat, în perioada 2013 — 2015, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru God Trust Enterprises SRL, Sport Team Kart SRL și Chocoland SRL, societăți la care copiii săi dețin calitatea de asociat și funcția de administrator. (10.10.2016)
BUCURESTI: Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie , sesizat de ANI cu privire la un posibil conflict de interese in cazul fostului primar Piedone Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) în vederea efectuării de cercetări cu privire la săvârșirea de către fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, a infracțiunii de conflict de interese, existând indicii că acesta ar fi semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru societăți administrate de copiii săi. Potrivit unui comunicat al ANI transmis miercuri, în perioada 2013 — 2015, Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru "God Trust Enterprises'' SRL, "Sport Team Kart'' SRL și "Chocoland'' SRL, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale. (14.09.2016)
Primarii din BUCURESTI nu mai vor sa dea bani pentru Catedrala Neamului După ce Consiliul Local al Sectorului 1 a refuzat să dea zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului, iar solicitarea primarului PSD Dan Tudorache a fost respinsă de o majoritate PNL-USB, alte primării de sector nu mai vor să răspundă solicitărilor venite dinspre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, arată b365.ro. "Cu cinci milioane de lei fac trei grădiniţe", a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului şase. "Noi avem un buget care abia ne permite să ne gospodărim, abia avem bani să ne facem treburile în sector. N-am bani pentru aşa ceva. Înţeleg, construcţia Catedralei trebuie să continue, dar n-am bani de dat. Cu cinci milioane fac trei grădiniţe", a spus Mutu. (03.08.2016)
<<   <   pagina 1 din 94   >   >>
 
Informatii din Sectorul 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design