Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  93,37% (155/166)
2.  Piatra Neamt
  88,64% (39/44)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  38,89% (14/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  8,33% (2/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BUCURESTI: Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, condamnat defintiv la un an de închisoare, dar nu ajunge în spatele gratiilor

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru înfracţiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane. Cu toate acestea, el nu va ajuge în spatele gratiilor pentru că instanţa a decis amânarea cu doi ani a punerii în practică a pedepsei. Piedone a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele fiilor săi, dar în cazul în care va respecta restricțiile impuse, va scăpa definitiv de executarea pedepsei. (06.02.2018)

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, marţi, la un an de închisoare cu suspendare de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4, fostul edil fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, decizia instanţei nefiind definitivă. Totodată, instanţa a decis că, pe o perioadă de doi ani, după executarea pedepsei de un an, Piedone nu are dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. (31.10.2017)
Tribunalul BUCURESTI a anulat autorizatia de construire emisa de Primaria Sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri pe doua hectare din Parcul Tineretului Tribunalul Bucuresti a anulat Planul Urbanistic de Detaliu si Autorizatia de construire, emise de Consiliul Local/Primaria Sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri pe doua hectare din Parcul Tineretului. Cerea de anulare a fost facuta de doua ONG-uri: Asociatia pentru Conservarea Integrata a Patrimoniului Natural si Cultural si Fundatia Eco-Civica. Decizia poate fi atacata cu recurs. Separat, pe rol se afla si un proces pentru demolarea constructiilor. Din cele sase blocuri aprobate prin planul urbanistic de detaliu, unul a fost ridicat, unul este la circa 30%, iar al treilea la nivel de fundatie. Pentru a face loc blocurilor au fost taiati zeci de arbori fara aviz de la Primaria Capitalei. Cetatenii din zona lupta de mai bine de 5 ani pentru pastrarea spatiului verde. (04.04.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 4 a pus in dezbatere publica regulamentul pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe partea carosabila. Masura a intrat in vigoare deja in Cluj si Oradea Primaria sectorului 4 a pus in dezbatere publica regulamentul care reglementeaza activitatea de ridicare, transport, depozitare a masinilor parcate neregulamentar pe partea carosabila. Potrivit documentului, aceasta activitate ar urma sa fie prestata de Politia Locala sector 4, iar pentru recuperarea masinii soferii trebuie sa plateasca 150 lei (taxa de ridicare si transport). Nu se percepe taxa de depozitare. Regulamentul urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului local si va intra in vigoare dupa adoptare. (14.03.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 4 testeaza un utilaj de topire a zapezii ”Zilele acestea, colegii mei din aparatul primăriei Sectorului 4 testează un utilaj special care ne-ar putea ajuta să efectuăm operațiunile de deszăpezire într-un mod mult mai eficient. Este vorba despre Urban SnowMelter, utilaj de topit zăpada, produs chiar în România de către compania Delta Med, și care are o capacitate de lucru de 10 metri cubi pe oră”, a precizat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Aparatul urmează să fie achiziționat după verificări. Decizia va fi luată în funcție de cantitatea de zăpadă pe care o va topi. (20.01.2017)
BUCURESTI: Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru conflict de interese în legătură cu autorizaţii pe care le-ar fi semnat în calitate de edil pentru firme la care copiii acestuia sunt administratori sau asociaţi. Cristian Popescu Piedone va fi judecat de Judecătoria Sectorului 4 pentru trei infracţiuni de conflict de interese. (07.11.2016)
ANI: Cristian Popescu Piedone, in conflict de interese administrativ Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Potrivit unui comunicat al ANI, în calitate de primar al sectorului 4, Piedone a semnat, în perioada 2013 — 2015, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru God Trust Enterprises SRL, Sport Team Kart SRL și Chocoland SRL, societăți la care copiii săi dețin calitatea de asociat și funcția de administrator. (10.10.2016)
BUCURESTI: Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie , sesizat de ANI cu privire la un posibil conflict de interese in cazul fostului primar Piedone Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) în vederea efectuării de cercetări cu privire la săvârșirea de către fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, a infracțiunii de conflict de interese, existând indicii că acesta ar fi semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru societăți administrate de copiii săi. Potrivit unui comunicat al ANI transmis miercuri, în perioada 2013 — 2015, Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru "God Trust Enterprises'' SRL, "Sport Team Kart'' SRL și "Chocoland'' SRL, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale. (14.09.2016)
Primarii din BUCURESTI nu mai vor sa dea bani pentru Catedrala Neamului După ce Consiliul Local al Sectorului 1 a refuzat să dea zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului, iar solicitarea primarului PSD Dan Tudorache a fost respinsă de o majoritate PNL-USB, alte primării de sector nu mai vor să răspundă solicitărilor venite dinspre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, arată b365.ro. "Cu cinci milioane de lei fac trei grădiniţe", a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului şase. "Noi avem un buget care abia ne permite să ne gospodărim, abia avem bani să ne facem treburile în sector. N-am bani pentru aşa ceva. Înţeleg, construcţia Catedralei trebuie să continue, dar n-am bani de dat. Cu cinci milioane fac trei grădiniţe", a spus Mutu. (03.08.2016)
Greva generala. Mii de angajati din primarii si consilii judetene nu lucreaza astazi Mii de angajaţi din primării şi consilii judeţene intră, marţi, începând cu ora 8.00, în grevă generală de o zi, după ce negocierile de la Ministerul Muncii au eşuat. Sindicaliştii reclamă că acordul pe care urmau să îl încheie, vineri, 8 iulie, cu ministrul Dragoş Pîslaru a fost redactat într-o altă formă decât cea convenită pentru a suspenda protestele, niciuna dintre revendicările angajaţilor din administraţie, printre care creşteri salariale de cel puţin 25 la sută şi vouchere de vacanţă, nefiind prevăzută. Angajaţii din administraţia publică locală care se află în grevă sunt obligaţi, potrivit legii, să vină la locul de muncă, însă nu vor asigura relaţiile cu publicul. Greva de o zi organizată marţi de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) va fi urmată, peste o săptămână, pe 19 iulie, de o grevă generală pe termen nelimitat, potrivit FNSA. (12.07.2016)
<<   <   pagina 1 din 94   >   >>
 
Informatii din Sectorul 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(11 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design